oight Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 * Nick: oight * Varsta reala: 15 peste 1 luna fac 16 * Level: 15 si 58/64 ore * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/55627237375042374503.png * Factiuni anterioare: Stracci, Cuneo, F/P, Taxi * Skill'uri la joburi secundare: Skill 5-Detective, Mechanic * De ce doresti sa intri in National Guard?: Este o factiune unita , si imi place sa merg dupa wanted. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da * Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Toate locurile au fost ocupate....am uitat sa inchid topicul. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oight Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) * Nick: oight * Varsta reala: 15 peste 1 luna fac 16 * Level: 17 ++ * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/64782095625971114150.png ( poza e facuta cand eram in Tcc, am demisionat, deci sunt civil ) * Factiuni anterioare: Stracci, Cuneo, F/P, Taxi, Tcc * Skill'uri la joburi secundare: Skill 5-Detective, Mechanic-5 http://www.img.b-zone.ro/images/05683416105042592073.png . * De ce doresti sa intri in National Guard?: Este o factiune unita, cu membri seriosi. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da * Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat ! Edited November 17, 2010 by oight Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaka90 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) * Nick: tropicos * Varsta reala: 14 * Level: 21 * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/23784036275391872566.bmp * Factiuni anterioare: Cuneo, new reporter * Skill'uri la joburi secundare: skill 5:detective,mechanic,whore,new reporter * De ce doresti sa intri in National Guard?: pentru ca este un departament bun si cu plaieri activi si seriosi si as vrea sa incerc ng cred ca mi s-ar potrivi * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da * Alte precizari?: sper sa primesc o sansa o sa va ajut cu tot ce pot Edited November 17, 2010 by kaka90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleMan Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 *Nick: LittleMan * Varsta reala:16 * Level: 22+ * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare: Tow Car Company , The Tattaglia Family , The Cuneo Family x2, The Stracci Family * Skill'uri la joburi secundare: Detective 5 , Mechanic 5 , Whore 5. * De ce doresti sa intri in National Guard?: Deoarece a multi prieteni in NG. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Desigur * Alte precizari?: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmy Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Nick: emmy Varsta reala: 17 Level: 20+ ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/31145783644767038163.png Factiuni anterioare: Paramedic, Tattaglia Family(de 2 ori), Corleone Family Skill'uri la joburi secundare: Detectiv 5, mecanic 5 De ce doresti sa intri in National Guard?: Imi place. Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da Alte precizari?: Multumesc daca imi veti da o sansa. Edited November 17, 2010 by emmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ady Mutu Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Nick: boby13 Varsta reala: 15 Level: 20 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/15067639454292860392.png Factiuni anterioare: Taxi Skill'uri la joburi secundare: detectiv-5 De ce doresti sa intri in National Guard?: Pt ca imi place si vreau sa apar orasele de rau facatori Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: DA Alte precizari?: Sper sa ma aleaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToNyJaa Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Retrag! Edited November 18, 2010 by Montoya01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpliT Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Nick: SpliT Varsta reala: 14 Level: 17 ScreenShot /stats: Factiuni anterioare: School Instructor, Taxi, Tow Car Company, News Reporters, Police Departament, Tow Car Company Skill'uri la joburi secundare: Detective5, fish 2, Mechanic 5, drug 2, News 3, Whore 5 De ce doresti sa intri in National Guard?: Este o factiune foarte buna si imi place sa alerg dupa golanii Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da Alte precizari?: Sunt fratele lui Andruta_Draguta, iar eu am invatat-o RP pe ea. Sper sa ma acceptati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Nick: Krysty Varsta reala: 15 Level: 21 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/63851106365850405692.png Factiuni anterioare: Stracci Family, Corleone Family Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5 mechanic skill 5 Drugs skill 5 Fish skill 2 De ce doresti sa intri in National Guard?: Este cel mai organizat departament si foarte multa ordine Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da Alte precizari?: Edited November 17, 2010 by Krysty1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LOaccc Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 * Nick: [F4L]Oaccc * Varsta reala: 15 * Level: 23 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare; TCC,taxi,barzini,cuneo,PD,NG * Skill'uri la joburi secundare: mecanic,detectiv 5 * De ce doresti sa intri in National Guard?: Back again. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da * Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madalin0 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Nick: madalin0 Varsta reala: 15 ani Level: 16 ScreenShot /stats: Factiuni anterioare: F/P, The Stracci Family Skill'uri la joburi secundare: detectiv-4 ,mecanik5 (fac 5 la detective imediat) De ce doresti sa intri in National Guard?: Esteo factiune care ami place foarte mult cu membrii de nota 20 ...si as vrea sa fac o treaba cat mai buna Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: DA Alte precizari?: Multumesc pt timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 * Nick: [biS]beLzEbuT * Varsta reala: 15 * Level: 33 * ScreenShot /stats: * Factiuni anterioare: Taxi(rank3), Stracci(rank1), Barzini(rank1), FBI(rank1), PD(rank4), Cuneo(rank6), PD(rank2), NR(rank5), F/P(rank1), Corleone(rank1) * Skill'uri la joburi secundare: Skill 5-Detective, Mechanic, Whore... * De ce doresti sa intri in National Guard?: Sunt facut pentru lege. * Stii regulile National Guard?: Desigur * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Cu siguranta * Alte precizari?: Demisia mi-a fost acceptata--> [biS]beLzEbuT - bafta in continuare, o sa avem un lider cat mai curand, cum vrei .. succes Mai ramane sa intre Thomas si sa-mi dea uninvite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0gDaNN Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Nick: b0gDaNN Varsta reala: 17 Level: 24 /86/100 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/38081795254082238135.bmp Factiuni anterioare: School instructor ,The straci Family Skill'uri la joburi secundare: skill 5 -detectiv ,mecanic,car jacker,fish restu skill 1 De ce doresti sa intri in National Guard?: Este cel mai organizat departament si foarte la locul lui , si respect ciupanezu el a facut tot Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da nu mai ies Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da Alte precizari?: Va multumesc pentru timpul acordat mie la acest post Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Nick: RyddeR. Varsta reala: 16 Level: 27 ScreenShot /stats: Aici . Factiuni anterioare: Tcc, Barzini, Nr, Paterno , PD, Paterno, Barzini, Hitman, Stracci, Corleone . Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5 mechanic skill 5 Drugs skill 5 Nr - skill 3 De ce doresti sa intri in National Guard?: Deoarece este un departament organizat bine, cu cel mai bun lider dintre toate departamentele, si miar face placere s-a fiu in aceas Departament . Stii regulile National Guard?: Da . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da . Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Bineinteles . Alte precizari?: Multumesc ! Edited November 17, 2010 by Rydder Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarChef Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Nick: WarChef Varsta reala: 16 Level: 16 ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/24908264053274242597.png Factiuni anterioare:The Paterno Family Skill'uri la joburi secundare: Detective skill 5 De ce doresti sa intri in National Guard?: Vreau sa imi fac prieteni si sa fiu de partea legii Stii regulile National Guard?: Da . Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da . Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Bineinteles . Alte precizari?: Multumesc ! Edited November 17, 2010 by WarChef Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 * Nick: AsaSSinuL * Varsta reala: 16 * Level: 49 * ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/51612099101048382260.png * Factiuni anterioare: FBI,NG,NR,S.I,Cuneo,Tattaglia,Patterno,Stracci,Tcc,Taxi,Medics,Hitman... * Skill'uri la joburi secundare: Detective |Skill 5| * De ce doresti sa intri in National Guard?: Pentru ca este o factiune serioasa si as dori sa opresc infractorii sa invadeze orasul. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da * Alte precizari?: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 * Nick: oight * Varsta reala: 15 peste 1 luna fac 16 * Level: 17 ++ * ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/64782095625971114150.png ( poza e facuta cand eram in Tcc, am demisionat, deci sunt civil ) * Factiuni anterioare: Stracci, Cuneo, F/P, Taxi, Tcc * Skill'uri la joburi secundare: Skill 5-Detective, Mechanic-5 http://www.img.b-zone.ro/images/05683416105042592073.png . * De ce doresti sa intri in National Guard?: Este o factiune unita, cu membri seriosi. * Stii regulile National Guard?: Da * Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da * Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: Da * Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat ! Ma scuzati ca ma bag dar el a pus SS cand era in TCC pentru ca are 60/60 FP acum nu stiu cat are dar a fost demis cu FP uitate ciupa la demisii TCC si vei afla ca nu mint! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ok...Dar nu trebuie sa te bagi aici...poti sa-mi spui pe chat in samp..pe /r /d...pe mess sau skype. Ms pentru intelegere! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 (edited) Nick: VeNnOm Varsta reala: 14 ani Level: 15 ScreenShot /stats: Factiuni anterioare: Taxi , News Reporter , Tow Car Company , Fireman / Paramedic , Stracci Skill'uri la joburi secundare: Skill lv 5 mecanic si Skill lv 3 detectiv De ce doresti sa intri in National Guard?: Pentru a face drepate si a proteja serverul, A baga imfractorii la jail..etc ... ( si multe altele ) Stii regulile National Guard?: Da Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: DA Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din National Guard?: DA Alte precizari?: Multumesc Edited November 18, 2010 by RP Vennom Link to comment Share on other sites More sharing options...
oight Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Pad vlad te-ai bagat degeaba, nu am fp, doar mi-a fost lene sa mai fac alta poza !! Dovada : http://www.img.b-zone.ro/images/25598432166586309641.png Am 1 FP, ora este 14.15, inca 45 min si nu mai am. Ciupanezu sper ca imi vei lua in considerare cererea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 In poza ta SS nu m-am bagat degeaba uite cum minte Ciupanezule are FP 1/60 : http://www.img.b-zone.ro/images/25598432166586309641.png Cand a facut cererea avea 60/60 cred sau naiba stie cat in SS se vede clar FP 1/60 aici: http://www.img.b-zone.ro/images/25598432166586309641.png Ma scuzati ca m-am bagat iarasi dar minte si urasc mincinosi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oight Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Frate am FP ? Nu nu am deci .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ba am zis odata nu postati deastea aici!NU E CHAT! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 LittleMan - Krysty - [F4L]Oaccc - Acceptati pentru teste! [biS]belzebut - Rydder. - AsaSSinuL - Restul Respinsi! Pad_Vlad - Faction Warn - Post Aplicatii! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts