Jump to content

Vand Steam / Filelist

Homeboy

Recommended Posts

Am decis sa-mi expun spre vanzare unele lucruri pe care le am si numai am nevoie, mai jos aveti o lista cu produsele pe care le vand.

Nume produs: Steam

Model: Valve

Pret: Negociabil ( euro pe telefon; paypal; dolari (card visa/mastercard); diferite accounturi,orice credeti ca m-ar interesa.

Detalii produs: Steam cu CS + CSS + alte cateva jocuri.

Contact: evan.devboy (Y!M - insa nu prea intru pe el,folosesc mai mult MSN. Incercati sa-mi dati un PM,sunt mai activ pe forum)

Imagini: O sa postez cand imi instalez platforma steam.

Alte precizari: Astept oferte.

Nume produs: Filelist

Model: Cont filelist, ratie almost 4, donator(steluta), addict.

Pret: Negociabil ( euro pe telefon; paypal; dolari (card visa/mastercard); diferite accounturi,orice credeti ca m-ar interesa.

Detalii produs: Cont filelist + o invitatie.

Contact: evan.devboy (Y!M - insa nu prea intru pe el,folosesc mai mult MSN. Incercati sa-mi dati un PM,sunt mai activ pe forum)

Imagini: http://shareimage.ro/images/glfzkqqba9g29hh9zum.png

Alte precizari: Astept oferte.

Detin si alte conturi, ratie pana-n 4-5. Daca te intereseaza,PM.

Am deasemenea conturi pe alte trackere (HDChina;SceneFZ,Bitorents,BitSoup,probabil si pe Iplay,daca-l mai gasesc) si altele,cand imi dati PM,ma puteti intreba daca detin cont pe trackerul cutare,iar eu il voi cauta sau voi face rost.

Informatii:

- Euro pe telefon vreau numai in reteaua orange, ii veti trimite euro unui prieten din Romania.

- Probele teamviewer le fac,nu-i problema.

- Contacteaza-ma doar daca esti interesat,nu vreau sa ne irosim timpul aiurea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.