Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: creepy

Varsta reala: 15 ani

Level: (minim level 15) 15

ScreenShot /stats: http://www.img.b-zone.ro/images/89104115107097631036.png

Factiuni anterioare: Corleone family x2, Ng,Taxi Company

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1) se vede in SS skill-ul

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte) : Este o factiune interesanta, cu membri de treaba si imi doresc foarte mult sa ma alatur echipei.Imi place foarte mult si vreau doar o sansa ca sa pot demonstra de ce sunt capabil.

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : Da

Alte precizari?: Alin.. scuze ca sunt asa "insistent" dar imi doresc foarte mult sa intru in factiune, am nevoie doar de o sansa

► Nick:[F4L]Blade

► Sex:M

► Level :30

► Factiuni precedente: Medics, paterno, pd , ng, barzini, taxi, fbi

► Ultima factiune: F.B.I

► Link catre demisie: -

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi doresc foarte mult aceasta experienta.Si consider ca este un moment potrivit

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pentru bani.

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate, respect fata de membri cu rank mai mare si prin a ma intelege perfect cu toti membri.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

► In ce interval orar jucati: 07:00 - 11:00 , 14:30 - 23:00

► Nick-uri anterioare: Nici 1

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): [F4L]Blade sa nascut undeva langa gara LS. Nefiind bogat am inceput sa muncesc si sa incep sa ma ridic financiar si social. Fiind foarte bun am decis sa intru in medici pentru a ajuta alti playeri sa traiasca. Dupa ce a iesit din medici [f4l]blade a avut tot o gandire pozitiva si s-a dus in Politie. Vizitand si PD si armata, a considerat ca este nevoie de o schimbare radicala si a devenit mafiot. Dupa o perioada [F4L]Blade a revenit la sentimentele de dinainte si a desis ca trebuie sa se intoarca in politie pentru a face bine in F.B.I. Dupa 2 saptamani in F.B.I [F4L]Blade caut un job de asasin. [F4L]Blade in toate locurile in care a fost sa inteles foarte bine cu toata lumea.

Informatii din viata reala :

- Nume: Alex

- Varsta reala:16

- Oras : Bucuresti

Edited by F4L Blade

► Nick: DaNy

► Sex:Masculin

► Level : 28 http://www.img.b-zone.ro/upload.php

► Factiuni precedente: Nr , pd , fbi , barzinii

► Ultima factiune: FBI

► Link catre demisie: CIVIL

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: sublider

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este frumoasa si am multi prieteni

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Kill for money

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu experienta si activitatea mea

► In ce interval orar jucati: 12:00 -24:00

► Nick-uri anterioare: DaNy

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Dany s-a nascut in orasul Los Santos intr-un palat.Tatal sau era cel mai respectat mafiot din oras , iar mama lui era casnica , ocupanduse in totalitate de ocupatia micutului Dany.Dany pana la varsta de 20 de ani nu a stiut ce inseamna munca deoarece avea totul pe tava.Intr-o seara , toata mafia condusa de tatal lu-i a fost omorata de catre politisti.Din acel moment toata viata lu-i sa schimbat , si-a dorit foarte mult razbunare.Dar cum reusea?Cel mai bine din interior , adica din politie.Zis si facut , a intrat in politie si si-a gasit razbunarea.

- Nume: Daniel

- Varsta reala: 17

Edited by dany2

* Nick: [F4L]ShocKy

* Varsta reala: 15

* Level: (minim level 15) 19

*ScreenShot/stats: Aici

* Factiuni anterioare: NG,Barzaini Family,Stracci Family, TCC

* Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): Aici

* De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte): Deoarece imi place cu ce se ocupa, nu am mai fost pana acum si vreau sa incerc ceva nou, vreau sa ma alatur prietenilor care se afla aici si vreau sa imi fac noi prieteni.

* Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : Da

* Alte precizari?: Nu .

Edited by F4LzEd

Guest RiSiNGxLEGEND
04750827210926817476.png
Hitman Agency Sing-up Opened !

Cateva reguli de baza pentru aplicatii:

Fara sa dati sms si sa ma sunati in cantitati enorme legat de recrutari/cat de mult doresti sa intri etc.

Fara /sms la nici unu din membri hitman sa va puna o pila

Sa fii prezent pe server pentru testare.

Sa fii civil.

