Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Joe_Hart

Level: 18

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : male

De cat timp jucati pe server? : More than 6 months

Factiuni precedente : The Cuneo Family x2 / The Tattaglia Family / Police Department / School Instructors

Rank-ul ultimei factiuni : School Instructors - rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Inactive 3 days without request (my laptop was unable to connect internet, so i cant post my inactive request)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Tattaglia Family - rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Because this is my dream faction since im just a newbie. I've heard that Hitman Agency is the most awesome faction (in others opinion, and in my too). Plus i can do my favorite job, and i mean killing people for money

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Perform contracts silently for cash

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No

Ai mai fost membru Hitman : No

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2 - 3 hours/day (i have school), more on weekend

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : I will try my best

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/wfSgw

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 time for DM (i wasn't DM, i was fighting back a hitman at bank, but the admin didn't see the hitman)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : No

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes

Alte precizari? : I hope i will get accepted. Thank you for spending your time reading this

Nume in joc: SnaKs2000

Level: 18

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : Din iunie 2011 Dar m-am lasat prin octombrie si m-am reapucat in Septembre 2012.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company , Corleone Family si Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 2/3 faction warns ( perioada de teste , lideru era nervos si na... )

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : La toate am avut 1.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place sa omor in silent.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore in timpul liceului , iar weekend-ul 6-7.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/707/samp093jt.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 .

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata , din cate imi aduc eu aminte.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata :) .

Edited by SNaKs1997

ka1u85.png

Nume in joc: RoleXXX

Level: 40+

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani +

Factiuni precedente : Paterno, Barzini,Cuneo,Stracci,Corleone,PD,NG,FBI,Taxi si NR

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Limbaj

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( N.G )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place aceasta factiune si vreau sa devin un Asasin platit.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore +

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: My Stats.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (Limbaj si Limbaj)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : da, Limbaj si DM

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca sunt normal ca platesc.

Alte precizari? : Bafta celorlanti aplicanti.

Nume in joc: HofyMan

Level: 23

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : aproximativ 2 ani cu cateva pauze...

Factiuni precedente : The Stracci~The Tattaglia~The Corleone~NationaL Guard~Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 The Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deaoarece nu am fost niciodata aici si mi-as dori sa fac parte din Hitmen Agercy ~

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : peste 4

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: ~>

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa!Multumesc Anticipat!

Nume in joc: Cosmin.Ionut.

Level: 26

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si jumatate.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, News Reporter, The Barzini Family, The Cuneo Family, The Corleone Family x2.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia ca nu mai vroiam mafii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4- The Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune mai speciala, cel putin pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : [biS]CoZmIn, [FnK]CoZmIn, BlackMan.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/xqs1H.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost niciodata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Va multumesc pentru atentia acordata.

Membrii acceptati pentru teste sunt: Royce ; Srn ; Speedyzor ; =Vlad= ; Ciuletexxx ; Loliko ; Castellano - ( 7 de membri acceptati )

• Testele se vor tine cu agentii de rank4+ ( Special Agent ).
  • In cazul in care nu voi fi multumit de prestatiile jucatorilor, voi deschide aplicatiile din nou.
  • In cazul in care au trecut 24 de ore de la raspunsul meu si un membru nu s-a prezentat pentru teste, acesta va fi picat automat.

Edited by Anthon
Agenti acceptati!

Nume in joc: Cosmin.Ionut.

Level: 26

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani si jumatate.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, News Reporter, The Barzini Family, The Cuneo Family, The Corleone Family x2.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia ca nu mai vroiam mafii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4- The Corleone Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune mai speciala, cel putin pentru mine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : [biS]CoZmIn, [FnK]CoZmIn, BlackMan.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu zic ca da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/31/samp000hxz.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost niciodata banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Va multumesc pentru atentia acordata.

Nume in joc: ManXXL

Level: 45

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 ani

Factiuni precedente : Corleone Family

Paterno Family

Barzini Family

Police Department

Stracci Family

Police Department

Barzini Family

Stracci Family

Fire & Medic Department

Barzini Family

Taxi Cab Company

Paterno Family

Barzini Family

Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Police Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ceea mai respectata si mai oraganizata factiune, plus imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinearea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/uPPlY.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - DM in Safe - Zone.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pt /q la somatia unui politist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: da.

Alte precizari? : Multumesc pt timpul acordat acestei cereri.

Nume in joc: sTorm

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : 11 luni

Factiuni precedente : School Instructors ; Police Department.

Rank-ul ultimei factiuni : Police Department - Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea Police Department deoarece am vrut sa fac un pas in fata si sa dobandesc noi experiente incercand si alte factiuni precum Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - Rank 2 ; Police Department - Rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place cu ceea ce se ocupa, pentru a indeplini contractele incredintate cu succes pana la capat intr-un mod cat mai silentios si pentru ca este o factiune care da dovada de multa seriozitate.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea tintei in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, si le voi respecta cu seriozitate.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intr-un interval de 6-7 ore pe zi, depinde de programul pe care il am in ziua respectiva.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, consider ca sunt capabil de a face acest lucru.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://i.imgur.com/6o4g9.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Atat am avut de spus, multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Stormm

Nume în joc: rELoaD..

Level: 40.

Vârsta (reală): 16.

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cât timp jucați pe server?: 1 an și 4 luni.

Facțiuni precedente: Fire & Medic Department, Tow Truck Company, The Barzini Family, Taxi Cab Company, The Cuneo Family, News Reporter x2, Police Department, The Tattaglia Family, The Corleone Family x2.

Rank-ul ultimei facțiuni: Soldato (2).

Motivul pentru care ați părăsit / ați fost demiși din fosta facțiune: În ultimele 2 luni am stat în mafii și vreau să mai schimb aerul.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (specifică facțiunea): Network Producer (6) în News Reporter.

De ce doriți să vă alăturați agenției?: Pentru că este o facțiune serioasă și pentru că îmi place cu ce se ocupă.

Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: Asasinarea jucătorilor în schimbul unei sume de bani.

Știi regulile Hitman Agency și ai citit măcar o dată Info, orders and Agency skins?: Da.

Înțelegeți că suntem o agenție serioasă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman?: Nu.

Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk?: Depinde de timpul liber. În weekend cam 4-5 ore, iar în timpul săptămânii mai puțin.

Nickname-uri anterioare: rELoaD (fara ".").

Considerați că aveți capacitatea de a îdeplini un contract fără probleme?: Da.

Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apară și /time când e făcută) și skill la detectiv: http://s16.postimage...9/sa_mp_011.png .

Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce): 0.

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce): Da, pentru abuz de bug. Asta s-a întamplat pe celălalt cont.

Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care): Nu.

Ești dispus să plătești să fii scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizări?: Nu.

Edited by Vladz

Nume in joc: ZoZoM

Level: 33

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Factiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Taxi cab company x3 rank 3/1/1

F.B.I x2 rank 2/1

The Paterno family x2 rank 2/2

The Corleone family x2 rank 1

The Stracci family rank 1

The Barzini family rank 1

Fire & Medic rank 1

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu m-am acomodat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 taxi cab company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand joc pe b-zone am vrut sa intru in hitman. Dar nu prea am avut noroc sa ma accepte liderul. Si vreau sa incerc si eu sa vad cum e.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani. (Efectuarea contrectelor).

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, comportament non-rp

Alte precizari? : Multumesc.

> Nume in joc: JerryCo.

> Level: 15+.

> Varsta(reala): 16.

> Sex (masculin / feminin) : Masculin.

> De cat timp jucati pe server? : Aproape 3 ani..

> Factiuni precedente : Taxi Cab Company si The Cuneo Family.

> Rank-ul ultimei factiuni : 1 - The Cuneo Family.

> Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie.

> Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1 - Taxi Cab Company si Cuneo.

