Draco3 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Nume in joc:Deejay.Dany Level:19 Varsta(reala):16 . Sex (masculin / feminin) :Masculin. De cat timp jucati pe server? :4-5 luni cu pauze. Factiuni precedente :Taxi LS-rank 1 , Green Street Bloods rank 1 (wipe) Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 ( Taxi LS,Green Street Bloods ). De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ajut aceasta factiune cu tot ce se poate. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu /contract [player/id] suma . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:NU Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore Nickname-uri anterioare :Nu am avut Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/NeRRtHc Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am avut. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat. Edited June 6, 2013 by DeejayDany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cataa Official Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: hYYz.KyK Level: 34. Varsta(reala): 16. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De 1 an si ceva. Factiuni precedente : Green Street Bloods. The Cuneo Family The Paterno Family El Loco Cartel 69 Pier Mobs The Tsar Bratva Rank-ul ultimei factiuni : 6 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa ales alt si lider si sa dat wipe Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 - Green Street Bloods. De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Deoarece este o factiune frumoasa,in care toti membrii sunt prietenosi si in primul rand respectuosi si te ajuta mereu cand ai nevoie de ajutor si pentru ca doresc sa ajut aceasta factiune cu tot ce pot. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 12-13 ore. Nickname-uri anterioare : Katalynos Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/YhlevMo.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3. ad aiurea Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : - Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum96 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: Magnum Level: 40 Varsta (reala): 16 Sex (masculin / feminin): Masculin De cat timp jucati pe server?: 1 an si 4 luni. Factiuni precedente: Fire & Medic Dept., Stracci Family, Tow Truck Company si Red Dragon Triad. Rank-ul ultimei factiuni: Red Dragon Triad (rank 4). Motivul pentru care ati parasit / ati fost demisi din fosta factiune: M-am retras momentan din lumea gang-urilor. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): Stracci Family (rank 6) De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece nu esti pus sub "presiune", nu te enervezi aiurea, ai ce discuta cu niste oameni de nota 11 si vreau sa devin si eu macar o data Hitman. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Se ocupa cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Depinde de zi: in timpu saptamanii 2 ore, in weekend 4-5. Nickname-uri anterioare: - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Cate warn-uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Pentru auto-clicker din cauza unei greseli ale mele. Am uitat game-pad-ul in PC cand m-am intors de la FIFA, am mers la toaleta, caracterul era in jail si a inceput sa alerge singur. Nu am avut ce sa ii reprosez lui Klaudiu; Greseala s-a platit, se plateste si se va plati mereu. Esti pe BlackList-ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: - Alte precizari?: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefu sefilor Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Nume in joc: wHolica. Level: 21. Varsta(reala): 16. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De 1 AN Factiuni precedente : Green Street Bloods , 69 Pier Mobs Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa dat wipe. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - 69 Pier Mobs De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece este o factiune frumoasa,in care toti membrii sunt prietenosi si in primul rand respectuosi si te ajuta mereu cand ai nevoie de ajutor si pentru ca doresc sa ajut aceasta factiune cu tot ce pot. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu ``asasinarea playerilor``. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 11-12 ore. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/Dm9iRze , http://imgur.com/Rz9Wv67 Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : - Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Nu am. Edited June 6, 2013 by C o k e Link to comment Share on other sites More sharing options...
South PiTyK Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Nume in joc: PiTyK Level: 52 + Varsta(reala): 15 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : Noiembrie 2010. Factiuni precedente : Taxi Cab Company x7, News Reporter x2, Tow Truck Company x2, Fire & Medic Departament x1, School Instructor x2, The Paterno Family x1, The Barzini Family x2, The Stracci Family x3, The Cuneo Family x1, The Tattaglia Family x1, The Corleone Family x1, San Fierro Police Departament x1. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia deoarece vroiam sa ajung in Hitmen Agency. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Taxi Cab Company, Fire&Medic Departament, School Instructor, The Stracci Family, The Corleone Family, The Barzini Family. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult cu ce se ocupa aceasta factiune si imi doresc de foarte mult timp sa intru aici, sper sa am sanse. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea intr-un mod cat mai silentios a jucatorilor pentru o suma de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Nickname-uri anterioare : Nu am avut altele. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click here. Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc timpului acordat citirii aplicatiei mele. Edited June 6, 2013 by PiTy K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustAzeryx Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: MiLLioneR Level: 21+ Varsta(reala): 15 ani. Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 10 Luni. Factiuni precedente : The Barzini family,The Tattaglia family, Red Dragon triad Rank-ul ultimei factiuni : 3-Red Dragon Triad. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa mai incerc si alt ceva.M-am plictisit de mafie. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Red Dragon Traid-3 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune buna cu un lider de nota 10+, Vreau sa ma alatur aici pentru a deveni un himan bun . Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu Contracte. Sti regulileHitman Agencysi ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7/8 Nickname-uri anterioare : Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/je7gh0wqz/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 DM aiurea Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da(DM,c-bug) Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru atentia acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicuu Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: Nicu_Apetrei Level: 47+ Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani. ( 11 Septembrie 2011 ) Factiuni precedente : The Tsar Bratva, Red Dragon Triad, Green Street Bloods, Fire&Medic Departament, School Instructor, Red Dragon Triad, F.B.I., LS Police Departament, Green Street Bloods, Las Venturas Taxi, F.B.I., The Tsar Bratva, Tow Truck Company, Las Venturas Taxi, F.B.I., Mayor. Rank-ul ultimei factiuni : Rank 6. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a terminat mandatul. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Mayor rank 6. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune deosebita in care toti vor sa intre si imi place cu ce se ocupa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6. Nickname-uri anterioare : Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/5v0yfmyuf/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Doar de AdmBot x3 wrong password. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Radu zi o rugaciune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeezeL Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: WeezeL Level: 79 Varsta(reala): 21 ani. Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : Sa fie mai mult de 4 ani. Factiuni precedente : The Barzini family,The Tattaglia family, TTC , FBI, News Reporter , Cuneo Rank-ul ultimei factiuni : Din cate imi amintesc rank 2 TTC Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Un nou inceput pe Rpg2 ca admin si nu aveam timp. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tattaglia rank 5 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte frumoasa, bine organizata, membri de treaba. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor pentru anumite sume de bani. Sti regulileHitman Agencysi ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10 Nickname-uri anterioare : Nu am avut. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/90p7mpxkf/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iRedZi aka iRi Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Nume in joc: D.Andrei Level: 22. Varsta(reala): Varsta reala 17 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De cand m-am apucat joc pe server, Factiuni precedente : Toate. Rank-ul ultimei factiuni : 7. Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat de sa-mp, s-au sa-mpul ma lasat pe mine, nu stiu sigur. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6-Civilian De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca are nevoie de tot ajutorul meu. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Pai cu ce sa se ocupe.. DM aiurea DB tot tacamul, glumesc, executa contracte cu iscusinta maxima si in silent mode Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Nu, am incercat, dar cand am trecut de titlu mi s-a stins calculatorul. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Observ din caracterul liderului ca glumele nu isi au rostul. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da. Ai mai fost membru Hitman : Da, cu un an inainte sa se deschida b-zone. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Pai, ma dat liderul afara ca cica eram prea serios. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Aproape 5 minute. Nickname-uri anterioare : Da. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Daca am probleme chem baietii, dau un telefon vin 3 masini. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? D@ Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: radule, click aici Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 5/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, degeaba. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Da ca am bagat lama intr-un Hitman Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu dau banii pe prostii. Alte precizari? : Radu sper ca te amuzi la aceasta cerere si apreciezi sinceritatea. Edited June 6, 2013 by D Andrei 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NazisT Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: [NazisT]Speack Level: 53 Varsta(reala): 17 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 3 ani Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Tattaglia Family, National Guard, Green Street Bloods Rank-ul ultimei factiuni : Green Street Bloods-rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a dat wipe Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6-National Guard De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o agentie serioasa si consinder ca aici este locul meu Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Executarea unui player pe o anumita suma de bani Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da! Nu doar o singura data Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost membru Hitman Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : Speack[M.x] Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O singura data, la level mic. (am dat /q cand mi-a furat masina) Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur Alte precizari? : Niemand über dem Gesetz steht ... und ich bin das Gesetz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn Jocker Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: [rTn]Jocker Level: 29 + Varsta(reala): 26 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2 luni Factiuni precedente : Barzini Family , National Guard , Tattaglia Family x 3 , Verdant Family x 2 Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie ( asteptam sa deschideti aplicatiile ) Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 ( Tattaglia si Verdant ) De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa si imi place sa vanez playeri Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Este o agentie de asasini , se ocupa cu urmarirea si uciderea playerilor Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore Nickname-uri anterioare : Jockeras Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img801.imageshack.us/img801/7489/samp134lb.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ( am facut prostia de a fugi de politie si am luat ban pentru comportament non-rp ) Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Retrag , sorry ! Edited June 6, 2013 by D zeu Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: RamireS. Level: 64 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Octombrie 2009 Factiuni precedente : Hitman Agency - Rank 2 - Woozie Hitman Agency - Rank 2 - Gabb Federal Bureau of Investigation - Rank 2 - Lider Klaudiu The Stracci Family - Rank 2 - Lider Anthony. & EduscaOO The Corleone Family - Rank 3 - Spawn The Tattaglia Family - Rank 3 - Lider Kip. Federal Bureau of Investigation - Rank 3 - Lider Lorant The Tattaglia Family - Rank 3 - Lider Dr.Carter The Stracci Family - Rank 3 - Lider Jack. National Guard - Rank 3 - Lider Ciupanezu The Corleone Family - Rank 3 - Edusca00 Tow Truck Company - Rank 4 - Lider [F4L]Balon The Paterno Family - Rank 4 - Lider Zanu The Paterno Family - Rank 5 - Lider Ecs7azy The Paterno Family - Rank 5 - Lider riZea Tow Truck Company- Rank 5- Lider Tohaneanu Tow Truck Company - Rank 6 - Lider TohaNeaNu. The Corleone Family - Rank 6 - Lider Edusca00 National Guard - Rank 6 - Lider Ciupanezu Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5 Southern Pimps Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : wipe Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : National Guard - rank6, Tow Truck Company Rank6 , The Corleone Family Rank 6 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : E printre singurele factiuni in care ai ce face tot timpul. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor cat mai silentios. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul ? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: N-am avut. Ai mai fost membru Hitman : Da. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu mai stiu exact Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore Nickname-uri anterioare : Toretto.Corleone, BadDarck Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Categoric. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/s4pVyIl.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da ( comportament non rp) Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Succes tuturor Retrag, imi cer scuze RaduP.S Nu merge edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collins Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Nume in joc: Stephano.Collins Level: 40+ Varsta(reala): 19 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server?: 01 4 2010 Factiuni precedente : :Taxi(2) Fireman/Paramedic (4) NewsReporter (3) Tattaglia(1) Paterno(3) Stracci(2) National Guard (1) Federal Bureau Investigation (2) The Corleone Family (6) Police Departament (1) Avispa Riffa (2) Rank-ul ultimei factiuni : Avispa Rifa - Rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu aveam timp din cauza scolii. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Corleone Family-rank 6 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa vad ceva cu adevarat bun. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor contra unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/6i14Phd.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc. Edited June 6, 2013 by Collins Link to comment Share on other sites More sharing options...
H U N T E R Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: [mR].HunTeR Level: 48 Varsta(reala): 16 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De un an si ceva. Factiuni precedente : The Barzini Family, The Tattaglia Family, Green Street Bloods, Red Dragon Triad Rank-ul ultimei factiuni : Red Dragon Triad - Rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit pentru ca m-am plictisit de mafii. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - The Tattaglia Family De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa cu membrii de treaba. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu tot ce pot in special rezolvarea contractelor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : DanyGoodBoy Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, o zi pentru abuz de /repair la rob. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimby Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Nume in joc: [GF]Jimby Level: 57 Varsta(reala): 24 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate Factiuni precedente : The Corleone Family , The Tattaglia Family , The Paterno Family , The Stracci Family , Taxi Cab Company , Paramedic Departament Rank-ul ultimei factiuni : [ Rank 4] Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca Hitman Agency Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company si Paramedic Departament - [ Rank 4] De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o Agentie frumoasa cu lider si membri super de treaba si se ocupa cu ceva unic .. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost hitman Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore pe zii si toata noaptea Nickname-uri anterioare : ----- Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/5ru22ql85/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , Comportament non-rp Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc !! Edited June 7, 2013 by GF Jimby 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoBBBy Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Nume in joc: RoBBBy Level: 31 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 10 luni Factiuni precedente : Taxi Cab Company , School Instructors si F.B.I. Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu prea mai aveam timp de raport + ca intervenisera niste probleme personale pe atunci. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 - School Instructors De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune respectata si serioasa , la fel si membrii , imi place cu ce se ocupa si in plus as vrea sa incerc o experienta noua. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea anumitor jucatori in schimbul unei sume variate de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da ! Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu am fost. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 , depinde de timpul liber. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/Pac87p6.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , comportament non-rp. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc anticipat si mult noroc tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balamuc7 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Nume in joc: Sedativ Level: 40 Varsta(reala): 17 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 3 ani. Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Paterno Family (x3), The Corleone Family, Fire and Medic Departament, The Tattaglia Family (x3), School Instructor, The Stracci Family, Taxi Cab Company (x3), FBI- rank1. The Barzini Family (x2), News Reporter, Avispa Rifa, LVPD. Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit LVPD deoarece nu mai aveam timp de SA:MP, din cauza scolii. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank3 in News Reporter. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece imi place cu ce se ocupa si consider ca sunt capabil sa indeplinesc un contract asa cum trebuie. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da, desigur. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6 ore. Nickname-uri anterioare : Zekko Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am niciun warn. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am luat o singura data ban, pentru o zi. (Comportament Non-RP). Eram la war si, din neatentie si din graba, am intrat in casa sa iau heal, fara sa-mi dau seama ca sunt atacat de catre adversari. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun BlackList. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul. Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, iar in cazul in care voi fii acceptat, promit sa nu va dezamagesc. Edited June 6, 2013 by Sedativ Link to comment Share on other sites More sharing options...
waNNa Fly Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nume in joc: waNNa.Fly Level: 66 Varsta(reala): 19 ani. Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : 2 ani + Factiuni precedente : Tow Truck Company, The Paterno Family , The Corleone Family, The Cuneo Family Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit The Cuneo Family - m-am lasat de samp Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck Company - lider si sublider De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Consider eu ca e cea mai importanta factiune de pe server. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Consider ca aceasta agentie se ocupa cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-6 ore. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/3uuxy0xyt/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - limbaj Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,o singura data , suicide on wanted. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc anticipat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH mTy Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nume in joc: mTy. Level: 35 Varsta(reala): 15 ani. Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani. Factiuni precedente: Tow Truck Company ( 4, 3 ), Green Street Bloods ( 5 ). Rank-ul ultimei factiuni : Rank 5 - Green Street Bloods Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Imi pierise chefu' de war-uri cu atatia aimeri. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Green Street Bloods - 5 De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea playerilor contra unei sume de bani. Sti regulileHitman Agencysi ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5 ore. Nickname-uri anterioare: - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/vywg448jn/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da( L-am facut pe Teylo pupincurist si am luat ban 7 zile ... ). Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari?: Multumesc ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecmar0 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nume in joc: mecmar0 Level: 30 Varsta(reala): 18 ani. Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 2 ani si cateva luni. Factiuni precedente: - Rank-ul ultimei factiuni : - Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: - Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : - De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea playerilor. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Nu. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6 ore. Nickname-uri anterioare: - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/FjiZY4N.jpg Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Da, limbaj vulgar. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari?: Multumesc, si...sper ca o sa fiu acceptat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrada Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nume in joc: Estrada Level: 53 Varsta(reala): 22 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De 2 ani. Factiuni precedente : The Barzini Family, The Tattaglia Family, The Stracci Family,National Guard,The Paterno Family,Tow Truck Company,School Instructor Rank-ul ultimei factiuni : School Instructor ► Rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit pentru ca aveam niste colegi cu care nu ma intelegeam si am preferat sa ies. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor,The Stracci Family,The Barzini Family► Rank 2 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa si m-a atras inca de cand am intrat prima data pe server,in plus am si prieteni aici. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane contra unei sume de bani si rezolvarea contractelor cat mai bine. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/rb29hbkrh/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Mi-am iesit odata din fire si am injurat un player. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.M-a filmat cineva cand ma bateam cu un prieten. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco3 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nume in joc:Deejay.Dany Level:19 Varsta(reala):16 . Sex (masculin / feminin) :Masculin. De cat timp jucati pe server? :4-5 luni cu pauze. Factiuni precedente :Taxi LS-rank 1 , Green Street Bloods rank 1 (wipe) Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 1 ( Taxi LS,Green Street Bloods ). De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ajut aceasta factiune cu tot ce se poate. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu /contract [player/id] suma . Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:NU Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore Nickname-uri anterioare :Nu am avut Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/NeRRtHc Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am avut. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat. retrag scuze raduNu merge sa dau edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladestar ZEW Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 (edited) Nume in joc: Bladesttar Level: 30 [825/118] Varsta(reala): 16 ani. Sex (masculin / feminin) : masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an si 10 luni Factiuni precedente:Fire & Medic Department - Rank 1 , The Stracci Family - Rank 1 , Tow Truck Company - Rank 1 si 5 , Federal Bureau of Investigations - Rank 5 , The Tattaglia Family - Rank 1 , Los Santos Police Department - Rank 1 Rank-ul ultimei factiuni : Los Santos Police Department - Rank 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am avut niste probleme , credeam ca dureaza mai mult , dar m-am inselat. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Tow Truck Company - Rank 5 si Federal Bureau of Investigations - Rank 5 De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place mult factiune si imi doresc mult sa fac parte din aceasta agentie. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman: Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: De la 5 ore in sus. Nickname-uri anterioare: - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/tRNkQgx.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 1/3. (Am jignit un jucator cand aveam level mic.) Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari?:Multumesc! Edited June 7, 2013 by bLadEsTTar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan. ToV Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 (edited) Nume in joc: [bTD]BurN. Level: 50 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani. Factiuni precedente : * School Instructor * The Tattaglia Family * Fire & Medic Departament * The Cuneo Family *The Paterno Family *The Stracci Family * Fire & Medic Departament * National Guard * Police Departament * The Corleone Family Rank-ul ultimei factiuni : Rank 4 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : As dori sa intru in Hitmen Agency. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : LSPD - rank 4 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este una din cele mai respectate factiuni, si de cand am intrat server am vrut sa ma alatur voua. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor in schimbul unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore. Nickname-uri anterioare : Mr.Daniel95 Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/6xod2y6et/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, am acumulat 3/3 warns. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc. Edited June 7, 2013 by BTD BurN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts