Jump to content

National Guard - Aplicații / Applications

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nickname: Dutu14

• Level: 65

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2ani

• Varsta reala: 18

• Sex (masculin / feminin): Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 dm aiurea.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab Company ( 3 luni - rank 4 Tester ), National Guard ( 2 luni - rank 2 ), Paterno Family ( 2 luni - rank 2 ), Stracci Family ( 1 luna - rank 2 ), Barzini Family ( 2 saptamani - rank 1 ), Corleone Family ( 1,5 luni - rank 3 )

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: National Guard ( 2 luni )

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 Detective

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imgur.com/OgE1rdK

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: DA

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da, am mai fost in aceasta factiune si stiu cum decurg lucrurile.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da, desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Dimineata 9-12:00, 17:00-00:00

• Ai mai fost in National Guard? Da

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Demisie, nu mai aveam timp de joc.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Iubesc factiunea, membriii si imi place sa lucrez in echipa.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sa stau rank 1 la jail si restu, dupa wanted.. este cel mai frumos lucru.Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Rank 1 pazeste jail si rank 2+ robery.. si cei fara drept de predare + wanted 3+

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: DA

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 8-10 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Numele meu este Catalin, am 18 ani.. sunt un tip glumet, cu simtul umorului si stiu ce inseamna sa fii serios.. si sa glumesti atunci cand este cazul. !

Multumesc pentru timpul acordat !

Edited by Dutzuuu

Cei acceptati pentru test sunt:

- WazZzup

Daca ati fost acceptati, ii cautati in joc pe evaluatori pentru a fi testati (Rank 4+).

Aveti 24 de ore la dispozitie pentru a va prezenta la teste daca nu sunteti automat picati.

Insistentele stupide pot duce la editarea postului initial si respingere.

Testele de intrare in National Guard se dau din:

-National Guard - Regulament

-National Guard - News & Info

-National Guard - Wanted & Arrest List

-National Guard - Regulament Jail

-National Guard - Paznic la Jail

-Reguli nescrise

-Arme.

Pentru cei respinsi:

Nu postati cu intrebari de genul: "Eu de ce am fost respins?", "Ce trebuie sa fac pentru a fi acceptat?" etc.

Nu postati dupa decizia liderului / sub-liderului cu niciun repros / sfat / amenintare

• Nickname: alexandru46

• Level: 15

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: M-am lasat o perioada de timp, si m-am reapucat acum aproximativ 1 luna jumate 2.

• Varsta reala: 20

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0

• Nickname-uri anterioare: nu

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): S.I - 2 sapt, Fire & Medic Departament - 3 sapt

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fire & Medic Departament - 3 saptamani.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Deoarece nu eram foarte experimentat pe server si doream sa incerc ceva nou.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 Detectiv

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://shareimage.ro/images/q2hlen6cn48x4rhhgcr.png

Bara RPG stats: bar-000159734.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: In 'Real Life' muncesc in domeniul securitatii unde este nevoie de munca in echipa, deci cred ca voi lucra destul de bine in echipa si cu colegii NG.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Absolut, pe aceasta lume toti suntem egali deci trebuie sa ne respectam reciproc.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: nu am un program fix, deoarece si lucrez.

• Ai mai fost in National Guard?: Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Este o factiune superba in care ai putina parte de actiune, dar in acelasi timp si seriozitate si promptitudine.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Intotdeauna am fost 'adeptul' departamentelor si intotdeauna mi-a placut linistea si ordinea.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Depinzand de rank 1+ cu linistea si ordinea in jail, rank 2+ cu arestarea suspectilor w3+.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da!

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Aproximativ 5 - 6 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat cu simtul umorului bine dezvoltat, bune cunostinte de comunicare dand dovada de constinciozitate, promptitudine si seriozitate.

Nickname: Adri@N

Level: 29

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani +

Varsta reala: 15 ani

Sex (masculin / feminin): M

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 limbaj

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Paterno family 3 luni [ rank 3 ] ; Paterno 3 saptamani ; 2 saptamani ; 1 saptamana ; 3 sapamani Cuneo o luna Stracci 2 saptamani ; 2 saptamani TTG 2 saptamani ; 2 saptamani TTC 13 zile ; 3 saptamani ; Fbi 9 zile.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Fbi 9 zile

Motivul plecarii din ultima factiune: Am picat perioada de teste

Skill-uri la joburile secundare: Detective skill 5 ; mechanic skill 5 ; drugs skill 5 ;

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/bsy1e2ff1/

Bara RPG stats: bar-000377419.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 8:00 - 11:00 ; 17:30 - 00:00

Ai mai fost in National Guard? Nu

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place cu ce se ocupa acest departament , si cum actioneaza la prinderea robberilor sau celor cu wanted

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Imi place sa ii alerg pe cei cu wanted sau sa ii arestez..

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Pai , sta la jail , aigura oridinea , merge dupa wanted / robberi si aresteaza

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5+

Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Gabi , am 15 ani locuiesc in Tecuci si imi place sa ma distrez cu prieteni pe afara sau sa ma joc pe PC.

• Nickname:SteK

• Level:16

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:De aproximativ 2 ani.

• Varsta reala:15

• Sex (masculin / feminin):Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):Paterno,Stracci

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:Paterno și sincer nu mai țin minte,a fost de mult.

• Motivul plecarii din ultima factiune:Nu mai țin minte,am revenit după o pauză lungă.

• Skill-uri la joburile secundare:Mechanic skill 5,Drugs dealer skill 5.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/hi9iar8wh/

Bara RPG stats:bar-000316983.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da,bineînțeles.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP:15:00-23:00.

• Ai mai fost in National Guard?Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:-

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Fiindcă este o facțiune pașnică,m-am săturat de mafii.Pe de altă parte este o facțiune bine pusă la punct de liderul actual și este activă.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Fiindcă sunt o persoană care e portivită apărării legii.Îmi place să mențin pacea și liniștea.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupă cu intervenții când e vorba de o persoană periculoasă(wanted 3),menținerea liniștii în pușcărie și cam atât.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da,nu se pune problema.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:3-7 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?:Sunt un tip de treabă , hobby-urile mele sunt să ies în oraș si afară cu prietenii , jocurile virtuale , ascultarea muzicii și football-ul.Am cam 1,68m păr roșcat , ochi căprui și pistruiat :D.

• Nickname: Nic_Adrian

• Level: 38

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din aprilie 2011.

• Varsta reala: 17.

• Sex (masculin / feminin): Masculin.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3, bug abuse la FCR (din 2011).

• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Am trecut prin toate factiunile inafara de NG, Hitman si Paterno, nu-mi reamintesc exact ordinea si perioada de timp petrecuta in fiecare factiune in parte insa pot spune ca variaza de la 2 zile la doar 3/4 saptamani.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Cuneo Family, 2 saptamani.

• Motivul plecarii din ultima factiune: N-am avut acces la internet cateva zile si n-am postat o cerere de invoire, astfel ca am fost demis pentru inactivitate..

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Detective, Drugs Dealer, Car Jacker, News Reporter, Car Mechanic, Arms Dealer. Skill 4: Rob.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://s8.postimg.org/iefn12ead/sa_mp_130.png

Bara RPG stats: bar-000073216.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da!

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 8:00-11:00/12:00 si 19:00-23:00, variaza in functie de orele pe care le am.

• Ai mai fost in National Guard? Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Findca imi place felul in care este organizat departamentul, sunt de acord cu toate regulile si nu in ultimul rand, caut o factiune, in special departament unde sa-mi petrec restul timpului in care o sa joc si consider ca aceasta este cea mai potrivita alegere.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Mi-ar face placere sa ajut la pastrarea unei stari cat mai placute jocului, sunt in stare sa respect regulamentul, liderul, membrii si orice jucator, nu fac discriminari.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa de buna stare a lucrurilor ce se petrec atat in jail cat si pe strada. In jail are grija ca detinutii sa nu fie agresivi fata de alti jucatori, si anume, sa-i loveasca sau sa-i ucida, ii duce pe detinuti sa ia viata (/heal) si le acorda cate o mica pauza dupa un program fix in care se pot plimba linistiti prin zona celulelor. Membrii departamentului ce depasesc rank 2 inclusiv, se ocupa de suspectii ce au wanted 3-6 in ordine descrescatoare.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti pe SA-MP, fara AFK?: Mai mult de 5 ore in fiecare zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt prietenos, serios atunci cand trebuie, tin la gluma, de asemenea, consider ca sunt o persoana foarte respectuoasa.

• Nickname: AsK

• Level: 16

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 luni

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: Nu am

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Stracci Family , 18 zile

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Stracci Family , 18 zile

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut ceva probleme si nu puteam ajunge la timp la war-uri, plus ca unele persoane ma calcau pe nervi

• Skill-uri la joburile secundare: Link

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): Link , detective skill , un rand mai sus

• Bara RPG stats: bar-000531721.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da

• Un interval de timp in care jucati SA:MP: 16:00 - 22:00

• Ai mai fost in National Guard? Nu

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : De mult timp imi doresc sa fiu intr'un departament. Imi place munca pe care o faceti plus ca cei de aici sunt de treaba din cate am vazut

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca sunt o persoana serioasa si activa caruia ii place sa se implice

• Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard au grija de cei detinuti pentru pastrarea linistii si sa ii prinda pe fugarii ce au wanted 3+

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: O persoana dinamica cu simtul umorului caruia ii place sa incerce ceva nou in fiecare zi

• Nickname: Navarro
  • • Level: 16
  • • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 6 luni
  • • Varsta reala: 15 ani
  • • Sex (masculin / feminin): Masculin
  • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3
  • Nickname-uri anterioare: Witsel
  • • Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fire Medic Department - 3 saptamani ; Paterno Family - 2 saptamani
  • • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Paeterno Family 2 saptamani
  • • Motivul plecarii din ultima factiune: Nu-mi placea
  • • Skill-uri la joburile secundare: 5 Detective / 5 Mechanic
  • Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/86zwk33aj/
  • Bara RPG stats: bar-000537379.png
  • • Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
  • • Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da
  • • Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da
  • Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15 - 22 ,iar in weekend 10 - 24
  • • Ai mai fost in National Guard? Nu
  • • Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -
  • • De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi place cu ce se ocupa şi consider ca sunt capabil să ajut la dezvoltarea departamentului,si nu in ultimul rand,vreau sa-mi fac prieteni noi.
  • • De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Datorita comportamentului si seriozitatii.
  • Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu asigurarea pazei in puscarie,dar si cu prinderea suspectilor,si ajutarea departamentelor.
  • • Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da
  • • Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Intre 3 - 6 ore.
  • • Cum te-ai descrie in realitate?: Interesat de viitor,serios in mare parte,imi recunosc greserile,si mereu incerc sa ajung cat mai sus prin munca.

Edited by Navarro

Nickname: toma_mihai

• Level: 20

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: joc din decembrie 2009, cu o pauza de 1 an si ceva

• Varsta reala: aproape 21

• Sex (masculin / feminin): masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0[/font]

]• Nickname-uri anterioare: -

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):in taxi acum ff mult timp (cand era hooliganu lider), am stat cateva luni...tattaglia, si din nou taxi

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: taxi , cam 2 luni

• Motivul plecarii din ultima factiune: s-a schimbat liderul si nu am mai aplicat

• Skill-uri la joburile secundare: mecanic 5 si detectiv 4 (aproape 5)

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): [/font][/font]

'Bara RPG stats: [/font][/font]http://imgur.com/hF1KhHP

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:da[/font]

Un interval de timp in care jucati SA:MP: variabil, insa in timpul sapt sunt dimineata online

• Ai mai fost in National Guard? nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat? -

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : este o factiune in care consider ca imi pot gasi foarte usor locul, se muleaza chiar si pe viata reala (respectarea legilor/regulilor)[/font]

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: invat chiar si la scoala respectarea si aplicarea legilor

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: NG se ocupa cu arestarea celor cu w 3+ si administrarea jail-ului

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: peste 4-6 ore/zi

• Cum te-ai descrie in realitate?: fire vesela, sociabila, capabila de munca sub stres, in echipa..siii, cu spiritul dreptatii in orice ( sunt student la Drept

Later Edit: am facut skill 5 intre timp, si am postat noua poza. sper sa se ia in calcul, chiar daca skill-ul l-am facut ulterior aplicatiei

Multumesc

Edited by tomamihai

• Nickname: Piston

• Level: 15

•For how long you play on b-zone? : More than seven months.

• Real Age: 16

• Gender (male / female): Male.

• Number of warns received in game and why you received them: 0/3

• Previous nicknames: -

• Previous Factions (and time spent there): -

• The last faction and time spent there: -

• Reason for leaving the last faction: -

• Skills in secondary jobs: Detective skill 5, Mechanic skill 5.

• Picture with / stats, detective skill (required): http://postimg.org/image/8gafbnfk3/

• RPG stats bar:

bar-000462693.png

• You have the ability to work in a team?: Yes, im like work in team.

• Are you able to follow the leader and members of any rank?: Yes, of course.

• Are you able to express yourself grammatically correct?: Yes.

• A time interval when you are playing SA: The time interval when i play : 15.00-23.00, on weekends 12.00-00.00.

• Have you ever been in the National Guard? No.

• If you have been in the National Guard, why did you leave?: -

• Why do you want to enter the National Guard? : I want to join National Guard because I want to help people on this server. I want to help Police and FBI to catch murderers, criminalist.

• Why do you think you are suitable for National Guard?: I think I am good driver,pilot and I shot very welll.

• What do you think National Guard deals with?: NG deals with the catching criminals with wanted 3+.

• You agree that you must stay in the National Guard for at least 2 weeks?: Yes, I agree.

• How much time you spend in SA-MP, no AFK?: I play at SA-MP 4-7 hours.

• How would you describe yourself in real life?: My name is Szymon and I from Poland. I am interesting about History. I can keep my word, I can do the tasks assigned to me.

Edited by szymon7x7x7

• Nickname: [DGS]AlexCyo

• Level: 34

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 14.06.2010

• Varsta reala: 16

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0 | -

• Nickname-uri anterioare: alexutsu7

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):

• Fireman/Paramedic : - 1 luna
  • The Stracci Family : - 3 saptamani
  • The Tattaglia Family : - 2 luni si 2 saptamani
  • Police Departament : - 2 saptamani si 3 zile
  • School Instructor : - 3 luni
  • The Stracci Family : - 1 luna si 2 saptamani
  • National Guard : - 1 luna si 10 zile
  • The Corleone Family : - 2 luni
  • The Tattaglia Family : - 1 luna si 1 saptamana
  • News Reporter : - 2 saptamani si 2 zile
  • Taxi Cab Company : 3 luni si 2 saptamani
  • Tow Truck Company : 2 luni

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tow Truck Company | Doua luni.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am efectuat o tractare nepermisa de regulament.

• Skill-uri la joburile secundare:

• Skill 1: Lawyer, Car Jacker
  • Skill 2: Rob, Arms Dealer
  • Skill 3: -
  • Skill 4: News Reporter
  • Skill 5: Detective, Mechanic, Drugs Dealer, Whore

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): /stats

Bara RPG stats: bar-000062620.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da, am aceasta abilitate

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da, sunt capabil.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Dupa-amiaza ( 14-17), Seara ( 19 - 23 )

Ai mai fost in National Guard? Da.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?:Deoarece nu am reusit sa ma prezint la o sedinta si doua antrenamente.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc foarte mult sa intru intr-un departament, iar acesta este cel mai potrivit pentru mine, am mai facut parte din National Guard, si stiu cum sta treaba.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Sunt potrivit datorita caracterului meu, si cred ca o sa aduc un + factiunii oricand se poate.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupa de suspectii cu cel putin wanted trei, si nu in ultimul rand cu administrarea penitenciarului.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da, sunt de acord.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:Aproximativ sapte ore pe zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un tip cu de toate, cu bune si rele, dar mai mult inclin spre bine. Ofer ajutor cui cred ca merita, ofer respect tuturor, sunt glumet, si cam atat pot spune despre mine aici.

• Nickname: Gola

• Level: 24

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 1 an.

• Varsta reala: 18 ani.

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Fireman/Paramedic - 2 luni jumate.

Taxi Cab Company - 3 saptamani.

Tattaglia Family - 2 luni.

Tattaglia Family - 2 saptamani.

Barzini Family - 1 jumate.

Federal Bureau of Ivestigations - 1 luna.

The Stracci Family - 1 luna jumate.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Stracci Family - 2 luni.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am demisionat.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: detective,car jacker,drugs dealer,car mechanic.Skill 3: arms dealer.

• Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/whg9o0lox/

Bara RPG stats:

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00-15:00 / 17:00-19:00 / 21:00-00:00

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Vreau sa incerc o experienta nou.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Stiu sa manuiesc foarte bine armele, sunt foarte activ si imi place foarte mult munca in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu arestarea suspectilor cu wanted 3+, si administrarea jail-ului.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7 h.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Ionut,am 18 ani,locuiesc in Jud,Calarasi si sunt o persoana calma,ambitioasa si sociabila.

Edited by GOLA

Nickname: ZoRRo

• Level: 19

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din iunie 2012.

• Varsta reala: 17 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Nickname-uri anterioare: DeSpEr4d0

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): The Barzini Family-15 zile

News Reporter-12 zile

The Paterno Family-10zile

The Tattaglia Family-6 zile

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Tattaglia Family.

• Motivul plecarii din ultima factiune: S-a dat wipe.

• Skill-uri la joburile secundare: http://postimage.org/gallery/4qten4rk/ad94312e/

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/q4hyr0njb/38aa4658/

Bara RPG stats: bar-000432928.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15:00-22:00

• Ai mai fost in National Guard?: Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard?: Deoarece este o factiune activa, puternica si mi se pare foarte interesanta activitatea pe care o desfasoara cei din National Guard. Mi-ar face mare placere sa pot aresta si eu jucatorii care au wanted, sa stau la jail printre detinuti, sa prind pe cei care dau rob,etc. Aceasta munca este o munca plina de adrenalina si actiune pe care trebuie sa fii onorat sa o faci.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece am un caracter incoruptibil si imi place sa ma simt un om al legii, sa fac ordine printre nelegiuiti.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cei din National Guard stau la jail, ofera heal jucatorilor, de asemenea ofera si punish celor care disturba linistea. Ei merg dupa roberi si inca un lucru important, ei reprezinta dreptatea.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5-7.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma cheama Paul, locuiesc in Brasov si am 17 ani. Sunt un baiat simplu, glumet, imi place munca in echipa, imi place sa ies cu prietenii si sa ajut alte persoane de aceea desfasor si acte de voluntariat in cadrul unei asociatii din Brasov(Asociatia SCUT) si sunt elev in clasa a X-a.

• Nickname: Bimmer

• Level: 30

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De un an

• Varsta reala: 17

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.

Stracci Family - rank 2 - 3 saptamani

Fire and Medic Department - rank 1 - 3 saptamani

Taxi Cab Company - rank 2 - 3 saptamani

Corleone Family - rank 1 - 1 saptamana

National Guard - rank 1 - 3 saptamani

Tow Truck Company - rank 1 - 3 saptamani

The Barzini Family - rank 1 - 1 saptamana

Taxi Cab Company - rank 1 - 4 saptamani

Police Department - rank 2 - 9 saptamani

Paterno Family - rank 1 - 1 saptamana

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Paterno Family - o saptamana

• Motivul plecarii din ultima factiune: Nu ajungeam la War-uri si mi-am dat demisia.

• Skill-uri la joburile secundare: 5 Detectiv si Mecanic

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): sa_mp_046.png

image hosting free

Bara RPG stats: bar-000394130.png

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 19:00-00:00

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Am plecat pentru ca in acea perioada nu aveam timp de joc.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa factiunea, vreau sa administrez jail-ul, sa merg dupa robberi si sa imi fac prieteni noi.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca sunt sociabil, ambitios, activ si serios.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu administrarea jail-ului si cu suspectii de wanted 3+.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 5 ore zilnic.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat normal. Sunt sociabil, glumet, ambitios si serios. Imi place sa am prieteni putini dar buni. Daca primesc respect, respect si eu la randul meu.

• Nickname:RoM.NoName

• Level:28+(rp 29)

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:2 ani.

• Sex (masculin / feminin):Masculin

]Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:Nu am warn.

Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):The TAttaglia Family x3 (3-4 luni cred) ,Fire&Medic Departament (3 sapt), The PAterno Family (2 sapt), The Stracci Family x2 ( 1 luna) ,Federal Bureau of Investigations x 2 (2 luni si ceva in total) , The Cuneo Family (1 luna si 1 sapt).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:The Cuneo Family (1 luna si 1 saptamana).

• Motivul plecarii din ultima factiune: Demisie.

• Skill-uri la joburile secundare:Detective skill 5, Mecanic skill 5 etc.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://img28.imagesh...32521444248.png

]Bara RPG stats: bar-000380308.png

]• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur.

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Desigur.[

Un interval de timp in care jucati SA:MP:16:00 -23:00 (Cand e cu scoala) - zile libere 11:00-23:30.

• Ai mai fost in National Guard?:Nu.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Mi-a placut foarte mult departamentele, sunt sigur ca o sa ma descurc si aici deoarece consider eu ca indeplinesc toate cerintele cerute. (Activitate, seriozitate etc).

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Experienta si seriozitate.]

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:National Guard se ocupa cu omorarea/arestarea infractorilor cu grad mare de wanted.(Runner, robber etc).

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:2-3 ore .

• Cum te-ai descrie in realitate?:Salut, ma numesc Florin si am 15 ani. Locuiesc in Sighisoara si sunt la liceu. Sunt o persoana amuzanta, serioasa si cooperativa. Imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii la un fotbal si sunt o persoana normala :)) . Mersi.

P.S: Am sa primesc uninvite, momentan sunt inca un CUneo Family.

Edited by Rome0

Nickname:

• Level: [CBN]Chuck

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Cam de un an de zile

• Varsta reala: 17 ani

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 DM Aiurea

• Nickname-uri anterioare: NesQu1k, Chuck

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Cuneo Rank 1 o saptamana(WIPE), News Reporter Rank 2 o luna, School Instructor Rank 1 o luna, Tattaglia Rank 1 o saptamana(WIPE).

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Tattaglia - o saptamana

• Motivul plecarii din ultima factiune: Wipe

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Detectiv, Drug Dealer, Mechanic, Skill 4: News Reporter, Skill 2: Arms Dealer.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://i.imgur.com/O0nQFJF.jpg

Bara RPG stats: bar-000222251.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: Dupa ora 15, nu am un interval fix.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Deoarece de cand am inceput sa ma joc mi-am dorit sa intru intr-un departament, in specila in National Guard, dorindu-mi sa fiu soldat.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece sunt foarte perseverent si ambitios.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu "management-ul" inchisorii si cu omorarea/prinderea suspectilor cu wanted 3+.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur, imi doresc sa stau mult mai mult.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Peste 5 ore, depinde de zile.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat de 17 ani din Hunedoara, ambitios, perseverent, impulsiv, glumet, serios cand este nevoie si caruia ii place foarte mult sa lucreze intr-un colectiv bine organizat.

Edited by CBN Chuck

U2syhmt.jpg

Nickname: Nolifee..

• Level: 15.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De doi ani.

• Varsta reala: 15ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3(Minciuni)

• Nickname-uri anterioare: NoLiFeE

1.Taxi Cab Company -Rank 1. Lider: AleX-2 saptamanii

2.FirE AnD Medic Departament -Rank 1-Leader:uiDivo-2saptamanii

3.Paterno Family- Rank 1. Lider: Rizea-3 zile.

4.Taxi Cab Company -Rank 1. Lider: AleX-2zile(WIPE)

5.Stracci Family-Rank 1-Leader PauL-3 saptamanii

6.Barzini Family-Rank 1-Leader MefX-3saptamanii

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Barzini Family -3saptamanii

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am vrut sa incerc un departament.

• Skill-uri la joburile secundare: 5 Detectiv,5Mechanic,2Arms.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):

Bara RPG stats: bar-000390866.png

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14:00-00:00

• Ai mai fost in National Guard?:Nu.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost niciodata.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Doresc să intru în National Guard deoarece am mulţi prieteni aici si cred ca imi pot permite o cariera de succes.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Deoarece sunt un băiat serios şi mereu dispus sa ajut

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Cu ingrijirea jail-ului si cu arestarea suspectiilor cu wanted mai mare de 3.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Desigur

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Intre 8-10 ore pe zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Numele meu este Alex şi am 15 ani, sunt originar din Craiova.Sunt un baiat serios, prietenos, glumet când este cazul dar in mare parte a timpului serios .Nu-mi place bataia de joc şi sunt mereu gata sa-mi ajut aproapele .

• Nickname: DeNisKa

• Level: 27

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 8 luni

• Varsta reala: 15 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( Dm aiurea)

• Tattaglia Family rank 1, Lider Dr.CarTer (2 saptamani)
  • Fire&Medic Dep. rank 1 Lider UiDivo (3 saptamani)
  • School Instructor rank 3 Lider M.Andrei (3 Luni)
  • Cuneo Family Rank 2 Lider : KiNNNder (3 saptamani)
  • Barzini Family rank 2 Lider : MefX (3 saptamani)

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Barzini Family 3 saptamani

• Motivul plecarii din ultima factiune: Din cauza unor colegi

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Mechanic , Detectiv

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://i.imgur.com/zaPQZvZ.png

Bara RPG stats: bar-000457383.png

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 14 - 23 cu mici pauze.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Nu am mai fost.

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca este cel mai activ departament si vreau sa ajut cu ce pot eu mai mult.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca sunt activ, si pot lucra in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu suspectii de Wanted level 3+, in special robberi/runneri./Mentinerea linistei in Jail.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: da

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 7 - 8 ore

• Cum te-ai descrie in realitate?: Ma numesc Denis, am 15 ani sunt din Republica Moldova, Chisinau, sunt un baiat istet si glumet. Respect doar daca sunt respectat.

• Nickname: [GF]Blake

• Level: 21+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 4 luni.

• Varsta reala: 17 ani.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0/3, sunt cuminte.

• Nickname-uri anterioare: DropZ

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): F&M Department o saptamana, Tattaglia Family doua saptamani, Paterno Family trei saptamani, Barzini Family o saptamana.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: The Barzini Family, doua saptamani.

• Motivul plecarii din ultima factiune: Am decis sa imi depun demisia datorita camarazilor cu care nu puteam sa ma inteleg.

• Skill-uri la joburile secundare: Mecanic skill 5, Arms dealer skill 2, Detectiv skill 4. Sa imi fie cu iertare faptul ca nu am skill 5 la detectiv, dar nu am avut ocazia cat timp am fost in mafii de a face skill 5. Promit ca voi face rapid skill 5.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://imageshack.us.../samp020sm.png/

Bara RPG stats: bar-000527802.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Fireste!

Un interval de timp in care jucati SA:MP: In timpul scolii 13:30-23:00, iar in weekend 9:00-03:00.

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat? :-

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Imi doresc sa intru in National Guard pentru a ajuta la capturarea civililor ce comit infractiuni si de a ii pedepsi pe acestia. Un alt motiv ar fi acela ca am cativa prieteni si as vrea sa ma alatur lor.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Cred ca sunt potrivit pentru National Guard, deoarece sunt activ, respect regulile, imi plac urmaririle si si sa am grija de prizonierii inchisorii.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: National Guard se ocupa cu arestarea infractorilor cu wanted cu prins intre 3 si 6, dar si cu supravegherea detinutilor.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Daca as putea intra in National Guard, nu as mai vrea sa ies.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Aproximativ sapte ore pe zi.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un baiat harnic, autoriar, glumet, cand este cazul, dar si serios pe de-o parte. Imi place ca totul sa imi iasa pefrect, cel putin bine si nu accept pierderile. Mi-am propus sa urmez motto-urile "Fa tot ce iti propui!" si "Toti pentru unul si unul pentru toti!".

Edited by B L A K E

Nickname: x3n

Level: 33

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De un an si 2 luni

Varsta reala: 17 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3, jigniri

Nickname-uri anterioare: -

Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi Cab company x2 - 2 saptamani, Paterno Family x2 - 16 zile, School Instructor - 1 saptamana, Corleone Family - 3 luni, Barzini Family - 2 saptamani, News Reporter - 4 luni si cateva zile, Tattaglia Family 1 saptamana si cateva zile.

Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Barzini Family - 1 saptamana

Motivul plecarii din ultima factiune: Ban

Skill-uri la joburile secundare: Skill 5: Detective, Mecanic, News Reporter, Skill 2 : Arma, rob. restul skill 1.

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimg.org/image/fx83z49rr/

Bara RPG stats: bar-000391874.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Sigur.

Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Bineinteles.

Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 12:00 - 18:00, 20:00 - 00:00

Ai mai fost in National Guard?: Nu.

Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: -

De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Pentru ca imi doream de foarte mult timp sa intru in acest departament.

De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca am capacitatea de a lucra in echipa si pot sa ajut cu seriozitate si munca.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Este o armata si se ocupa de wanted 3+ si administrarea jail-ului.

Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da.

Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6 ore +

Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat cu simtu umorului foarte serios cand este cazul si glumet.

Edited by x3n

Nickname: b0gDaNn

• Level: 40+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si 5 luni

• Varsta reala: 19

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3 limbaj

• Nickname-uri anterioare: --------

School Instructor rank 3 (Leader Shlomy) 2 luni

Stracci Family rank 2 (leader hooliganu) 3 sap

Federal Bureau of Investigation rank 1(leader Robotiquis) 3 saptamani

Paterno Family rank 3 (leader [F4L]oaccc ) 2 Luni

Cuneo Family rank 1 (leader Deluxe23) 1 sap

Barzini Family rank 1 (leader [F4L]oassis9) 3 saptamani

National Guard rank 1 (leader Ciupanezu) 1 luna

Paterno Family rank 1 (leader ZaNu) 1 luna si 3 sap

School Instructor rank 3 (leader Shlomy) 3 luni

Police Departement rank 2(leader Kelton) 1 luna si 2 sap

The Paterno Family rank 3(Leader Ecs7azy) 1 luna si 3 sap

The Barzini Family rank 1 (Leader Micku7zu) 4 zile

The Stracci Family rank 1 (Leader Rey) 10 zile

The Barzini Family rank 1 (Leader Alyn_Master) 2 sap si 4 zile

The Paterno Family rank 3(leder LoLLiPop) 2 luni

The Corleone Family rank 1 (leader UnknounX) 2 sap

The Corleone Family rank 1 (leader Epsylon) 4 zile

The Paterno Family rank 2(leader riZea) 1 luna

Federal Bureau of Investigation Rank 2(Director ByFyDo) 1 luna si 3 saptamani

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Federal Bureau of Investigation 1 luna si 3 sap

• Motivul plecarii din ultima factiune: 3x FW

• Skill-uri la joburile secundare: Detective skill 5,mechanick skill 5, drugs skill 5

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): sa_mp_064.jpg

Bara RPG stats: bar-000087596.png

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Desigur

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 08:00-12:00 ; 20:00-00:00

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: Era in Vacanta de vara si nu prea aveam timp de samp

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : Vreau sa lupt impotriva criminalitati de pe b-zone

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: Pentru ca sunt activ,respectuos capabil sa lucreze in echipa.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Administrarea Jailului ,aresteaza si ucide suspecti

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 6-7

• Cum te-ai descrie in realitate?: Sunt un tip de treaba ,cu simtul umorului,respectuos,joc fotbal , deci stiu ce e ala spirit de echipa! si cam atat.

Edited by b 0 g D a N n

• Nickname: Dutu14

• Level: 65

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2ani

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3

• Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo): Taxi rank 4 - 4 luni, Paterno Family - 3 saptamani, Stracci Family - 2 luni, Corleone Family - 2 saptamani, National Guard 2 luni.

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici: Barzini Family 1 luna

• Motivul plecarii din ultima factiune: Dorinta de a incerca ceva nou.

• Skill-uri la joburile secundare: Skill 5 la toate

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):

Bara RPG stats: bar-000125101.png

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Practicand Handball de performanta pot spune ca este punctul meu forte!

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?: In viata am mers dupa o sintagma , Respecta Si Vei Fi Respectat !

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Desigur.

Un interval de timp in care jucati SA:MP: 15:00 - 22:00 , in week-end 15:00 - 03:00

• Ai mai fost in National Guard?: Nu

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? : O factiune pasnica , pot spune chiar unul dintre cele mai bune departamente , organizarea este excelenta si leaderu-l pe masura !

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?: De cand sunt mic am o inclinatie spre departamente , pot da dovada de calitati verbale , de excelenta in activitate si de seriozitate pe masura.

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?: Depinde de rank , Rank 1 se ocupa de asigurarea linistii jailu-lui. Rank 2+ Cu suspectii de wanted 3 +.

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?: Da!

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: Aproximativ 5 - 6 ore.

• Cum te-ai descrie in realitate?: Un baiat cu simtul umorului foarte bine dezvoltat, desigur , in limita bunului simt , dau dovada de seriozitate in ceea ce imi propun si in ceea fac. Stiu sa lucrez in echipa foarte bine practicand un sport de performanta pe masura.

• Nickname:ThePower

• Level:21+

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:3-4 ani

• Sex (masculin / feminin):Masculin

Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:0

• Nickname-uri anterioare:HeadShot,Stefan_Alex

Tow Truck Company 1 Luna

Taxi Cab Company 8 Zile

The Stracci Family 1 Luna

The Paterno Family 5 Zile

The Barzini Family 9 Zile

The Barzini Family 5 Zile

F.B.I 11 Zile

F.B.I 3 Luni

F.B.I 24 Zile

• Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici:F.B.I 24 Zile

• Motivul plecarii din ultima factiune:Imi pierdusem contul

• Skill-uri la joburile secundare:5 Detective 5 Mechanic

Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://postimg.org/image/jso9gy9bb/

Bara RPG stats: bar-000128821.png

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

• Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank?:Da

• Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?:Da

Un interval de timp in care jucati SA:MP:14-20 22-02

• Ai mai fost in National Guard?Nu

• Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat? :-

• De ce iti doresti sa intri in National Guard? :Deoarece vreau sa pazesc inchisoarea, si vreau sa aplic legea.

• De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard?:Asa cred eu

Cu ce credeti ca se ocupa National Guard?:Rank 1 se ocupa cu protejarea inchisorii, Rank 2+ Cu prinderea suspectilor de wanted 3+

• Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard pentru minim 2 saptamani?:Da, daca mi se acorda aceasta sansa.

• Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?:7-8

• Cum te-ai descrie in realitate?:Un baiat de treaba cu cei 7 ani de acasa care stie cand sa glumeasca si cand nu.

• BonZy. unpinned, pinned, unpinned and pinned this topic
  • BonZy. unlocked this topic
  • BonZy. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.