Jump to content

[Wallpaper] B-Zone

Alpha287
 Share

Recommended Posts

Va salut pe toti, am revenit cu un nou wallpaper B-Zone. Sper sa va placa >:D<<'>.

Rezolutie: 1024x768

Daca va place acest wallpaper, si daca doriti, imi puteti arata multumirea printr-un comentariu cu parerea dumneavoastra si un mic +. Multumesc frumos. :). Enjoy.

77489604931409123489.jpg

Edited by Alpha287

Pai bun, si de ce sunt introduse in el culorile ce reprezinta Jamaica?

Pai, este cumva o problema ca am pus acele culori ? Nu cred ca daca as fi pus un albastru, s-ar fi potrivit mai bine. Cel putin asta e parerea mea, ce este scris conteaza cel mai mult, nu culorile ce reprezinta Jamaica cum spui tu. Culorile...conteaza ca se potrivesc cu restul, eu asa cred. :)

Va multumesc mult pentru aprecieri/dezaprecieri.

Sincer, acele culori de care ziceti voi cu Jamaica...asa se potriveau, asa ca pe alea le-am pus, nu cred ca ar fi o problema.

Unii dintre voi vad ca ati spus ca l-ati pus si pe desktop, fapt pentru care sunt impresionat :emo: , si va multumesc.

Astept si alte pareri, orice parere este importanta pentru mine, buna sau rea :-q , este buna, pentru ca din greseli se invata :).

Edited by Alpha287

Deja mi-e greata de comenturi gen " foarte frumos il pun pe desktop" , altceva mai creativ nu stiti sa postati ? Chiar credeti ca-l intereseaza si incalzeste la inima ca voi il puneti pe desktop? Si asa 70% din cei care zic asta mint in scopu de a face un post in plus , ceilalti 30% si-l pun dar tot fac post de +1 . Veniti dracului cu niste argumente concrete si pareri care sa-l ajute pe omu asta .

On Topic : arata super wallpaperul , te felicit insa ai cateva chestii care sincer ma cam deranjeaza :

1. Scrisul B-zone trebuia pozitionat in partea stanga , ar fi aratat mai fain deoarece ochiul omului are instinctul de a privi o imagine de la stanga la dreapta , daca imaginea are centrul de interes in dreapta atunci poate crea o usoara stare de dezechilibru .

2. Ai bagat prea multe texturi , backgroundul e super insa scrisul trebuia sa il lasi mai simplu , bulinele alea transparente de langa scris arata cam naspa sunt puse haotic si sunt prea multe , ai incercat o iluzie de 3d insa nu ti-a iesit , trebuie sa studiezi putin perspectiva la 2 puncte de fuga , fii mai atent la ora de geometrie sau la ora de desen ;) textura galbena deschisa de pe scrisul b-zone si great are aspect de over contrasted .

3. In final steagul Jamaicii care traverseaza wallpaperul tau .... dc ai bagat culorile alea? hai sa-ti zic un lucru , intr-o lucrare nici un lucru nu trebuie pus la intamplare , totul trebuie gandit , daca noi am fi trait in Jamaica atunci da ar fi fost ok , faptu ca ai pus steagu jamaicii acolo e la fel cum ai pune steagul americii sau italiei , un lucru care nu are ce cauta acolo . Si forma lui e aiurea , trebuia ceva mai fluid , in plus nu are continuitate steagul de jos cu cel de sus , vad si unde se termina cel de jos , i se vede muchia sub litera "R" .

E chiar foarte bine realizat, insa cum spunea snooper e deranjant faptul ca e prea in dreapta jos,

si ca daca l-ai face pe 1280x1024 ar fi perfect, marea majoritate folosesc monitoare cu aceasta rezolutie si e

deranjant sa nu fie full screen, inafata de asta este foarte bine gandit si chiar starneste rasul. Bravo succes la altele!

Edited by Blanco

E chiar foarte bine realizat, insa cum spunea snooper e deranjant faptul ca e prea in dreapta jos,

si ca daca l-ai face pe 1280x1024 ar fi perfect, marea majoritate folosesc monitoare cu aceasta rezolutie si e

deranjant sa nu fie full screen, inafata de asta este foarte bine gandit si chiar starneste rasul. Bravo succes la altele!

Super tare , imediat ce zic eu ceva se trezeste cate unu sa zica acelasi lucru .

T.C.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.