Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc:Vik7or

Level:35

Varsta:14 ani

De cat timp jucati pe server:11 luni

Factiuni precedente: News Reporters,Police Department,Corleone Family,Barzini Family,FBI,Barzini Family,National Guard,Corleone Family,FBI,Hitman Agency

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca imi place foarte mult stilul Hitmanilor de a actiona,liderul(Glumet si bun indrumator) si deoarece sper sa ma reintalnesc din nou cu prietenii mei:Alex,Andres,Radu etc.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5-10 ore/zi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu omorarea anumitor persoane pentru bani.

Nickname-uri anterioare:-

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal:Nu lasa pe maine ce poti face astazi.Respecta ca sa fi respectat.

Poza cu status:09089513745753340146_thumb.png

Biografia caracterului:Vik7or s-a nascut la spitalul din Los Santos,in anul 1996.Acesta a inceput sa creasca,devenind tot mai mare,el a urmat scoala generala din Los Santos.Dupa ce a trecut de cei 8 ani de scoala el a ales sa urmeze liceul unde a intrat cu o medie foarte mare.Dupa ce a absovit liceul,a ales sa faca faculatatea de Drept,in orasul San Fierro.El vroia sa ajunga un mare avocat,unul foarte cunoscut si foarte bine platit,pentru a-si castiga painea de zi cu zi.Dupa ce a terminat facultatea si dupa ce a mai luat cateva cursuri el a devenit avocat si a inceput sa isi faca publiciatate.Multa lume apela la el,deoarece preturile lui nu sareau calul.Peste cateva luni,el a primit o oferta de la un director renumit,pe nume Croco,sa se alature echipei de ziaristi.Deoarce trebea de avocat nu prea mai mergea,el a ales sa se duca in News Reporters,unde si-a petrecut o buna parte din timp,ajungand pana la rank 3.Apoi,el a ales sa se duca in Departamenul de Politie unde a fost coleg cu Blade_Trinity.A fost inaintat pana la rank 3.Insa ceva rau l-a impins catre o mafie si anume Corleone,unde l-a avut lider pe Alin.MaesT si pe Spawn.Dupa ce am trecut testele l-am chemat alaturi de mine si pe un prieten GeRRy,unde am stat aproape 6 saptamani.Era frumos,am avut niste colegi foarte de treaba,care pe parcurs mi-au devenit prieteni foarte buni.Dupa Corleone a urmat Barzini,unde s-a simitit foarte bine,deoarece liderul era foarte de treaba.A intrat cu foarte multi prieteni de ai lui si totul a fost Ok.A stat o perioada buna de timp,dar plictiseala era foarte mare.Blacklistul era gol,war-uri nu se prea faceau si a decis sa iasa.A vazut pe forum o factiunea care i s-a parut interesanta si anume Hitman Agency.A facut cerere,insa Mr.Lexutzu l-a respins,fara un motiv bine intemeiat.Fiind respins din Hitman Agency,el a incercat din nou sa intre in politie,unde a intrat cu brio in FBI,unde l-a avut ca lider pe Andu.Insa perioada ca agent FBI nu a fost foarte lunga cum isi propuse el,ba din contra,foarte scurta deoarece s-a dat wipe.Si din nou a urmat Barzini Family,unde fostii colegi erau deja inaintati.Noi ne formasem gasca noastra,era un fel de "Toti pentru unu si unu pentru toti",unde era unu erau si ceilalti.Dupa ce am stat 2 saptamani am ales sa mergem in National Guard.In National Guard era plictiseala,nu prea era wanted,liderul era afk toata ziua,membrii nu prea comunicau si nu prea stiau ce inseamna munca in echipa.Dupa o perioada foarte lunga de timp am decis sa reintru in Corleone.Si am intrat cu brio,insa am incalcat o regula care pentru ei era extrem de importanta.Nu am anuntat ca iau o masina de la hq si am primit FW,ceea ce m-a enervat foarte tare si am iesit cu FP 60/60.Aplicatiile la Hitman Agency erau deschise,asteptam cu nerabdare sa se termine FP-ul sa fac cerere.Am fost acceptat,insa am picat testele.Am decis sa reintru in FBI,unde era lider Robotiquis.Am stat 2 saptamni acolo,deoarece aplicatiile la Hitman Agnecy se redeschisera.Am primit uninvite,am apasat F8 si am fugit pe forum.Am fost acceptat,de data asta am trecut si testele si totul a fost foarte,foarte frumos.Dar ieri s-a dat wipe in factiune.Hitman e singura factiune in care nu te plictisesti.Mereu ai ceva de lucru.Aceasta o saptamana jumate mi-a placut enorm.Chiar daca am gresit si am primit FW,a fost o decizie foarte corecta.Acum sunt din nou aici la aplicatii Hitman Agency,unde ma chinui de o ora sa fac aceasta cerere,pentru a scrie corect gramatical,cum ii place lui Bill.

