Jump to content

Lg Optimus 3D

MaSe ViP
 Share

Recommended Posts

Astazi am primit LG Optimus 3D in teste, m-am jucat putin cu el si am apucat sa-mi formez o scurta parere pe care doresc sa o impartasesc cu voi pe GSMRo.ro. Despre LG Optimus 3D P920 pot sa va spun ca este primul smartphone ce reda imagini si animatii 3D fara ca utilizatorul sa aiba ochelari speciali! Probabil compania LG va intra in Cartea Recordurilor si pentru acest aspect asa cum a intrat anul acesta in Cartea Recordurilor cu LG Optimus 2X pentru primul smartphone din lume cu procesor Dual Core. Prezentarea tehnica completa a lui LG Optimus 3D o puteti citi in acest articol GSMRo.ro ca sa nu fiu nevoit sa ma repet si sa risc sa devin plictistor .

LG Optimus 3D P920

In acest articol am sa va spun pe scurt experienta mea cu LG Optimus 3D. Inainte de a trece mai departe, trebuie sa mentionez ca acest model de super-smarphone este deja disponibil in magazinele de profil. Doritorii pot avea primul smartphone cu ecran 3D din lume cu un click aici sau aici. Ramane la latitudinea voastra sa alegeti de unde cumparati ! Mai tin sa mentionez ca nici unul dintre cele doua magazine online nu mi-au pus la dispozitie terminalul pe care il acum pe birou – l-am procurat din surse proprii ale blogului GSMRo.ro, surse care nu doresc reclama ci doar vor sa ma ajute – multumesc!

Experienta 3D

Din start va spun ca nu este ca la un cinematograf IMAX si nici macar ca la un televizor 3D. Trebuia sa spun asta din start ca sa nu va creati asteptari false. Experienta 3D este cu totul deosebita si e cu siguranta ceva ce nu ati mai vazut pana acum la un telefon mobil, iar cea mai reusita animatie din meniu este cea de la meniul de jocuri unde personajul animat loveste cu o crosa de golf, iar mingea vine catre tine . Legat de meniu, nu va imaginati ca absolut tot meniul e 3D. Exista un meniu special destinat animatiilor, aplicatiilor si jocurilor 3D si un meniu normal care se vede complet 2D la fel ca si restul interfetei de utilizare.

Cele 2 camere foto/video pot realiza continut 3D fara probleme

Foto/video 3D

Cand comuti de pe modul 2D pe modul 3D recunosc ca diferenta este sesizabila si te uimeste in mod pozitiv. E o adevarata placere sa fotografiezi sau sa filmezi in format 3D, dar deocamdata e greu sa imparti aceasta bucurie cu cat mai multi prieteni deoarece probabil putini dintre ei au acasa un TV 3D sau un alt LG Optimus 3D. Partea simpatica e ca tot ce filmezi 3D poti incarca direct pe canalul special de pe YouTUBE destinat videoclipurilor 3D. Pe un ecran 2D se va vedea ciudat, dar pe un ecran 3D se va vedea asa cum trebuie. Probabil asistam la o noua usa deschisa de viitor in domeniul capturii de continut video ca parca prea multe deviceuri “stiu” sa filmeze full HD in ziua de azi si probabil era nevoie sa trecem usor la un alt nivel.

Cum se “misca”

Mi se pare un telefon al naibii de rapid. Nu stiu daca se poate observa asta cu ochiul liber si am facut mult prea putine teste ca sa emit o asfel de parere, dar am avut la un moment dat tendinta sa spun ca se misca chiar mai repede decat un SGS2. Raspunde rapid la comenzi, browserul de internet incarca paginile bine cu o conexiune la internet pe masura, iar tehnologia Tri-Dual cu care tot se laudau cei de la LG parca isi face un pic simtita prezenta. Mai testam, mai vedem!

Nu promit nimic, repet, dar sper sa pot face o prezentare video la fel de deosebita cum e si LG Optimus 3D

Ce fel as vrea sa fac prezentarea

As vrea ca cineva sa-mi filmeze prezentarea cu un Samsung Galaxy S2 in rezolutie full HD si in acelasi timp altcineva sa-mi filmeze simultan aceeasi prezentare cu un LG Optimus 3D in rezolutie HD 3D. Astfel, vor rezulta 2 videoclipuri identice, dar diferite . Ideea asa mi-a venit astazi in timp ce discutam cu Mihai Baboi prin comentarii la acest articol de pe blogul sau. Probabil e o idee originala, probabil nu. Avand in vedere ca LG Optimus 3D este primul smartphone 3D, probabil ca ideea va fi cu adevart originala pentru ca fizic nu prea era posibil sa faca pana acum cineva ce am specificat eu, dar recunosc ca nu ma supar daca altcineva imi va citi acum blogul si mi-o va lua inainte cu acest dublu videoclip 2D/3D. Din pacate, aceasta filmare nu este o certitudine pentru ca am doar o promisiune din partea cuiva saptamana viitoare si nimic altceva – am nevoie de al doilea LG Optimus 3D, va dati seama . Daca vreo firma citeste intentia mea de review video si doreste sa-mi trimita “una bucata” LG Optimus 3D pentru a duce la bun sfarsit acest plan, cu siguranta ma poate contacta.

•  
  • Galerie :

49557543300598663892_thumb.jpg59578293809593928652_thumb.jpg09970396339362273705_thumb.jpg

Smartphone-uri pur şi simplu nu au o viaţă a bateriei foarte mare. Cu cat mai mare ecran, cu atât mai mare ceas procesor, şi opţiuni suplimentare se utilizează la telefon reduce toate de viaţă a bateriei - nu există nici un antidot împotriva că într-adevăr. De economisire a bateriei w. ..

Aoleu.

Oribil telefon.

Am pus mana pe unul astazi.

Mi se pare prost gandit.

Lg Optimus One p500 al meu mi sa parut mai bine gandit decat Optimus 3d.

Pozele 3d se vad doar dintr'un anumit unghi, jocurile la fel. Prea putine aplicatii 3d.

Nu merita deloc. Mai bine un SGS 1 sau 2. Sau Optimus black :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.