Noul model pentru aplicatii este:

Informatii despre caracter :

Nick:

Sex:M / F

Level :

Factiuni precedente:

Ultima factiune:

Link catre demisie:

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:

Cum puteti ajuta factiunea:

Ati avut altercatii cu membrii actuali?:

In ce interval orar jucati:

Nick-uri anterioare:

Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

-
Nume:

-
Varsta reala:

-
Oras :

Edited by RiSiNGxLEGEND

Nick: Kobra

Varsta reala: 18

Level: (minim level 15): 27

ScreenShot /stats:

Factiuni anterioare: TCC,NG,Tattaglia(x2),FBI

Skill'uri la joburi secundare: (Pentru a intra este necesar skill 5 la jobul detective, in caz contrar veti fi respins, vrem screenshot cu /skill 1): Detective 5, carjacker 3

De ce doresti sa intri in Hitman Agency?: (Dorim o descriere cat mai complexa - Minim 30 de cuvinte): deoarece mi-am dorit intotdeauna sa intru in hitman si am foarte multi fost colegi care au lucrat cu mine in alte factiuni si m-am impacat foarte bine cu ei inclusiv cu tn dark( cel putin asa cred eu)

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Hitman Agency pentru minim 2 saptamani ? In caz contrar vei fi demis cu FPunish (Faction Punish) 60/60 : Desigur

Alte precizari?: Sper ca voi avea si eu o sansa :D

► Nick: ExceSS

► Level : 21

► Factiuni precedente: dupa wipe Yakuza,NG,FBI,Hitman,NG,S.I,Cuneo,FBI,Hitman,FBI

► Link catre demisie: nu am avut s-a schimbat liderul si a fost faction wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 (fbi)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: mi se pare o factiune care mi se potriveste ca o manusa si sunt playeri foarte de treaba si glumeti nu te poti plictisi niciodata cu ei

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: aceasta factiune se ocupa cu indeplinirea contractelor puse de alti playeri pentru a se razbuna fara sa iti pateze mainile

► Cum puteti ajuta factiunea: pai putem lucra in echipa , sa ne grupam pe echipe..sau sa incercam sa facem contractle silent ca persoana urmarita sa nu isi dea seama

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: niciodata si nici nu o sa am

► In ce interval orar jucati: depinde cum imi fac programul

► Nick-uri anterioare: r3g3n3sis

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): micutul r3g3n3sis s-a nascut intru-n orasel numit Los Santos din 2 parinti simpli el a crescut vazand cu ochii si odata ce a crescut a inceput sa faca trafic cu droguri si s-a alaturat unei gasti care facea trafic de droguri el a fost prins dupa cativa ani si aruncat la racoare pentru mult timp dupa ce si-a ispasit pedeapsa el s-a intors printre a-i lui cu un nou nume si total schimbat si gata sa isi inceapa o noua viata alaturi de cei dragi lui

- Nume: Damian George

- Varsta reala: 16 (se poate considera 16 ca in 3 sapt ii fac)

- Oras : Botosani

Edited by ExceSS

► Nick: rOOkEt

► Level : 16

► Factiuni precedente: FBI Cuneo Stracci NR

► Link catre demisie: a fost wipe...

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: este multa actiune..si vreausa imi fac prieteni noi

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea oamenilor contracost

► Cum puteti ajuta factiunea: indeplinind contractele

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: 8-12 18-23

► Nick-uri anterioare: ....

► Biografia caracterului: ok...in primul rand am fost in factiune NR...am avut lider pe RazvannnN si iNnSsi2.3 ....apoi am ajuns in factiunea Cuneo...deoarece doream foarte tare sa ajung intr-o mafie...la level 8...si a fost foarte impresoionant...am avut lider pe MR.Africanu....apoi...culmea...s-a plictist sa fie lider ...vroia sa conduca hydra si hunter...apoi....am ajuns in Stracci...aici am avut 3 lideri....Moartea...Hooliganu,apoi Kip ...foarte frumos...am luat rank3 ... a fost actiune....si de 2x s-a dat wipe....si de 2x am intrat la rand....apoi....ultima factiune...FBI...cel mai frumos...apoi...dupa 3 saptamani....Darkseeker a facut schimb de lider cu Alin.Amasttid si a ajuns lider hitman...aceasta e povestea mea....jocul continua.

- Nume: rOOkEt

- Varsta reala: 14

- Oras : Dragsani

Edited by rOOkEt

► Nick:Just.XeS

► Level :29

► Factiuni precedente: Pd rank 2 Hitman rank 2 barzini rank 4

► Ultima factiune: Corleone

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry270125

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 Lider

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi doresc de mult si ca tine ca leader simt ca ne vom intelege

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pentru bani.nU DM aiurea

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate, respect fata de membri cu rank mai mare si prin a ma intelege perfect cu toti membri.Si a fi cu prietenul meu Aka in factiune :)

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu niciodata

► In ce interval orar jucati: 14:00-22:00 week 7:00-22:00

► Nick-uri anterioare: Multe nu mai tin minte TazzmANIA

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Sunt o persoana respectabila si intelegatoare.Imi placesa ma distrez alaturi de prieten si sa joc jocuri pe calculator.Imi place sa profit de viata la maxim Si sa omor dar fara a exagera sau sa incalc reguli Deci de asta imi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune.Stiu ce cere aceasta factiune si cred ca trebuie o maxima seriozitate. Respect leaderi si membri Si pe tine Darkseeker pentru ca esti un leader foarte bun si stiu asta. Dupa multe luni de munca In pd in prinderea raufacatorilor ma hotarat sa ma alatur la hitman din nou Si per ca un alt leader mai intelegator.Va multumesc!

- Nume:Nechita Sebastian

- Varsta reala:13 fac 14

- Oras : Iasi

Edited by just.XeS

► Nick: [F4L]ShocKy

► Level : 19

► Factiuni precedente: NG,BAarzini Family,Stracci Family,TCC

► Ultima factiune: NG

► Link catre demisie: Am fost dat afara din cauza inactivitatii,acum 2 saptamani deoarece a fost perioada testelor nationale si nu am putut sa intru.Acum am revenit la normal si sunt activ

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5

► De ce doriti sa va alaturati acestei mafii: Deoarece imi place cu ce se ocupa, nu am mai fost pana acum si vreau sa incerc ceva nou, vreau sa ma alatur prietenilor care se afla aici si vreau sa imi fac noi prieteni.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Eu cred ca aceasta factiune se ocupa cu "capul" persoanelor pe care exista o recompensa.

► Cum puteti ajuta factiunea: Pot sa reduc din numarul de contracte existente.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu cred din cate imi aduc aminte nu :)).

► In ce interval orar jucati: Intre orele 8-11 am si seara dupa 8 .

► Nick-uri anterioare: [F4]zEd

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte). Salut ma numesc ShocKy am 15 ani si ma joc pe serverul b-zone de o buna perioada de timp.La inceput ca orice pleyer am incercat o meserie simpla deoarece nu aveam foarte multe conostinte asa ca am ales sa devin un mechanic la factiuna lui Balon, TCC. Incurajat de vicile din umbra ShocKy aplica la Stracci Famil dar nu a durat mult deoarece am fost toti dati afara pentru ca batranul don a murit si liderul a fost schimbat . In cele din urma am plecat la mafia lui Oasis,Barzini Family, unde am invat ce este respectul,cum il obti si cum te poti face respectat.Imi place sa ii ajut pe altii cand am timp in acelasi timp imi place sa imi fac si prientei noi asa ca ShoKy a facut o cererea la mafia Stracii a lui nick15.Dupa o perioada m-am reintors in Barzini deoarece imi doream din nou o viata plina de ilegaliti alaturi de seful mafiotilor din Barzini,Oasis.Dupa ce am realizat ca cea ce fac nu este bine am aplicat la garda nationala unde l-am intalnit pe Ciupanezu. In tot acesti timp ShocKy nu s-a simtit in apele lui chiar daca si-a facut multi prieteni asa ca a aplicat pentru aceasta factiune deoarece dorea sa incerce ceva nou de care era convins ca o sa i placa.Cu cele spuse mai sus ai aflat cum sunt eu.Te salut :D.

- Nume: Ene Andrei

- Varsta reala: 15

PS:Imi pare rau de priam cerere nu am stiut ca va aparea un model nou de aplicare.Inca o data imi cer scuze.

Edited by F4LzEd

► Nick: Kobra

► Sex:M / F: M

► Level : 27

► Factiuni precedente: TCC, NG,Tattaglia(x2),FBI

► Link catre demisie: Nu am avut deoarece s-a schimbat leaderul

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 ( NG si TCC)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece mi-am dorit intotdeauna sa intru in Hitman pt ca este cea ma frumoasa factiune ( parerea mea)

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu exterminarea playerilor ''Smecheri"

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu indeplinirea cator mai multe contracte

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Foarte mici ( ciuby)

► In ce interval orar jucati: in cursul saptamanii 10:00-13:00, 22:00-02:00 iar in weekend 10:00:12:00, 14:00-17:00, 22:00-02:00

► Nick-uri anterioare: Kobra

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Kobra s-a nascut in orasul Los Santos in anul 1991 si a locuit alaturi de familia sa, prin anul 2000 s-a angajat in tow car company deoarece familia sa trecea printr-o perioada financiara foarte grea, peste 1 an nu se mai castiga foarte bine asa ca s-a angajat in National Guard deoarece se castiga mai bine, a lucrat cativa ani apoi s-a inrolat in mafia Tattaglia deoarece avea foarte multi dusmani de pe timpul cand lucra in National Guard, Kobra impreuna cu toata mafia Tattaglia si-a doborat toti dusmanii iar apoi s-a angajat in FBI pt ca ii placea sa lupte de partea dreptati.

- Nume: Mocanu Alin-Florin

- Varsta reala: 18

Va rog sa-mi scuzati primul post, dar am vazut dupa aceea modelul de cerere

Edited by Kobra

iNnSsi2.3 - Character information

► Nick: iNnSsi2.3

► Level : 34

► Factiuni precedente: Taxi , Corleone ,Barzini ,NR,Corleone,FBI

► Link catre demisie: A fost wipe .

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Motive sunt multe.Faptul ca de mult imi doresc sa fac parte din Hitman Agency si ,de ce nu , faptul ca am multi prieteni aici .

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu rezolvarea contractelor puse de playeri .

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate si seriozitate

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Da,dar le-am dat uitarii .

► In ce interval orar jucati: 9-12 | 19-23

► Nick-uri anterioare: -

Biografia caracterului:

iNnSsi2.3 s-a nascut la Spitalul General din Las Venturas ,provenind dintr-o familie cu o situatie financiara echilibrata.Dupa ce a terminat scoala,in mai 2009 el hotaraste sa isi gaseasca un loc de munca,aplicand pentru TaxiCabCompany.In timpul in care a fost membru Taxi el se imprieteneste cu cativa oameni din Corleone,care il ajuta sa intre in mafie,la finalul contractului cu TaxiCabCompany.Timpul petrecut in Corleone a fost scurt,deoarece in incercarea mafiei de a-l asasina pe liderul unei mafii adverse,iNnSsi2.3 este prins de politie si inchis pentru 6 luni.Cand a fost eliberat,la sfarsitul lunii noiembrie se hotaraste iar sa devina membru TaxiCabCompany.Norocul lui a fost,ca intr-o zi mergand pe strada il intalneste pe [F4L]Oasis9 ,un fost coleg de scoala,care tocmai devenise seful companiei de taxiuri.Astfel iNnSsi2.3 se angajeaza la TaxiCab,dar dupa doar o saptamana petrecuta acolo este luat de acelasi [F4L]Oasis9 in mafia Barzini,unde tocmai devenise lider.Dupa aproximativ o luna in Barzini ,el se cearta cu liderul si este dat afara din mafie.Din acel moment iNnSsi2.3 se hotaraste sa mearga intr-o factiune pasnica si alege NewsReporters ,factiunea unui bun prieten.La cateva zile el este promovat ca sublider in NR ,ajuntandu-l pe lider sa ridice factiunea.Dupa aproape 2 luni de stat in NR,el hotaraste sa revina in Corleone ,prima lui mafie.Se intalneste cu liderii Mafiei respective,este acceptat,da testele si intr-un final revine "in familie".Toate lucrurile mergeau foarte bine in Corleone pentru iNnSsi2.3,pana intr-o zi cand ceva s-a schimbat.Uitandu-se la televizor,el vede un anunt cum ca "Se cauta lider pentru Factiunea News Reporters" .Atunci el se gandeste ca ar trebui sa incerce si el,o face,si surprinzator este ales ca lider NR.Dupa o luna ca lider NR,cu o dorinta de DM care ardea din ce in ce mai tare,se hotaraste sa plece de la lider,revenind in Corleone.Dupa 2 saptamani ca membru Corleone,iNnSsi2.3 hotaraste ca este timpul sa treaca de partea legii,aplicand pentru un job in Federal Bureau Of Investigation.Trece testele si incepe entuziasmat munca in FBI .

Dupa 3 luni minunate in FBI , din cauza unor probleme de sanatate ,este demis din FBI de catre noul lider Alin.Amasttid.

Acum,iNnSsi2.3 se decide sa aplice pentru factiunea la care a aspirat in tot acest timp ,Hitman Agency ,unde lider este bunul sau prieten DarkSeeker .

- Nume:Andrei V.

- Varsta reala: 16

- Oras : Targoviste

Edited by iNnSsi23

► Nick: [F4L]Iulian

► Level : 24 (aproape 25)

► Factiuni precedente: Medic, TCC , Cuneo, Barzini, F.BI , Tattaglia , Taxi

► Ultima factiune: Tattaglia

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...180#entry269893

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Sublider Taxi

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Deoarece consider ca Agentia Hitman este cea mai frumoasa factiune de pe server. Imi doresc de foarte mult timp sa intru aici, este ca un vis pentru mine. Nu am mai fost niciodata , deaceea dupa cum spuneam vreau sa incerc si sa raman in aceasta factiune pentru foarte mult timp.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune ajuta playeri care nu doresc sa aibe probleme cu politia, sa se razbune pe dusmanii lor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Trei cuvinte: "Activitate" , "Respect" si nu in ultmul rand "Silent Kill" .

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu , ba dimpotriva ii cunosc pe majoritatea

► In ce interval orar jucati: Luni-Vineri(acum ca am scapat de examene) : 15-17 20-23 / weekend: 13-02(cu pauze....)

► Nick-uri anterioare: Yullian95

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Iulian s-a nascut in orasul San Fiero. El fiind un baiat destul de inteligent a reusit sa absolveasca facultatea de medicina si sa ajunga un medic profesionist. Dupa 2 ani (2 luni) petrecuti ca medic, este nevoit sa demita si sa mearga in TCC pentru a tracta masinile. 1an mai tarziu Iulian se reintoarec in SF si se alatura mafiilor. Intr-un interval de 5 ani Iulian si-a castigat painea facand afaceri ilegale in cele trei mafii din SF. Dupa aceasta perioada acesta s-a hotarat sa puna capat vietii de mafiot si sa se faca baiat bun, asa ca a mers in F.BI.

Mai tarziu Iulian devine Lider secund al taximetristilor insa traiul greu il face sa se reintoarca in mafie , de aceasta data in Tattaglia. Timpul a trecut iar Iulian doreste o schimbare mare in viata lui. Si-a dat seama ca meseria de assasin i s-ar potrivi cel mai bine, asa ca a hotarat sa faca o cerere la acesta factiune.

- Nume: Birlodeanu Iulian-Adrian

- Varsta reala: 15(fac pe 1 iulie)

- Oras : Buzau

Nick:AsaSSinuL

Sex:M

Level : 34

Factiuni precedente: FBI,NG,NR,Taxi,Tcc,Cuneo,Patterno,Tattaglia,S.I,Paramedic

Ultima factiune: Fireman/Paramedics

Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry270145

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca imi place foarte mult aceasta factiune si doresc sa indeplinesc contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor.

Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate,seriozitate,munca.

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

In ce interval orar jucati: 14-19 sau 18-23

Nick-uri anterioare: AsaSSinuL

Biografia caracterului:Numele caracterului meu este AsaSSinuL.Ma-m nascut la spitalul Los Santos.Am inceput sa joc B-Zone in 2009 sau 2008.De 1 an si cateva luni sunt pe aceasta Comunitate si imi place foarte mult.Primul meu job era Mechanic si facem bani destui ca sa ma intretin.Dupa ce am facut level 4 am intrat in Tcc unde l-am avut lider pe [Aka]RtxX.Am stat in factiune timp de 2-3 saptamani.Dupa care am iesit si am intrat in Rroms fosta factiune,ca lider l-am avut pe Shurubel care acum nu mai joaca.

- Nume: Florin

- Oras : Satu Mare

► Nick: nick15

► Sex: M

► Level : 38

► Factiuni precedente: PD, FBI, TCC, Taxi(lider), Stracci (lider).

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...mp;#entry270140

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Lider

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: In primul rand pentru ca este o factiune disciplinata si cu respect intre membrii agentie.In al 2-lea rand pentru ca am termintat toate seriile jocului "Hitma" si mi-au placut foarte mult.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: eliminarea persoanelor "nedorite"

► Cum puteti ajuta factiunea: marirea numarului de contracte.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: 12-24

► Nick-uri anterioare: nick15

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Nick15 s-a nascut in orasu Los Santos.Nu s-a inteles prea bine cu familia si la varsta de 12 ani a fugit de acasa si s-a refugiat la prietenul sau [F4L]Balon, si a ajuns sa lucreze pentru el, dupa cateva luni el a plecat in Politie(pana s-a dat wipe =)) ).Cateva luni mai tarziu, nick15 a ajuns detionatorul companiei de taxi-uri, el facand-usi multi prieteni mafioti.Dupa 4 luni el ajunge liderul unei mafii numite "The Stracci Crime Family", aflata in orasu Los Santos.Dupa inca 4 luni el se hotaraste ca nu mai vrea sa fie un om rau si astfel s-a dus in F.B.I. unde si-a facut multi prieteni.Dupa 3 luni el hotaraste sa plece in agentia numita "Hitman Agency" pentru a se razbuna pe niste vechi "prieteni".

- Nume: Nick

- Oras : Timisoara

"Fii destept si lipsit total de mila"

► Nick: SmK

► Level : 28

► Factiuni precedente: School Instructor , The Paterno family , Federal Bureau of investigations , The Barzini Family

► Ultima factiune: The Barzini Family

► Link catre demisie: Am fost demis ( Neintelegeri cu membri )

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 FBI

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: De cand am intrat pe server am vrut sa intru dar nu aveam level' si experienta necesara

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu Ducerea pana la capat al contractelor Membrilor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Facand cat mai multe contracte Silent , intrun timp cat mai scurt .

► In ce interval orar jucati: In weekend Aproape toata ziua si in cursul saptamani de la 18:00 la 00:00

► Nick-uri anterioare: None

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

smK s-a nascut la spitalul general din Los Santos . Provinand dintro familie saraca , el a decis sa invete si sa infrunte viata. Ocupatia lui principala era studiul. Pana cand parinti lui au murit asasinati in propia lor casa. smK cu furia in inima si cu inima in foc a incercat sa ii gaseasca pe asasini parintilor lui. Dar fara folos . El sa alaturat familiei paterno pe cand avea 16 ani , un pusti de cartier. Acestia ajutandul sa ii gaseasca pe cei responsabili cu moartea parintilor lui , smK devenise un veteran al familiei si a decis sa duca viata lui pe un drum mai drept. Asa ca a intrat in FBI unde sia facut datoria pana la bun sfarsit. 24 - Decembrie - 2006 smK a rezolvat cazul asasinatului' din Groove StreeT. smK insa nu a pierdut manierele lui de a ucide fara inima pe oricine . Asa ca el a decis sa intre in aceasta agentie pentru a putea ajuta factiunea si pentru a putea duce la capat cat mai multe contracte.

- Nume: Ciprian George

- Varsta reala: 14

- Oras : Barcelona

Edited by sMk10

► Nick: Mr.tony

► Level : 24

► Factiuni precedente: Hitman Agency , Police Departament , Tattaglia Family .

► Ultima factiune: Tattaglia family

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8017&st=160

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: IMi place foarte mult in aceasta factiune , este o factiune disciplinata , am mai fost sub lider aici.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinat , indeplinirea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Indeplinirea contractelor , activitate etc.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu !

► In ce interval orar jucati: 09:00 - 12:00 , 17:00 - 23:00 +.

► Nick-uri anterioare: _T0nY_

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): Tony , s-a nascut la spitalul general din Los Santos , parintii lui aveau o stare financiara echilibrata . Iar la 14 ani a fugit de la parinti , si a ajung intr-o mafie numita 'The Tattaglia Family' . Aici , a ajuns la rank 3 , si a decis sa iese , ramanand civil , pana a decis sa depuna o cerere pentru " Hitman Agency " :X .

► Alte precizari: Multumesc anticipat RISINGxLEGEND !

- Nume: Marco Tony.

- Varsta reala: 16 ani.

- Oras : Petrosani.

Edited by qzm

► Nick: ByByLoY

► Sex:Masculin

► Level :19

► Factiuni precedente: Taxi Cab Company,News Reporter,Barzini Family,Tattagli Family,F.B.I

► Ultima factiune: F.B.I

► Link catre demisie: Wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3-News Reporter

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:In primul si in primul rand deoarece Andu Sau DarkSeeker mi-a fost lider in F.B.I si doresc mult sa raman alaturi de el pentru ca imi este un prieten si un player exemplar,si in al 2-lea rand deoarece de cand eram noob eram fascinat de factiunea asta pentru ceea ce fac

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Indeplinirea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea:Prin rezolvarea contractelor ajutare celor noi cand ma voi acomoda si eu si cu ce este nevoie eu ajut pentru ca nu ma doare nimic daca pun mana pe tastatura si pe mouse

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu normal unii chear ii cunosc

► In ce interval orar jucati:In timpul saptamanii dimineata si seara , Weekend...poi depinde in cazurile in care nu ma duc pe nicaieri ...toata ziua

► Nick-uri anterioare: ---

► Biografia caracterului:Bybyloy s-a nascut in spitalul din Los Santos.Cum el provenea dintr-o familie cu o situatie materiala...precara...a decis sa-si ajute familia cu bani....si s-a alaturat echipei News Reporters cu Leaderul InNsSi2.3.Aici el si-a facut multi prieteni printre care si liderul...dar cand acesta a parasit factiune pentru aceasta,Hitman ...a incercat sa mearga dupa el...dar nu prea avea el fata pentru Hitman avand level mic.A vazut oameni cu bani care se jucau cu banii...mafioti...si sa alaturat si el acestora...dar vazand ca nu este bine ceea ce face s-a alaturat partii opuse,de partea copoilor...a devenit un membru FBI unde si-a facut prieteni si deasemea s-a reintalnit cu InSi vechiul lui lider si prieten...acum Liderul FBI a parasit aceasta factiune pentru Hitman...istoria se repeta...si ByBYLoY doreste iaras sa se tina dupa lider...si dupa iNnSsi pentru ca amandoi s-au alaturat Hitman

- Nume: Stefan

- Varsta reala: 17

- Oras : Slobozia

http://www.img.b-zone.ro/images/16766719816595292527.png

Edited by ByByLoY

Guest RiSiNGxLEGEND
07080195592319164058.png

Hitman Agency Sing-up closed

[F4L]Blade - acceptat pentru teste.

DaNy - acceptat pentru teste.

ExceSS - acceptat pentru teste.

rOOkEt - respins, trebuie sa fii FBI nu Hitman.

Just.XeS - respins.

[F4L]ShocKy - respins.

Kobra - acceptat pentru teste.

iNnSsi2.3 - acceptat pentru teste.

[F4L]Iulian - acceptat pentru teste.

AsaSSinuL - acceptat pentru teste.

nick15 - acceptat pentru teste.

SmK - respins.

Mr.tony - respins.

ByByLoY - respins.

Cei care ati fost respinsi nu intrebati de ce, motivul este foarte simplu, nu am locuri.

► Nick: xtypE

► Sex:M / F : M

► Level : 29

► Factiuni precedente: The Tattaglia Family , National Guard

► Ultima factiune: National Guard

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=160

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6 (Leader)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Vreau sa reincerc aceasta factiune.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin a indeplini contracte.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

► In ce interval orar jucati: Toata ziua.

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Sunt un baiat la locul lui , nu imi place sa ma bag unde nu-mi fierbe oala si imi place sa glumesc cu prietenii.

- Nume: Negrut Laviniu

- Oras : Oradea

Edited by XtyPe

► Nick: MasterChr1s

► Sex:M / F : M

► Level : 18

► Factiuni precedente: TCC,LCNN,Stracci,Cuneo,Fbi

► Link catre demisie: Click here

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 2

►ScreenShot /stats:Click here image

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Vreau sa intru in aceasta factiunea deoarece am prieteni aici si vreau sa vad cum e sa fii Hitman

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin a indeplini contracte.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu.

► In ce interval orar jucati: Luni-Vineri 14-23:00,Weekend 10-23.00 cu intreruperi

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : Sunt un baiat glumet,ami place sa termin un lucru daca lam inceput si sunt respectuos.

- Nume: Cristian

- Oras : Chisinau

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.