Jump to content

Propunere pastrare iteme dupa wipe.

Evghin Apollo
 Share

Recommended Posts

Deci ca sa va fie mai usor voi pune urmatorul scenariu: Snifel ( eu actor ) va zice ce sa faceti ca sa va primiti itemele dupa wipe pt 1.8 update.

"Snifel04: Pt a putea primi itemele inapoi, urmati urmatorii pasi:

1. Faceti poze la chesturi in care aveti itemele de valoare sau itemele pe care vreti sa le pastrati.

2. Mi le trimiteti mie prin PM pe forum.

3. Eu vin ingame si va verific chesturile sa vad daca nu cumva pozele sunt din Single-Player sau vreti sa ma mintiti sa castigati voi in plus niste resurse.

4. Daca nu e o tentativa de frauda va notez pe o foaie cu ce iteme aveati.

5. Dupa wipe va dau itemele inapoi daca sunteti pe lista."

Sper ca ati inteles ce vreau sa zic :D. Daca nu, un reply si explic fara sa fac pe actorul.

Guest Kata274

Asta e cea mai buna idee pe care am auzit-o ! Dar , tu sti cumva pe cat apare 1.8? ca vreau sa ma duc sa mineresc pana atunci sa fac mai multe resurse mai ales ca am fost furat .. ca sa pot sa le recuperez pana atunci :D

A si daca e am zis sa adaug ceva la ideea ta Evghin :D

Sa facem poza si la level ca sa nu stam aia care au level foarte mare sa stea sa o ia de la capat .. asa ne putem face poza la levele si poate ne da snifel inapoi si levelu :D

Eh, level-ul ar trebui sa fie ultima ta grija ...

Mie mi-e de iron-ul, carbunele, redstone-ul, diamantele si cobble care il am. Si mancarea... :( si de Fort Atlantis, mi home... dar daca da wipe casa se va pierde, dar barem sa ne ramana munca cinstita ( nu ca altii sa te duci cu x-ray in pesteri sau sa scoti protectie de pe case si chesturi sa le jefuiesti ).

Nu am spus niciodata ca doresc sa se pastreze iteme dupa wipe.

Chiar daca as dori,nu as sta la fiecare jucator in parte sa verific,etc.

Acum cand scriu acest post,sunt 4558 jucatori inregistrati.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.