> De ce doriti sa va alaturati agentiei? :

Deoarece admir aceasta factiune de cand m-am apucat sa joc Sa:Mp si in special de cand am venit pe B-zone pentru ca lucreaza in liniste,membrii sunt antrenati pentru orice contract(simplu/mediu/dificil),membrii si leader-ul isi vad de treaba lor si nu cauzeaza probleme celorlalti jucatori si din acest motiv eu admir leader-ul pentru tot eforul pe care il depune sa faca o factiune organizata si membrii acestei factiuni.Prin "Hitman Agency" vreau sa dau dovada de responsabilitate,rabdare si vointa.Vreau sa-mi fac o cariera aici,sa-mi fac un nume si sa ma antrenez pentru a deveni un agent cu norma intreaga.

> Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :

Aceasta agentie se ocupa in special cu rezolvarea contractelor cat mai rapid posibil intr-un mod cat mai silentios.

> Știi regulile Hitman Agency și ai citit măcar o dată Info, orders and Agency skins?: Da.

> Înțelegeți că suntem o agenție serioasă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da.

> Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitman Agency?: Nu.

> Ai mai fost membru Hitman?: Nu.

> Motivul ieșirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

> Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk?: Intre 3 si 5 ore pe zi.

> Nickname-uri anterioare: .

> Considerați că aveți capacitatea de a îdeplini un contract fără probleme?: Da.

> Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

> Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apară și /time când e făcută) și skill la detectiv: http://i.imgur.com/WlwSd.jpg

> Câte warn'uri ai în joc? (precizează de ce): 0/3.

> Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume? (precizează și de ce): Nu.

> Ești pe BlackList'ul unei facțiuni? (precizează care): Nu.

> Ești dispus să plătești să fii scos de pe eventualul BlackList?: Da.

> Alte precizări?: "Don't look back"

Edited by JerryCo

Nume in joc: [b2w]Freddo.

Level: 27+

Varsta(reala): 16 ani si jumatate.

Sex masculin.

De cat timp jucati pe server? : ~ 2 ani.

Factiuni precedente : The Corleone Family, The Paterno Family, The Cuneo Family, The Barzini Family, Taxi Cab Company, Fire & Medic Department, Police Department.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece viata de mafiot ma depaseste.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 [ Sgaristta ] The Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aceasta cariera este una foarte interesanta. Am urmarit documentare si filme despre contracte. Am vazut filmul Hitman si m-a fascinat. Vreau sa ma alatur acesteia deoarece cred ca ma reprezinta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea persoanelor puse sub contract de anumiti indivizi.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Absolut.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar as fi incantat.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 4 si 10 ore. In functie de circumstante.

Nickname-uri anterioare : Fredo.Corleone, [b2w]dReaM.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur, o sa-mi dau toata silinta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/u2djmdws7/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Limbaj.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt, nu am fost si nici nu voi fi deoarece consider ca am un comportament adecvat si imi vad lungul nasului.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat si as fi onorat sa primesc o sansa.

Nume in joc: Hao

Level: 29

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si cateva luni

Factiuni precedente : Tow truck company, Barzinii family, Corleone family, National guard

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1 Corleone family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am demisionat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 Barzinii family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este factiunea mea preferata si chiar imi doresc sa fiu unul din voi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 -5 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, daca nu consideram asta nu mai aplicam.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/Lgr23.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (ad-uri aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca va fi nevoie da.

Alte precizari? : Fac aplicatii in hitman de 4 luni de zile... cred ca merit si eu macar o sansa, multumesc.

Nume in joc: bimmEr

Level: 28

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 9 luni

Factiuni precedente :

Stracci Family - rank 2 - 3 saptamani

Fire and Medic Department - rank 1 - 3 saptamani

Taxi Cab Company - rank 2 - 3 saptamani

Corleone Family - rank 1 - 1 saptamana

National Guard - rank 1 - 3 saptamani

Tow Truck Company - rank 1 - 3 saptamani

The Barzini Family - rank 1 - 1 saptamana

Taxi Cab Company - rank 1 - 4 saptamani

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat eu demisia.Nu ma mai atragea factiunea ca prima data

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Taxi,2 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa lucrez din umbra

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu executarea diferitelor persoane,pe capul carora este pus un contract

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in hitman

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alt nick

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: bB4Adl.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,abuz de /enter la war.Eram level mic,acum 4 luni si ceva

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata. When you kill for money,there are no rules !

Nume in joc: Catalin1994

Level: 44

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company (x3), News Reporter (x3), The Tattaglia Family (x2), Fire & Medic Department (x2), National Guard (x2), Police Department, School Instructor, Federal Bureau of Investigation

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit Taxi Cab Company pentru a aplica la Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - Taxi Cab Company (x2) si News Reporter (x3)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei, deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa si este cea mai serioasa factiune de pe server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unor sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost membru Hitmen Agency.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 6 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/o62Hu.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am luat ban o zi pentru [/live].

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Costynho

Level: 55

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : De la infintare - de 4 ani.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Paterno Family, The Corleone Family, Police Departament, National Guard, Federeau Bureau Of Investigation, The Paterno Family, The Barzini Family, The Tattaglia Family, The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a imi incerca sansa in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 : Taxi Cab Company, The Paterno Family, Police Departament, National Gurad, Federeau bureau of investigation

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune serios, unde nu au loc glumele proaste.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoararea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : [ro]Costynho

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, Transferuri ilegale de bani (o mica neintelegere.)

Alte precizari? :

Nume in joc: Rubby

Level: 49

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : TTC, FBI, PD.

Rank-ul ultimei factiuni : 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 3/3 warnuri in 3 luni...

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca sunt activ, n-am mai fost in Agentie, vreau sa va ajut cu tot ce pot, sa fiu un agent exemplar.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoratul persoanelor pentru bani :>.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, din pacate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-8 ore.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Normal.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3, limbaj si DB.. dar s-a intamplat de mult asta.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola gresita.

Alte precizari? : Sanatate sa fie, ca de facut, le fac pe toate.

Nume in joc:drunKer

Level:15

Varsta(reala):15

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? : aproximativ 4 luni.

Factiuni precedente : The Tattaglia family

Rank-ul ultimei factiuni :2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am parasit factiunea deoarece membrii nu aveau respect fata de lider.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 2 The Tattaglia family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Doresc sa ma alatur pentru ca este o agentie serioasa care nu admite grumele de prost gust , dar si factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu asasinarea persoanelor pe care sunt puse contracte cu o anumita suma de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.DM in Safe-Zone.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: UnnIvErSaLL

Level: 34

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ani și 2 luni.

Factiuni precedente : Fire & Medic Department (rank 1) , The Cuneo Family (rank 1) , School Instructor (rank 2), The Corleone Family (rank 1), Tow Car Company (rank 1), The Barzini Family (rank 1), Federal Bureau of Investigations (rank 3), The Paterno Family (rank 1), News Reporter (rank 1), Taxi Cab Company (rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Company - rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Taxi Cab Company - Am acumulat 2 FW-uri( pentru nepostarea rapoartelor ).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Federal Bureau of Investigations - rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o facțiune pentru jucători serioși, un lider stabil și membri cu un comportament adecvat.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Această facțiune se ocupă cu omorârea persoanelor în schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. ( așa sper ).

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Cu siguranță.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/aorlbcej3/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3. Pentru DM și pentru Limbaj.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Pentru abuz enter/exit+heal on contract. ( atât țin minte ).

Alte precizari? : Mulțumesc frumos pentru atenție.

Nume in joc:WebeR

Level:64

Varsta(reala):18

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :3 ani jumate.

Factiuni precedente :Toate inafara de Hitman Agency.

Rank-ul ultimei factiuni :2 (Stracci)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am vrut sa incerc alt ceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :School Instructor LEader.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca nu am fost niciodata in aceasta factiune si vreau sa ma alatur pentru a ajuta .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Contracte.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:NU

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Daca voi fi acceptat voi juca 5 +

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mz1b36xov/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3 datorita comportamentului meu.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Wrong password 3x

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Desigur.

Alte precizari? :Succes tuturor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.