Jump to content

Daca ati fi presedinte, ce ati schimba in Romania?

Gr33nMan
 Share

Recommended Posts

Te gandesti ca intr-un stat de drept si democratic precum Romania puterile in stat sunt separate,asa ca presedintele de unul singur nu poate face mare lucru fara a incalca constitutia! Daca ai fi dictator ai putea schimba ceva intr-o tara ca Romania de unul singur.

Ce ai putea face ca presedinte? Pai,ai putea mari inflatia,somajul,saracia,sa mai cedezi cate o bucata de teritoriu statelor vecine... :)).

Edited by rizEa

Ca presedinte nu as putea face nimic. De acord cu Rizea. Intr-o tara ca Romania, nu ai absolut nici o putere ca presedinte. Exista prea multi hoti, excroci si corupti, in alte cuvinte "oameni democrati". Constitutia este cel mai mare impediment in prosperitatea acestei tari.

Singurul lucru benefic pentru aceasta tara ar fi un regim totalitar si un dictator cu o minte stralucita ce FORTEAZA justitia in randul "democratilor" romani si ce FORTEAZA bunastarea pentru poporul acesta. Pentru ca, sa fim sinceri, poporul roman nu prea stie ce vrea.

Vizavi de presedinte, fie ca este Basescu, fie ca ar fi fost Geoana, fie Antonescu sau Marko Bela, exact acelasi rezultat l-am fi trait acum si in loc de un Basescu batjocurit la orice colt de strada de catre incultii poporului si mass media, ar fi fost Geoana / Antonescu / Bela.

As schimba tot de sus pana jos.

Si eu as schimba nivelul warn'ului tau.Din pacate pentru tine, eu pot sa o fac.

*Incetati sa mai faceti topic'uri idioate.

Nu suport 2 chestii.Prostia si minciuna.Desi, a 2-a o mai tolerez.

Ti se pare ca Ceausescu traieste ? Mie nu.Ti se pare ca Romania este o tara comunista ? Mie, NU.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.