Jump to content

Tow Truck Company - Sugestii / Suggestions

LCN John
 Share

Recommended Posts

• Nick: GriFFyn

Rank: 3

Sugestie: Tractarea masinilor aflate pe caile ferate.

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Inca un loc de unde putem tracta si e mai RP.

Alte mențiuni: Este mai mult un moft, nu o necesitate.Doar daca nu crezi ca sunt destule locuri.

• Nick: DerecK[VIP]

Rank: 4

Sugestie: Propun ca atunci cand se desfasoara un eveniment care necesita folosirea altui job (in afara de cele ilegale) in afara de mecanic sa avem voie sa il luam pe respectivul pe parcursul desfasurarii event-ului.

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Ajuta.

Alte mențiuni: Multumesc!

Nick:Liviu_Corleone
Rank:2
Sugestie:Dacă tot avem raport opţional saptamanile viitoare, eu propun sa ne putem schimba job-ul, pentru ca din activitatea noastra profitul e nul, 0 barat.
Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?:Nu neapărat factiunea, ci ne ajuta pe noi, să mai facem bani, skill...
Alte mențiuni:S-a propus la sedinta, dar dacă Kelton nu vrea sa ne mareasca suma primta din tow, Cel putin aşa mai facem bani. M-am cam pierdut in explicatii, sunt de pe telefon de la şcoală. Apropo, Paramedics au voie cu orice job legal in aceasta perioada http://forum.b-zone.ro/topic/93385-paramedics-anun%C8%9Buri-importante-important-announcements/page-7

Edited by LiviuC

• Nick: Jocker.XD

Sugestie: Propun ca testul de intrare (practic) sa fie impartit in 2 :

-prima parte exista deja (pui masina in diferite pozitii si jucatorul testat spune daca ai voie/nu ai voie sa tractezi);

-a doua parte : jucatorul testat va trebui sa tracteze 2 masini dupa ce primeste /invite, cu testerul pe G, acesta va trebui sa tracteze o masina de regim special si una normala (sau decideti voi)

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Vom vedea si noi daca jucatorul stie sa tracteze, poate ca la test se pun intrebari simple sau jucatorul testat ghiceste/este ajutat.

Alte mențiuni: La /invite primesti automat 5 towpoints

Edited by JockerXXXD

Sugestie (1) : Propun sa facem un event impreuna cu factiunea El loco cartel gen Par/impar, LMS

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Avem partaneriat cu ei de ceva timp si n-am organizat nimic impreuna

Alte mențiuni: Premiile le stabiliti voi

Sugestie (2) : Propun sa facem un mini-war impreuna cu factiunea Elc, zona : http://imgur.com/a/5lXWl#0

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Avem partaneriat cu ei de ceva timp si n-am organizat nimic impreuna

Alte mențiuni: Premiile le stabiliti voi

Sugestie (1) : Propun ca topicul cu rapoarte rank 4+ sa fie in permanenta deschis, raportul va putea fi postat imediat dupa ce au fost prezentate rezultatele pe saptamana trecuta

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Unii membri termina raportul de la inceputul saptamanii, am scapa de grija si s-ar evita problemele gen am vrut sa-l postez duminica seara si mi s-a luat curentu etc..

Alte mențiuni: No

Edited by JockerXXXD

Rank: 5

Sugestie 1: Am observat ca s-a adaugat o noua regula pentru rank 5, legata de fvr. In acele 5 secunde un membru nu are timp sa ajunga la Tow Truck-ul care l-a lasat pe margine sau in alta parte (daca este cazul), abea de vede ce am scris pe /f. Propun ca timpul de asteptare dintre '/f Atentie FVR' si /fvr sa fie marit la 10-15 secunde macar, timp in care un membru poate anunta sa nu se dea fvr ca poate are treaba cu un Tow Truck/Utility si n-are timp sa se urce in el.

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: 5 secunde?prea putin, daca tot avem limita sa fie marita, cu 5 secunde nu rezolvam mai nimic

Alte mențiuni:

Rank: 5

Sugestie 2: Atunci cand un membru rang 5+ anunta '/f Atentie FVR' si alt membru rang 5+ se baga peste el, cel care s-a bagat sa fie sanctionat cu AV si sa se considere ca nu a anuntat pe /f ca da FVR.

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Chestiile astea cu mai multe FVR-uri in acelas timp sunt doar niste glume de prost gust care nu au ce cauta.

Alte mențiuni:

@, propunerea 1 respinsa. E destul ca atunci cand vede ca tu zici "Atentie /fvr" el sa zica pe /f, "Nu, stai!" in cele 5 secunde. Propunerea 2 acceptata! O sa vad ce pot face in legatura cu asta si o sa adaug o regula pe viitor.

Nick: MaxyMusSs

Sugestie: Cand un membru anunta ca tracteaza o masina, trebuie sa astepte minim 5 secunde de la anunt pana sa poata tracta masina si sa o duca la tow ls/lv/sf.

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Factiunea nu o ajuta in mod special dar ii ajuta pe cei carora le va fi tractata masina sa o poata recupera si sa nu ramana pe jos.

Alte mențiuni: Am facut aceasta propunere deoarece multi playeri mi s-au plans (nu stiu de ce imi zic mie ca nu eu conduc factiunea) ca nu apuca sa le zica sa lase masina, ca ei deja sunt departe.. Mai ales celora din departamente, care coboara din masina pentru a omora un suspect sau pentru a acorda o amenda.

Edited by MaxyMusS

Nick: Smith.
Rank: 2
Sugestie: Propun sa avem dreptul macar o zi sa detinem si noi noul job, doar pentru a il testa.
Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Factiunea cu nimic, dar unii poate suntem curiosi sa vedem cum este.
Alte mențiuni: -

Nick: Smith.

Rank: 2
Sugestie: Propun ca o data pe saptamana sa facem o activitate cu toti membrii, in care sa fim impartiti in 3 grupe si sa plecam fiecare grupa in cate un oras la tractat. Fiecare membru cu cate o masina.
Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Ne-am distra mai mult, si-ar face toata lumea mai usor raportul, iar asa ar spune si lumea de noi ca suntem activi.
Alte mențiuni: -

Nick:LiviuC.

Rank:4

Sugestie:Cei de rank 4 sa poată deține fie jobul mecanic, fie detectiv în intervalul 12-17.

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?:Am putea filma și noi membrii în acest interval.

Alte mențiuni:Nu orice job sa fie permis, decât detectiv/mecanic.

Nick:Assimov.

Rank:2

Sugestie:Să facem o paradă sau un târg sau orice altceva.

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?:O să ne distram.

Alte mențiuni:Dacă am face un târg am putea sa ne cumpărm mașini sau sa le vindem pe ale noastre + că am mai interacționa cu restul playerilor. Am putea sa îi chemăm și pe cei din El Loco Cartel să ne ajute cu cei care fac DeathMatch, iar dacă am face o paradă ne-am face mai cunoscuți decât suntem (suntem și modești, bineînțeles).

@, au fost o mulţime de astfel de activităţi de când sunt lider, au fost multe de succes, dar mai multe eşecuri deoarece trebuie maximă organizare şi maxim ajutor din partea adminilor. O să încerc să organizăm ceva doar noi, doar facţiunea, văd eu când şi ce, eventual după ce umplu sloturile să fim mai mulţi.

Nick:LiviuC.

Rank:5

Sugestie:Sa se dea closed topicului "Evidenta salarii"

Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?:Estetica sub-forumului, topic inutil.

Alte mențiuni:Sarbatori fericite.

Nick: Rexton.
Rank:5
Sugestie: O mica modificare in regulement, mai exact la "tractari". Sa putem tracta si de la PaintBall Arena (inclusiv din fata biz-ului)
Cu ce crezi că va ajuta facțiunea?: Pai de cand cu update-ul cel mai recent, pb arena e un loc destul de frecventat si mai mereu sunt masini peste tot acolo. Zic ca am "curata" putin si ne-ar ajuta si pe noi sa mai facem 1-2 puncte la raport.
Alte mențiuni: #aducetibazooka