Jump to content

The Sims 2 Collection

Unknown X
 Share

Recommended Posts

The Sims 2 Collection

73200733130997937167.jpg

Toata lumea a auzit de Sims. Ce este acest Sims? Ei bine, este un simulator, un simulator al vietii omenesti. Reproduce toate starile noastre, de la tristete pana la extaz. Hai sa vorbesc putin despre gameplay, cand vine vorba despre gameplay esti un fel de Dumenzeu, tu "conduci" viata personajelor create tot de tine. Ii pui sa manance cand le este foame, altfel o sa fie cu burta goala si n-o sa mai munceasca ca sa aduca bani si sa platesti datoriile la stat, plus sa cumperi ceva nou in casa. Un alt lucru frumos la gameplay, poti controla mai multe personaje in aceeasi sesiune de joc, adica poti avea o familie de 5-6 persoane, le poti controla pe toate. Bine, cand vorbim de o persoana, haide doua, jocul este placut. Dar cand vorbim de 5-6 jocul devine un stres total, chiar neplacut in unele momente. Daca tot am zis ca jocul reproduce orice, m-am referit la orice, chiar si reproducerea propriu-zisa a personajelor pe care le controlati (barbat si femeie de preferat). Din momentul din care pruncul "ajunge" pe lume o sa aveti multe batai de cap cu el pana ajunge la o oarecare maturitate ca sa-l puteti controla, adica... pruncul nu poate fi controlat de tine, trebuie sa folosesti celelalte personaje ca sa-l hranesti, sa-l speli, sa-i schimbi scutecele, exact ca in realitate. Jocul tinde spre realitate destul de mult, ceea ce-l face un simulator excelent. Jocul este dezvoltat pentru MAC si PC, pe PC cat si pe MAC are niste expansiuni, mai exact, adaugiri. In urmatoarele randuri o sa vorbesc doar despre aceste pachete.

1. The Sims 2: University
    Jocul ne ofera posibilitatea sa ne mutam caracterele create (cele care nu au ajuns la varsta de adult deja) intr-o universitate, unde se vor specializa pe o anumita ramura.

2. The Sims 2: Nightlife
    Este un fel de complecatare pentru University, mai exact, ne ofera viata de noapte, cluburi etc.. Tot ce-si poate dorii un tanar adolescent.
    * Acest joc ne pune la dispozitie masinile personale.

3. The Sims 2: Open for Busines
    Odata terminata universitatea, suntem gata sa ne deschidem propria afacere care sa ne aduca bani. Putem alege intre o afacere "in casa", adica un mic magazin in curte sau chiar in casa. Ori, sa cumparam un teren urias si sa construim un mall.

4. The Sims 2: Pets
    Ce e aia o viata fara un animal? Un caine, poate o pisica, poate un pagal. Fiecare om are nevoie de iubire, aceste fiinte numite animale ne ofera aceasta iubire.

5. The Sims 2: Seasons
    Eu unul m-am saturat de vara, nu mai vine toamna? Oups, e deja iarna. Acest joc adauga anotimpurile, de acum vom avea parte de ploi, vijelii chiar si ninsori.

6. The Sims 2: Bon Voyage
    Dupa un an plin de munca, cred ca e timpul pentru o vacata. La mare sau la munte? Unde sa fie? Acest joc ne pune la dispozitie vacantale, putem sa ne luam familia si sa plecam cu cortul, ori sa stam la un hotel de lux.

7. The Sims 2: FreeTime
    Ce sa fac eu cu timpul meu liber? Hmm, n-am habar, poate... sa construiesc o masina dintr-o caroserie? Acest joc ne ofera "solutii" pentru timpul liber.

8. The Sims 2: Apartment Life
    Mare majoritatea dintre noi sta la bloc, intr-un apartament. Aceasta ultima expansiune ne ofera posibilitatea de a cumpara un apartament si a traii in el.

Bun, jocul nu are doar expansiuni, mai are si pachete de iteme. Adica, tot un fel de expansiune, doar ca nu adauga ceva la gameplay, doar ne pune la dispozitie niste lucruri noi. Nu voi sta sa explic din nou ce ne da fiecare pachet, deoarece numele sunt sugestive. Pachetele sunt urmatoarele: Christmas Party Pack, Family Fun Stuff, H&M Fashion Stuff, Holiday Stuff, Teen Style Stuff, Kitchen and Bath Interior Design Stuff, IKEA Home Stuff, Glamour Life Stuff, Celebration!Stuff si Halloween.

Mai exista doua jocuri Sims 2 separate, acestea sunt: The Sims 2: Castaway Stories (naufragiat, totul se reduce la supravietuire) si The Sims 2: Pet Stories (totul despre animale).

Cerine minime de sistem:

Sistem de operare: Windows 98/98 SE/Me/2000/XP/Vista

Procesor: 1800MHz

Memorie RAM: 1GB

Placa video: 64MB DirectX 9.0

HDD: 45GB+

Am jucat absolut toate seriile de Sims 2, este pur si simplu genial. Personal, mi-a placut mai mult decat Sims 3. Presupun ca acum va veni un "destept" si va spune ca Sims este un joc de fete..

Edit: O mica atentionare. La Sims Apartment life, nu cumperi apartamentele, ci le inchiriezi :D

Edited by Johnny

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.