Jump to content

[B-zone TV] GTA SA:MP - The life of a trucker

xGoldfish
 Share

Recommended Posts

Idea in sine e buna , insa nu e ceva "special " , trebuia sa te intalnesti cu alti trucker's , sa va duceti la un Bistro( unde mananca Camiongii ) , poate asa era mai interesant . Oricum Good Job !

Asta nu-i life of a trucker, este cum te plimbi tu cu masina.. Sincer, mie nu-mi place. Adica, ai fi putut sa filmezi intr-un mod fascinant, dar nu asa.

Da, stiu nu este cine stie ce. Nu m-am chinuit prea mult la el. Este facut la viteza.

Video-clipul nu cred ca e facut pe B-Zone dupa cum ar fi trebuit.

@Mie chiar imi place ideea asta cu 'The life of a Trucker.'

Filmul nu trebuie facut obligatoriu pe serverele B-zone. Filmul trebuie sa aiba reclama la serverele B-zone.

Deci, in primul rand ce cauta nosul ala acolo pe bord :-? ???

Si ... e doar o plimbare cu masina, e prea simplu si plictisitor.Pierdere de timp.

In primele scene nu era acolo nosul, apoi dupa vreo 2-3 scene l-am pus din greseala si nu l-am mai scos.

Ar trebui sa areti cum e viata unui "tirist". Adica belele, fugit de politie, incarcaturi ilegale, etc. Si sa filmezi din unghiuri mai speciale, sa iasa scenele mai frumos. Incearca pe viitor si aceste idei.

Ms pentru idei, am sa incerc :)

Foarte nasol filmul. Mi-am pierdut 4 minute din viata vizionand un film care nici macar nu este facut pe B-Zone, prima secventa parea ca este facut in SinglePlayer deoarece nu poti impinge usa cu mana cand iesi afara.

Foarte nasol filmul. Mi-am pierdut 4 minute din viata vizionand un film care nici macar nu este facut pe B-Zone, prima secventa parea ca este facut in SinglePlayer deoarece nu poti impinge usa cu mana cand iesi afara.

FILMUL NU TREBUIE FACUT NEAPARAT PE B-ZONE. Trebuie sa aiba reclama la serverele b-zone.

Filmuletul este destul de simplu, merita sa incluzi mai multa actiune,mai multe chestii de trucker, asta a fost un driving test cu un camion si un Walton.. Pe viitor include un storyline mai dezvoltat.

Edited by Evans

Filmuletul este destul de simplu, merita sa incluzi mai multa actiune,mai multe chestii de trucker, asta a fost un driving test cu un camion si un Walton.. Pe viitor include un storyline mai dezvoltat.

Multumesc pentru sfat :)

Iti apreciez munca depusa pentru a filma acest film, dar este putin cam plictisitor. O iei si pe aratura uneori cu camionul :)). Data viitoare poate vii cu ceva mai inventiv, creativ. Mult succes in continuare :).

Edited by Alpha287

Povestea este :-q , dar grafica este destul de "promitatoare". Chiar daca nu a avut idei bune, totusi a facut ceva, s-a chinuit. Cum v-ati fi simtit daca cineva v-ar fi zis si voua la fel aceleasi lucruri?(naspa, "mi-am pierdut degeaba 4 minute" .. etc.) Meriti felicitari DOAR pentru efort, pentru ca povestea este... "banala".

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.