Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema Pc

Recommended Posts

Salutare acum 1 saptamana fratele meu a formatat pc si l-a curatat de praf si pana ieri a mers foarte bine pc... ieri a inceput sa se auda un sunet ciudat in pc si dupa sunetul acela se bloca pc si trebuia sa dau restart ... am crezut ca este de la windows am refacut windowsu aseara si azi din ce in ce mai rau .... probabil fratele meu a sters si pasta termica am fost astazi la emag sa cumpar o pasta dar nu mai avea in stoc ...... deci este de la procesor sau de la tot pc..? sa stiu mai cumpar pasta termica?

Cand ai curatat de praf , ai decuplat procesorul?

Daca da , verifica consistenta pastei termoconductoare si uitete la clemele din spatele coolerului

Scoate si baga din nou plagile de RAM .

Verifica toate mufele , cam atat am avut de spus , probabil ai o problema la procesor!

Nu eu am facut curat in el .... probabil a scos si procesoru ... pasta nu prea este .... placile ram si restu am facut cum ai zis... si problema e acum cand joc minecraft se mai intampla ....

Nu eu am facut curat in el .... probabil a scos si procesoru ... pasta nu prea este .... placile ram si restu am facut cum ai zis... si problema e acum cand joc minecraft se mai intampla ....

deci doar in jocuri sa inteleg?

probabil cand iti proceseaza si se incalzeste se autodeclanseaza

cumpara niste pasta termoconductoare de la un magazin specializat si aplico usor pe spatele procesorului

Salutare acum 1 saptamana fratele meu a formatat pc si l-a curatat de praf si pana ieri a mers foarte bine pc... ieri a inceput sa se auda un sunet ciudat in pc si dupa sunetul acela se bloca pc si trebuia sa dau restart ... am crezut ca este de la windows am refacut windowsu aseara si azi din ce in ce mai rau .... probabil fratele meu a sters si pasta termica am fost astazi la emag sa cumpar o pasta dar nu mai avea in stoc ...... deci este de la procesor sau de la tot pc..? sa stiu mai cumpar pasta termica?

Cand scoti procesoru trebuie sa ai pasta termosiliconica de schimb

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.