Xaos Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Am facut ceva simplu si frumos pentru B-Zone . Daca doreste cineva sa ii creez si lui o imagine ca aceasta PM pe forum . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Foarte frumos , dar la " B " zici ca e " 3 " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eccorr Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Simplu și frumos,textul cu B-Zone,poți să-l schimbi,e foarte nasol.. Mulțumim pentru efort! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Galliano Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Pentru un logo e reusit. Culoarea aleasa, este potrivita, se vede excelent. Oricum, din punctul meu de vedere, acel font de la "B-Z.." este bine ales,ar fi aratat urat un font "handwritten". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted September 21, 2011 Author Share Posted September 21, 2011 Foarte frumos , dar la " B " zici ca e " 3 " Si logo'ul forumului seamana cu un "3" . Asa ca m-am gandit sa pun si eu 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Am facut ceva simplu si frumos pentru B-Zone . Daca doreste cineva sa ii creez si lui o imagine ca aceasta PM pe forum . Imi place arata chiar foarte bine, as vrea si eu unu cu BLANCO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Imi place arata chiar foarte bine, as vrea si eu unu cu BLANCO Ii trimiti prin PM cererile, a si specificat in topic. E draguta, doar ca este prea mult spatiu negativ in stanga jos, in rest e foarte draguta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts