Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

* Nick: vlady23

* Varsta reala :15

* Level: 16 puteam sa am mai mare dar am avut ban vreo 2 luni din cauza unei greseli..

* ScreenShot /stats: http://img689.imageshack.us/i/samp002ny.png/ mai imi trb 1 ora sa am lvl 16 deci ca si lvl 16

* Factiuni anterioare: pd,taxi,hitman,medics,cuneo akm vreo 2 luni

* Skill'uri la joburi secundare:Detectiv skill 5

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: imi place aceasta mafie deoarece am mai fost si am facut fata:X

* Stii regulile Hitman Agency?: Da

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish 60/60 : Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Categoric

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat

Nick:MaR_maryus7

Varsta reala: 15

Level: minim level 15 / da

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/13885960999191916439.jpg

Factiuni anterioare: FBI , NG , PD , Hitman , Cuneo ...etc

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) / De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte)

Stii regulile Hitman Agency?: da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: da

Alte precizari?: .

Nick:RuNeEeRi

Varsta reala:14

Level:20

Screenshot /stats : se vede la semnatura

Factiuni anterioare:Toate

Skilluri la joburi secundare?: 5 aproape la toate . /skill 1:samp000ox.png

De ce doresti sa intri in Hitman ?:

1.Am multi prieteni,ma inteleg bine cu ei,mai ales cu tine lex,cu pitic,cu ady_torres,mascota..

2.Am mai fost Hitman si regret ca am plecat..Din aceasta cauza vreau sa ma intorc inapoi,e factiunea care mi se potriveste

Stii regulile Hitman Agency?: Da

Esti de acord sa stai 2 sapt in Hitman?: Nu mai plec :)

Vei respecta liderul si membrii hitman?: Da

Alte precizari?: Azi sau maine ma scoate Oasis din Barzini,asa ca sper sa nu fie vreo problema daca am postat acum.Multumesc :)

RETRAG !! Tocmai am vb cu gabb si mi-a spus ca nu mai sunt locuri.Ms oricum.

Edited by RuNeEeRi

* Nick: Fumylici0us

* Level: 26

* ScreenShot /stats: Click. - In legatura cu factiunea ,am facut cerere de demitere . O sa fie acceptata indata.

* Factiuni anterioare: S.I. , NG , FBI , Corleone Family.

* Skill'uri la joburi secundare:Detectiv skill 5 , Mechanic 5 , Car dealer 5.

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Am tot observat aceasta factiune ,imi place foarte mult .. Si de ceva timp chiar ma gandesc sa intru in Hitman

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish 60/60 : Da

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Categoric

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat . Multumesc !

Edited by MihaiHH

Guest BugAbuse

Nick:ecKeDu

Varsta reala:15

Level: 16/17

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/96662814619965349560.png

Factiuni anterioare:Nr/paterno/ng/barzini

Skill'uri la joburi secundare: Skill 5 Detective/drugdiler/mechanic/3 car diler http://img.b-zone.ro/images/16120666631787810732.png

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi doresc de mult sa intru in hitman:)Imi plac membrii(sunt f de treaba) si liderul.Daca o sa fiu acceptat o sa demonstrez de ce sunt in stare ca assasin platit.Sa faci Contracte silent e foarte cool,bineinteles sunt si reguli :)

Stii regulile Hitman Agency?:Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : da

Alte precizari?: Respect:)

Nick: pad_vlad1993

Varsta reala: 17

Level: 11

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/96662814619965349560.png

Factiuni anterioare: School Instructor

Skill'uri la joburi secundare: Skill 2 Detective, Skill 3 Car Jacker

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi doresc sa intru al hitman ca e fain ca uneori nu ii se vede nick-ul etc

Stii regulile Hitman Agency? Da

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : Da

Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

Alte precizari?: Sper ca ma veti accepta in aceasta fanctiune

Edited by padvlad1993

* Nick: Fumylici0us

* Level: 26

* ScreenShot /stats: 03295480786150672361.png

* Factiuni anterioare: S.I. , NG , FBI , Corleone Family.

* Skill'uri la joburi secundare:Detectiv skill 5 , Mechanic 5 , Car dealer 5.

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Imi doresc foarte mult sa intru in Hitman pt. ca este o factiune activa, membrii de treaba si de asemenea si liderul ..

* Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat . Multumesc !

Edited by MihaiHH

Nu mai retrag mam hotarat sa vin in hitman am multi prieteni akl:X sper sa fiu acceptat am mai fost pe cand era Shurubel lider.!

* Nick: vlady23

* Level: 16 puteam sa am mai mare dar am avut ban vreo 2 luni din cauza unei greseli..

* ScreenShot /stats: http://img689.imageshack.us/i/samp002ny.png/ mai imi trb 1 ora sa am lvl 16 deci ca si lvl 16

* Factiuni anterioare: pd,taxi,hitman,medics,cuneo akm vreo 2 luni

* Skill'uri la joburi secundare:Detectiv skill 5

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: imi place aceasta mafie deoarece am mai fost si am facut fata:X

* Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat

Edited by vlady23

Nick: Alyn10

Varsta reala: 14 in aprilie

Level: 15

ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/49454113452514835940.png

Factiuni anterioare: Medici NR Barzini Family Cuneo Family

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) 5-detective 5-mechanic 5-reporter 5-car dealer

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte) Imi doresc sa intru in hitman pentru ca este factiunea mea preferata imi place absolut totul aici....imi place sa fac contracte :D Hq-ul este bine plasat si imi place si am cativa prieteni vechi pe aici.....

Stii regulile Hitman Agency?: desigur

Alte precizari?: Chiar daca nu voi fii acceptat eu va multumesc.

Aplicatii Hitman Agency

65920062742140914536.png

WHEN YOU KILL FOR MONEY, THERE ARE NO RULES.

• De astazi, 13.03.2010 se recruteaza prin alta metoda. Voi incerca sa explic aceasta metoda pe scurt.

Membrii Hitman Agency cu rank 2+ pot propune alti playeri pt. a intra in factiune. Cei care propun o persoana trebuie sa stie ca raspund pentru ea, daca acea persoana incalca regulile nu vom fi asa ingaduitori si o vom demite cu FP 60/60 sau fara FP (depinde daca are sau nu 2 saptamani in Hitman Agency). Cel care a garantat pt. acea persoana primeste 1 FW (Faction Warn) si nu mai poate propune alte persoane sa intre in Hitman Agency.

Daca persoana propusa primeste peste, deci atentie PESTE 7-8 PRO-uri are sanse sa intre. Desigur, tot noi, membrii cu rank mai mare si adminii din factiune, ca si ei sunt oameni, avem ceva de spus. Noi ne vom uita prin sectiunea Complains sa vedem cam ce fel de plangeri are (asta daca are) persoana respectiva si in functie de acele plangeri vor fi PRO-uri si CONTRA-uri. Desigur aici intra si experientele din trecut cu acel player. Trebuie sa stiti ca daca garantati pentru cel mai bun prieten sa zicem, si acesta se apuca si se lauda, si divulga informatii secrete, nu respecta regulile nu veti fi iertat ! In cele mai grave cazuri, vor fi demise ambele persoane, asta daca ambele isi dau aere de zmei.

Acum, fiecare membru Hitman Agency, trebuie sa posteze pt. playeri pt. care garanteaza dupa modelul urmator, si, la randul ei, acea persoana sa posteze dupa modelul obisnuit.

Nickname : (numele membrului Hitman Agency) Propun pe : (numele playerului pe care-l propui) Varsta reala : (a playerului pe care-l propui)Factiuni anterioare : (ale playerului pe care-l propui)Motive : (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency)Level : (ce level are playerul pe care vrei sa-l propui)Warn level : (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti)Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player :

Playerii care au fost aceptati intra in teste 3-4 zile sa vedem cum se descurca. Ei trebuie sa faca o cerere completand formularul de mai jos :

Nick:Varsta reala:Level: (minim level 15)ScreenShot /stats: (sau http://b-zone.ro/rpg/stats/ pt. a vedea level)Factiuni anterioare:Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte)Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 :Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Esti constient ca un membru Hitman Agency garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW ? :Alte precizari?:

# Nickname : Piticul (numele membrului Hitman Agency)

# Propun pe : Tomb (numele playerului pe care-l propui)

# Varsta reala : 16 (a playerului pe care-l propui)

# Factiuni anterioare : PD, NG, FBI, Corleone, Hitmen, Cuneo (ale playerului pe care-l propui)

# Motive : Vrea sa se intoarca, Ii face factiunea, ii place sa rezolve contracte (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency)

# Level : 36 (ce level are playerul pe care vrei sa-l propui)

# Warn level : 2/3 (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti)

# Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player : Da

•Nick:TomB
•Varsta reala:16
•Level: (minim level 15)36:D
•ScreenShot /stats: (sau http://b-zone.ro/rpg/stats/ pt. a vedea level)-
http://img.b-zone.ro/images/59083595372097169300.png
•Factiuni anterioare:PD-Ng-Fbi-Corleone-Hitman-MEDic (lider)cuneo.etc..
•Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1)http://img.b-zone.ro/images/66956828380056432645.png
•De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte)pai imi place factiune si mam reintors langa colgi meii :D si unde mam simntit cel mai bine :D hitman
•Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 :Da
•Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?:Da
•Esti constient ca un membru Hitman Agency garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW ? :Da
•Alte precizari?:multumesc

# Nickname : Mr.lexutzu

# Propun pe : syN

# Varsta reala : 14-15

# Factiuni anterioare : Taxi,Hitman,Paterno si FBI.

# Motive : Ii place in Hitman, spera sa se inteleaga SUPER cu membrii, ii place cu ce se ocupa factiunea. O sa ramana mult timp. (sa speram)

# Level : 15

# Warn level : 0/3

# Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player : Da ...

# Nickname : (numele membrului Hitman Agency) ShlomY

# Propun pe : (numele playerului pe care-l propui) Holm (Fostul Traista -> Qwerty)

# Varsta reala : (a playerului pe care-l propui) 16

# Factiuni anterioare : (ale playerului pe care-l propui) La Cosa Nostra , Police Departament , National Guard , F.B.I , Corleone Family , S.I (Lider) ... cam atat :-??

# Motive : (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency) Ii place foarte mult in Hitman Agency , ar dori sa faca parte din aceasta deoarece abia asteapta sa indeplineasca contracte . Garantez ca o sa se descurce foarte bine cu "membrii Hitman" . Va sta mult timp , cu siguranta .

# Level : (ce level are playerul pe care vrei sa-l propui) 26

# Warn level : (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti) 1/3 ... dar il are de mult mult timp ...

# Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player : Bine inteles ! Sper sa fie acceptat :X

Edited by Shlomy

# Nickname : (numele membrului Hitman Agency) : LeBron

# Propun pe : (numele playerului pe care-l propui) : Mr.Snoop

# Varsta reala : (a playerului pe care-l propui) : 15

# Factiuni anterioare : (ale playerului pe care-l propui : NR, Paterno, FBI, Paterno, Stracci, NG, Paterno, PD, Paterno, Hitman Agency, Paterno)

# Motive : (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency) : Deoarece a mai fost in hitman si i-a placut,iar acum vrea sa se intoarca inapoi.

# Level : (ce level are playerul pe care vrei sa-l propui) : 24

# Warn level : (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti) 0/3

# Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player : Da.

# Nick: Zimbrutulz

# Varsta reala: 14

# Level: 19

# ScreenShot /stats: http://img.b-zone.ro/images/49023897780161043959.png

# Factiuni anterioare: News Reporter, Stracci Family , FBI :)

# Skill'uri la joburi secundare: Skill 5 Detective

# De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: Incerc ceva nou , vreau sa vad cum se rezolva , executa un contract...Imi fac prieteni noi...

# Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? : Bineinteles :)

# Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Hitman Agency?: Da

# Esti constient ca un membru Hitman Agency garanteaza pt. tine si in cazul in care nu respecti regulamentul si vei fi demis, el va primi 1 FW ? : Da...dar sper sa nu se intample niciodata asa ceva

# Alte precizari?: Incerc sa fiu original in 3 randuri.. daca se poate. Nu vreau sa cersesc in joc sa ma garanteze nush cine si sa ii dau bani pentru un vot. Nu sunt disperat de joc .. Nici sa intru in Hitman Agenty nu sunt disperat.. Nu o sa spun " Ce lider rau esti Mr.lexutzu , nu sti sa conduci factiunea..De ce nu m-ai acceptat? " . Ei bine , daca vrei sa ma accepti e doar alegerea ta.. Multumesc :)

Trebuie sa te propuna un membru actual din factiune, dooooh e greu sa citesti mai sus nu?

# Nickname : (numele membrului Hitman Agency) ShlomY

# Propun pe : (numele playerului pe care-l propui) Holm (Fostul Traista -> Qwerty)

# Varsta reala : (a playerului pe care-l propui) 16

# Factiuni anterioare : (ale playerului pe care-l propui) La Cosa Nostra , Police Departament , National Guard , F.B.I , Corleone Family , S.I (Lider) ... cam atat :-??

# Motive : (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency) Ii place foarte mult in Hitman Agency , ar dori sa faca parte din aceasta deoarece abia asteapta sa indeplineasca contracte . Garantez ca o sa se descurce foarte bine cu "membrii Hitman" . Va sta mult timp , cu siguranta .

# Warn level : (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti) 1/3 ... dar il are de mult mult timp ...

# Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player : Bine inteles ! Sper sa fie acceptat :X

Iti spun sincer el daca nu intra undeva, intr-o factiune, face post membrilor in speranta sa faca rau factiunii si liderului din ce am observat acum ceva timp, pe la inceput cand avea nick celalalt. O sa discut cu Gabb si Piti.

# Propun pe : (numele playerului pe care-l propui) : Mr.Snoop

# Varsta reala : (a playerului pe care-l propui) : 15

# Factiuni anterioare : (ale playerului pe care-l propui : NR, Paterno, FBI, Paterno, Stracci, NG, Paterno, PD, Paterno, Hitman Agency, Paterno)

# Motive : (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency) : Deoarece a mai fost in hitman si i-a placut,iar acum vrea sa se intoarca inapoi.

# Level : (ce level are playerul pe care vrei sa-l propui) : 24

# Warn level : (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti) 0/3

# Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player : Da.

Nu stiu ce sa zic ... a iesit destul de urata treaba data trecuta. Sa vedem daca Ady il iarta. Si din ce am inteles, facea misto de unii da' se supara si-i injura 'rau' cand faceau misto de el.

<<REMOVED>>

El se propune singur, se vede ca astia 'lexutzu plis hitman eu eu eu, am citit tot pe forum' si au citit o ** :)

# Nickname : (numele membrului Hitman Agency) Fumylici0us

# Propun pe : (numele playerului pe care-l propui) TazZmAniA

# Varsta reala : (a playerului pe care-l propui) 15

# Factiuni anterioare : (ale playerului pe care-l propui) National Guard , F.B.I , Corleone Family , Tattaglia Family , Cuneo Family , Stracci Family , Paterno Family , Hitman Agency , Fireman/Paramedics...

# Motive : (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency) A mai fost Hitman si i-a placut foarte mult , sa indeplineasca contrate , sa isi faca prieteni noi , sa arate ca s-a schimbat

# Warn level : (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti) 2/3 ... dar il are de mult mult timp (1-Spawn"12.Noiembrie.2009 /2-Alin.MaesT "12.Decembrie.2009")

# Propun pe : (numele playerului pe care-l propui) : sKillz

# Varsta reala : (a playerului pe care-l propui) : 14

# Factiuni anterioare : (ale playerului pe care-l propui) : News Reporter,FBI.

# Motive : (insirati cateva motive pt. care playerul ar trebui sa intre in Hitman Agency) : Vrea sa incerce o factiune noua,si el crede ca cea mai potrivita pentru el e Hitman Agency.

# Level : (ce level are playerul pe care vrei sa-l propui) : 20

# Warn level : (cate warnuri are - http://b-zone.ro/rpg/stats/ aici vedeti) 0

# Declar ca am citit ce scrie mai sus, si garantez pentru acest player : Da

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.