Stone Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 BlackBerry Bold 9790 În ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre BlackBerry Bold Touch 9900 şi prea puţin despre orice alt terminal al companiei canadiene. În plus, problemele acestui producător şi posibilitatea de a vinde compania au distras atenţia specialiştilor... până azi, când am descoperit câteva fotografii interesante cu un nou device, BlackBerry Bold 9790. Acesta vine cu un design plăcut privirii, evidenţiat de imaginile pe care le vedeţi în acest articol. Din păcate, aceste fotografii live nu au o claritate deosebită, dar ne mulţumim cu ce avem, în acest caz. Se pare că acest model RIM îl provoacă la duel chiar şi pe "fratele" Bold 9900 când vine vorba de grosime, cu menţiunea că Bold 9900 este cel mai subtire smartphone BlackBerry. Nici Bold 9790 nu se lăsă mai prejos, iar asemănările nu se opresc aici, de vreme ce acest telefon are specificaţii foarte asemănătoare cu ale terminalului pe care l-am menţionat anterior. Diferenţa stă în acest caz în mărime, noul Bold fiind mai mic decât 9900. Touchscreen-ul rămâne prezent, în tandem cu tastatura fizică QWERTY, dar rămâne de văzut cât de comod este ecranul de folosit, în acest design limitat. Se pare că vom asista la o lansare a acestui telefon mai devreme decât am fi sperat... ca de obicei vă vom ţine la curent cu evoluţia sa! Sursa: mobilissimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNeR Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 Imi place cum arata telefonul si imi place si cum functioneaza, ba chiar il recomand daca vreti internet rapid, mai astept sa scada pretul si poate mi-l iau si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts