Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: AzTeQ

Level: 17 +

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : 5 Luni.

Factiuni precedente :

*News Reporter.

*The Corleone Family.

*Police Department.

*Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 3.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit ultima factiune deoarece nu prea mai aveam destul timp sa imi fac raportul de activitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece agentia imi aduce aminte de multe din trecutului meu in SA-MP, iar agentia este locul unde am invatat sa trag cu armele.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbu unor sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, si din potriva am foarte multi prieteni aici.

Ai mai fost membru Hitman : Aici pe server nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s5.postimage.org/ojtw6uv9z/sa_mp_028.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Never.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu si nu am fost niciodata.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Avand in vedere ca urmeaza pregatirile pentru bac si simulari etc asta e ultima mea dorinta legata de SA-MP sa mai fac parte din aceasta agentie.

• Nume in joc: Evvomer
  • Level: 43
  • Vârstă(reală): 17
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cât timp jucaţi pe server?: De aproximativ 2 ani.
  • Facţiuni precedente :
    1. The Cuneo Family (WIPE) - Rank 1 - O lună şi ceva - Lider: delux23;
    2. The Corleone Family - Rank 1 - 2 saptămâni şi câteva zile - Lider: Razvan14;
    3. School Instructors - Rank 2 - 2 săptămâni şi câteva zile - Lider: ShlomY;
    4. National Guard - Rank 1 - 2 luni şi câteva zile - Lider: Ciupanezu;
    5. The Cuneo Family - Rank 1 - 2 săptămâni şi 3 zile - Lider: ShlomY.
    6. School Instructors - Rank 1 - 2 săptămâni - Lider: M.Andrei;

[*]Rank-ul ultimei facţiuni : Rank 1 - School Instructors

[*]Motivul pentru care aţi părăsit/aţi fost demişi din fosta facţiune : Pentru a intrat în Hitmen Agency.

[*]Cel mai mare rank avut în vreo facţiune (Specifică facţiunea): 2 - Tattaglia family / School Instructors

[*]De ce doriţi să vă alăturaţi agenţiei?: Deoarece este o facţiune mai specială zic eu.

[*]Cu ce consideraţi că se ocupa această agenţie? : Asasinarea unor persoane contra unei sume de bani.

[*]Şti regulile Hitman Agency şi ai citit măcar odată Info, orders and Agency skins? : Desigur.

[*]Întelegeţi că suntem o agenţie seriosă de asasini şi glumele şi prostiile nu-şi au rostul? : Bineînţeles.

[*]Ai avut antecedente cu unul sau mai mulţi membrii Hitman Agency?: Nu.

[*]Ai mai fost membru Hitman : Nu.

[*]Motivul ieşirii / demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost): -

[*]Câte ore pe zi acordaţi acestui joc, fără afk?: În jur de 5-6-7 ore, depinde de şcoală.

[*]Nickname-uri anterioare: -

[*]Consideraţi că aveţi capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da.

[*]Aveţi capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

[*]Poză cu /stats (civil obligatoriu + să apară şi /time când e facută) şi skill la detectiv: CLICK!

[*]Câte warn-uri ai în joc? (precizează de ce) 0/3

[*]Aţi fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizează şi de ce): Ban 3 zile de la Spawn pentru un "/ad" aiurea.

[*]Eşti pe BlackList-ul unei facţiuni? (precizează care): Nu.

[*]Eşti dispus să plăteşti să fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

[*]Alte precizări?: O zi bună în continuare!

Edited by GoldwyNEvv

Name the game: Karan_CoolRule

Level: 58+

Age (real): 18

Gender (male / female): Male

How long play on the server? : Almost 3years.

Previous Factions: F/M Dept. , The Tattaglia Family , The Corleone Family(x3) , Police Department , Hitman Agency , The Corleone Family , Police Department , Hitman Agency , The Corleone Family , F.B.I.

Rank the last factor: F.B.I , Rank : 1

The reason you left / were you fired the former Factor: I put my resignation.

The highest rank was in a faction (faction Specify): The Corleone Family - Rank 5 , Hitman Agency - Rank 6(Sub-Leader)

Why you want to join the agency? : Want To Come Back Here Again.

What you think handles this agency? : Killing People For Money.

Hitman Agency You know the rules and have read at least once Info, orders and Agency skins? : Yes.

Understand that we are an agency of assassins seriousness and jokes and stupid and have no sense? : Yes.

Did you have a history of one or more members of Hitman Agency?: Yes.

Have you ever been a member Hitman: Yes.

Reason for exit / dismissal of Hitman (in case you've been): I wanted to Try something new.

How many hours per day give this game without afk? : 8-9Hours

previous Nicknames: -

Do you think you have the ability to perform a contract without problems? : Yes.

You have the ability to write grammatically correct? Yes.

picture with / stats (+ compulsory civil occur / time when it is done) and skill in detective: Click Here.

Cate warn'uri of the game? (Specify why): 0/3

Have you ever been banned from any particular reason? (States and why): Weapon Cheats(AdmBot Bugged)

You're a BlackList'ul factions? (Specify which): No.

Are you willing to pay to be removed from the eventual BlackList?: Yes.

Other specifications? : Thank you.

Nume in joc: Cris26

Level: 19

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani (am jucat pe alt cont care mi-a fost furat)

Factiuni precedente : Am fost in toate factiunile in afara de hitman si tow truck company

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 F.B.I

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece eu consider ca Hitmen Agency este printre cele mai importante si mai cautate factiuni de pe server,membrii acesteia se respecta intre ei si pentru ca nu am mai fost niciodata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, am inteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore pe zi (depinde cat am de invatat)

Nickname-uri anterioare : Rolexxx

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/vN99w.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : In privinta cu skillul la detectiv,sper sa intelegeti ca mai am foarte putin pana fac skill 5 si nu vreau sa pierd inca o sansa de a intra in Hitmen Agency. Multumesc.

Nume in joc: Kewl

Level: 21.

Varsta (reala): 18 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 5 luni.

Factiuni precedente:

- Taxi Cab Company - Rank 4 (1 luna).

- The Tattaglia Family - Rank 1 (1 saptamana).

- The Stracci Family - Rank 2 (1 luna).

- National Guard - Rank 2 (3 saptamani).

- School Instructor - Rank 1 (2 saptamani).

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu prea mai puteam sa-mi petrec la fel de mult timp in joc ca atunci cand aplicasem.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 4 in Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca ma incanta ideea de "a omora din umbra".

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Se ocupa cu asasinarea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu am mai fost in Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Intre 5 si 10 ore, depinde de cat timp liber am.

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/tBYOE.png

Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu am fost banat.

Esti pe Blacklist-ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, dar nu este cazul.

Alte precizari?: Nu am.

Nume in joc: Sickk

Level: 55 (rp de 57)

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : In iarna aceasta fac 2 ani.

Factiuni precedente : Stracci Family, Barzini Family, Fire and Medic Deptarment, Police Department rank, School Instructor, Corleone Family, Cuneo Family, Tattaglia Family, Federal Bureau of Investigation rank, News Reporter, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : 2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit Police Department pentru a putea aplica in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company rank 6.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece in tot acest timp petrecut pe server niciodata nu am facut parte din aceasta si intotdeauna am iubit meseria de asasin dar nu am indraznit sa aplic pana acum.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea player'ilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Doar cu adyTzu acum ceva timp, dar cred ca au trecut acele vremuri.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 ore.

Nickname-uri anterioare : playOps

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/wlbk7ezab/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am fost banat odata pentru Auto-Clicker.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by Sickk

c1Did.png

Nume în joc: Tomyy

Level: 43

Vârsta (reală): 14 ani (împlinesc 15 ani în Decembrie).

Sex (masculin/feminin): Masculin

De cât timp jucați pe server?: Aproximativ 3 ani.

Facțiuni precedente: News Reporter, Fire & Medic Department, Barzini family, Corleone family, Paterno family, Stracci family, Police Department (le-am precizat doar pe cele care le cred eu importante, dar am fost în aproape toate facțiunile).

Rank-ul ultimei facțiuni: Picciotto (1) în Corleone family.

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demis din fosta facțiune: Urma să am o perioadă de inactivitate, și am decis să-mi depun demisia.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune (specifică facțiunea): Paramedic Field Chief (5) în Fire & Medic Department.

De ce doriți să vă alăturați agenției?: Pentru că este o facțiune serioasă și vreau să mă alătur acesteia de mult timp...

Cu ce considerați că se ocupă această agenție?: Asasinarea persoanelor în schimbul unor sume de bani.

Știi regulile Hitmen Agency și ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency Skins?: Da.

Întelegeți că suntem o agenție seriosă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitmen Agency?: Din câte îmi amintesc, nu.

Ai mai fost membru Hitman?: Nu.

Motivul ieșirii/demiterii din Hitman (în caz că ai mai fost): -

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără AFK?: Depinde de zi, în general aproximativ 5 ore.

Nickname-uri anterioare: -

Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Sunt sigur de asta.

Aveți capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Da...

Poză cu [/stats] și Skill la Detective: http://i.imgur.com/7j5fK.jpg

Câte warnings ai în joc?: 0/3

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume?: Nu am fost banat.

Ești pe Blacklist-ul unei facțiuni?: Nu sunt pe niciun Blacklist al unei facțiuni.

Ești dispus să plătești să fii scos de pe eventualul Blacklist?: Da, dar nu este cazul de față.

Alte precizări?: Sper să mi se acorde această șansă, iar dacă o să fiu acceptat, promit să nu vă dezamăgesc. Mulțumesc pentru timpul acordat.

Edited by Stephan Alexander

Nume in joc: Clayton

Level: 55

Varsta(reala): 17, aproape 18.

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 8 luni

Factiuni precedente : Tow Truck Com., toate mafiile, School Instructors, Fire & Medic Dept.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2, Fire & Medic Dept.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia deoarece am vrut sa imi incerc sansa aici.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6, School Instructors.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Dupa 2 ani, aproape, de mafii si factiuni pasnice cred ca timpul sa trec si printr-o factiune de "level 15+" si cum PD, FBI si NG nu imi plac, vreau sa intru aici. Imi doream de mult sa intru dar nu am avut ocazia. Si vreau sa vad daca pot sa il fac pe Senz0r la contracte [le face prea bine].

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ucisul personelor pentru bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acum, cat mai e scoala, cam 4 ore, dupa mult mai mult.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

http://i.imgur.com/1WqsS.jpg

http://i.imgur.com/aGSko.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, limbaj acum 1 an.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DM, eram si eu mafiot..

Alte precizari? : Sper sa mi se acorde o sansa.

Edited by Clayton

Nume in joc: flappy_jack

Level: 37

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 6 luni,cu pauze.

Factiuni precedente : Cuneo de 5 ori,Tattaglia de 2 ori,F/P de 2 ori,Paterno de 3 ori

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 in Paterno

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa incerc ceva noi,sa imi fac noi prieteni si sa ajut prin activitatea si seriozitatea mea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca se ocupa cu asasinarea persoanelor pentru o anumita suma de bani,

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5-6

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 DM si DB,dar astea s-au intamplat de mult.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat.

Nume in joc: Sedativ

Level: 27

Varsta(reala): Am 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ un an si jumatate.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Paterno Family, The Corleone Family, School Instructor, The Tattaglia Family, Fire and Medic Departament, The Paterno Family, Tow Truck Company, The Stracci Family, Taxi Cab Company, FBI. si The Barzini Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Ultima mea factiune a fost The Barzini Family si am avut acolo rank2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit The Barzini Family deoarece Kobra vroia sa lase liderul si am considerat ca mai bine sa-mi depun demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cel mai mare rank avut de mine a fost rank3, in Tow Truck Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa intru in Hitmen Agency deoarece este o agentie serioasa, activa, imi place cu ce se ocupa si vreau sa-mi fac o cariera aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu am avut cu nimeni.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Acord jocului in jur de 7-8 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare : Zekko

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, cred ca ma descurc.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da, bineinteles.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_126.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am primit niciun warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun Blacklist.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat. In cazul in care voi fii acceptat, promit sa nu va dezamagesc.

Edited by Sedativ

Nume in joc: Gawitkkk

Level: 35

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an.

Factiuni precedente : National Guard & Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasito deoareca nu prea cred ca sunt facute pentru mine mafiile.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family - Rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece au accel mod de a ucide su sange rece si a trage de oriunde.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Acceasta agentie se ocupa cu Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11-12.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, deoarece am pus "baaa" in ad si admini au considerat ca merit warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru DeatchMatch.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Alte precizari? : Va multumesc !

Nume in joc: Nicu

Level: 47

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani

Factiuni precedente : Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut o perioada inactiva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Subleader TTc, Rank 5 Pd.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata in aceasta factiune si cred ca trebuie sa incerc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Depinde de zi, 3-4 ore chiar si 5.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/aRCAS.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Alte precizari? : Nu.

Nume in joc: fosndac

Level: 23 560/96

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : F

De cat timp jucati pe server? : 2 ani insa contul a fost spart. Cu acest cont joc de prin vara anului acesta.

Factiuni precedente :

The Cuneo family

The Barzini family

Tow Truck Co.

The Paterno family

The Cuneo family

The Paterno family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A fost wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1. Nu prea m-au pasionat aceste factiuni pentru a ramane o lunga perioada.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sunt pasionata de jocuri tip shooter. Ba chiar acum am temrinat Hitman Absolution,un joc foarte bun.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor pentru o anumita suma de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da, acum foarte mult timp. Lider lexutzu daca nu ma insel, insa acel cont a fost spart.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Numai tin minte , wipe daca imi aduc bine aminte, nu vreau sa spun o prostie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore.

Nickname-uri anterioare : Numai tin minte fostul cont.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Pot fi pusa la incercare oricand.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 DM si /ad aiurea.

Alte precizari? : Nicio precizare.

Nume in joc: Shaco

Level: 61

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 2 ani jumate

Factiuni precedente : The Barzini Family(x4),The Corleone Family(x6),Fireman/Paramedic,The Paterno Family(x2),The Stracci Family (x3),The Cuneo Family(x2),The Tattaglia Family(x2),National Guard(x2),FBI(X2),Police Departament(x3),Hitman Agency etc.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3-Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am folosit ceva ilegal la war.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3-Corleone,Barzini,Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Eu doresc sa intru in aceasta agentie deoarece este printre primele factiuni frumoase dupa acest server si mi`a placut foarte mult stand in aceasta.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unei persoane in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da,am mai fost.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Cu siguranta.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am facut contract in jail ,/undercover cu sdpistol.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6-7 ore,depinde de zile

Nickname-uri anterioare : ManiaKul,Tom.Hagen

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da,am experienta necesara.

http://postimage.org/image/pm3k71mfb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3,am 1 warn din cauza abuzului de repair on /wanted.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3x parola gresita,aim.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: pArFuMM

Level: 16 (18 daca dau /buylevel)

Varsta(reala): 13

De cat timp jucati pe server? : De la inceputul lui August.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Tattaglia Familly, National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : 2 (National Guard)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis pentru inactivitate (problema cu PC)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 (National Guard)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur H.A. deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa.Imi place sa atac din umbra si sa omor pentru bani, de altfel sunt fan al seriei de jocuri "Hitman".

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : H.A. se ocupa cu efectuarea contractelor pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/4hyhonhap/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru DM aiurea, eram level mai mic.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru comportament non-rp si am mai fost odata banat dar numai tin minte pentru ce.

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Greet.

Varsta (reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin): Masculin.

De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

Factiuni precedente:

- Police Departament - Rank 2 (2 luni).

- News Reporter - Rank 1 (1 saptamana).

- The Barzini Family - Rank 2 (1 luna).

- National Guard - Rank 2 (3 saptamani).

- School Instructor - Rank 1 (1 saptamana).

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 2 - PD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am mutat cu locuinta si nu mai aveam acces la P.C.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Rank 3 - News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este o factiune serioasa, organizata si viata de asasin ma caracterizeaza.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles.

Ai mai fost membru Hitman: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 ore depinde de zi.

Nickname-uri anterioare: Greet

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/vS3DB.jpg

Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

Esti pe Blacklist-ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul.

Alte precizari?: -

Nume in joc: AnDr3uTzZu

Level: 20

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fire & Medic Departament , The Paterno Family , Taxi Cab Company , National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a intra in ( Hitman Agency ) H.A

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fire & Medic Departament rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca sunt activ si pot indeplini destul de multe contracte si sa imi fac prieteni noi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore pe zi

Nickname-uri anterioare : Nu am mai avut

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/NOoLI.png

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Va Multumesc !

Retrag nu mai merge edit scuze pentru deranj

Nume in joc:Cristi95

Level:25

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an si apoximativ 3 luni

Factiuni precedente :Tow Track Company, Barzini Family, Tattaglia Family, Barzini Family, Tattaglia Family, Stracci Family, Barzini Family, Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : rank 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 in Tow Track Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este ce-a mai populara factiune cu un lider pe masura si niste membri de nota 10

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea player'ilor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul scolii apoximativ 4-5 ore....in timpul liber mai mereu

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Eu consider ca da

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 din cauta unui /report aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru drive-bay fara sofer

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: Just.xeS

Level: 51

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 4 Ani

Factiuni precedente : Paterno Family , Corleone Family, Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : Cuneo Family rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie, proasta organizare.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Subleader News Reporter / Leader Police departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune bine organizata si un leader excelent cu un spirit mare de convingere si coordonare.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu efectuarea contractelor in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a merge in Police Departament.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 ore +

Nickname-uri anterioare : enTourAge_09 , Sebylyka

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i45.tinypic.com/10f5pwi.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , Joypad/ Aim

Nume in joc: FloriN_HBK

Level: 31+ (611/128)

De cat timp jucati pe server? : 1 An

Factiuni precedente : Fire Paramedic(rank 2) , Corleone Family (x 2)(rank 1 & 2),Barzini Family(rank 3) & Hitmen Agency(rank 4).

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie, prea multe waruri.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 Hitmen Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte respectata si fiindca mi-e dor sa fac contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a merge in Corleone Family.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 ore +

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click!

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by FlorinHBK

Nume in joc: Cris26

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : 3 ani (am jucat pe alt cont care mi-a fost furat)

Factiuni precedente : Am fost in toate factiunile in afara de hitman si tow truck company

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 F.B.I

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece eu consider ca Hitmen Agency este printre cele mai importante si mai cautate factiuni de pe server,membrii acesteia se respecta intre ei si pentru ca nu am mai fost niciodata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, am inteles.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore pe zi (depinde cat am de invatat)

Nickname-uri anterioare : Rolexxx

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/vN99w.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Alte precizari? : In privinta cu skillul la detectiv,sper sa intelegeti ca mai am foarte putin pana fac skill 5 si nu vreau sa pierd inca o sansa de a intra in Hitmen Agency. Multumesc.

Nu merge edit. Retrag,scuzati deranjul.

Nume in joc: endur0_03

Level: 43

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : News Reporter, F/M, Taxi, TTC, S.I, Tattaglia, Stracci, Cuneo, Barzini, Corleone, National Guard, Police Departament, F.B.I .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat din probleme personale.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - N.G, Tattaglia, Stracci.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca nu am fost nici o data in aceasta factune, desi imi doresc de mult timp, nu am avut ocazia sa va arat ce pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman se ocupa cu asasinarea in mod silentios a unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/XFN0a

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 ( /ad aiurea in ambele cazuri, insa le-am obtinut la level mai mic ).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat pentru reclama, insa s-a dovedit ca a fost o greseala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.