Jump to content

Euro Truck Simulator

Sebiche
 Share

Recommended Posts

13536324221547825536.jpg

Scurta descriere:

Euro Truck Simulator
este un joc de simulare, cu camioane, bazat pe harta Europei. Jucatorul trebuie sa traverseze diferite drumuri din Europa, sa-i viziteze frumoasele orase, sa preia vagoane sau trailere care trebuie sa le duca la destinatie la timp.

Harta drumurilor din Euro Truck Simulator este bazata pe harta drumurilor Europei, unde in joc orasele au cateva drumuri care exista si in orasele din realitate.

Cum cel mai nou joc al celor de la "SCS SOFTWARE" este setat in Europa, camioanele Europene au un design exclusiv: toate camioanele folosesc modelele inspirate din modelele camioanelor reale. Interioarele camioanelor din "Euro Truck" sunt la fel de aratoase ca si exterioarele acestora, aici folosindu-se un design 3D.

Cerinte ale sistemului:

-Pentium 4, 3 GHz

-2 GB RAM

-Placa video de 256 MB (GeForce 6800 sau mai buna)

-600 MB HDD

-Windows XP/Vista.

Gameplay:

Demo Download

Edited by Bullz007

Cel mai "tare" joc care simuleaza viata de sofer ! Cei ce sunt pasionati de drumetii / drumuri lungi este ideal pentru pierderea timpului .

Foarte frumos jocul 10/10. Am jucat si eu un Simulator asemanator, King Of The Road, numai tin prea bine minte ce trebuia sa faci ca puteai conduce mai multe tipuri de masini... In fine, sa nu "zbor" de la subiect, foarte frumos!

P.S. Am jucat German Truck Simulator, este foarte reusit si acela.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.