CoSmIncRx Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 * In acest topic doresc sa primesc pareri / critici / propuneri . * As dori ca in topicul meu sa nu se ajunga la Dublu Post / Certuri . Incep cu : Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpRullez Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 (edited) Nu se face topic pentru o singura Creatie Edited October 9, 2011 by PumpRullez Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Nu se face topic pentru o singura Creatie Nu fac topic doar pentru o creatie . Am inceput sa va arat acea creatie sunt nou in PS , dupa ce voi mai creea , voi mai posta . Astept pareri pentru semnatura de mai sus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreeZe Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 * In acest topic doresc sa primesc pareri / critici / propuneri . * As dori ca in topicul meu sa nu se ajunga la Dublu Post / Certuri . Incep cu : Pai lasa text-ul pentru moment , incearca sa nu mai pui effecte aiurea , si incearca sa integrezi render-ul cat mai mult , citeste Tutoriale ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Asta e facuta dupa mintea mea , dar o sa incerc sa ma iau dupa cateva tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawel B ZONE Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Ce sa zic . Frumoasa , dar mai ai de lucrat la text , efecte. Oricum pentru un incepator e bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 New Signature : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawel B ZONE Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 New Signature : Frumoasa. Fontul strica. Si mai scoate din efecte. In rest e frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Multumesc pentru sfaturi / pareri si pareri pentru dons`oara din poza . Astept pareri / critici / sfaturi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 12, 2011 Author Share Posted October 12, 2011 New Signature : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawel B ZONE Posted October 12, 2011 Share Posted October 12, 2011 Frumoasa. Felicitari, Ai psd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Da , intodeauna salvez PSD la orice creatie de a mea in Photoshop . Daca il doresti sa imi spui si iti trimit PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Text : Nu este asezat prea bine , Arata mai bine intr-un colt New Signature : Text : Incercat sa schimbi culorile alea de la " O , M , N .. " New Signature : Asta imi place 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 (edited) din cate observ pozele tale ies neclare incearca cand redimensionezi un render/stop/textura etc sa o redimensionezi cu tasta SHIFT apasata si 2. sa salvezi imaginile png sunt ddestul de dragute creatiile ,poti incerca niste tutorile...chiar de pe forum bafta P:S: nu-l asculta pe mr.big,nu arata bine textul intr-un colt...pune-l mai aproape de render. Edited December 29, 2011 by Rajon Rondo Link to comment Share on other sites More sharing options...
phR Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 (edited) In mare parte , sunt bune . dar mai ai de lucrat mult , urmeaza tutorialele , atat de pe forum cat si de pe google. Edited October 14, 2011 by kiszeNftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted October 14, 2011 Author Share Posted October 14, 2011 Va multumesc pentru sfaturi , daca mai aveti ceva sa imi spuneti va rog sa nu ezitati sa o faceti . Pana atunci voi incerca sa mai revin cu o noua creatie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Johnson Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Incearca sa pui si altceva in afara de "CoSmIn.cRx" pe lucrari. Nu-si are rosu. De ex, la Maria Sharapova puteai sa-i pui numele ei, dar.. ma rog. Nu-mi pot da inca cu parerea, deoarece am vazut doar 2,3 creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Frumoase creatii ! Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted December 24, 2011 Author Share Posted December 24, 2011 New: Dupa o perioada indelungata de inactivitate, am decis sa revin cu creatii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 New: Dupa o perioada indelungata de inactivitate, am decis sa revin cu creatii. Destul de buna , ma bucur ca nu ai mai pus text cu numele tau. New Signature : Asta chiar ca e buna , felicitari si bafta in continuare , incearca sa vizionezi cat mai multe tutoriale si incearca sa micsorezi marimile la text'uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTicKfw Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Foarte frumoase creatiile ! Imi place foarte mult cea cu masina, este foarte reusita. Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexterr Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 * In acest topic doresc sa primesc pareri / critici / propuneri . * As dori ca in topicul meu sa nu se ajunga la Dublu Post / Certuri . Incep cu : Salveaz-o in .png...la mana nu se vede prea clar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Ador creatia numarul 3, bravo. Esti din ce in ce mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexterr Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Felicitari omule,chiar te pricepi in photoshop..la inceput nu prea stiai nimic,ai avansat repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoSmIncRx Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 Felicitari omule,chiar te pricepi in photoshop..la inceput nu prea stiai nimic,ai avansat repede. Salveaz-o in .png...la mana nu se vede prea clar. o sa cer warn up+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts