Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: d1abol1c

Level: 22 +

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Paterno Family The Corleone Family (x2)

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank -4 Paterno Family,

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur agentiei deoarece este o factiune respectata!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinearea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Nickname-uri anterioare : nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://tinypic.com/view.php?pic=2hevsll&s=6

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 dm

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Bineinteles!

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Nume in joc:yonutz01

Level:21

Varsta(reala):16 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :un an si ceva!

Factiuni precedente :TTC de 2 ori rank 4 si cuneo rank 1

Rank-ul ultimei factiuni :TTC rank 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am dorit sa incerc si altceva deoarece am aproape 8 luni TTC si mi sa cam luat !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :4 TTC

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o factine respectata si cu membri si leader pe masura!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Omoara pesoane in schimbul unei sume de bani!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bine inteles!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:nu

Ai mai fost membru Hitman :nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare :Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/mea2kxnxj/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 cand aveam level mic nu prea stiam ce era ala Dm si am facut in safe zone!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Password wrong de 3 ori!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da sigur!

Alte precizari? : Va multumesc!

* Nume in joc: DieseL

* Level: 80

* Varsta(reala): 19

* Sex (masculin / feminin) : Masculin

* De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 11 luni

* Factiuni precedente : F/P, FBI, Stracci, NG, Corleone, Taxi, Cuneo, Tattaglia, Hitmen, PD

* Rank-ul ultimei factiuni : 1 (PD)

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat, am simtit nevoia unei pauze.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider Cuneo

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am reusit sa devin agent cu norma intreaga, asa ca incerc din nou sa imi ating scopul de a lucra alaturi de cei mai buni agenti.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu lichidarea (eliminarea) anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Da.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am trecut testele.

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3 ore

* Nickname-uri anterioare : Babu, Dr.House

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 (dm & db aiurea; un civil imi fura masina in repetate randuri si am recurs la folosirea armelor)

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru bug abuse acum ~2 ani.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este cazul, da.

* Alte precizari? : Multumesc anticipat!

• Nume în joc: SpeeeDyzOr
  • Level: 30+
  • Vârstă: 17 ani.
  • Sex: Masculin.
  • De cât timp jucați pe server?: Octombrie 2010.
  • Facțiuni precedente: Taxi Cab Company (3), Cuneo Familly (1), Barzini Familly (1), Stracci Familly (1), Police Departament (1), Corleone Familly (1,2,3)
  • Rank-ul ultimei facțiuni: Rank 2 - Corleone
  • Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Schimbarea liderului.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Rank 3 Taxi,Corleone.
  • De ce doriți să vă alăturați agenției?: Imi place cu ce se ocupa.
  • Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: Asasinarea unor tinte contra unei sume de bani.
  • Ști regulile Hitmen Agency și ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins?: Da.
  • Înțelegeți că suntem o agenție serioasă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da, desigur.
  • Ai avut antecedente cu unul sau, mai mulți membrii Hitmen Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul ieșirii / demiterii din Hitmen Agency: -
  • Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără afk?: 7+.
  • Nickname-uri anterioare : -
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats si skill la detectiv: http://postimage.org/image/gyfaq0bc7/
  • Cate warn'uri ai in joc?: 0/3.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

• Nume in joc: bynuMMM
  • Level: 63
  • Varsta(reala): 19 jumatate.
  • Sex (masculin / feminin): Masculin.
  • De cat timp jucati pe server?: Aproape de cand se cheama B-Zone.
  • Factiuni precedente: Am fost in cam toate, dar ultima a fost PD.
  • Rank-ul ultimei factiuni: 2
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fosat demisi din fosta factiune: Am fost demis cu 10fp pentru ca "nu am explicat unui jucator de ce i--am confiscat permisu" .
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): 6
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece nu am fost de mult timp in Hitmen Agency si doresc sa ajut cu tot ce pot.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitmen Agency elimina anumite persoane pentru o anumita suma de bani.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman: Da.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Asta sa intamplat cand a fost lexutzu lider si nu prea imi mai aduc aminte...
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Intre 5 si 6 ore.
  • Nickname-uri anterioare: bynum, [Mr][byNuM], Mr.ByNuM, Don.ByNuM, [FnK]bynum
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, atunci cand a fost bug la AdmBot, iar cand depositezi bani si era lag pe server am primit ban (Money Chat).
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari?: Multumesc.

Membrii acceptati pentru teste sunt: Adytzu ; Taryd0n ; Andrew ; Blood ; Storm ; Kistaska ; Yonutz01 - ( 7 membri acceptati )

• Testele se vor tine cu agentii de rank4+ ( Special Agent ).
  • In cazul in care nu voi fi multumit de prestatiile jucatorilor, voi deschide aplicatiile din nou.
  • In cazul in care au trecut 24 de ore de la raspunsul meu si un membru nu s-a prezentat pentru teste, acesta va fi picat automat.

Edited by Director Anthony
Membrii acceptati.

Nume in joc: Blue_Touch

Level: 29

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : August 2009

Factiuni precedente : Tow Car Company [Rank: 5], Taxi Cab Company [Rank: 1] ,News Reporter [Rank: 3], School Instructor [Rank: 2] , Taxi Cab Company [Rank: 6] , Federal Bureau of Investigation [Rank 1]

Rank-ul ultimei factiuni : Federal Bureau of Investigation - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck Company- Rank 5 (Rank-ul maxim pe atunci) si Taxi Cab Company (Rank 6)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand am intrat pe server mi-am dorit sa intru in aceasta factiune. Deasemenea imi place ca este o factiune activa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor playeri pentru o anumita suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur ca da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Speram sa fie asa

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/b5qemf701/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc

Edited by cristi112233

Nume in joc: CrazyWolf

Level: 38

Varsta(reala): 14 aproape 15

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : un an si 2 luni

Factiuni precedente : F/M x2, Corleone x2, Cuneo, Paterno x2, FBI x2, SI x2, NR x2, Stracci.

Rank-ul ultimei factiuni : 1 FBI

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 in News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deaorece vreau sa incerc ceva nou si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 in week-end poate chiar mai mult.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/ehBrJ

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Succes.

Nume in joc: Sccoci

Level: 52

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 2 ani si ceva.

Factiuni precedente:

Tow Truck Company - rank 2

F&M Departament - rank 3

The Paterno Family - rank 1

The Barzini Family - rank 2

Hitman Agenci - rank 1

NG - rank 1

School Instructor - rank 1

The Tattaglia Family - rank 1

F.B.I - rank 2

The Starcci Family - rank 5

The Barzini Family -rank 2

The Starcci Family - rank 1

The Tattaglia Family - rank 1

The Paterno Family - rank 2

Rank-ul ultimei factiuni: 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fosat demisi din fosta factiune: Deoarece vreau sa intru in hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 5 - The Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca nu am mai fost niciodata in HA si imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7 ore/zi.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s10.postimage.org/ffh1k7opl/sa_mp_073.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, cand aveam level mic , pentru DM.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari?: Multumesc anticipat!.

Nume in joc:Show.

Level: 44

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

Decat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : Frie & Medic Departament , Stracci Family , F.B.I ,Paterno Family , Brazini Family ,Corleone Family ,F.B.I .

Rank-ul ultimei factiuni :FBI Rank 2 .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :A m parasit factiune din cauza noului lider care a dat wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc asta de cand am inceput sa joc pe B-Zone, insa nu am avut ocazia sa aplic, fiind intodeauna intr-o alta factiune.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu omorarea persoaneleor pe care au contract,un anumit player a pus pe ei contract din motive diverse.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, din pacate.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare :showdown19/Mr.Showdown/Mr.Show/.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://i.imgur.com/s7tu5.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,pentru spam escesiv si dm in safe zone(asta mai demult).

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by ShOw

Nume in joc: iLuSSioN .

Level: 31 .

Varsta(reala): 18 .

Sex (masculin / feminin) : Masculin .

De cat timp jucati pe server? : 11 August 2011 ( am jucat si pe vremea lui LeThaL ceva timp ) .

Factiuni precedente : Taxi Cab co, The Cuneo Family, The Stracci Family, The Barzini Family, The Tattaglia Family, Hitman Agency, National Guard, The Paterno Familyx2, The Corleone Family .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut si inca vreau sa intru in HITMAN inapoi !

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family Rank2 .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece aici am invatat ce este respectul unul fata de celalt !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Assassinarea unor persoane Contra-Cost !

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Da .

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am lasat o perioada de SAMP .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 Ore !

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/bfb4viluf/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 / 3 Motiv: DM Aiurea ( Am dat edit )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : /q On wanted , Autoclicker ( pe nedrept ) .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da .

Alte precizari? : Sper sa ma intorc unde imi este locul .

Edited by iLuSSioN

Nume in joc: FabiaN.

Level: 24.

Varsta: 16 ani.

Sex: Masculin.

De cat timp jucati pe server?: Aproape 2 ani, nu sunt la primul caracter.

Factiuni precedente:

Tow Truck Company - lider: [F4L]balon

Taxi Cab Company - lider: Mastertrap21

The Cuneo Family - lider: DieseL

Federal Bureau of Investigations - lider: Klaudiu

The Stracci Family - lider: Caps

Federal Bureau of Investigations - lider: Lorant

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu agreeam conducerea, pe Lorant. Si se pare ca am avut dreptate in privinta lui.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Rank 2 in Taxi Cab Company si in The Cuneo Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place discretia si ar fi o onoare sa fiu coleg cu unii dintre cei mai experimentati playeri.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Este o agentie ce se ocupa cu asasinarea persoanelor contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii/demiterii din Hitman: -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 4 - 6 ore in timpul saptamanii si 8+ in weekend.

Nickname-uri anterioare: Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Poza cu [/stats]: http://postimage.org/image/96nmo114l/

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3 [/ad].

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Alte precizari?: Nu am.

Edited by FabiaN Bz

Nume in joc: Alyin

Level: 44

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 2 Anii.

Factiuni precedente : Paterno Family,Stracci Family,Cuneo Family,Barzini Family,Corleone Family,Tattaglia Family,Taxi Cab. Company, School Instructor,Fire And Medic,National/Guard, Mayor.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 6- Mayor.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dus la bun sfarsit mandatul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank -4 Paterno Family,Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ceea mai respectata si mai oraganizata factiune, plus imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasinearea anumitor persoane in schimbul unei sume de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de la zi la zi, intre 6 ore.

Nickname-uri anterioare : Bozaru.7

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/jy6huy46l/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 warn.

Nume in joc: ThePunisher

Level: 15

Sex (masculin / feminin) : masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani(a fost prima oara cu primu cont)

Factiuni precedente : School Instructor si The Cuneo Family-2x.

Rank-ul ultimei factiuni : The Cuneo Family rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Este inactivitate in factiune.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 The Cuneo Family (prima oara cand am intrat).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa fac contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentine omoara oameni pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6h.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da,deoarece sunt foarte bun la arme.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 deoarece am fost cuminte:).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da 3 warn cand eram de lv mic.

Alte precizari? : :D.

Edited by Th3Punish3r

Nume in joc:TresTiii

Level:21

Varsta(reala):19 ani

De cat timp jucati pe server? :7 luni

Factiuni precedente :Paterno rank 1 - Stracci rank 6

Rank-ul ultimei factiuni :Stracci rank 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :3/3 fw ( Oarecum intentionat sa aplic aici, nu vroiam sa scriu demisia )

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :6 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Are la conducere un lider de nota 10 ( stiu din stracci ) si este o factiune respectata cu membrii pe masura.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Face treaba murdara in locul unor persoane de pe server. ( Kill for cash )

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Bine-nteles!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-10 ( depinde de la zi la zi )

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s15.postimage...z/sa_mp_296.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Abuz de repair si abuz de heal. ( pe la level 6-7 )

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpu acordat.

Edited by Trestiuta

Nume in joc: JazzzzY

Level: 20 977/84

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3 ani.

Factiuni precedente :Cuneo, Paterno, Barzini ,Paterno, Stracci, School Instructor, School Instructor, Paterno, Police Departament, Paterno, School Instructor

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5 School Instructor

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece le admir foarte mult munca lor si doresc sa ma alatur lor pentru a invata diferite lucruri noi de la ei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai facut parte din Hitman Agency.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproximativ 5-6 ore, poate chiar mai mult, in functie de program.

Nickname-uri anterioare : Mr.JazzzzY

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i48.tinypic.com/4dzbt.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 limbaj

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 1 zi - jignire

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt.

Alte precizari? : O zi buna !

Edited by JazzzzY

Nume in joc:Holocaus

Level:21+

Varsta(reala): 20 ani

De cat timp jucati pe server? :1 an si 6 luni

Factiuni precedente :

- The Cuneo Family

- The Patermo Family

- The Tattaglia Family

- The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : The Barzini family Rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : vreau sa intru aici pentru mai multa adrenalina

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 the Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o factiune extrem de serioasa cu membrii de elita si un lider pe masura.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea contractelor pe anumite tinte in schimbul unei sume de bani. Membrii acestei agentii trebuie sa se asigure mereu ca nu exista martori sau orice alte urme care ar putea duce la divulgarea identitatii lor.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-15

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/eec4htu65/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa

Nume in joc: WeezeL

Level: 56

Varsta(reala): 20 ani.

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente :The Tattaglia Family, Federal Bureau Of Investigations, Tow Truck Company, News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni: 1 - Tow Truck Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 Tattaglia Family, Rank 2 FBI

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece vreau sa incerc ceva nou,sa cunosc mai multi colegi si mai multi prieteni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor pentru anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-10 ore

Nickname-uri anterioare winNeR

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/ifdyl1c1b/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ,pentru joypad cand eram in Tattaglia deoarece folosea un player coolio.kill si am vrut sa incerc si eu.

Alte precizari? : Multumesc frumos !

Edited by WeezeL

Nume in joc: kistucsok

Level: 34

Sex (masculin / feminin) : Male

De cat timp jucati pe server? : 1-2 years

Factiuni precedente : The Corleone Family Rank 1, National Guard Rank 4, Fire & Medic Department Rank 2, School Instructor Rank 1.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : I left because I wanted to try something else.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - National Guard

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : I think it's a challange, which always help motivate people and I wanted to join for a long time.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : To kill people silently, who has contract on them.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No.

Ai mai fost membru Hitman : No.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 hours

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Yes.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats - http://www1.picturep...s/sa-mp-000.png Detective Skill - http://www2.picturep...s/sa-mp-001.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 1x for DM

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Reclama, but I was new on the server.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Goodluck everyone!

Nume in joc: dookie

Level: 19+++

Varsta(reala): 19 ani.

Sex (masculin / femini n) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 3 ani si 4 luni.

Factiuni precedente : Yakuza , NR , Cuneo , Barzini , Corleone , FBI , Taxi , Barzini , Stracci , NG , Barzini , NR , FBI , Barzini , NR , F/M , Cuneo , Barzini , FBI .

Rank-ul ultimei factiuni : Special Agent.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Liderul a decis sa dea wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario - Barzini & Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este cea mai respectata factiune de pe server , iar membrii si gameplayul oferit aici sunt de nota 10.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5h.

Nickname-uri anterioare : xxx_dookie_xxx ; mihaiw0w(si inca ceva dupa w0w, dar am uitat) ; dookieeeee ; a1s.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/51RRm.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /q on wanted.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warns prin 2010 , lucrurile stateau altfel atunci, DM la gara , intre mafii , la lspd , peste tot era un civil cu deagle in mana.

Alte precizari? : Data trecuta am fost respins pe baza unui duel SDPistol, sper sa imi mai fie acordata o sansa.

Nume in joc: MiXtap3.

Level: 29.

Varsta(reala): 16.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2 Ani.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Barzini Family, The Paterno Family, News Reporter, The Stracci Family x3, The Corleone Family, The Tattaglia Family, School Instructor.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat Ban in perioada de teste.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - The Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur Hitmen Agency pentru ca a venit timpul sa avansez, la o factiune mai dificila.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de banii.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 Ore.

Nickname-uri anterioare : -.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/z4g1ann4f/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am luat Ban pentru 3 Warn.

Nume in joc: Dragos

Level: 40

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : Un an si 4 luni.

Factiuni precedente : FBI, Police Department, National Guard, School Instructor, Hitmen Agency, The Paterno Family, The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - Hitmen Agency.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost banat permanent.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - Hitmen Agency & FBI.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa si pentru ca are niste membri de nota 10+.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unor sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Aici nu stiu ce sa spun, ramane la intelegerea liderului.

Ai mai fost membru Hitman?: Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost banat permanent si am fost demis.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore.

Nickname-uri anterioare : Dragos1995

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da (implicat in spargere de cont).

Alte precizari? : Imi cer scuze pentru neplacerile create. PEACE!

Nume in joc: Strees

Level: 20

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 7 luni

Factiuni precedente : Fire and medic department, The Corleone family x2, National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : neacomodare

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 The Corleone family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Intot deauna mi-am dorit sa fac parte din acesta agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu oferirea de servici contra cost /contract

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5/6 ore

Nickname-uri anterioare : nu am avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://i.imgur.com/VZo0U.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Nume in joc: Bratu

Level: 34

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente :

School Instructor,

Fire & Medic,

News Reporter,

The Paterno Family,

News Reporter

,

F.B.I,

The Corleone Family,

Taxi Cab Company,

F.B.I,

School Instructor,

Tow Truck Company,

News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - News Reporter

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp in perioada aceea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune respectata si pentru ca imi doresc sa realizez contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contractele puse de playerii pe capul prietenilor/persoanelor neagreate/dusmanilor/nevestelor/etc.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Normal

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4esvsgfol/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 - Din cauza unu-i "/ad" dat din gresala si a unui "/sms" trimis, tot, din gresala pe report.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Va multumesc pentru atentia acordata !!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.