Jump to content

Clienti.B-Zone.ro RPG - How to buy.

BTD Capone

Recommended Posts

Bun, am facut acest tutorial pentru cei care nu inteleg cum sa foloseasca pagina de clienti pentru "cumparaturile" de pe RPG.

Deci serverul B-Zone RPG pune la dispozitie urmatoarele:

- Chance Nick-name

- Clear 1/2/3 Warn(s)

- Clear 10/30/60 Faction Punish (FP)

- Premium account

- Unban

Cum sa pot folosi aceste optiuni?

Cum sa cumpar dupa ce m-am inregistrat?

• Dupa ce sunteti logat dati click pe butonul "Comanda" din partea dreapta a pagini. [Photo]
  • Acum alegeti din optiunile de sus "B-Zone RolePlay". [Photo]
  • Pe acesta pagina aveti toate serviciile posibile momentan. (cele de mai sus).

Ce fac dupa ce am ales optiunea dorita?

• Dupa ce ati ales serviciul dorit, apasati butonul "Comanda acum", care este in dreptul serviciului dorit. [Photo]
  • Dupa aceasta, completati pe pagina urmatoare spatiile care trebuie, cu datele dvs. si apasati "Actualizeaza cosul". [Photo]
  • Pe pagina urmatoare apasati "Finalizare comanda".
  • Alegeti modalitatea de plata dorita (Paypal/Transfer bancar), apoi apasati din nou butonul "Finalizare comanda".

Dupa ce ati facut acesta o sa va apara factura de plata. Aceasta este valabila 5 zile, dupa care se va anula singura daca plata nu este facuta.

Informatiile de plata se afla sus, in contul drept al pagini. [Photo]

* Dupa ce plata a fost facuta, contactati pe forum/in game pe unul dintre Administratori sau RPG Team.

ATENTIE: Prin transfer bancar trebuie sa mentionati numarul/codul facturii, la banca, cand faceti transferul.

Cum aflu ce facturi am si ce am cumparat in trecut?

• Intrati pe site.
  • Apasati butonul "Facturile mele" din partea dreapta a pagini. [Photo]
  • Aici aveti toate informatiile necesare. [Photo]

Sper sa fie de folos acest tutorial. Cam atat aveti de facut pentru a folosi unul dintre serviciile B-Zone RPG Server.

*Daca nu gasiti un buton pe pagina, apasati pe "Photo" pentru a vedea o poza, care sa va ajute.

Are legatura cu SaMp,pentru ca nu am facut un tutorial pentru cum sa cumperi de pe clienti.b-zone.ro, am facut un tutorial cum sa poti folosi sercivii de pe cleinti.b-zone.ro pe serverul RPG si de aceea l-am postat aici.Intelegi?

Si nu doresc nici un leader si nimic.Nu am spus niciodata ca vreau ceva si nu am.Deci te rog sa nu te legi cu aceste cuvinte de mine, daca chiar vrei, leagate de altceva.

Ce legatura are asta cu sa:mp ? De la o vreme incercati toti sa fiti cat mai ajutatori in speranta ca va vede cineva si zice "asta merita lider / admin / functie pe forum" si ce alte rahaturi mai visati voi..

Te gandesti putin si tu cand faci un post? Are mare legatura cu Samp, unde iti da clear FP, Premium acc, etc? Nu pe samp? Doamne mai sunt unii, care nu gandesc.!

Frumos! Ai depus multa munca, stiu cum e... pana ai decupat pozele, etc! Bravo! Salut.

Fiecare veniţi cu posturi gen " Felicitări " , " Foarte frumos , ai un + ".

Dar să fim sinceri acu' , faceţi asta doar pentru + 1.

După fiecare tutorial ar trebui să se dea Topic Closed.

Cei vechi când s-au apucat de joc nu au primit totu' " mură-n gură ". Toţi am aflat ceva încercând .

Nu cred că era nevoie de aşa ceva ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.