M I H A I Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Destul de bine pentru inceput, dar sunt cam simple.. a 3-a e prea stearsa, iar la ultima glow ala nu-si are sensu' .. mai urmeaza tutoriale.. etc. blah blah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atyss Chaos Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Pentru inceput este ok , incearca sa urmaresti tutoriale , sa folosesti smudge la inceput te v-a ajuta foarte mult , cand redemensionezi renderul tine apasat SHIFT.. Tu multe nu ai facut , doar ai pus un render pe un background , sper sa te ajute sfatul meu . Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Uuh anime stuff, imi place Pai sunt destul de bune pentru inceput, vad ca n-ai probleme grave cu imbinarea culorilor Ar trebui sa inveti sa pui efecte si la text si sa incerci mai multe fonturi (cel din prima e prea simplu si sincer nici prea bine pozitionat dar vei invata cu timpul). In rest.. ultima e foarte draguta, imi place background'ul dar de ce i-ai dat outer glow personajului? O.o Sau macar sa-l fi pus la o opacitate mai mica ^^ Succes in continuare! :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Niste animuri simple. Banuiesc ca sunt primele tale creatii, sau pe undeva printre primele, in fine. Nu arata rau deloc. Chiar deloc. Probabil ai urmat asa cum trebuia tutorialul/tutorialele. Ok, ceva text? Poti incerca ceva text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I H A I Posted September 15, 2011 Author Share Posted September 15, 2011 Va multumesc pentru sfaturi le voie urma si voi posta noi creatii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Cam simple. Destul de bune pt inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I H A I Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 (edited) Ce spuneti de semnatura si avatarul meu? Sunt mai reusite decat celelalte? Edited November 5, 2011 by Kiddie Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I H A I Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 (edited) MIHAI - PHOTOSHOP Voi începe să postez creații noi și să mă perfecționez în acest domeniu. 1. 2. Aștept păreri / comentarii. Edited November 5, 2011 by Kiddie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts