Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: FabiaN.

Level: 26.

Varsta(reala): 16 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani+.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, Taxi Cab Company, The Cuneo Family, Federal Bureau of Investigations, The Stracci Family, Federal Bureau of Investigations, Taxi Cab Company.

Rank-ul ultimei factiuni : Taxi Cab Comapny, rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru in alta parte.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Taxi Cab Company si The Cuneo Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca ma simt potrivit pentru aceasta functie. Imi place discretia si seriozitatea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6.

Nickname-uri anterioare : Nu am.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/56cwbi5gb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (/ad).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da.

Alte precizari? : Nu am.

Edited by nB FabiaN

Nume in joc: Craciun_Raz

Level: 22

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : de 1 an.

Factiuni precedente : News ReportersiThe Barziny Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am hotarat sa nu mai stau.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4+ in News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a avea grija de viata unor faptasi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea un player contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sunt de acord.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost,

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Fiti sigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/z3yax8jc7/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da pentru /ad rob, jicniri, am jucat barbut.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Good luck

Edited by Craciun22

Cei acceptati pentru teste sunt urmatorii : juicyy , dh01 , maya , dragos , sean , bluer , flames , dydu , drunker , geronymo , shadowfax , creative , krishanu , grafa , aragorn , nebunu , cosmin.ionut , just.xes , craciun_raz

- am incercat sa dau cat mai multe sanse, cei respinsi mai puteti incerca si data viitoare

- un rank 4 va va contacta pentru proba 1 iar avand in vedere ca sunt 19 acceptati,aveti la dispozitie 48 de ore pentru a da testul

- testul va avea 3 probe [ regulamentul, duel arme si contract ]

Succes !

- i tried to give more chances,those who got rejected please try again the nextt time

- a rank 4 will contact you contact you for round 1 and because i accepted 19 players you have at disposition 48 hours to do the tests

- the test will have 3 rounds [ the agency rules test, weapons duel and a contract ]

Good luck !

Edited by Radu

Nume in joc: Addyn

Level: 50

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani+.

Factiuni precedente : Hitman Agency,News Reporter

Rank-ul ultimei factiuni : 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider NR,lider Hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Aici ma integrez cel mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Suficiente

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/akbtc02l1/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Nu am.

Nume in joc: Haze.

Level: 46

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Stracci Family, The Paterno Family, News Reporter, The Corleone Family, The Barzini Family, Taxi Cab Company, School Instructor, Police Departament, Fire & Medic Departament, Federal Bureau of Investigation.

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 1 - Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit din Taxi pentru a incerca sa intru in Hitmen.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 (Senior Instructor) in School Instructor.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece mereu mi-am dorit sa fac parte din aceasta factiune pentru a putea face contracte si pentru ca stiu ca in aceasta factiune sunt doar playeri seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 7 si 8 ore.

Nickname-uri anterioare : Flash777, [b2W]RichardD

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata.

Nume in joc: kvb_Bv

Level: 39

De cat timp jucati pe server? : De 3 ani+.

Factiuni precedente : F/P , S.I , Pd ,Paterno Family , Stracci Family , Tattaglia Family x2 , Ng , Barzini Family , Cuneo Family x2

Rank-ul ultimei factiuni : 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O pauza de samp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa fac parte din aceasta agentie pentru ca nu am fost niciodata , si sper sa ma integrez foarte bine

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/c1783jz33/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cont spart

, Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc: KeviN.

Level:51.

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : De 2 ani.

Factiuni precedente :

Taxi Cab Company de 3 ori. ( Lideri : ZuZu , ZuZu , ZuZu , Dienutza ) - Rank 1, 1, 2,1.

News Reporter de 2 ori. ( Lideri : UnknownX , UnknownX ) - Rank 1, 3.

Tow Truck Company de 2 ori. ( Lideri : [F4L]balon. , Vinnie. ) - Rank 1, 2.

Fire & Medic Departament 1 data. ( Lideri : ALLEN ) - Rank 1.

The Stracci Family de 3 ori. ( Lideri : [F4L]Blade. , Jack , ShinyShadow ) - Rank 1, 2, 3.

The Barzini Family 1 data. ( Lideri : [F4l]Oasis9. ) - Rank 1.

The Tataglia Family 1 data. ( Lideri : TheEmperor. ) - Rank 1.

The Corleone Family 1 data. ( Lideri : ChevChelios ) - Rank 1.

Police Departament de 3 ori. ( Lideri : Kelton , FlameS ) - Rank 2, 2, 1 , 1 .

Hitman Agency 1 data. ( Lider : Addyn ) - Rank 1.

School Instructor 1 data. ( Lider : M.Andrei ) - Rank 3.

Rank-ul ultimei factiuni : 3-School Instructor.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea din cauze unei dispute cu subliderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - School Instructor , Stracci , News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru mine Hitman Agency a devenit o adevarata provocare pe care sunt dispus si onorat sa o accept . Deasemenea eu am mai fost aici si m-am simtit extraordinar si m-am decis ca aici vreau sa imi inchei cariera !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pentru ca un asa zis " prieten " m-a turnat aiurea. Eram pe /wt cu el si i-am spus : " ce spam faci ma cu contractele alea :)) " , el a facut ss si i-a dat pm lui Addyn. De aici am invatat sa imi aleg mai bine prietenii.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7 ore.

Nickname-uri anterioare : ALeXy29.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/cv27f4yn3/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : -.

Nume in joc: Crysty.U.Craiova

Level: 55

Varsta(reala): 22

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : Stracci,Scool Instructor,Taxi,Yakuza

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider ( Yakuza,Scool Instructor )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa incerc ceva nou

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoratul unor oameni contracost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 ore,depinde de zi

Nickname-uri anterioare : Krysty18, ..CrysTy.. , Krysty,U,CraiovA

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_002.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 (limbaj,dm aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, 3/3 warn

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc

Nume in joc:0merta

Level:19

Varsta(reala):18+

De cat timp jucati pe server? : 4 ani

Factiuni precedente : Hitman,FBI,Cuneo si altele

Rank-ul ultimei factiuni : rank1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am incetat sa mai joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Don Cuneo.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa revin in factiunea in care m-am facut remarcat...unde am jucat o perioada indelungata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Inlaturarea din umbra a anumitor persoane.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur,intr-un an (plus/minus) cat am fost Hitman am reusit sa-l invat,glumesc.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Nu intentionez sa creez probleme.

Ai mai fost membru Hitman : Da,cu urmatorii lideri: Shurubel,lexutzu,Alin.Maest,Bill

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Plecase Bill din Hitman iar Robotiquis m-a invitat in FBI.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : minim 6.

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Am folosit sniperul atat ca Hitman cat si ca lider Cuneo,suntem prieteni si sigur ma va ajuta sa fac contracte fara probleme

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pe vremuri(admbot)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : O seara buna!

•Nume in joc: oolesh

•Level: 26+

•Varsta(reala): 25yrs

•Sex (masculin / feminin) : Male

•De cat timp jucati pe server? : 9 months

•Factiuni precedente : the cuneo familly

•Rank-ul ultimei factiuni : the cuneo familly- Rank 2

•Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : wipe

•Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : the cuneo familly- Rank 2

•De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Simply put, I love doing contracts and the way we do it in Hitman agency is very professional which attracts me towards this agency.

•Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : The members of hitman agency deal in completing given contracts by killing their targets silently.

•Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Yes

•Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Yes

•Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No

•Ai mai fost membru Hitman : -

•Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

•Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 hours

•Nickname-uri anterioare : None

•Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Yes

•Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Yes

•Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i1168.photobucket.com/albums/r496/oolesh/sa-mp-037_zpsa80a9097.png

•Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

•Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :-

•Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : I'm not on any blacklists

•Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Yes

•Alte precizari? : thank you

Nume in joc: Pawn

Level: 30

Varsta(reala): 17 ani.

De cat timp jucati pe server? :Aproximativ un an.

Factiuni precedente :

The Barzini Family - Rank 1 | Leder Alyn.Master

The Barizini Family - Rank 1 | Leader DeviL

The Barzini Family - Rank 1 | Leader Kobra

The Tattagila Family - Rank 1 | Leader Norby

The Tattagila Family - Rank 1 | Leader TheEmpror

The Cuneo Family - Rank 1 | Leader ShlomY

The Corleone Family - Rank 1 | Leader Espylon

The Stracci Family - Rank 1 | Leader Anthony./Cristi

The Paterno Family - Rank 1 | Leader rizEa

School Instructor - Rank 2 | Leader WeBer

School Instructor - Rank 1 | Leader AUDI_RS8

Tow Turck Commpany - Rank 1 | Leader tAryd0n/waNNa.fly/Thomas_Jefferson

Taxi Cap Commpany - Rank 1 | Leader ALex

Rank-ul ultimei factiuni : The Paterno Family - Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am decis sa incerc ceva mai nou, plus ca nu am fost niciodata in Hitmen Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor - Rank 2.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece doresc sa fac ceva nou si sa ajut cu tot ce pot aceasta factiune bineinteles daca o sa fiu acceptat nu o sa dezamagesc!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor tinte silentios contra unei sume de bani!(rezolvare contractelor)

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte Nick-uri.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/eny813pj9/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 (Nu am avut niciodata)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru x3 password.

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Edited by Pawn

Nume in joc: YoshiJiro

Level: 17

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3 luni.

Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Tattaglia Family, Fire & Medic Departament, The Cuneo Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat pentru ca faciunea era foarte dezorganizata si nu exista respect intre membrii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : In toate factiuniile in care am fost numai rank 1 am avut.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : As dorii sa ma alatur agentiei pentru ca este factiunea mea preferata, la care mereu am optat sa intru.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor puse de playeri cu o anumita suma aleasa de ei.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da, desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (limbaj)

Alte precizari? : Multumesc pentru sansa acordata.

• Nume in joc: ConneR.
  • Level: 50
  • Varsta(reala): 15
  • Sex (masculin / feminin) : Masculin.
  • De cat timp jucati pe server? : 2 ani.
  • Factiuni precedente : Taxi Cab Company, Tow Truck Company, The Stracci Family, The Corleone Family, The Cuneo Family, The Tattaglia Family, The Barzini Family, School Instructor, The Paterno Family.
  • Rank-ul ultimei factiuni : Paterno Family - rank 2.
  • Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Neintelegeri.
  • Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family - Rank 4.
  • De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece, de cand joc pe serverul asta imi doresc sa intru aici, dar nu am avut sansa.
  • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani, ''When you kill for money, there are no rules''.
  • Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.
  • Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.
  • Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.
  • Ai mai fost membru Hitman : Nu.
  • Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
  • Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore, poate si mai mult, depinde.
  • Nickname-uri anterioare : Mr.Pite, ConneR., XXZConneR
  • Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.
  • Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.
  • Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/Q2LMI
  • Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3, ambele pentru /ad.
  • Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cand s-a floodat serverul deoarece am facut spam.
  • Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.
  • Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.
  • Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat.

Edited by O Conner

Nume in joc: LuNg

Level: 23

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 1 luna

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, School Instructor- x3, Federal Bureau Of Investigation, Police Departament, The Stracci Family, Hitmen Agency.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in Hitmen Agency.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Am fost demis, deoarece am acumulat 2 advertismente in perioada de teste.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei, deoarece imi place cu ce se ocupa!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea anumitor persoane pentru o suma de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am avut probleme cu liderul, iar la cele mai mici greseli care puteau fii trecute cu vederea acesta m-a sanctionat astfel am acumulat 2 advertismente in perioada de teste ceea ce a rezultat la demiterea mea.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/soaspcztp/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 /AD aiurea

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, deoarece am spus pe chat "ban" unui player care a facut Kamikaze

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by LuNg

Nume în joc: Tomyy

Level: 44

Vârsta: 14 ani

Sex: Masculin

De cât timp jucați pe server? : Iulie 2010

Facțiuni precedente: Aproximativ toate facțiunile, cu excepția unora. Ultima facțiune a fost Tow Truck Company.

Rank-ul ultimei facțiuni: 1

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Mi-am depus eu demisia de bună-voie, pentru a aplica aici.

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune: Rank 5 în Fire & Medic Department.

De ce doriți să vă alăturați Agenției?: Vreau să-mi schimb identitatea, vreau doar sa ucid și să-mi duc contractele la bun sfârșit.

Cu ce considerați că se ocupă această Agenție?: Uciderea persoanelor în schimbul unor sume de bani.

Știi regulile Hitmen Agency și ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency Skins?: Da.

Înțelegeti că suntem o Agenție seriosă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitmen Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman?: Da, dar fără normă întreagă.

Motivul ieșirii/ demiterii din Hitmen: Am picat proba de arme.

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără AFK?: Aproximativ 5 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare: -

Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da, sunt sigur de asta.

Aveți capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Bineînțeles.

Poză cu [/stats] și Detective Skill: Stats

Câte warnings ai în joc?: 0/3

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume?: -

Ești pe Blacklist-ul unei facțiuni?: Nu.

Ești dispus să plătesti să fii scos de pe eventualul Blacklist?: Nu este cazul.

Alte precizari?: Vă mulțumesc pentru timpul acordat. Sărbători fericite!

Edited by T omyy

Nume in joc: Show.

Level: 47

Varsta: 17 ani

Sex: Masculin

De cât timp jucați pe server? : aproape 2 ani

Facțiuni precedente: Fire & Medic Dep. , Stracci F. , F.B.I , Paterno F. , Brazini F. ,Corleone F. , F.B.I , Tow Truck Company, Paterno F.

Rank-ul ultimei facțiuni: Rank 2-Paterno F,

Motivul pentru care ați părăsit/ați fost demiși din fosta facțiune: Dorinta de a incerca ceva nou,gen hitmen

Cel mai mare rank avut în vreo facțiune: Rank 5 în Paterno Family

De ce doriți să vă alăturați Agenției?:Vreau sa incerc ceva nou,inedit,ceea ce nu am mai incercat,iar Hitmen este exact ceea ce caut.

Cu ce considerați că se ocupă această Agenție?: Uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani

Știi regulile Hitmen Agency și ai citit măcar o dată Info, Orders and Agency Skins?: Da.

Înțelegeti că suntem o Agenție seriosă de asasini și glumele și prostiile nu-și au rostul?: Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai mulți membri Hitmen Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman?: Nu.

Motivul ieșirii/ demiterii din Hitmen: -

Câte ore pe zi acordați acestui joc, fără AFK?: Aproximativ 5 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare: showdown19 / Mr.Showdown / Mr.Show /Show.

Considerați că aveți capacitatea de a îndeplini un contract fără probleme?: Da

Aveți capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Desigur

Poză cu [/stats] și Detective Skill:http://i.imgur.com/l6k6s.jpg

Câte warnings ai în joc?: 0/3

Ați fost vreodată banat pe vreun motiv anume?: -

Ești pe Blacklist-ul unei facțiuni?: Nu.

Ești dispus să plătesti să fii scos de pe eventualul Blacklist?: Da,dar nu este cazul.

Alte precizari?: Vă mulțumesc!

Edited by ShOw

Nume in joc: Cedryk

Level: 31

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : Aproape de cand s-a deschis

Factiuni precedente : NR, Tattaglia, FBI, PD, Paterno, Corleone, Hitmen Agency si mai sunt...nu le tin minte pe toate

Rank-ul ultimei factiuni : 1-Hitmen Agency

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de timp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : NR-Lider

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca e factiunea mea preferata

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea anumitor persoane pentru o suma de bani

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie, lipsa de timp

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Jeff, Ace.Capone

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/gtd8n7ivb/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3. /q la somatie cop | /ad

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : MoneyChat(AdmBot stricat)

Alte precizari? :

Edited by Cedryk

Nume in joc: Tatarusanu

Level: 15

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : 2 ai cu pauze foarte lungi .

Factiuni precedente :

Fire and Medic Departament

The Corleone Family

School Instructors

The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 - The Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-a fost spart contul .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece Hitman Agency " Nu e orice factiune " e ceva special sa intri in aceasta factiune , si mi-as dori foarte tare sa intru .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitmen Agency se ocupa cu asasinarea jucatorilor contra cost . Ei ii ucid pe acestia intr-un mod cat mai discret .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur . ( eu zic ca m-am antrenat bine )

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: sa_mp_022.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Din pacate am 2/3 warn-uri 1 . DM 2 . comportament non-rp

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Din pacate , da . Am fost banat pentru 3/3 warn-uri .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur .

Alte precizari? : Multumesc anticipat.

Nume in joc: Clayton

Level: 64

De cat timp jucati pe server? : aproape 2 ani.

Factiuni precedente :

• Tow Truck Company
  • The Barzini Family
  • The Tattaglia Family
  • The Cuneo Family
  • The Paterno Family
  • The Corleone Family
  • The Stracci Family
  • School Instructors
  • Fire & Medic Dept.
  • The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 - The Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit eu... au fost mai multe lucruri, unul dintre ele fiind inactivitatea conducerii.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6 in School Instructors.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De 8 luni tot vreau sa intru in Hitmen. Mi se pare cea mai interesanta factiune. Se "muleaza" perfect pe caracterul meu.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor puse de jucatori pe alti jucatori.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, de 8 luni le tot citesc.

Ai mai fost membru Hitman : Nu, aici.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In medie 4-5 ore.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Revin cu edit.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3, limbaj acum un an.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Comportament non-rp.

Alte precizari? : I hope you give me a chance.

Nume in joc: Greet.

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : 2 ani.

Factiuni precedente : Police Departament ( 1 luna ) School Instructor ( 2 saptamani ) Tow Truck Company ( 1 saptamana ), Barzini Family ( 1 luna ).

Rank-ul ultimei factiuni : Tow Truck Company - Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu ma integrasem in colectiv.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa si cum este organizata, si in plus pot fi destul de discret.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, inteleg.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore.

Nickname-uri anterioare : Greet

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/5ZvyV.jpg

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu e cazul.

Alte precizari? : Mult succes tuturor.

Nume in joc: Silviu1333

Level: 21

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Stracci Family,Taxi Cab Company,The Cuneo Family,The Paterno Family( 2x),Federal Bureau of Investigations

Rank-ul ultimei factiuni : 1 Proffesional Staff

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : nu mai eram activ si am vrut sa ma las de samp....

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Asteptam de mult acces moment sa ma vad si eu macar odata in Hitman Agency si am si prieteni aici...

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu omorarea playerilor in schimbul unei sume de bani

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Nickname-uri anterioare :-

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/gpTtA.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 "/ad aiurea"

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat

Nume in joc: dookie

Level: 19

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : Iunie 2009.

Factiuni precedente : Yakuza, NR, Cuneo, Barzini, Corleone, FBI, Stracci, NG, Taxi, Barzini, NR, Barzini, FBI, Barzini, Cuneo, F/M, Barzini, FBI, NR.

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc si altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Vicario (5) - Cuneo & Barzini.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa schimb metoda de gameplay de pe server si sa incerc ceva nou.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5.

Nickname-uri anterioare : xxx_dookie_xxx ; mihaiw0w(si inca ceva dupa w0w, dar nu imi amintesc) ; dookieeeee ; a1s.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/XJseu.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - /q on wanted.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warns - Prin anul 2010 cand eram in mafii si atunci playerii se injurau intre ei, se facea dm aiurea, etc.

Alte precizari? : Multumesc.

Nume in joc: Turner.

Level: 28

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : De pe 1 decembrie 2010

Factiuni precedente : Stracci Family, Cuneo Family, Tattaglia Family, Corleone Family, Barzini Family, Paterno Family, FBI, Police Department, National Guard, News Reporter, Fire & Medic Dept.

Rank-ul ultimei factiuni : 2 - Soldato (Paterno)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Dorinta arzatoare de a intra in Hitmen Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Vicario) - Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune organizata, condusa de un lider excelent, cu membrii de onoare, ce respecta si la randul lor sunt respectati. De cand m-am apucat de RPG1 am vrut sa intru in Hitmen, dar de fiecare data a trebuit sa se intample ceva neprevazut.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor in schimbul unei sume de bani intr-un mod cat mai silent

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost

Nickname-uri anterioare : Mr.Knnz

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://s13.postimage.org/7vv4hx89z/sa_mp_010.png

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!

Nume in joc: Loloz

Level: 30

Varsta(reala): 20 ani

De cat timp jucati pe server? : De cand s-a infiintat.

Factiuni precedente : School Instructor - Fbi - PD - Yakuza - Cuneo - Cuneo - Paterno - Barzinii.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Lipsa de organizare din partea factiunii in ceea ce privesc warurile.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor / Fbi / PD (lider)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata Hitman, Si am inteles ca este o factiune foarte complexa, si totodata si cu membrii foarte buni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea intr-un mod cat mai silentios a jucatorilor de pe server.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-6 ore

Nickname-uri anterioare : Loloz

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img51.imageshack.us/img51/481/samp035if.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (abuz de anim)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, cand verificam cate ceva pe server cu RazR si Mastertrap.

Alte precizari? : Mersi.

Edited by Loloz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.