Nume in joc: body95

Level:25++

Varsta(reala):15

De cat timp jucati pe server:7-8 luni

Factiuni precedente: S.I,Fireman/Paramedic,F.B.I,Paterno,Paterno

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:Am facut cerere de demisie pentru ca stau prost cu bani si ca sa incerc si alte factiuni.

De ce doriti sa va alaturati agentiei:Pentru ca asta imi doresc cel mai mult si pentru ca are un lider pe masura.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8-9 ore poate si mai mult, joc mult noaptea de pe la 22:00 pana pe la 4 dimineata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu Asasinarea playerilor,Sunt platiti pentru a asasina alte persoane.

Nickname-uri anterioare:Nu am avut.

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat. Doresteti cea ce faci. Razbunarea este arma prostului.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/13438875685301802209.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

Body95 s-a nascut in spitalul din San Fiero. El a locuit alaturi de familia sa in orasul San Fiero in chirie din cauza lipsei de bani.Pentru a duce o viata mai buna la varstasa de 18 ani am decis sa merg din oras.Am plecat in Los Santos,acolo am intalnit o persoana care ma ajutat foarte mult si mi-a oferit un loc unde sa stau.El ma invatat foarte multe lucruri si ma ajutat si cu bani.Intr-o zi el mi-a gasit un loc de munca si am acceptat sa ma angajez undeva ca sa fac bani. Am am intrat in Schol Instructor , acolo am inceput sa vad ce inseamna sa lucri si am reusit sa strang niste bani.Dar intr-o zi am fost dat afara pentru ca am facut o gresala mare, eram foarte trist dar prietenul meu ma ajutat sa trec peste asta si am reusit sa intru in Fireman/Paramedic acolo am avut un succes foarte mare,am devenit un om important pentru acea fcatiune, dar dupa o perioada indelungata am decis sa intru in F.B.I acolo eram foarte fericit si am fost ajutat foarte mult de DarkSekeer,robotiquis si iNnSsi23,nu o sa-i uit niciodata pentru ca mi-au fost Lideri.Dar dupa o vreme eram foarte obosit si am vrut sa demisionez pentru ca nu faceam fata.Mi-am dat demisie si dupa cateba ore mia parut foarte rau si am vrut sa raman dar din pacate nu au mai fost locuri,au fost acceptate alte persoane, si am parasit factiunea.Dupa o periada de vreme am decis sa intru intr-o Mafie si am ales "Tha Paterno Family" unde am fost invatat sa trag foarte bine cu armele, si am avut un mare succes.Dar a venit si ziua cand am fost promovat si am fost ales sa tin antrenamentele,Lideri au avut foarte mare incredere in mine.Dupa cateva luni sa dau Wipe si am fost dat afara,dar am revenit inapoi pentru ca m-am simtit foarte bine acolo.Am reusit sa imi cumpar o casa si o masina,dar nu am avut bani sa intretin casa si am decis sa o schimb pe alta mai mica si sa mai primesc cv bani.Dupa ceva vreme am tot schimbat si am ajuns sa am 2 Case,eram foarte multumit de ce am realizat, bineinteles cu ajutorul liderilor mei.sSi decis sa raman,dupa cateva saptamani liderul nostru a plecat in vacanta 2 saptamani si a fost ales alt Lider.Dupa acele 2 saptamani am decis sa parasesc aceasta factiune din cauza lipsei de bani,am avut o discutie cu liderul si am plecat.Am decis sa incerc in Hitman Agency pentru a rezolva contracte, si pentru ca imi place foarte mult Liderul deoarece el era Lider si in F.B.I cand eram eu acolo.

Edited by body95

►Nume in joc: [F4L]caed

►Level: 23

►Varsta(reala): 16

►De cat timp jucati pe server: 11 luni

►Factiuni precedente: Tcc, Cuneo, F/P, Paterno, S.I, Hitman

►Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Wipe....

►De ce doriti sa va alaturati agentiei. Pentru ca imi place foarte mult factiunea si am multi prieteni aici .....

►Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: nu am niste ore anume dar martea si vinerea nu o sa fiu in joc deoarece am si eu o viata personala

►Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasini platiti

►Nickname-uri anterioare: caed

►Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: sigur

►Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Dupa mine, cred ca am capacitatea de a scrie corect gramatical

►Motto-ul personal: ......

►Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/20926329327353778911.png

►Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):Sunt un membru pe b-zone de 10 luni ,viata mea a inceput asa. Eram un mic copil de level 1 amarat sarac si m-am gandit sa invat sa fur si sa imi fac si eu ceva bani de mancare. Am inceput sa fur masini si sa le vand peste tot pana la urma ma prins politia si am stat la Jail foarte mult dupa aceea la jail m-a invatat un politist cum e sa intri intro factiune si am intrat intr-o factiune numita Tow Car Comspany lider [F4L]balon,mi-a placut foarte mult acolo m-a invatat foarte mult,pana la urma m-am hotarat sa plec intr-o mafie, am mers in The CUneo Family unde era lider Razvan [Lebron]. Dupa 6 luni invatasem sa fac bani calumea. Cel mai mare om de pe server Alin.Maest mi-a oferit o sansa ca lider la S.I si am intrat acolo am invatat si eu alti oameni la rand sa se comporte. Dar a cum e momentu sa intru in Hitman Angecy deoarece School Instructor era o factiune prea linistita pentru mine care tot timpul sunt activ si nu pot sta locului, acum as dori sa fiu un mic asasin dar as vrea sa ajung mare alaturi de voi. Tocmai am fost dat afara in urma unui wipe si nici nu ma gandesc sa nu fiu acceptat. Imi e ciuda ca trebuie sa scriu regulamentul pe foaie, again.... :)) Glumeam..

Edited by caed

Nume in joc: cOsTyNho

Level: 28

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server: Un an si ceva.

Factiuni precedente: Medics, Paterno Family , Fbi , Ng , Paterno family, PD .

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Poi lideru` nu a mai intrat de 2 sapt si am cerut uninvite, lui alin.amasttid .

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi doresc foarte mult sa intru aici

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea diferitiilor playeri pentru o anumita suma de bani.

Nickname-uri anterioare: [ro]costynho .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: DA

Motto-ul personal: Silence, I kill you

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/82148437470045248466.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): cOsTyNho s-a nascut intr-un sat in anul 1985, situat langa marea metropola Los Santos.Pana la varsta de 3 ani(level), e al fost denezlipit de mama lui, dar viata asta in care totul costa bani, el a trebuit sa isi caute un job, si, si-a depus actele la Ferma. Acolo el a castigat primi lui bani, din care si-a cumparat evident ca orice copil dulciuri, acolo castiga ca-m 1.000$ pe saptamana, dar dupa ce a lucrat la aceea Ferma mai bine de 2 ani, el a decis sa isi caute altcva. Implinind 5 ani a decis sa isi depuna actele la o factiune. cOsTyNho a cautat ca-m 10 zile o factiune pana a gasit factiunea News Reporter.El a dorit sa fie jurnalist de succes, mai ales ca viata de jurnalist era una foarte foarte frumoasa dar in acelasi timp ea necesita implicare,munca si activitate. El a fost un muncitor denadejde a stat in News Reporter 4luni(4rank) , dar dupa 4 luni in care a fost implicat in scandaluri si tarat prin multe mizerii, el a obosit fizic cat si psihic. A decis sa plece cu familia intr-o mica vacanta in Las Venturas, pentru a se odihnii. Insa acolo s-a intalnit din intamplare cu AlinutzZza, o fata superba care era Medic. Ei doi si-au facut cunostinta si au petrecut 7 zile in Las Venturas, cOsTyNho rusinos din din fire, nu a avut curajul sa ii puna prea multe intrebari ei, dar dupa 7 zile, ei doi au decis sa inceapa o relatie de amicitie. Amandoi, familia lui si familia ei, sau intors in Los Santos dupa o vacanta superba in Las Venturas. Ei au vrut sa cumpere o casa in Los Santos, dar situatia lor economica nu era foarte buna, asa ca sau mutat cu chirie. Asa ca AlinutzZa a decis sa puna o vorba buna pentru cOsTyNho la Medicul Sef. La varsta de 10 ani el a devenit medic. El a inceput de la rangul de infirmier, el fiind infirmier trebuia sa aiba grija de pacienti. Dupa 2 luni de la intrarea lui in Paramedics, prietena lui AlinutzZa a ajuns, Medic Sef. Ea castiga foarte multi bani ca medic sef, dar cOsTyNho nu era asa bogat ca ea, pana s-a decis sa il indrume spre facultatea de Medicina. cOsTyNho a absolvit facultatea de medica, si-a luat licenta iar apoi a luat masterul. Dupa un an cOsTyNho a fost avansat ca Medic Adjunct Sef(Sub-leader). Dupa aceea cOsTyNho si AlinutzZa au decis sa isi uneasca destinele.Ei doi ajungand medici de succes si facand 3 copii . Sarah, Maia si Justin. cOsTyNho fiind milionar, a cazut in patima bauturilor alcolice, si a drogurilor dar si al femeilor si alegand prietenii inaintea familie. AlinutzZa divortand de el, dandu-l afara din Paramedics izgonindu-l din resedinta lor, si luandu-i copii, ea a decis sa plece in San Fierro. Pe cOsTyNho l-au parasit toti familia copii nevasta. Dar el avand inca milioande de dolari in cont a decis sa continuee pe aceiasi linie, cumparandu-si O villa in Los Santos, si un Infernus. Dar dupa doar 2 ani, cOsTyNho a ajuns sa numai aive nimic, din cauza femeilor, alcolului si nu in ultimul rand drogurilor. El a ajuns in strada fara bani si fara nimeni . Atunci cOsTyNho a realizat ca prieteni sunt doar dupa bani nu dupa prietenie. cOsTyNho a fost la dezalcolizare si dezintoxicare.Dupa ce a scapat de vicii , costynho a primit o veste socanta la varsta de 23 de ani, el a aflat de la politie ca parintii lui au fost asasinati de Corleone Family, o renumita mafie din Las Venturas, el a jurat in acel moment ca parintii lui vor fii razbunati. Ani trecand el a ajuns la varsta de 25 de ani, trecand prin multe in viata lui , a decis ca mai bine ar fii Asasin Platit , si ca intr-o buna zii isi va revedea copii si mult iubita lui sotie.

Edited by ciufuLyci0usS

Nume in joc: [biS]DarkSweeT

Level: 22

Varsta:15

De cat timp jucati pe server: 2 Luni

Factiuni precedente: Medics,Barzini,NG,FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am facut o gresala si mi-am dat demisia.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca imi place enorm factiunea este unica agentie de pe server, si pentru ca are un lider bun, si as vrea sa fac parte din agentie.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10h

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu omorarea oamenilor subcontract, sunt asasini platiti.

Nickname-uri anterioare: Mr.KiDo

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, foarte bine.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da.

