BeLikeYou Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Salut ma numesc Seby (Grey in game) si doresc sa fac un film pe serverul de B-zone Movie!! Tema filmului este celebra serie de filme Fast & Furios in special ultimul film "Fast Five". Auditile vor avea luc sambata la ora 14:00 in Alhambra pe serverl RPG. Va astept in numar cat mai mare!! Pentru inscrieri folositi medelul urmator : Nume: Varsta: Level: Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Cunoasteti regulamentul?: Alte precizari?: REGULAMNTUL!!! 1. Respectati regizorul si ceilalti actori! 2. Nu aveti voie sa folositi arme decat an scene ale filmului! 3. Nu aveti voie sa adresati injurii la adresa regizorului sau a actorilor! !!!!! CINE NU RESPECTA ACESTE REGULI ESTE EXCLUS DIN FILM !!!!!! Cine vrea sa doneze pentru a stimula munca actorilor o va putea face dua urmatorul model: Nume: Suma donata: Numar de telefon(in game): Alte precizari: Bugetul filmului: 250.000$ Va astept!! Edited October 8, 2011 by G r E y Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Nume:CreS Varsta:14ani Level:22 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte:The Cuneo Family Sunteti de acord sa respectati regizorul?:Da. Cunoasteti regulamentul?:Da. Alte precizari?:Sunt un mare fan al seriei "Fast & Furious",deci imi va face foarte mare placere sa te ajut Edited October 5, 2011 by CreS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 5, 2011 Author Share Posted October 5, 2011 CreS - acceptat pentru auditii, ne vedem la Alhambra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanys Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Nume: RazvanYs Suma donata: 100k inainte sa apara filmul,iar dupa ce vad filmul,si imi place 1 milion Numar de telefon(in game): /number razvanys Alte precizari: 1ook voi da inainte sa faceti filmul iar dupa ce acesta e realizat si imi place ,voi oferi o suma,intre 300k si 2.ooo.ooo. ,aici contand cat de frumos a iesit.! Edited October 5, 2011 by razvanys Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Nume: daryuS Varsta: 15 Level: 32 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: National Guard Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Da Cunoasteti regulamentul?: Da Alte precizari?: Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Nume:paulyks Varsta:14 Level:11 Mafia din care faceti parte:Cuneo Sunteti de acord sa respectati regizorul?:da Cunoasteti regulamentul?:da Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommasini Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Nume:Tommasini Varsta:19 Level:5 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte:Civil Sunteti de acord sa respectati regizorul?:da Cunoasteti regulamentul?:da Alte precizari?:Am mai facut multe alte filme in trecut, pentru alti regizori, deci am o oarecare experienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Tommasini - acceptat ne vedem sambata paulyks - acceptat ne vedem sambata daryuS - acceptat ne vedem sambata RazvanYs - multumim pentru donatie am sa te rog sa fi si tu prezenta sambata la ora 14:00 la Alhambra. Va multumesc pentru participare mai asteptam inscrieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: kTk Varsta: 14 Level: 16 cu rp-uri de 25 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: The Paterno Family Sunteti de acord sa respectati regizorul?: DA Cunoasteti regulamentul?: DA Alte precizari?: Am cel mai smecher skin in paterno ... il am p`ala de leader de grupare vezi ce hapciucalitic ma pui sa joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 kTk - acceptat ne vedem sambata Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 (edited) Nume: CipiGroza Varsta: 20 Level: 17+ Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: Stracci Family ! Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Bineinteles Cunoasteti regulamentul?: DA Alte precizari?: imi place tema.as dori sa particip in film mai ales intr`o urmarie cu poltia,ideile fiind multe (cum ar fi evadari cu heli,in SF pe dealuri cu diferite obstacole si alte "fake"-uri pt cops ). Edited October 6, 2011 by CiprianGroza Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 CipiGroza - acceptat pentru auditie ne vedem sambata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandruls Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: Alexandrull Varsta: 19 Level: 14 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: - Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Bine inteles ca da Cunoasteti regulamentul?: Da Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Alexandrull - acceptat ne vedem sambata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alt NicK Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: Chira_Dragos Varsta: 18 ani Level: 9 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: Fac parte din Corleone Academy Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Desigur Cunoasteti regulamentul?: Desigur Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Chira_Dragos - acceptat ne vedem sambata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elite Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: Elite Varsta: 15 Level: 13 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: Nu fac parte am facut parte din factiunea pasinica "The Cuneo Family" Sunteti de acord sa respectati regizorul?: DA desigur de ce nu.. Cunoasteti regulamentul?: DA Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Elite - acceptat ne vedem sambata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biky Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: Biky Varsta: 17 Level: 28 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: School Instructor™ Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Da Cunoasteti regulamentul?: Da Alte precizari?: Am un skin frumos,sunt rank 6 S.I e ala la costum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funyx Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: FunyX. Varsta: 16 ani. Level: 21. Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: Civil. Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Da. Cunoasteti regulamentul?: Da. Alte precizari?: Sper sa ieasa foarte frumos filmul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
q u i n t r i x O N Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: quintrixON Varsta: 14 Level: 13+ Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: The Paterno Family™ Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Da Cunoasteti regulamentul?: Da Alte precizari?: Sper sa iasa frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 quintrixON - acceptat ne vedem sambata! FunyX - acceptat ne vedem sambata! Biky - acceptat ne vedem sambata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ervin27 Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume: Erow Varsta: 15 ani. Level: 16. Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte: F.B.I Sunteti de acord sa respectati regizorul?: Da. Cunoasteti regulamentul?: Da. Alte precizari?: Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLikeYou Posted October 6, 2011 Author Share Posted October 6, 2011 Erow - acceptat ne vedem sambata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fenomenn Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Nume:Fenomenn Varsta:14 Level:5 Mafia/Departamentul/Factiunea din care faceti parte:Civil Sunteti de acord sa respectati regizorul?:Da Cunoasteti regulamentul?:Da Alte precizari?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts