Fab Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) Nume in joc: FabiaN. Level: 26. Varsta(reala): 16 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De 2 ani+. Factiuni precedente : Tow Truck Company, Taxi Cab Company, The Cuneo Family, Federal Bureau of Investigations, The Stracci Family, Federal Bureau of Investigations, Taxi Cab Company. Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Comapny, rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru in alta parte. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Taxi Cab Company si The Cuneo Family. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca ma simt potrivit pentru aceasta functie. Imi place discretia si seriozitatea. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6. Nickname-uri anterioare : Nu am. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/56cwbi5gb/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/ad). Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da. Alte precizari? : Nu am. Edited December 13, 2012 by nB FabiaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaRaX Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) Nume in joc: Craciun_Raz Level: 22 Varsta(reala): 18 ani Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : de 1 an. Factiuni precedente : News ReportersiThe Barziny Family Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am hotarat sa nu mai stau. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4+ in News Reporter De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a avea grija de viata unor faptasi. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea un player contra unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sunt de acord. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost, Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6 ore Nickname-uri anterioare : Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Fiti sigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/z3yax8jc7/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da pentru /ad rob, jicniri, am jucat barbut. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Good luck Edited December 13, 2012 by Craciun22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 (edited) Cei acceptati pentru teste sunt urmatorii : juicyy , dh01 , maya , dragos , sean , bluer , flames , dydu , drunker , geronymo , shadowfax , creative , krishanu , grafa , aragorn , nebunu , cosmin.ionut , just.xes , craciun_raz - am incercat sa dau cat mai multe sanse, cei respinsi mai puteti incerca si data viitoare - un rank 4 va va contacta pentru proba 1 iar avand in vedere ca sunt 19 acceptati,aveti la dispozitie 48 de ore pentru a da testul - testul va avea 3 probe [ regulamentul, duel arme si contract ] Succes ! - i tried to give more chances,those who got rejected please try again the nextt time - a rank 4 will contact you contact you for round 1 and because i accepted 19 players you have at disposition 48 hours to do the tests - the test will have 3 rounds [ the agency rules test, weapons duel and a contract ] Good luck ! Edited December 13, 2012 by Radu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addyn Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Addyn Level: 50 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De 3 ani+. Factiuni precedente : Hitman Agency,News Reporter Rank-ul ultimei factiuni : 6 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O pauza. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider NR,lider Hitman De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Aici ma integrez cel mai bine. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Suficiente Nickname-uri anterioare : Nu am. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/akbtc02l1/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da. Alte precizari? : Nu am. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Hitman Agency recruteaza 4-5 membrii. Topicul va sta deschis 6 ore asa ca spor la aplicat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H N I C Garp Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Haze. Level: 46 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani. Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Stracci Family, The Paterno Family, News Reporter, The Corleone Family, The Barzini Family, Taxi Cab Company, School Instructor, Police Departament, Fire & Medic Departament, Federal Bureau of Investigation. Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1 - Taxi Cab Company Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit din Taxi pentru a incerca sa intru in Hitmen. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (Senior Instructor) in School Instructor. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece mereu mi-am dorit sa fac parte din aceasta factiune pentru a putea face contracte si pentru ca stiu ca in aceasta factiune sunt doar playeri seriosi. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani. Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 7 si 8 ore. Nickname-uri anterioare : Flash777, [b2W]RichardD Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H A R R I S O N Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: kvb_Bv Level: 39 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De 3 ani+. Factiuni precedente : F/P , S.I , Pd ,Paterno Family , Stracci Family , Tattaglia Family x2 , Ng , Barzini Family , Cuneo Family x2 Rank-ul ultimei factiuni : 6 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O pauza de samp Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Cuneo Family De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa fac parte din aceasta agentie pentru ca nu am fost niciodata , si sper sa ma integrez foarte bine Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 Nickname-uri anterioare : Nu am. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/c1783jz33/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cont spart , Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da. Alte precizari? : Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mathiew Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: KeviN. Level:51. Varsta(reala): 15 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De 2 ani. Factiuni precedente : • Taxi Cab Company de 3 ori. ( Lideri : ZuZu , ZuZu , ZuZu , Dienutza ) - Rank 1, 1, 2,1. • News Reporter de 2 ori. ( Lideri : UnknownX , UnknownX ) - Rank 1, 3. • Tow Truck Company de 2 ori. ( Lideri : [F4L]balon. , Vinnie. ) - Rank 1, 2. • Fire & Medic Departament 1 data. ( Lideri : ALLEN ) - Rank 1. • The Stracci Family de 3 ori. ( Lideri : [F4L]Blade. , Jack , ShinyShadow ) - Rank 1, 2, 3. • The Barzini Family 1 data. ( Lideri : [F4l]Oasis9. ) - Rank 1. • The Tataglia Family 1 data. ( Lideri : TheEmperor. ) - Rank 1. • The Corleone Family 1 data. ( Lideri : ChevChelios ) - Rank 1. • Police Departament de 3 ori. ( Lideri : Kelton , FlameS ) - Rank 2, 2, 1 , 1 . • Hitman Agency 1 data. ( Lider : Addyn ) - Rank 1. • School Instructor 1 data. ( Lider : M.Andrei ) - Rank 3. Rank-ul ultimei factiuni : 3-School Instructor. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea din cauze unei dispute cu subliderul. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - School Instructor , Stracci , News Reporter. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru mine Hitman Agency a devenit o adevarata provocare pe care sunt dispus si onorat sa o accept . Deasemenea eu am mai fost aici si m-am simtit extraordinar si m-am decis ca aici vreau sa imi inchei cariera ! Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pentru ca un asa zis " prieten " m-a turnat aiurea. Eram pe /wt cu el si i-am spus : " ce spam faci ma cu contractele alea " , el a facut ss si i-a dat pm lui Addyn. De aici am invatat sa imi aleg mai bine prietenii. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore. Nickname-uri anterioare : ALeXy29. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/cv27f4yn3/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : -. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrystyUCraiova Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Crysty.U.Craiova Level: 55 Varsta(reala): 22 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 3 ani Factiuni precedente : Stracci,Scool Instructor,Taxi,Yakuza Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider ( Yakuza,Scool Instructor ) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incerc ceva nou Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoratul unor oameni contracost Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 ore,depinde de zi Nickname-uri anterioare : Krysty18, ..CrysTy.. , Krysty,U,CraiovA Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (limbaj,dm aiurea) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3/3 warn Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: - Alte precizari? : Multumesc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collonelu 90 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc:0merta Level:19 Varsta(reala):18+ Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 4 ani Factiuni precedente : Hitman,FBI,Cuneo si altele Rank-ul ultimei factiuni : rank1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am incetat sa mai joc. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Cuneo. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa revin in factiunea in care m-am facut remarcat...unde am jucat o perioada indelungata. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Inlaturarea din umbra a anumitor persoane. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur,intr-un an (plus/minus) cat am fost Hitman am reusit sa-l invat,glumesc. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Nu intentionez sa creez probleme. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Da,cu urmatorii lideri: Shurubel,lexutzu,Alin.Maest,Bill Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Plecase Bill din Hitman iar Robotiquis m-a invitat in FBI. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : minim 6. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Am folosit sniperul atat ca Hitman cat si ca lider Cuneo,suntem prieteni si sigur ma va ajuta sa fac contracte fara probleme Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: images Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pe vremuri(admbot) Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da Alte precizari? : O seara buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0olesh Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 •Nume in joc: oolesh •Level: 26+ •Varsta(reala): 25yrs •Sex (masculin / feminin) : Male •De cat timp jucati pe server? : 9 months •Factiuni precedente : the cuneo familly •Rank-ul ultimei factiuni : the cuneo familly- Rank 2 •Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : wipe •Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : the cuneo familly- Rank 2 •De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Simply put, I love doing contracts and the way we do it in Hitman agency is very professional which attracts me towards this agency. •Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : The members of hitman agency deal in completing given contracts by killing their targets silently. •Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes •Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes •Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No •Ai mai fost membru Hitman : - •Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - •Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 hours •Nickname-uri anterioare : None •Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes •Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Yes •Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i1168.photobucket.com/albums/r496/oolesh/sa-mp-037_zpsa80a9097.png •Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 •Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) •Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : I'm not on any blacklists •Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes •Alte precizari? : thank you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawn Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nume in joc: Pawn Level: 30 Varsta(reala): 17 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? :Aproximativ un an. Factiuni precedente : The Barzini Family - Rank 1 | Leder Alyn.Master The Barizini Family - Rank 1 | Leader DeviL The Barzini Family - Rank 1 | Leader Kobra The Tattagila Family - Rank 1 | Leader Norby The Tattagila Family - Rank 1 | Leader TheEmpror The Cuneo Family - Rank 1 | Leader ShlomY The Corleone Family - Rank 1 | Leader Espylon The Stracci Family - Rank 1 | Leader Anthony./Cristi The Paterno Family - Rank 1 | Leader rizEa School Instructor - Rank 2 | Leader WeBer School Instructor - Rank 1 | Leader AUDI_RS8 Tow Turck Commpany - Rank 1 | Leader tAryd0n/waNNa.fly/Thomas_Jefferson Taxi Cap Commpany - Rank 1 | Leader ALex Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family - Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am decis sa incerc ceva mai nou, plus ca nu am fost niciodata in Hitmen Agency. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - Rank 2. De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece doresc sa fac ceva nou si sa ajut cu tot ce pot aceasta factiune bineinteles daca o sa fiu acceptat nu o sa dezamagesc! Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor tinte silentios contra unei sume de bani!(rezolvare contractelor) Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9 ore Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte Nick-uri. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/eny813pj9/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 (Nu am avut niciodata) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru x3 password. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc anticipat. Edited December 21, 2012 by Pawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: YoshiJiro Level: 17 Varsta(reala): 17 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3 luni. Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Tattaglia Family, Fire & Medic Departament, The Cuneo Family. Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat pentru ca faciunea era foarte dezorganizata si nu exista respect intre membrii. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : In toate factiuniile in care am fost numai rank 1 am avut. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dorii sa ma alatur agentiei pentru ca este factiunea mea preferata, la care mereu am optat sa intru. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor puse de playeri cu o anumita suma aleasa de ei. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --- Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Nickname-uri anterioare : Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, desigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (limbaj) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc pentru sansa acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M Cohen Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nume in joc: ConneR. Level: 50 Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : 2 ani. Factiuni precedente : Taxi Cab Company, Tow Truck Company, The Stracci Family, The Corleone Family, The Cuneo Family, The Tattaglia Family, The Barzini Family, School Instructor, The Paterno Family. Rank-ul ultimei factiuni : Paterno Family - rank 2. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Neintelegeri. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family - Rank 4. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece, de cand joc pe serverul asta imi doresc sa intru aici, dar nu am avut sansa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani, ''When you kill for money, there are no rules''. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore, poate si mai mult, depinde. Nickname-uri anterioare : Mr.Pite, ConneR., XXZConneR Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/Q2LMI Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3, ambele pentru /ad. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cand s-a floodat serverul deoarece am facut spam. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat. Edited December 21, 2012 by O Conner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South LuNg Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nume in joc: LuNg Level: 23 Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an si 1 luna Factiuni precedente : Taxi Cab Company, School Instructor- x3, Federal Bureau Of Investigation, Police Departament, The Stracci Family, Hitmen Agency. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in Hitmen Agency. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am fost demis, deoarece am acumulat 2 advertismente in perioada de teste. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in School Instructor De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, deoarece imi place cu ce se ocupa! Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea anumitor persoane pentru o suma de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am avut probleme cu liderul, iar la cele mai mici greseli care puteau fii trecute cu vederea acesta m-a sanctionat astfel am acumulat 2 advertismente in perioada de teste ceea ce a rezultat la demiterea mea. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/soaspcztp/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 /AD aiurea Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, deoarece am spus pe chat "ban" unui player care a facut Kamikaze Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc! Edited December 21, 2012 by LuNg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nume în joc: Tomyy Level: 44 Vârsta: 14 ani Sex: Masculin De cât timp jucați pe server? : Iulie 2010 Facțiuni precedente: Aproximativ toate facțiunile, cu excepția unora. Ultima facțiune a fost Tow Truck Company. Rank-ul ultimei facțiuni: 1 Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Mi-am depus eu demisia de bună-voie, pentru a aplica aici. Cel mai mare rank avut în vreo facțiune: Rank 5 în Fire & Medic Department. De ce doriți să vă alăturați Agenției?: Vreau să-mi schimb identitatea, vreau doar sa ucid și să-mi duc contractele la bun sfârșit. Cu ce considerați că se ocupă această Agenție?: Uciderea persoanelor în schimbul unor sume de bani. Știi regulile Hitmen Agency și ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency Skins?: Da. Înțelegeti că suntem o Agenție seriosă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitmen Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman?: Da, dar fără normă întreagă. Motivul ieșirii/ demiterii din Hitmen: Am picat proba de arme. Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără AFK?: Aproximativ 5 ore pe zi. Nickname-uri anterioare: - Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da, sunt sigur de asta. Aveți capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Bineînțeles. Poză cu [/stats] și Detective Skill: Stats Câte warnings ai în joc?: 0/3 Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume?: - Ești pe Blacklist-ul unei facțiuni?: Nu. Ești dispus să plătesti să fii scos de pe eventualul Blacklist?: Nu este cazul. Alte precizari?: Vă mulțumesc pentru timpul acordat. Sărbători fericite! Edited December 21, 2012 by T omyy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Aka Show Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nume in joc: Show. Level: 47 Varsta: 17 ani Sex: Masculin De cât timp jucați pe server? : aproape 2 ani Facțiuni precedente: Fire & Medic Dep. , Stracci F. , F.B.I , Paterno F. , Brazini F. ,Corleone F. , F.B.I , Tow Truck Company, Paterno F. Rank-ul ultimei facțiuni: Rank 2-Paterno F, Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Dorinta de a incerca ceva nou,gen hitmen Cel mai mare rank avut în vreo facțiune: Rank 5 în Paterno Family De ce doriți să vă alăturați Agenției?:Vreau sa incerc ceva nou,inedit,ceea ce nu am mai incercat,iar Hitmen este exact ceea ce caut. Cu ce considerați că se ocupă această Agenție?: Uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani Știi regulile Hitmen Agency și ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency Skins?: Da. Înțelegeti că suntem o Agenție seriosă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitmen Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman?: Nu. Motivul ieșirii/ demiterii din Hitmen: - Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără AFK?: Aproximativ 5 ore pe zi. Nickname-uri anterioare: showdown19 / Mr.Showdown / Mr.Show /Show. Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da Aveți capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Desigur Poză cu [/stats] și Detective Skill:http://i.imgur.com/l6k6s.jpg Câte warnings ai în joc?: 0/3 Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume?: - Ești pe Blacklist-ul unei facțiuni?: Nu. Ești dispus să plătesti să fii scos de pe eventualul Blacklist?: Da,dar nu este cazul. Alte precizari?: Vă mulțumesc! Edited December 21, 2012 by ShOw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cedryk Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nume in joc: Cedryk Level: 31 Varsta(reala): 15 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis Factiuni precedente : NR, Tattaglia, FBI, PD, Paterno, Corleone, Hitmen Agency si mai sunt...nu le tin minte pe toate Rank-ul ultimei factiuni : 1-Hitmen Agency Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : NR-Lider De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca e factiunea mea preferata Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane pentru o suma de bani Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie, lipsa de timp Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 Nickname-uri anterioare : Jeff, Ace.Capone Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/gtd8n7ivb/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3. /q la somatie cop | /ad Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : MoneyChat(AdmBot stricat) Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Edited December 21, 2012 by Cedryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaTarusanu Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Tatarusanu Level: 15 Varsta(reala): 16 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ai cu pauze foarte lungi . Factiuni precedente : Fire and Medic Departament The Corleone Family School Instructors The Cuneo Family Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - The Cuneo Family Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-a fost spart contul . Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece Hitman Agency " Nu e orice factiune " e ceva special sa intri in aceasta factiune , si mi-as dori foarte tare sa intru . Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea jucatorilor contra cost . Ei ii ucid pe acestia intr-un mod cat mai discret . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur . Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur . ( eu zic ca m-am antrenat bine ) Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Din pacate am 2/3 warn-uri 1 . DM 2 . comportament non-rp Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Din pacate , da . Am fost banat pentru 3/3 warn-uri . Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur . Alte precizari? : Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clayton Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Clayton Level: 64 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : aproape 2 ani. Factiuni precedente : Tow Truck Company The Barzini Family The Tattaglia Family The Cuneo Family The Paterno Family The Corleone Family The Stracci Family School Instructors Fire & Medic Dept. The Cuneo Family Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - The Cuneo Family Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit eu... au fost mai multe lucruri, unul dintre ele fiind inactivitatea conducerii. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 in School Instructors. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De 8 luni tot vreau sa intru in Hitmen. Mi se pare cea mai interesanta factiune. Se "muleaza" perfect pe caracterul meu. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor puse de jucatori pe alti jucatori. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, de 8 luni le tot citesc. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu, aici. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In medie 4-5 ore. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Revin cu edit. Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, limbaj acum un an. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Comportament non-rp. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : I hope you give me a chance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Greet. Level: 21 Varsta(reala): 17 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani. Factiuni precedente : Police Departament ( 1 luna ) School Instructor ( 2 saptamani ) Tow Truck Company ( 1 saptamana ), Barzini Family ( 1 luna ). Rank-ul ultimei factiuni : Tow Truck Company - Rank 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu ma integrasem in colectiv. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - News Reporter. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa si cum este organizata, si in plus pot fi destul de discret. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, inteleg. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore. Nickname-uri anterioare : Greet Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/5ZvyV.jpg Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul. Alte precizari? : Mult succes tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu 13 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Silviu1333 Level: 21 Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an Factiuni precedente : The Stracci Family,Taxi Cab Company,The Cuneo Family,The Paterno Family( 2x),Federal Bureau of Investigations Rank-ul ultimei factiuni : 1 Proffesional Staff Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : nu mai eram activ si am vrut sa ma las de samp.... Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Asteptam de mult acces moment sa ma vad si eu macar odata in Hitman Agency si am si prieteni aici... Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Nickname-uri anterioare :- Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/gpTtA.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 "/ad aiurea" Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: dookie Level: 19 Varsta(reala): 19 Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Iunie 2009. Factiuni precedente : Yakuza, NR, Cuneo, Barzini, Corleone, FBI, Stracci, NG, Taxi, Barzini, NR, Barzini, FBI, Barzini, Cuneo, F/M, Barzini, FBI, NR. Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc si altceva. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario (5) - Cuneo & Barzini. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa schimb metoda de gameplay de pe server si sa incerc ceva nou. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5. Nickname-uri anterioare : xxx_dookie_xxx ; mihaiw0w(si inca ceva dupa w0w, dar nu imi amintesc) ; dookieeeee ; a1s. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/XJseu.jpg Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /q on wanted. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warns - Prin anul 2010 cand eram in mafii si atunci playerii se injurau intre ei, se facea dm aiurea, etc. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Nume in joc: Turner. Level: 28 Varsta(reala): 15 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De pe 1 decembrie 2010 Factiuni precedente : Stracci Family, Cuneo Family, Tattaglia Family, Corleone Family, Barzini Family, Paterno Family, FBI, Police Department, National Guard, News Reporter, Fire & Medic Dept. Rank-ul ultimei factiuni : 2 - Soldato (Paterno) Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dorinta arzatoare de a intra in Hitmen Agency Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Vicario) - Paterno Family De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune organizata, condusa de un lider excelent, cu membrii de onoare, ce respecta si la randul lor sunt respectati. De cand m-am apucat de RPG1 am vrut sa intru in Hitmen, dar de fiecare data a trebuit sa se intample ceva neprevazut. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani intr-un mod cat mai silent Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Nickname-uri anterioare : Mr.Knnz Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s13.postimage.org/7vv4hx89z/sa_mp_010.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loloz Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Nume in joc: Loloz Level: 30 Varsta(reala): 20 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De cand s-a infiintat. Factiuni precedente : School Instructor - Fbi - PD - Yakuza - Cuneo - Cuneo - Paterno - Barzinii. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de organizare din partea factiunii in ceea ce privesc warurile. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor / Fbi / PD (lider) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata Hitman, Si am inteles ca este o factiune foarte complexa, si totodata si cu membrii foarte buni. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea intr-un mod cat mai silentios a jucatorilor de pe server. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore Nickname-uri anterioare : Loloz Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img51.imageshack.us/img51/481/samp035if.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (abuz de anim) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cand verificam cate ceva pe server cu RazR si Mastertrap. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Mersi. Edited December 21, 2012 by Loloz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts