Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

► Nick: ShinyShadow

► Sex: M

► Level : 23

► Factiuni precedente: Medics,National Guard,Corleone,Cuneo,Police Department,Paterno,Barzini,Corleone

► Ultima factiune: Corleone

► Link catre demisie: Nu am

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca am cativa prieteni aici si vreau si eu sa ma alatur acestei factiuni,si vreau sa rezolv si eu contracte

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cu rezolvarea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea:Voi incerca sa rezolv cate contracte pot si voi respecta liderul si membrii acesteia

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:

► In ce interval orar jucati:7-10 ore

► Nick-uri anterioare:x10sion

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Intr-o zi frumoasa de vara,ShinyShadow s-a nascut in orasul Los Santos,si locuia in chirie,impreuna cu parintii lui.De cand eram mic parintii mei imi spuneau sa ma alatur medicilor pentru a castiga ceva bani sa ne intretinem familia.Eram o familie destul de saraca,tatal meu lucra ca fermier si mama mea ca si avocat,dar nu aveau un castig foarte bun,asa ca dupa ce am crescut am reusit sa ma alatur medicilor,unde am stat o perioada de timp.Dupa plecarea mea din medicina au inceput sa ma pasioneze armele si doream cat mai mult sa apar legea,asa ca am intrat in National Guard,iar prin faptul ca am intrat,parintii mei erau mandrii de mine si mi-au spus ca asa imi voi face un viitor.Dupa ce parintii mei au murit intr-un accident eram foarte suparat,si nu am reusit sa descopar criminalul care a provocat accidentul.La 1 sapt dupa moartea lor am iesit din National Guard cu scopul de a intra intr-o mafie,iar acea mafie a fost Corleone,acolo am invatat ce inseamna respectul si cum sa respecti pe cineva.Iar acum visul meu este de a intra in Hitman Agency pentru a ajuta factiunea cu rezolvarea contractelor si a dovedi de ce sunt eu in stare

Edited by ShinyShadow

► Nick: Blaki

► Sex: Masculin

► Level : 21

► Factiuni precedente: Barzini,Cuneo,Tattaglia,Stracci,TCC,Txi Cab Company,Fireman/Paramedic

► Ultima factiune: Fireman/Paramedic

► Link catre demisie: Mi-am dat demisia.Vreau sa intru in Hitman.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 4

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Sa indeplinesc toate contractele care mi se ofera.Si pentru ca imi place aceasta factiune.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Asasineaza playeri pe banii.

► Cum puteti ajuta factiunea: Sa fiu activ,sa indeplinesc multe contracte.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: NU.Inca iam ajutat.

► In ce interval orar jucati: 14:00-23:00-24:00

► Nick-uri anterioare: Nu

► Biografia caracterului: Ovidiu sa nascut in Judetul Suceava dar el sa mutat intr-o comuna numita Moldovita, este o comuna frumoasa. A inceput sa joace SAMP acum 1 an dupa cateva saptamani a aflat de B-Zone de la un prieten.Si-a pus numele Blaki si a inceput sa invete de la prietenul sau care jucase su 2 luni inaintea mea.El deja era gata intrat in mafie(Barzini) am jucat 2 saptamani pana mi-am facut lvl necesar si cu ajutorul prietenului meu (claudiu2010) am intrat si eu in Barzini am fost faimosi eram o echipa de treaba (claudiu2010,atentat,calciu si Blaki) dupa cateva luni neam decis sa ne mutam am intrat in Cuneo.Dar dupa un timp neam despartit toti au intrat in F.B.I dar eu eram in Cuneo.Am lipsit aproape 1luna de pe B-Zone(eram plecat) dar am revenit si am intrat in F.B.I unde aveam niste colegi foarte de treaba si un lider extraordinar.Dar dupa cateve saptamani am avut o surpriza am vazut ca liderul de la F.B.I se schimbase si eu eram civil.Am stat civil aproape 2 saptamani am crezut ca am sa ma intorc la vechiul lider.Dar din prima nu am avut acel noroc nu eru locuri.Am incercat a 2 a oara dar nu am scris bine dar sa vead dac a 3 a oara am sa rezolv ceva.SPER SA MA ACCEPTI.

Informatii din viata reala :

- Nume: Ovidiu

- Varsta reala: 15

- Oras : suceava

SS: http://www.img.b-zone.ro/images/26754177526955137165.png

► Nick: Gabriel19

► Sex:M / F : M

► Level : 16

► Factiuni precedente: Tow Car Company (TCC)

► Ultima factiune: TCC

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=160

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 3

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Vreau sa incerc aceasta factiune , pentru ca nu am fost niciodata.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu indeplinirea contractelor.

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin a indeplini cat mai multe contracte.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

► In ce interval orar jucati: Dupa ora 14:00

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) : M-am nascut in Los Santos.De cand eram mic tatal meu a vrut sa devin aviator ,la 7 ani deja stiam sa fac acrobati .Nu am rezistat prea mult ca aviator deoarece ma pasiona tractarea masinilor parcate inlegal mi-am dat demisia de la aviatie si m-am alaturat factiuni Tow Car Company .De la ei am invatat sa fiu respectos sa conduc normal si sa imi parchez masina regulamentar.Intr-o zi obinuita pe cand imi face-am treaba am primit un telefon cu numar ascuns era de la un hitman care imi facuse o oferta.Trebuia sal otravesc pe liderul meu pentru 2.000.000.000 $.Dupa ce am inteplinit aceasta sarcina , liderul hitmenilor m-a intrebat daca as vrea sa ma alatur lor , dar trebuia sa trec niste teste

- Nume: Soare Gabriel Alexandru

- Varsta reala: 17

- Oras : Targoviste

Edited by Gabriel19

► Nick: Panzer

► Sex:M

► Level :18

► Factiuni precedente: FBI,Cuneo,Taxi

► Ultima factiune:Taxi

► Link catre demisie: Am fost dat afara fara cerere de demisie....

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: sublider in Taxi

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca am mai lucrat in FBI,stiu ce fel de om esti si te apreciez pt. asta si al doilea motiv este cea mai frumoasa factiune dupa parerea mea

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea persoanelor pe capul carora au fost puse niste sume de bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitate,respect fata de membrii si lider si seriozitate maxima...

► In ce interval orar jucati: 12-16 si seara de la ora 00-05

► Nick-uri anterioare: Rolly19

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte):Panzer s-a nascut in orasul Los Santos.Facea parte dintr-o familie mai saraca,parintii ocupandu-se cu agricultura,iar banii nu erau de folos pentru cele necesare in casa....Visul sau era,atunci cand va fi mare,sa aiba un job mai bun pentru a-si intretine mai bine familia.Visul sau s-a implinit,a intrat in FBI unde a stat aproximativ 3 saptamani si i-a mers destul de bine,a pus niste bani deoparte dar nu erau de ajuns.Asa ca s-a hotarat sa faca parte dintr-o mafie....a fost recrutat de Cuneo,acolo era dealer de arme si se ocupa cu traficul drogurilor.A stat aici 1 saptamana si cateva zile,a facut destui bani pentru a duce o viata normala si s-a decis sa nu mai faca parte din lumea rea.Ultima factiune a sa a fost Taxi,unde a muncit din greu si a fost apreciat,dar o problema cu un coleg a decis sa nu mai faca parte din aceasta factiune.A fost demis si acum incearca sa se puna serios pe treaba,daca va fi acceptat in Hitman Agency.

- Nume:Craciun Stefan

- Varsta reala:17

- Oras : Bucuresti

Nick: laura

► Sex: F

► Level :15

► Factiuni precedente: paramedics,corleone ,fbi ,pd ,cuneo

► Ultima factiune: cuneo

► Link catre demisie ►

http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8021&st=200

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:2

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: din spusele unora am auzit ca e o factiune super si se tine bine pe picioare

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: asasini la comanda

► Cum puteti ajuta factiunea: prin respect

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: nu

► In ce interval orar jucati: 14-23

► Nick-uri anterioare: -

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Caracterul meu se numeste laura . Laura a inceput sa joace sa-mp din prima zii cand a fost creata . Trecand prin multe probleme ,a ajuns lvl 3 si urma sa intre intr-o factiune .Stand in factiunea paramedics 3 zile ,din motive anume,atunci dadandusi seama ca a facut o gresala a promis ca la urmatoarea factiune nu va iesi doar daca este obligata .Si asa se termina prezentarea caracterului meu pe nume laura

- Nume:Cucu Laura Mirela

- Varsta reala:16

- Oras : turda

detin o casa lvl 5 sf

Edited by laura

► Nick: [biS]MiTzA

► Sex:M / F M

► ScreenShot (/stats & /time) : http://img.b-zone.ro/images/11442180631858870992.png

► Level : 22 fac acum 23

► Factiuni precedente: taxi , pd , cuneo , fbi , pd , tattaglia , news reporter

► Ultima factiune: Tattaglia

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic=8017&st=180

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este o factiune frumoasa , respectata si dorita de toti player-ii , ESTE O FACTIUNE DE VIS

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Se ocupa cu rezolvarea contractelor (cand un player scrie /contract [nume/id] [suma] unul din membrii factiunii Hitman Agency ii este acordat acel contreact , adica sa il ucida pentru a lua banii )

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin activitatea mea , maturizarea pe care am obtinut-o dealungul timpului si respectul fata de toti player-ii de pe B-ZonE

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: chiar nu

► In ce interval orar jucati: 8-10 ore pe zi

► Nick-uri anterioare: MiTzA

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Ma cheama MiTzA si m-am nascut la spitalul din Los Santos unde am copilarit alaturi de prietenii mei ( gRs , Alberts , Fivelici0use , Drag0s ) care m-au invatat sa joc sa-mp. In acest timp , am intrat in Taxi unde am obtinut de 2 ori in 2 saptamani MEMBRUL SAPTAMANII si apoi am iesit datorita certurilor care erau pe /f , imediat am intrat in Police Departament pentru ca eram de partea legii , dupa 2 luni am ales ceva nou , am intrat in Cuneo am stat 1 luna si am iesit , apoi am intrat in FBI unde am stat 3 saptamani si am iesit pentru ca am vrut sa intru iar in Police Departament , pentru ca aveam mai multi prieteni acolo , nu dupa mult timp am iesit am intrat in News Reporter si Tattaglia , unde in Tattaglia am fost respectat , laudat si in acea factiune am facut si schibarea de nick din MiTzA in [biS]MiTzA si am achizitionat o casa frumoasa si ii sunt recunoscator lui Bill_Bonanno. Si in tot acest timp , cat am stat in aceste factiuni , am muncit pentru a obtine Skill 5 : Detective , Car Dealer , Drugs Dealer , Car Mechanic , News Reporter , Fishing si Skill 3 : Car Jacker. Si acum sunt fericit , fara probleme in San Fierro. MULTUMESC!

- Nume: Mihai

- Varsta reala: 15

Edited by BiS MiTzA

Guest Bill
65920062742140914536.png
Hitman Agency sing-up

SmaerD -
acceptat pentru teste

ShinyShadow -
respins, am spus ca sunteti respinsi daca ma sunati sau imi dati sms in legatura cu aplicatiile

Blaki -
acceptat pentru teste

Gabriel19 -
respins, nu stiu nimic despre tine

Panzer -
agentii vor decide, asteapta pm-ul meu

[biS]MiTzA -
agentii vor decide, asteapta pm-ul meu

► Nick: BadDarck

► Sex:M / F: M

► Level : 18

► Factiuni precedente: S.i,Stracci,Ng,Tattaglia,Paterno

► Ultima factiune: Paterno

► Link catre demisie: Mi-am dat eu demisia pt ca vroiam in Hitman

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca este o factiune respectata si frumoasa

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu rezolvarea contractelor pentru bani

► Cum puteti ajuta factiunea: Prin respect fata de lider si membri

► In ce interval orar jucati: 5-6 ore pe zi si in vacanta 9-10 ore

► Nick-uri anterioare: Nu am avut

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte): BadDarck sa nascut in orasul Los Santos unde acolo a intalnit doi prieteni (AsaSSinuL si CiupaNezu).Peste cativa ani BadDarck a vrut sa inceapa sa munceasca si a ales sa intre in School Intructor.In acel timp a invatat sa vanda liciente oamenilor si sa se poarte frumos.Nu dupa mult timp,zEbY nu a mai vrut sa fie lider deoarece nu avea destui bani sa plateasca membrii factiunii.Asa ca BadDarck s-a gandit sa intre in Stracci unde acolo erau playeri de treaba.Peste un timp el sa hotarat sa numai omoare oamenii sa fure masini,si a ales sa se duca in NG.El cu colegii lui au inceput sa urmareasca infractorii si sa ii prinda ca sa numai omoare oamenii.Dupa ce a trecut doua luni,colegii lui au inceput sa se certe cu subliderul si imediat a plecat in Tattaglia.In Tattaglia colegii lui incepuse sa devina inactivi,iar daca cineva il ataca nu putea sa spuna nimanui din factiune ca cei din Cuneo il omorau mereu.Asa ca a plecat in Paterno unde acolo erau colegi amuzanti de gasca si care lucrau in echipa.Dupa cateva saptamani am ales sa ies din Paterno ca vroiam sa intru in Fbi dar a fost respins asa ca a facut cerere la Hitman Agency.

Screenshot: http://img.b-zone.ro/images/72365785771261415796.bmp

Nu detin nici casa nici bizz

- Nume: Vizireanu Ciprian

- Varsta reala: 14

- Oras : Constanta

Edited by BadDarck

► Nick: Mr.tony

► Sex:Masculin

► Level : 25.

► Factiuni precedente: Hitman Agency, The Corleone Family, National Guard, The Tattaglia Family.

► Ultima factiune: National Guard

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...8155&st=220

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6, in Hitman Agency.

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Imi place aceasta factiune, sa asasinez oameni, am mai fost aici si mi-a placut foarte mult !

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Hitman Agency se ocupa cu asasinarea oamenilor .

► Cum puteti ajuta factiunea: Lucru in echipa, contracte, activitate .

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu .

► In ce interval orar jucati: 09:00 - 11:00, 17:00 - 00:00 ,iar in vacanta Non-Stop.

► Nick-uri anterioare: Tony

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Mr.tony s-a nascut la spitalul General din Los Santos, intr-o familie normala, mama lui era asistenta la spitalul General din San Fierro, iar tatal sau lucra la ferma. Mr.tony a intrat in The Tattaglia Family, a stat aici pana a facut rank 3. Intr-o seara, el a auzit ca tatal sau a fost omorat , iar atunci el a trecut de partea legii, in National Gurd, unde a stat doua saptamani. Lui, nu i-a placut foarte mult aici, iar de aceea a hotarat sa iasa de aici, pentru a intra in Hitman Agency.

ScreenShot Stats : http://www.img.b-zone.ro/images/05932760249502356234.png

Detin : In momentul actual nu detin nimic .

- Nume: Marco Tony

- Varsta reala: 16 ani .

- Oras : Jud. Hunedoara .

Edited by ConversE

Nick:vik7or

Sex:M

Level :33

Factiuni precedente:Nr,PD,Corleone,FBI,Barzini,Ng,Barzini,Paterno,Corleone

Ultima factiune:Corleone

Link catre demisie:

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Imi doresc de foarte mult timp aceasta experienta si cred ca acum voi avea ocazia.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cu omorarea persoanelor pt bani.

Cum puteti ajuta factiunea: Activitate,respect,munca in echipa atunci cand e nevoie.

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

In ce interval orar jucati:9:00-12:30 si 16:00-23:00

Nick-uri anterioare:

Biografia caracterului:Vik7or s-a nascut undeva in orasul San Fierro,unde a inceput sa munceasca si sa isi castige existenta.Fiind un membru destul de experimentat,m-am decis sa intru i factiunea News Reporters,unde am devenit angajat al directorului Croco.Dupa aproximativ o luna,dupa ce mi-am descoperit calitatile la tras cu arma,am decis sa ma duc in politie si mai exact in Police Departament unde il aveam ca Chief pe Ionuc_Bledea.Dupa aceea am vrut o schimbare radicala si am decis impreuna cu un prieten GeRRy sa mergem in mafie,in Corleone.Mi-a placut foarte mult aceasta familie,Don-ul meu era pe atunci Alin.MaesT si m-am integrat foarte bine printre ei,dar nici aici nu am putut rezista foarte mult,deoarece imi place sa experimentez intotdeauna ceva nou.Mi-a venit ideea sa intru din nou in politie,dar de data aceasta am intrat in Federal Bureau of Investigation,avandu-l ca lider pe Andu.In FBI am stat doar 3-4 zile deoarece s-a dat wipe la factiune.Apoi am intrat in Barzini,o factiune frumoasa,mai bine zis o familie frumoasa,in care mi-am facut foarte multi prieteni.Dupa Barzini a urmat National Guard unde am stat cam 3 saptamani.Si din nou a urmat Barzini deoarece am intrat cu toti prietenii mei,incepusem sa-l cunoastem foarte bine pe [F4L]Oasis9 si stiam ce vrea de la noi.Dupa cateva intercalatii cu niste membrii care nu isi aveau rostul acolo m-am decis sa plec si sa ma stabilesc in orasul Los Santos,acolo unde mi-am petrecut foarte mult timp,in Corleone.Mi-am facut prieteni si acolo,dar am luat o masina de la HQ fara sa anunt un mechanic al familiei si m-a pus sa platesc amenda...ceea ce ma deranjat foarte mult si am decis sa ies.Acum sunt un mic civil care vrea sa experimenteze cea mai frumoasa factiune...si nu o spun doar ca sa fiu acceptat,o spun pentru ca Blade si Dany sunt prietenii mei si mi-au povestit ce inseamna sa fi Hitman.

Momentan detin o casa in orasul San Fierro,o vila frumusica,de level 8.La bizz inca nu am ajuns,dar sper sa o fac si p'asta!

Imi place sa umblu din floare in floare dar odata intrat in Hitman Agency nu mai iesi.Te capteaza placerea de a fi cel mai bun,de a face cat mai multe contracte silent.Pentru mine a fi Hitman inseamna faima.Si de aceea imi doresc sa intru atat de mult.Trecutul meu asa cum ai spus si tu Bill e ca am umblat din floare in floare,dar am facut asta pt ca niciodata nu am fost acceptat in Hitman Agency.De fiecare data cand eram civil ma duceam si faceam cerere,dar niciodata nu am fost acceptat.Iti jur si iti promit ca daca ma vei accepta nu voi iesi din Hitman decat daca te vei satura de mine si daca nu iti va placea persoana mea,atat.

Poza cu /stats!

- Nume:Victor Florian

- Varsta reala:14

- Oras :Bucuresti

Edited by vik7or

► Factiuni precedente: Medics,National Guard,Corleone,Cuneo,Police Department,Paterno,Barzini,Corleone

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca imi doresc enorm sa intru in Hitman si vreau sa dovedesc ca sunt in stare sa ma descurc cu cerintele Hitman Agency

► Cum puteti ajuta factiunea:Lucru in echipa,activitate si rezolvarea contractelor

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Intr-o zi frumoasa de vara,ShinyShadow s-a nascut in orasul Los Santos,si locuia in chirie,impreuna cu parintii lui.De cand eram mic parintii mei imi spuneau sa ma alatur medicilor pentru a castiga ceva bani sa ne intretinem familia.Eram o familie destul de saraca,tatal meu lucra ca fermier si mama mea ca si avocat,dar nu aveau un castig foarte bun,asa ca dupa ce am crescut am reusit sa ma alatur medicilor,unde am stat o perioada de timp.Dupa plecarea mea din medicina au inceput sa ma pasioneze armele si doream cat mai mult sa apar legea,asa ca am intrat in National Guard,iar prin faptul ca am intrat,parintii mei erau mandrii de mine si mi-au spus ca asa imi voi face un viitor.Dupa ce parintii mei au murit intr-un accident eram foarte suparat,si nu am reusit sa descopar criminalul care a provocat accidentul.La 1 sapt dupa moartea lor am iesit din National Guard cu scopul de a intra intr-o mafie,iar acea mafie a fost Corleone,acolo am invatat ce inseamna respectul si cum sa respecti pe cineva.Iar acum visul meu este de a intra in Hitman Agency pentru a ajuta factiunea cu rezolvarea contractelor si a dovedi de ce sunt eu in stare

- Nume:Raul

- Varsta reala:15

- Oras : Cluj Napoca

Nu am casa,nici bizz

http://www.img.b-zone.ro/images/97706190506501107656.png Screen /stats

Gata nu mai zic nimic in joc

Edited by ShinyShadow

Informatii despre caracter :

► Nick: ByByLoY

► Level :20

► Factiuni precedente: Taxi Cab Company,News Reporter,Barzini Family,Tattagli Family,F.B.I

► Ultima factiune: F.B.I

► Link catre demisie: Wipe

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3-News Reporter

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:In primul si in primul rand deoarece Andu Sau DarkSeeker mi-a fost lider in F.B.I si doresc mult sa raman alaturi de el pentru ca imi este un prieten si un player exemplar,si in al 2-lea rand deoarece de cand eram noob eram fascinat de factiunea asta pentru ceea ce fac

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Indeplinirea contractelor

► Cum puteti ajuta factiunea:Prin rezolvarea contractelor ajutare celor noi cand ma voi acomoda si eu si cu ce este nevoie eu ajut pentru ca nu ma doare nimic daca pun mana pe tastatura si pe mouse

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:Nu normal unii chear ii cunosc

► In ce interval orar jucati:In timpul saptamanii dimineata si seara , Weekend...poi depinde in cazurile in care nu ma duc pe nicaieri ...toata ziua

► Nick-uri anterioare: ---

► Biografia caracterului:Bybyloy s-a nascut in spitalul din Los Santos.Cum el provenea dintr-o familie cu o situatie materiala...precara...a decis sa-si ajute familia cu bani....si s-a alaturat echipei News Reporters cu Leaderul InNsSi2.3.Aici el si-a facut multi prieteni printre care si liderul...dar cand acesta a parasit factiune pentru aceasta,Hitman ...a incercat sa mearga dupa el...dar nu prea avea el fata pentru Hitman avand level mic.A vazut oameni cu bani care se jucau cu banii...mafioti...si sa alaturat si el acestora...dar vazand ca nu este bine ceea ce face s-a alaturat partii opuse,de partea copoilor...a devenit un membru FBI unde si-a facut prieteni si deasemea s-a reintalnit cu InSi vechiul lui lider si prieten...acum Liderul FBI a parasit aceasta factiune pentru Hitman...istoria se repeta...si ByBYLoY doreste iaras sa se tina dupa lider...si dupa iNnSsi pentru ca amandoi s-au alaturat Hitman

- Nume: Stefan

- Oras : Slobozia

PS:Andule iti jur ca revin la activitate ca inainte ca nu mai am ce sa ma joc

Guest Bill
65920062742140914536.png
Hitman Agency sing-up closed

BadDarck -
respins

Mr.tony -
acceptat pentru teste

vik7or -
acceptat pentru teste

ShinyShadow -
respins

ByByLoY -
respins, nu esti destul de activ, fii activ apoi revii

Guest Bill
65920062742140914536.png
Hitman Agency sing-up open

Din cauza faptului ca vik7or si Blaki au picat testele iar Panzer si BiS Mitza au fost respinsi, asteptam aplicatiile voastre. Vom recruta doar doi jucatori
.

Edited by Bill

Informatii despre caracter :

► Nick: ecKeDu

► Level : 20

► Factiuni precedente: News Reporters(rank 3),Paterno Family(rank 2),National Guard(rank 3),Barzini family(rank 5)

► Ultima factiune: Barzini

► Link catre demisie: M'a dat afara deoarece "am comentat aiurea" cand i'am spus ca a recrutat pe toti cei ce au facut cerere.

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:5

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Am foarte multi prieteni adevarati in aceasta,si sunt membri respectuosi.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Indeplinirea contractelor pentru sume de bani.Asasini platiti.

► Cum puteti ajuta factiunea: Activitate,sprijin,munca in echipa.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?:nu,majoritatea mi'au fost colegi in alte factiuni.

► In ce interval orar jucati:10:00-24:00

► Nick-uri anterioare:[bis]3cK

► Biografia caracterului: Povestea mea pe sa:mp a inceput ca un civil care incerca sa invete roleplay.L'am cunoscut pe croco,liderul news reporter pe atunci,cu care am petrecut un timp excelent in news reporter pentru o luna.Am vrut sa incerc o mafie,aceasta a fost paterno family,aici Don paterno Florinacyo ma invatat ce inseamna respectul,dupa 1 luna in Paterno am incercat un Departament.In national guard am cunoscut multa lume,mi'am facut multi prieteni,dupa 1 luna jumate am iesit.Dupa aceea m'am intors la mafie,fiind barzini family.Aici am petrecut un timp excelent alaturi de oasis,dubliss,mosu,kofy si multi altii.aici am petrecut 5 luni.am dus barzini pe primu loc dar astazi ceva sa schimbat...Liderul Barzini a recrutat toti membri care au facut cerere,si i'am spus ca asta e motivu pentru care nu'l asculta nimeni,si mi'a dat uninvite -.- . Mi'as dori foarte mult sa intru in Hitman,Multumesc pentru atentie.

http://img.b-zone.ro/images/02660525321224406709.png

- Nume:eddy

- Varsta reala: 16

Edited by ecKeDu

► Nick: [F4L]rfx

► Level : 24-25

► Factiuni precedente: Barzini,Tattgalia

► Link catre demisie: Nu am facut cerere,dar nu am factiune

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 5 Barzini.

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este destul de respectata,imi place cu ce se ocupa.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Kill 4 money..

► Cum puteti ajuta factiunea: O pot ajuta respectandu'o,nu pot sa spun ca o ajut prin indeplinirea contractelor! Factiunea este destul de capabila.

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu,am si foarte multi prieteni in factiune.

► In ce interval orar jucati: NoNStoP m-ai ales ca vine vara.

► Nick-uri anterioare: xpl00d.

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

Sunt un membru de pe b-zone nascut in spitalul din San Fierro,am fost un mic borfas , m-a invatasem sa fur masini,sa vand arme fara liicente si sa fac tot felu de magarii pentru bani,intr-un finall Oasis mi-a oferit o sansa de a fi un mafiot deoarece vazanduma asa vagabont a spus ca voi fi un membru destul de bun. Am intrat in mafia Barzini,si m-am apucat de drogat,violuri etc,pana m-a invatat oasis ce sa fac si sa respect lumea. Intr-un final am ajuns rank 5 in barzini si incepusem sa fiu un alt om,sa respect,sa nu m-ai fac dm..etc, Deodata oasis m-a batut pana m-a omorat si mi-a dat cu sutu si m-a dat afara din factiune eu fiind vagabont pe strazi m-am gandit sa ma duc in mafia Tattgalia cunoscundul pe van fiind un om de treaba acolo eram violator in serie..:D. Cam atat despre caracterul rfx..ultima factiune a fost barzini deoarece oasis il rugase pe rfx sa fie in barzini deoarece era un mafiot foarte foarte bun,i-ar acum 2 zile rfx s-a certat cu oasis pentru ca el ii furase nevasta:D..

- Nume: Mihai

Sper sa fiu acceptat,macar o sansa. Multumesc Anticipat.

SS cu skill/stats.- http://img.b-zone.ro/images/42170822047245024577.png

Edited by F4L rfx

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni:Pentru ca imi doresc enorm sa intru in Hitman si vreau sa dovedesc ca sunt in stare sa ma descurc cu cerintele Hitman Agency

► Cum puteti ajuta factiunea:Lucru in echipa,activitate si rezolvarea contractelor

Nu am casa,nici bizz

Macar o singura sansa.Multumesc

Edited by ShinyShadow

? Nick:c0s7eL

? Sex:M

? Level :21

? Factiuni precedente:NR,Paterno,Cuneo,Medics,TCC,Stracci,FBI,Tattaglia,Stracci,Paterno,FBI

,NR.

? Ultima factiune:NR

? Link catre demisie: -----

? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:Sublider

? De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Am multi prieteni aici si vreau sa incerc viata de asasin.

? Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Omoara diferite persoane pe capul carora s-au pus diferite sume.

? Cum puteti ajuta factiunea: Rezolvand contracte

? Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

? In ce interval orar jucati: 14:00-22:00

? Nick-uri anterioare:-----

? Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte)

c0s7eL s-a nascut spre sfarsitul lui August cand mi-am facut cont pe B-ZONE si l-a inceput dorea sa intre intr-o mafie insa nu avea level potrivit asa ca sa angajat ca News Reporter pana a facut lvl 6 pentru a intra in Paterno.El era trucker si fiind nevoit sa calatoreasca pentru a duce la destinatie mai multe lucruri a invatat drumurile din SAN Andreas pe derost.Cand a intrat in Paterno s-a apucat de droguri slujba care l-a bagat deseori la jail.M-ai tarziu a iesit din Paterno din urma uni conflict cu un coleg si s-a facut Detective.Apoi el a intrat in Cuneo deoarece avea multi prieteni acolo.Insa dupa un timp a renuntat la mafie pentru ca nu il mai plateau(salariu).S-a decis sa faca munca voluntara ca Medic si pentru prima data a fost Lider Secund.

Din cauza unui conflict major cu liderul a trebuit sa paraseasca factiunea si s-a dus m-ai departe in Tow Car Company unde nu a stat m-ai mult de o saptamana.M-ai tarziu s-a decis sa aleaga mafia Stracci in care va primi rank 2.Liderul a scos toti membrii(wipe) inclusiv pe el.Apoi a decis sa intre in FBI pentru a face din LS un oras sigur.Dupa ce a iesit a incercat intr-o mafie:Tattaglia.Aici era o atmosfera placuta cu membrii prietenosi dar a iesit si a incercat alta mafie din care a iesit in aceasi zi din cauza subliderului.Dupa un timp in care a fost mai inactiv din cauza testelor a decis sa intre in Paterno,o factiune organizata si in care a mai fost.Din aceasta a iesit la cerere pentru a intra in FBI.Dupa ce a iesit din FBI din cauza unei prostii a intrat in NR si apoi a iesit imediat pentru a intra in Hitman.

- Nume:Costel

- Varsta reala:14

- Oras : Tulcea

@ Da-mi o sansa Bill,o singura sansa.

Normal ca nu sunt activ daca nu am ce face ca civil,ma plictisesc imediat daca am sa intru voi fii foarte activ.

Edited by c0s7eL

► Nick: Moartea

► Level : 33(34)

► Factiuni precedente: Am fost in toate factiunile .

► Ultima factiune: Taxi

► Link catre demisie: http://b-zone.ro/forum/index.php?showtopic...0&start=280

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Lider

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este una foarte interesanta si se castiga bine .

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu assasinarea unor playeri pt o anumita suma de bani.

► Cum puteti ajuta factiunea: Fiind foarte activ si indeplinirea contracterol.

► In ce interval orar jucati: In cursu saptamanii 20:00 - 24:00 iar in Weekend : nelimitat

► Nick-uri anterioare: CreeD

► Biografia caracterului: Moartea a fost in FBI , dar primind Admin , nu a mai suportat prestatia , asa ca s-a decis sa se faca taximetrist , a fost taximetrist timp de o saptamana , dar plictisit s-a decis sa iasa , el acum este in cautarea actiunii si a banilor , asa ca s-a decis sa vina in Hitman Agency pt indeplinirea contractelor . Lui ii place sa fie de cel mai multe ori runner , alergand politia pana se plictiseste , avand calitati bune cum ar fi : Conduce destul de bine , cand e in forma buna rupe la deagle si poate fi un Silent Killer .

- Nume: Gabi

Nick: Mr.sNoop

Sex: M

Level : 27

Factiuni precedente: Am fost aproape in toate factiunile.

Ultima factiune: Barzini

Link catre demisie: -

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: Rank 5

De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este o factiune respectata si am multi prieteni acolo.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Cu asasinarea jucatorilor care au un contract pe cap

Cum puteti ajuta factiunea: As putea ajuta factiunea efectuand cat mai multe contracte

Ati avut altercatii cu membrii actuali?: Nu

In ce interval orar jucati: In cursul saptamanii 12-22, Weekend 8-23

Nick-uri anterioare: sNoop

Biografia caracterului: sNoop s-a nascut la spitalul din LosSantos, odata devenind adolescent Paterno Family i-a descoperit talentul dandu-i o misiune, de al asasina pe Alin.Amasttid, el completand aceasta misiune a fost recrutat si si-a inceput viata lui printre mafioti facand trafic de droguri, arme si prostituate. El a parasit mafia deoarece se saturasera de atata violenta, el s-a hotarat sa se inroleze in armata, odata terminata armata a intrat in politia orasului LosSantos. Dupa o lunga perioada de urmarire dupa infractori s-a hotarat sa intre iar in mafie deoarece i se facuse sete de sange varsat. A intrat in Barzini Family iar dupa o perioada s-a hotorat sa iasa. Acum asteapta sa fie angajat printre asasini deoarece are o foarte mare sete de sange.

Nume: Ionut

Varsta reala: 16

Oras : Bucuresti

Edited by F4LReborneD

Nu am casa,nici bizz

Macar o singura sansa.Multumesc

► Nick: [F4L]kos

► Level : 28

► Factiuni precedente: Barzini,Corleone, Paterno

► Link catre demisie: Nu am. Se vede in stats ca nu am fp

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 6

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Pentru ca mi se pare ce-a mai frumoasa factiune si vreau sa imi fac noi prietenii.

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Un asasin omoara playerii pentru o anumita suma.

► Cum puteti ajuta factiunea: Cu indeplinirea contractelor.

► In ce interval orar jucati: Acum ca o sa vina vara voi juca : 11:00 - 18:00 , 22:00 - 1/2

► Nick-uri anterioare: k0zm1n

► Biografia caracterului: [F4L]Kos s-a nascut in spitalul din Los Santos. Familia mea neavand suficienti bani pentru facturi eu am inceput sa fur. Am inceput cu lucruri marunte de la ceasuri,telefoane pana la masini , jefuit de banci pana cand m-a prins politia. Am stat in inchisoare o perioada destul de mare dar pentru buna purtare m-a eliberat. Dupa aceea liderul [F4L]Oasis9 mi-a dat o sansa sa intru in Barzini Family. El m-a invatat cum sa folosesc armele si cum e viata unui mafiot. Tot el m-a invatat ce e ala respectul si cum sa ma feresc de `belele`. Dupa mult timp ca mafiot am decis sa incerc si altceva si dorinta mea ar fi sa intru in Hitman Agency.

► Nume: Cosmin

► Varsta reala: 16

► Oras : Bucuresti

► Nick: immortal

► Level : 25

► Factiuni precedente: FBI,STRACCI,MEDICI,NR,PATERNO

► Ultima factiune: FBI

► Link catre demisie: nu am

► Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4(STRACCI)

► De ce doriti sa va alaturati acestei factiuni: Este o factiune interesanta, cu membri de treaba.Imi place foarte mult si vreau doar o sansa ca sa pot demonstra de ce sunt capabil

► Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: KILL FOR MONEY

► Cum puteti ajuta factiunea:CU EXPERIENTA SI DARUIREA MEA

► Ati avut altercatii cu membrii actuali?: NU

► In ce interval orar jucati:16-22

► Nick-uri anterioare:TEUDAN

► Biografia caracterului:(minim 100 cuvinte) Am intrat pe server in luna august a anului 2009.Dupa 2,3 saptamani am plecat de pe server fiindca am picat testul la PD dar m-am reintors foarte rapid.Dupa reintoarcerea mea pe server am intrat in FBI dar am fost dat afara pe nedrept si am parasit din nou serverul dar la insistentele fratelui meu m-am reintors din nou

- Nume: TEUDAN IONEL

- Varsta reala:16

- Oras :ARAD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.