Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

•Nick: [F4L]rfx, o data Reflex

•Varsta reala: 20

•Level: 14-15

•ScreenShot /stats: user-25270.png

•Factiuni anterioare: Barzini family (rank 3) 0/3 fw

•Skill'uri la joburi secundare: skill 5: http://img.b-zone.ro/images/40017763092711793761.png

•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: 1. Nu imi place sa fac DM si deoarece de aceea vin aici pt ca este o factiune Respectata!!!,o factiune pusa la punct oricand. o factiune cu un lider destul de bun am auzit ca tu ai mai fost lider si iti faceai treaba foarte bine. Imi doresc foarte mult sa intru deoarece pe serverul de pe care am venit am fost sublider si stiu ce inseamna..HITMAN. O data ce indeplinesti un contract simti o faima...:)

•Stii regulile Hitman Agency?: da,le stiu

•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: desigur

•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Normal!

•Alte precizari?: Sunt foarte activ,joc de foarte mult sa:mp am aflat acum 3 saptamani de acest sv si deja am lvl 14-15

Multumesc Anticipat!

Factiune nu o sa mai am diseara ! Oasis este plecat intr-o mini vacanta si nu a putut sa imi dea uninvite!

Deci sunt ca si respins?? Imi poti spune motivul te rog? Multumesc mult! Scuzatima de off topic dar nu am inteles ..

Nick: Alberts

Varsta reala: 15

Level: 16

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/78992329603278518422.png

Factiuni anterioare: Medici | x2Paterno | Cuneo

Skill'uri la joburi secundare: http://www.img.b-zone.ro/images/62129083588818926886.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: As dori sa ajut factiunea , sa imi fac noi prieteni si sa obtin si in aceasta factiune respect :D

Stii regulile Hitman Agency?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

Alte precizari?: Am RESPECTAT mereu aceasta factiune si sper sa mi se acorde o sansa :D:)>-

* Nick: kRRn

* Varsta reala: 14

* Level: 11/12

* ScreenShot /stats: revin cu stats in 2 minute!

* Factiuni anterioare: The Barzini Familly

* Skill'uri la joburi secundare: Skill 5 mechanit inainte de wipe

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Deoarece imi place aceasta factiune si vreau sa o ajut

* Stii regulile Hitman Agency?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Bineinteles!

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Desigur!

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat nu va voi dezamagi:X

Scuze de Offtopic, dar as vra sa stiu daca sunt restins sau va mai ganditi la ceea ce priveste cererea mea pentru aceasta facetiune!

Nick: Ady_Torres

Varsta reala: 17

Level: 30

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/36501137814307422573.png

Factiuni anterioare: NG , Corleone , Hitman , NG

Skill'uri la joburi secundare: detective skill 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Ehe , imi place factziunea , si sper ca nu voi avea ateatea "probleme" .

Stii regulile Hitman Agency?: Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da

Alte precizari?: Mr.TractoLex

Nick:Cr1$$

Varsta reala:17

Level:9

ScreenShot /stats:To6si.jpg

Factiuni anterioare:News Reporter

Skill'uri la joburi secundare: detective skill 5 TosUA.jpg

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:este cea mai bune factiune si imi place foarte mult sa-i am prieteni pe cei de acolo

Stii regulile Hitman Agency?:Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Desigur

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Desigur

Alte precizari?:Ce pot sa spun sper sa fiu aceeptat si restul putem sa ne cunoastem mai bn in joc.

Nick:vik7or

Varsta reala:aproape 16

Level:22

ScreenShot /stats:Click!

Factiuni anterioare: PD,NR,BARZINI,Corleone

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1):se vede la ss cu stats

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa):Pt ca mi-am dorit de foarte mult timp sa intru in aceasta agentie si se pare ca acum am aceasta sansa!Stiu foarte bine ce inseamna sa fii hitman!Imi place foarte mult sa indeplinesc contracte!E ca si cand ai sta toata ziua sa cauti o carte in biblioteca si dupa cateva minute de cautari ai gasit in sfarsit acea carte!Acelasi lucru e si aici,te simti bucuros cand ai terminat contractul!

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Desigur

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Bineinteles!

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat!Multumesc lui Mr.Lexutxu!

Multumesc anticipat!

Edited by vik7or

Nick: Qwerty

Varsta reala: 16

Level: 25 ( 196/94 RP )

ScreenShot /stats: 51244754190246673875_thumb.png

Factiuni anterioare: Paramedic,Ng,LCN,NG,Corleone,PD,s.i.,Fbi

Skill'uri la joburi secundare: skill 5 detectiv

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi doresc de mult timp sa intru in Hitman dar nu mi-au fost date sanse . Sper de ca de data aceasta sa am o mica sansa sa intru si eu .. in hitman am majoritatea prietenilor mei de pe srv . Si imi place tare mult sa indeplinesc un contract pe o pers importanta de pe srv :) si astept ziua asta demult !

Stii regulile Hitman Agency?: da

Alte precizari?: Tot respectul !

Nick: Ady_Torres

Varsta reala: 17

Level: 30

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/36501137814307422573.png

Factiuni anterioare: NG , Corleone , Hitman , NG

Skill'uri la joburi secundare: detective skill 5

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Ehe , imi place factziunea , si sper ca nu voi avea ateatea "probleme" .

Alte precizari?: Mr.TractoLex

Dupa cum ti-am promis, acceptat.

Restul asteptati sa vina Gabb.

Frate,esti chiar...Gabb e seful la Hitmani?Am facut post acum 2 zile si tu ne tot tii in "asteptati"!Adica nu te supara pe mine dar chiar asa...Ne-ai promis un raspuns azi...Pe Ady_Torres ca-i admin il bagi fara teste,ok...Dar ce e asa greu sa decizi...Astept un raspuns cat mai repede!STIMA!

Scuzati de OFFTOPIC!

Edited by veknoxis

Mai dau un REPLY, astia care ma contactati pe server de ma **** la cap 24/7 si ma disperati nu intrati pur si simplu nu.

Faci cerere pe forum si astepti, si Gabb e om si fara el nu iau decizii (sunt cateva exceptii).

* Nick: pArAziTu

* Varsta reala: 15

* Level: 17

* ScreenShot /stats: 39676785401605449301_thumb.png

* Factiuni anterioare: Taxi , Barzini , News Reporter , Police Departament , Federal Bureau Ivestigation .

* Skill'uri la joburi secundare: 51881978637260320294_thumb.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Agentia Hitman este una foarte respectata pentru modul in care isi indeplinesc misiunile , silentioanse si la tinta , imi place foarte mult si de accea imi doresc foarte mult sa fac parte din echipa de assasini . Ar fii o experienta interesanta si placuta daca as avea sansa sa fac parte din ea .

* Stii regulile Hitman Agency?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

* Alte precizari?: Multumesc anticipat !

Nick:Cr1$$

Varsta reala:17

Level:9

ScreenShot /stats:To6si.jpg

Factiuni anterioare:News Reporter

Skill'uri la joburi secundare: detective skill 5 TosUA.jpg

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?:este cea mai bune factiune si imi place foarte mult sa-i am prieteni pe cei de acolo

Stii regulile Hitman Agency?:Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?:Desigur

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Desigur

Alte precizari?:Ce pot sa spun sper sa fiu aceeptat si restul putem sa ne cunoastem mai bn in joc.

CERERE RETRASA!!!!

* Nick: ByByLoY

* Varsta reala: 15(fac 16 pe 14 parilie)

* Level: 10 aroape 11

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/73741963700550291542.png

* Factiuni anterioare: News Reporters

* Skill'uri la joburi secundare: NR-5 Detective-5 Car Jacker 2 http://img.b-zone.ro/images/24747128474963542300.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Pentru ca majoritatea prietenilor mei au ajuns in HITMAN si vreau foarte mult..pentru ca este cea mai tare factiune

* Stii regulile Hitman Agency?: da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Desigur

* Alte precizari?: Nu..(imi doresc mult sa fiu acceptat cu toate ca nu prea cred)

Edited by ByByLoY

* Nick:Alex93

* Varsta reala:17

* Level:22

* ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/24012054058563435478.png

* Factiuni anterioare:2barzzini/2nr/pd/tcc

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): http://img.b-zone.ro/images/53885497315423185258.png

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa): Deoarece doresc sa fac cat mai multe contracte si sa ii fac fericiti pe cei care pun contracte pe anumite persoane

* Stii regulile Hitman Agency?: da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani?: da si mai mult

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

* Alte precizari?: Doresc foarte mult sa intru in Hitman am ast 1 saptamana o sansa si o sa mai ast in caz ca nu voi fi acc.dar sper sa fiu.altceva nimic

Edited by AlexPNM

Vreau sa vad cati dintre voi chiar va doriti Hitman, daca ati dori ati astepta, asa e normal insa stii cum e, 'vreau hitman, fac o cerere si-l stresez p-ala' ... nu merge asa, nu cred ca Gabb ar fi dat contra lu' Ady d-apoi Piticul ? Am luat 2 membrii in teste, deci sa zicem daca nu ramane niciunu mai raman 4 locuri ... fie ca cei mai buni sa castige.

Asta e ultimu' OFFTOPIC!

Ok,am inteles,probabil ca te-am inebunit,si-mi cer scuze!Astept raspuns,daca poti sa-mi dai si PM cand luati decizia,daca nu,e ok!Stima!

Sa traiti,astept cat trebuie!

Nu crezi ca esti impertinent d'acuma? Vezi-ti detreabata, stie lex pe cine accepta / nu. Nici eu nu te-as accepta pt. ca stiu ce fel de individ esti.

Edited by AkA.RTxX

Iete pitacu' cum sare!Vezi-ti TU de treaba ta si mai scuteste-ma ca nu's babysitter :))!Sunt cat de impertinent vreau io!Te trezesti tu repede sa sari cu impertinenta,pai baaaa tu stii macar ce inseamna cuvantul?Invata taticule o poezie,un abecedar si mai stai in banca ta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.