Frank Tenpenny Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 German Truck Simulator Ce este German Truck Simulator ? German Truck Simulator este un joc de simulare camion creat de Software-ul SCS, folosind OpenGL, stabilit în Germania. Jocul foloseste motorul predesorului sau Euro Truck Simulator. Player-ul poate începe cariera ca angajat al unei societăţi de transport de marfă, muncesc din greu pentru a putea să cumpere camion propriu şi începe propria afacere. Este posibil de a achiziţiona garaje şi sucursale în Germania, de configurare pentru a se adapta flota proprie camion în creştere. Player-ul se poate face upgrade de camioane şi păstraţi-le într-o stare de varf pentru o eficienţă maximă, cum ar fi de combustibil, precum şi starea de camion. Camioane sunt incluse Mercedes-Benz (fără licenţă), Renault (fără licenţă), Volvo (fără licenţă), Scania (fără licenţă), DAF (fără licenţă), Iveco (fără licenţă) şi MAN. Camionul este licenţiat numai MAN.Camioane fără licenţă au acelaşi design ca o fac în viaţa reală. Logo-urile acestora sunt diferite şi aşa mai departe sunt numele lor. De exemplu, Scania este numit SWIFT, Renault este numit Runner, Volvo este numit Valiant, DAF are numele de DAV, etc. Imbunatatiri ? În luna octombrie 2010, SCS Software a lansat un nou patch pentru versiunea originală German Truck Simulator, v.1.3.2, noi caracteristici sunt: Include Austria Edition ca o actualizare gratuită. Player-ul acum poate juca in 4 orase diferite din Austria. Mai multe bug-uri fixe. De compatibilitate pentru a reda melodiile în format MP3 în radio, în joc (fosta OGG-Format), sau streaming radio pe Internet (nevoie de conexiune la internet). Grafică de curând îmbunătăţită. Orasele incluse in joc sunt: Kiel Rostock Hamburg Bremen Duisburg Düsseldorf Dortmund Koln Hanovra Magdeburg Berlin Frankfurt pe Main Dresda Stuttgart Munchen Nuremberg Leipzig Erfurt Salzburg în Austria Edition Innsbruck, în Austria Edition Viena, în Austria Edition Linz, în Austria Edition. De asemenea au mai fost imbunatatie urmatoarele: Site-ul oficial al GTS Site-ul oficial al SCS Software Minimum System Requirements: Operating System: Windows XP or Windows Vista CPU: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent Memory: 512 Mb (Windows XP) 1 GB (Windows Vista) Hard Drive Space: 600 MB of free space Graphics Hardware: 128 MB video card: GeForce 4 (not MX!) or better, ATI Radeon 8500 or better Sound Hardware: 100% DirectX 9 compatible sound card Recommended System Requirements: Operating System: Windows XP or Windows Vista CPU: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent Memory:2 GB (Windows XP) 2.5 GB(Windows Vista) Hard Drive Space:600 MB of free space Graphics Hardware:256 MB video card: GeForce 6 or better, ATI Radeon 9800 or better Sound Hardware 100% DirectX 9 compatible sound card German Truck Simulator - gameplay - garage management. M-am jucat foarte mult acest joc asa ca am facut si un mos de MAN TGX V8 si chiar un filmulet. Mai multe poze gasiti in acest '' spoiler ''. © Mariuskox. All rights reserved. Sursa: Siteul oficial al German Truck Simulator, Wikipedia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Mie nu imi merge ca nu am procesoru bun Ce e de facut in cazu asta? : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 Sincer pentru a te juca acest joc trebuie sa ai calculator nu gluma.Ceea ce mai e de facut in cazul tau e sa pui toate pe Low de la grafica pana la textura si poate iti va merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Eu am procesor de 1.8 si trebuie : CPU: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent Nu cred ca are sa-mi mearga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Stiu jocul , seamana foarte mult cu Euro Truck Simulator doar ca acesta este in Germania. Mersi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Un joc pentru pasionati si nu ma refer la pasionatii masinilor de mare tonaj, neah. Ma refer la pasionatii jocurilor cu volan, cele de rabdare, cele in care fiecare miscare din volan conteaza. Un joc care il joci cu placere, cat despre faza cu numele masinilor, mi se pare ca exista un patch sau ceva in genul care le punea emblema si tot tacamul ca cele originale. Acest joc spre deosebire de Euro Truck Simulator este mult mai frumos din multe puncte de vedere, unul este vehiculul MAN, care este un "deliciu" sa zic asa. Foarte frumos topic, chiar mi-a placut sa-l citesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 Un joc pentru pasionati si nu ma refer la pasionatii masinilor de mare tonaj, neah. Ma refer la pasionatii jocurilor cu volan, cele de rabdare, cele in care fiecare miscare din volan conteaza. Un joc care il joci cu placere, cat despre faza cu numele masinilor, mi se pare ca exista un patch sau ceva in genul care le punea emblema si tot tacamul ca cele originale. Acest joc spre deosebire de Euro Truck Simulator este mult mai frumos din multe puncte de vedere, unul este vehiculul MAN, care este un "deliciu" sa zic asa. Foarte frumos topic, chiar mi-a placut sa-l citesc. Ai dreptate aici UnknownX acest joc e in general facut pentru pasionatii masinilor de mare tonaj, credema nu am cuvinte sa va spun cum e mai ales sa il joci cu volan, deci parca ai conduce o masina in realitate.Cat despre diferenta dintre Euro Truck Simulator si German Truck Simulator credetima e una foarte mare de la cer la paman, un motiv ar fi grafica pe care o are GTS si nu o are ETS, doi la mana sunt masinile, in ETS sunt decat Scania, Mercedes-Benz, Volvo, Renault pe cand in GTS e Renault Magnum, Scania R-Line, Iveco Stralis 580 v8, MAM TGX V8, Mercedes-Benz Actros, Volvo FH16, iar inca un lucru fata de ETS e ca GTS are un camion liceentiat si anume MAN TGX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Am reusit sa-l fac si imi merge, mersi mult KOX Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 (edited) Am reusit sa-l fac si imi merge, mersi mult KOX Vei primi warn de mai faci asa genuri de post'uri. Alta data cand te mai gandesti sa postezi vino cu o parere sau o informatie utila. Edited November 1, 2011 by mysterioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic. Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Topic mai vechi de o luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts