Stone Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 BlackBerry 9900/9980 Au apărut două imagini cu un telefon oarecum misterios dezvoltat se pare de RIM. Văd că este numit BlackBerry 9900 sau 9980. Poate să fie o ediție specială a lui BlackBerry 9900 anunțat doar de câteva zile aducând același layout general și porturile dispuse în mod asemănător. Imaginea cu interfața sistemului de operare pe care-l rulează îmi amintește de BlackBerry PlayBook și al său Tablet OS/ QNX. Poate că avem de-a face cu primul lor smartphone dual-core care să porteze și efectul swipe de pe PlayBook ce pe mine m-a impresionat în mod plăcut. Prevăd că mai multe detalii vor sosi în curând. Sursa: mobilissimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
s 1 m p L e Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Pare un telefon inteligent si cu un design atragator .. Oare cat costa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNeR Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Hmm... este cam lat si FOARTE urat dupa parerea mea... Imi cer scuze ca zic asta dar, asta este parerea mea. Dar am auzit ca este foarte inteligent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts