BlackApple Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Este de 0.1 la mine. Il pot mari in vreun fel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Da, il poti mari la 0.2. Pentru asta,trebuie sa-ti cumperi " Premium account ", intra pe clienti.b-zone.ro/ pentru mai multe detalii. Costa in jur de 8 - 10 Euro,trebuie sa depui banii la banca.. intr-un anumit cont. Nu e mare chestie,doar completezi un formular.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Este de 0.1 la mine. Il pot mari in vreun fel? Iti cumperi Cont Premium . Costa 8 Euro , dar in afara ca iti face dobanda mai mare iti da si mai multe avantajei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRoRe16 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Este de 0.1 la mine. Il pot mari in vreun fel? Cumperi cont premium si vei beneficia de urmatoarele avantaje: -Orele care le vei acumula in plus(ex 200/100 rp) se vor salva dupa ce dai /buylevel. -Dobanda creste de la 0,1% la 0,2%. -La fiecare 5 ore jucate vei primi 1 rp,la fel si la Rob. -Daca ai masina personala poti asculta radio(kiss fm) cu comanda /carradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted September 23, 2011 Share Posted September 23, 2011 Sunteti de-a dreptul penibili,chiar.. sub limita normala de prostie. Baiatul a intrebat cum poate mari interestul de la 0.1 la 0.2, nu a intrebat despre avantaje si tot felul de prostii pe care le spuneti voi printr-un post +1. Cat de ratati puteti sa fiti din moment ce vedeti ca eu i-am raspuns, l-am sfatuit sa intre pe clienti.b-zone.ro unde are toate detaliile, voi ii spuneti din nou acelasi lucru. Voi chiar nu va dati seama cat de prosti sunteti ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquid Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Sunteti de-a dreptul penibili,chiar.. sub limita normala de prostie. Baiatul a intrebat cum poate mari interestul de la 0.1 la 0.2, nu a intrebat despre avantaje si tot felul de prostii pe care le spuneti voi printr-un post +1. Cat de ratati puteti sa fiti din moment ce vedeti ca eu i-am raspuns, l-am sfatuit sa intre pe clienti.b-zone.ro unde are toate detaliile, voi ii spuneti din nou acelasi lucru. Voi chiar nu va dati seama cat de prosti sunteti ?! Nu,nu-si dau. @BlackApple,data viitoare posteaza in topicul "Intrebari si nelamuriri". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.