BTD Capone Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Salut, sunt nou in artele PhotoShop, dar am incercat sa fac cate ceva. O sa incep de acum sa lucrez, iar acum postez prima mea lucrare. Repet, nu este perfecta, dar posibil sa fie buna pentru inceput. Astept niste pareri si poate si putin ajutor, de la cei dispusi. Am inceput cu cateva lucrari cu texte.. asa ca: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 La text, trebuie sa lucrezi foarte mult , sau un sfat, nu te apuca de text din prima , pune efecte pe stock-uri etc. nu baga texte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpRullez Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Exact aceeasi parere...Invata sa le faci pui mai multe stockuri si un font care sa se potriveasca cu imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Ceva mai nou, a iesit .. cumva, cumva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpRullez Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 (edited) C4d ala verde strica toata imaginea in rest team invatat bine:)) Edited October 9, 2011 by PumpRullez Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Stocku ala verde strica toata imaginea in rest team invatat bine:)) Cred ca acel "stock verde " e un C4D . Bun , deci tu ai talent dar nu'l valorifici , incearca sa nu mai pui text-ul peste border ( Creatia NR 1 ) , nu mai pune C4D-uri de culoare diferita pe un back-ground de alta culoare , daca tot vrei sa'l pui schimba-i culoarea . Citeste tutoriale , sau incearca sa faci creatii cu Smudge ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Am mai modificat-o putin. Si am pus alt text.Ce parere aveti acum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Am mai modificat-o putin. Si am pus alt text.Ce parere aveti acum? NU mai pune textul in colt! Ai stricat o lucrare destul de reusita cu textul ala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts