Jump to content

Fast & Furios - Fast Five

BeLikeYou
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Fast & Furios - Fast Five

Gen: Racer

Durata: 02:09

Data lansarii: 10.10.2011

Scurta prezentare: Scuzati repezeciunea scenelor dar nu stiu ce a avut probgramul de filmat! Astept pareri!! si + daca va place! P.S.: dati sonorul mai incet!

Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=zAhvddpl1Mo

EDIT AM SCHIMBAT MUZICA SI FONTUL!!

Edited by G r E y

Guest DrifTKinG

Smecher!!! auzi e smecher scenele strica ca sunt rapide,subtitrarea nu se intelege da oricum a iesit smecher si admir efortul!

Edited by DrifTKinG

Totul se misca foarte rapid, nu se intelege nimic.

Si DE CE danza kuduro?!?! :| OMFG! La orice clip, puneti toti melodii de la radio gen "mani meicăr" etc. Sunt 1 miliard de melodii care se potrivesc 15 ori mai bine cu filmul.

Daca nu era melodia asta mai era cat de cat...

Titlul clipului: Fast & Furios - Fast Five

Gen: Racer

Durata: 02:09

Data lansarii: 10.10.2011

Scurta prezentare: Scuzati repezeciunea scenelor dar nu stiu ce a avut probgramul de filmat! Astept pareri!! si + daca va place! P.S.: dati sonorul mai incet!

Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=zAhvddpl1Mo

EDIT AM SCHIMBAT MUZICA SI FONTUL!!

Ce cauta la sfarsit :)) Floricele,curubeu,fluturasi :)

Frumos

Poti sa faci tu altu mai frumos? A iesit chiar foarte bine , scenele sunt exact ca in original , totul este perfect. Felicitari 10+ mi-a placut foarte mult !

Mie nu mi-a placut deoarece totu a fost prea repede, "a iesit ca din tun". Dienutza nu cred ca poate sa faca deoarece nu stie sa lucreze cu astfel de programe, dar tu in schimb poti sa ne faci un film sa vad cat de bun esti.

Ce cauta la sfarsit :)) Floricele,curubeu,fluturasi :)

Frumos

Curubeu( i ) =))))))))

Puteai sa schimbi acea culoara&text de la subtitrare si de asemenea puteai sa adaugi alt final.

Ai avut o idee buna dar nu pot sa iti dau + pentru acest film, scuze.

Edited by LuKe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.