Jump to content

[Solved]Problema tastatura

Motorhead
 Share

Recommended Posts

Nume: Bogdan

Varsta: 14

Ce problema ai?: Cand apas o tasta, nu se scrie litera/cifra pe care am apasat.

O scurta descriere a situatiei: De vreo o saptamana, cand apas pe unele taste, merge foarte greu. Este enervant ca apas de multe ori si tare si scriu de mai multe ori aceeasi litera/cifra.

Screenshot: -

Alte precizari: Am incercat sa o curat de praf.

Dupa cum a spus si Crisrko, cred ca ar fi bine sa o verifici pe interior.

Iti dau niste sfaturi. Desfa-o pe toata si verifica cauciucurile acelea care fac butoanele sa functioneze.

-Incearca sa iei o bucata de vata si umezesteo putin cu niste spirt, apoi curata putin senzorii aceia, insa incearca sa faci vata sa nu fie nici prea uda, dar nici prea uscata.

Cu parere de rau de anunt draga Diaz ca cumpararea unei noi tastaturi nu este intotdeauna o solutie profitabila. De asemenea ai putea sa te duci cu tastatura la un vecin/prieten sau la un alt Computer si sa o bagi si acolo si sa vezi daca functioneaza la fel. Am mai patit si eu aceiasi problema mai de mult insa numai tin minte cauza acesteia. Oricum stiu ca dupa ce am reinstalat Windowsul mi-a mers mai bine. Nu iti cumpara din prima o tastatura noua, incearca toate posibilitatile, mai sfatuiestete cu un amic care se descurca mai bine in Computere si vezi ce parere are el.

Dupa cum a spus si Crisrko, cred ca ar fi bine sa o verifici pe interior.

Iti dau niste sfaturi. Desfa-o pe toata si verifica cauciucurile acelea care fac butoanele sa functioneze.

-Incearca sa iei o bucata de vata si umezesteo putin cu niste spirt, apoi curata putin senzorii aceia, insa incearca sa faci vata sa nu fie nici prea uda, dar nici prea uscata.

Cu parere de rau de anunt draga Diaz ca cumpararea unei noi tastaturi nu este intotdeauna o solutie profitabila. De asemenea ai putea sa te duci cu tastatura la un vecin/prieten sau la un alt Computer si sa o bagi si acolo si sa vezi daca functioneaza la fel. Am mai patit si eu aceiasi problema mai de mult insa numai tin minte cauza acesteia. Oricum stiu ca dupa ce am reinstalat Windowsul mi-a mers mai bine. Nu iti cumpara din prima o tastatura noua, incearca toate posibilitatile, mai sfatuiestete cu un amic care se descurca mai bine in Computere si vezi ce parere are el.

Postezi numai comentarii inadecvate. In primul rand, nu se umbla cu lichide sau orice alt obiect umed in interiorul tastaturii sau pe senzori.

Nu se reinstaleaza Windows-ul din pricina unei tastaturi.

Problema este urmatoarea: Tastele respective fie sunt stricate, contactul este imprefect si astfel, tastatura nu functioneaza adecvat, fie este praf / alte obiecte minuscule sub taste (firimituri, coji de seminte, resturi de mancare sau altele).

Incearca sa o cureti bine, fara sa implici umezeala.

Daca nu, poti cumpara intotdeauna alta noua :)

Topic inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.