Motto-ul personal: "Do everything for money, fight for me."

Poza cu status: Aici

DarkSweeT un copil simplu si vorbaret care s-a nascut in Los Santos . A avut parte de o copilarie destul de grea avand in vedere ca mama si tatal lui erau paralizati la pat. DarkSweeT a incercat sa intretina familia inca de la varsta de 15 ani , unde lucra la un 24/7 , la varsta de 18 ani si-a scos carnetu' de conducere si a intrat intr-o firma de transport intenational , facand curse in afara orasului a descoperit un spital din SF. DarkSweeT entuziasmat a incercat si a reusit sa intre in acest spital ca medic pe ambulanta. Anii au trecut si boala parintilor lui s-a agravat, DarkSweeT nu putea obtine prea multii banii pentru operatie daca continua asa . Asa ca s-a bagat in trafic de droguri si de arme de pe urma caruia a castigat foarte multi bani si a putut platii operatiile mamei si tatalui. Asa ca a incercat sa lase tot traficul si si-a indreptat viata, '' 16 - Feb - 1993 '' DarkSweeT a rezolvat cazul din Groove Street. Peste tot se vorbea de aceasta stire . DarkSweeT devenise un agent FBI foarte Bun cu multa experienta insa sa incurcat in mafii si a fost dat afara din FBI. Intr-o buna zi a decis s-a isi viziteze parinti...cand a intrat pe usa ei taceau mortii intr-o balta de sange. DarkSweeT acum un barbat cu multa experienta in viata, vrea sa se razbune pe assasini familiei lui, si a decis sa intre in Hitman Agency.

P.S: Fac cererea de multe ori pentru ca imi doresc mult sa intru si nu mai vreau sa intru in nici o factiune vreau in Hitman.

Edited by BiSDarkSweeT

Nume in joc : RazvannnN

Level : 24

Varsta(reala) : 15

De cat timp jucati pe server : 1 an

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, FBI, PD, NG, Barzini, Cuneo, Corleone, News Reporter, Hitman Agency.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

De ce doriti sa va alaturati agentiei : Pentru ca imi place foarte mult sa lucrez silent si pentru sa-mi ajut colegii cum pot.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ? : Toata ziua

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu uciderea unor oameni in schimbul unei sume de bani

Nickname-uri anterioare : Rollo, Aj.Razvan

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ? : Da

Motto-ul personal :" SUNT... un om simplu.TRAIESC... o viata simpla."

Poza cu status : http://www.img.b-zone.ro/images/16550075637339046890.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte) : RazvannnN sa nascut intr`o familie foarte bogata din centrul LS-ului.El de mic a fost rasfatat si respectat printre copii de rand pana intr`o zi cand niste gangsteri l`au omorat pe tatal lui care era hitman.De atunci au intervenit probleme iar averea familiei a inceput sa scada brusc.El si mama lui au fost nevoiti sa isi vanda palatul in care locuiau si sa se mute intrun orasel din apropierea bazei Hitman.El in fiecare zi era placat de acasa si statea cu membrii hitman.Mama lui era ingrijorata de starea baiatului asa ca ia interzis sa mai se duca pe acolo.El a fost foarte revoltat si a fugit de acasa.RazvannnN a locuit prin hambarurile din baza doar de dragul de ai vedea pe membrii.De suparare mama lui a murit la scurt timp dupa ce acesta a fugit de acasa.Iar acum pentru a`si razbuna tatal si pentru ai arata mamei sale de acolo din ceruri ca stie ce face RazvannnN vrea sa intre cu mandrie in Hitman Agency.

Edited by RazvannnN

Nume in joc: [bIS]RzR.Marius

Level: 37

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: 1 An si 4 luni

Factiuni precedente: Hitman.Paterno,TCC,Tataglia,NR,F.B.I,Taxi

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am renuntat eu la lider..am considerat ca nu prea mai am timp sa ma ocup de factiune

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece mi se pare o factiune foarte serioasa ultima data cand am fost in aceasta factiune a fost o perioada foarte frumoasa si am ramas surprins placut de accea doresc sa revin si sa fac o trb excelenta

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: In jur de 7-8 chiar mai mult depinde e situatie

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Totul se rezuma la ucisul unor persoane,pe scurt incheierea unor contracte pentru o anumita suma de bani

Nickname-uri anterioare: rzr_marius,[F4L]RzR si [bIS]RzR.Marius

Motto-ul personal: Inca nu m-am gandit

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/12731115367527684031.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Prezentare [bIS]RzR.Marius

Marius s-a nascut in orasul numit Los Santos in acest oras Marius a avut parte de multe intamplari .. si bune si rele prima lui factiune a fost Bikers acesta sa bucurat foarte mult cand a fost luat in Bikers de catre Potco dupa cateva zile Potco lasa liderul lui d3l3t3r acesta a fost rau cu Marius si la demis pe motiv k nu avea lvl-ul necesar :( la cateva zile a urmat wipe total .. dupa aceea Marius s-a apucat de treaba pentru a strange si el bani lucra la ferma de dimineata pana seara dupa ce a mai crescut si el in lvl s-a rugat de Stal1n sa-l ia in renumita lui mafie Corleone pana la urma a fost luat ...Marius a fost foarte fericit si-a facut multi prieteni dar pana la urma Stal1n sa dus..a venit MiRc la conducerea mafie el a fost liderul care mia acordat prima sansa de a fi rank 5 dupa care a plecat si el ... am plecat si eu... Am vrut sa mai ma linistesc am ales o factiune pasnica TCC pe atunci [AKA]Rtxx lider dupa acea am avut ocazia de al avea lider si pe [F4L]Balon amn 2 niste lideri excelenti dupa acea am ales Hitman liderul de pe atunci Gabb04 la fel si el un lider excelent ..mia dat sansa de a avea rank 4 dupa ce a plecat mi-a pus o vb buna la urmatorul lider Shurubel acesta mi-a dat rank 5 eram omul lui de incredere ...dupa acea s-au facut cateva modificari la GM sau mai adaugat mafii s-au schimbat numele acestora.. Atunci a luat bunul meu prieten Florinacyo lider m-am bucurat nespus de mult pt el asta era visul nostru ca unul dintre noi sa ia lider sa facem cva frumos impreuna si asa a fost el lider eu sublier eu zic k am dus Paterno foarte sus pot spune k era printre primele 3 mafii dp svr ... Dupa aceea am ajuns si eu lider...m-am bucurat foarte mult cand am auzit "Liderul Taxi Cab Compay [bIS]RzR.Marius"dar au aparut cva probleme si Marius a fost nevoit sa lase liderul...

Aceasta a fost biografia caracterului [bIS]RzR.Marius nu am spus despre toate factiunile am spus doar despre cele care mi-am petrecut mai mult timp in ele si in care m-am simtit fff bine alaturi de acei membri ...Multumesc sper sa fiu acceptat...

Nume in joc: Tom.Cruise

Level: 23 (430/96)

Varsta(reala) : 15

De cat timp jucati pe server: Aproape 1 an..

Factiuni precedente: Taxi Cab Company , Police Departament , Cuneo Family , Federal Bureau of Investigations , Tattaglia Family , Police Departament , News Reporter , Federal Bureau of Investigations , Cuneo Family , Taxi Cab Company , Police Departament

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Eram 5 player-i foarte activi , dar numai noi 5 din 25. Ne intelegeam ca fratii , dar nu suportam sa vad altii cu rank mai mare si nici la sedinte nu veneau.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este o factiune respectata , cu membrii respectati , liderul ( Bill_Bonanno ) il stiu din Federal Bureau of Investigations , cand era lider si mi s-a parut foarte OK.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ? : in vacanta cand nu ies afara stau vreo 12 ore pe sa-mp , dar cand ies stau vreo 4-5..

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu preluarea si transformarea contractelor puse de player-i .

Nickname-uri anterioare: MiTzA , [biS]MiTzA

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : Da lafel de bine cat si individual

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ? : Da , nu ma bate tastatura.

Motto-ul personal: " Nu lasa pe maine ce poti face azi " si " Nu te da batut NICIODATA "

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/64584851107275216767.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte) : Salut! Sunt Tom.Cruise si am sa va povestesc cum am aparut pe acest server :

M-am nascut in Los Santos la spitalul de langa Skate Park , am fost crescut de gRs si AlbertS pana la LvL 5 , datorita dorintei de a progresa si de a invata , au decis sa intru in Taxi Cab Company , zis si facut , am obtinut rank 3 in 2 saptamani , am fost votat de 3 ori MEMBRUL SAPTAMANII si am stat pana la LvL 15 in Taxi Cab Company , apoi , vad sus cu albatru inchis " Mr.IonuC - Police Departament recruteaza membrii activi si seriosi , LvL 15 + teste,check forum" , imediat am dat cererea de demisie , am facut cerere la Police Departament , am intrat , dupa 1 luna am obtinut rank 2 , am mai stat inca 2 saptamani si am iesit , am ales o mafie deoarece , mentorii mei , gRs si AlbertS , am facut cerere la Cuneo Family , am fost acceptat , am trecut testele cu BRIO si am iesit dupa doar 3 saptamani , nu imi placea ca faceam foarte mult DM , nu ma simteam atras , am iesit , am facut aplicatie la Federal Bureau of Investigations , am fost acceptat , am dat testele cu TheJoker , am ramas vreo 2-3 saptamani , am iesit si m-a contactat imediat SnizeL daca vreau in Tattaglia Family , am acceptat oferta , am luat rank 2 intr-o saptamana si 1 zi , dupa 3 saptamani , am iesit , pe atunci nu aveau membrii activi si ma plictiseam singur , am iesit , din nou am intrat in Police Departament , simteam ca acolo imi este locul si nu a durat prea mult acest gand , s-a spulberat repede daorita injuraturilor ce le primeam de la player-i. Dupa 2 saptamani , am iesit si am intrat intr-o factiune pasnica , News Reporter , am intrat , am facut SKILL 5 la News Reporter , am iesit dupa o saptamana , demis cu 60/60 , am intrat iar in Federal Bureau of Investigations , am stat si acolo cam 2 saptamani , am iesit la rugamintea unui prieten pentru a intra in Cuneo Family sa il ridicam in top , zis si facut , dar eu simteam nevoia sa las DM-ul sa las toate problemele cu politia si sa ma ocup de o factiune pasnica , am intrat din nou in Taxi Cab Company , am obtinut rank 5 in mai putin de o saptamana , am iesit dupa 2 saptamani pentru a intra in Police Departament , cu gandul de a ramane aici , dar numai dupa 2 saptamani , au inceput iar cu injuriile , acuzatiile nefondate la adresa mea , dupa cum se vede nu am decat un Adevertisment Verbal , asta pentru ca in loc de /ticket am scris /su , dar m-am revansat , dar am ales sa ies pentru ca nu eram decat 5 membri care eram FOARTE activi si ne intelegeam ca fratii , dar sedinte nu faceam , nimic , nimic , nimic , eram singuri. Si acum cand am vazut ca factiunea Hitman Agency recruteaza , am simtit ca trebuie sa fiu si eu aici alaturi de Bill_Bonanno. Imi doresc foarte mult sa fiu in Hitman Agency si sa fac performanta. Aceasta a fost povestea mea pe B-Zone , sper ca v-a placut ! MULTUMESC!

EDIT : Am vorbit cu Alin.Amasttid si mi-a dat /uninvite , acum sunt civil si pregatit.

Edited by BiS MiTzA

Nume in joc: Radu

Level: 16

Varsta(reala): 15(aproape)

De cat timp jucati pe server: Un an si cateva luni

Factiuni precedente: F/P,hitman agency

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dat demisia,incepuse sa fie plictiseala,in F/P..

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Am mai fost aici si acu` un an,mi-a placut.Am fost si acu` cateva zile,mi-a placut.

Vreau sa continui sa fac parte din agentie.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 4-5 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Uciderea unor anumite persoane,in schimbul unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare: Radu..acelasi nick il port de cand joc aici.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Motto-ul personal: " Who I can't kill is who I can't see therefor you dont exist. "

Poza cu status: My Stats

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Prezentare Radu(Moldovan).

Radu s-a nascut intr-un orasel numit Los Santos,in care si-a petrecut marea parte a vietii lui.

De mic a fost invatat sa ajute lumea de fiecare data cand poate,la mica varsta s-a inscris la Fireman/Paramedics pentru a ajuta lumea.Este o persoana respectuoasa,cu cei 7 ani de acasa.

Dupa o perioada a vazut ca oraselul a inceput sa creasca,in numarul de persoane,de la 50 de persoane pana la 300 de persoane(cu aproximatie),acest lucru ii aducea profit.

Vietile oamenilor au fost schimbate dupa ce a venit seriful nou(la vremea aceea) Stal1n.

Printre care a fost schimbata si viata lui,de la un om pasnic a ajuns printre cele mai puternice mafii din Los Santos,si incredibil cu seriful in frunte!

Timpul trecea foarte rapid,rapid ca nici nu iti venea sa crezi.Dupa o perioada lunga de timp petrecuta prin mafii,a decis sa ajute din nou lumea,de data asta sa le asigure securitatea in National Guard,cu un sef care s-a inteles foarte bine,si in prezent se mai intalneste cu el la un suc,el fiind Snifel04.

Radu auzise ca seriful se pregateste sa paraseasca tara,pleaca din tara Bizonia intr-o tara...cenzurata.

Aceasta l-a facut sa se bucure foarte mult,pe o parte.Pe alta parte a aflat ca daca el pleca resursele Bizoniei v-or scadea cu 70%,ceea ce nu este un lucru bun!

Intr-un final,a plecat dar resursele au fost restabilite de catre Bobo,noul rimar,care este si in prezent primar!

Treaba incepuse sa nu mai functioneze pentru Radu,asta l-a determinat sa se retraga pe o perioada de 2 luni(cu exactitate).

Intr-o zi,s-a hotarat sa revina in oras.Aceea zi l-a determinat sa incerce sa ajute din nou oamenii,cum a fost invatat de mic.In concluzie s-a inscris la Medicina,dupa multi ani de studii a devenit doctor principal la Spitalul din orasul San Fiero.Nu a rezistat mult si a trebuit sa isi prezinte demisia sefului.

Acesta este hotarat ca sa intre intr-o factiune puternica,cu oameni seriosi,respectuosi,intelegatori si tot de odata distractivi![

Aceea factiune este Hitman Agency!

Edited by Radu

Nume in joc: creepy

Level: aproape 19

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server: de un an (forum) dar m-am lasat si m-am reapucat in decembrie

Factiuni precedente: Corleone,Taxi,Ng,Tattaglia

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: am vrut sa incerc Hitman Agency, mi-am dat demisia

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Doarece e o echipa foarte unita, imi place sa indemplinesc contracte si sa fac clientii multumiti.De mult imi doresc sa ma alatur, dar tocmai acum s-a ivit aceasta ocazie.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8-9 (nu stau deloc afk)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Indeplineste contracte : Kill for money .Cred ca e cea mai potrivita factiune pentru mine

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da,

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Normal, doar am intrat intr-un liceu bun din Bucuresti :)

Motto-ul personal: Un erou nu e mai curajos decat un om obisnuit, e mai curajos cu 5 secunde/minute mai mult!

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/52886175170664763138.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Creepy s-a nascut intr-un orasel pe nume Los Santos.De mic si-a facut cativa prieteni care in momentul acesta nu se mai afla in comunitatea nostra.A incercat sa supravietuiasca in jungla orasului Ls, unde toti erau obsedati de banii si uitau ce inseamna o prietenie.Incercand sa ajunga la un nivel mai inalt, Creepy a intrat in Taxi unde a stat ceva timp si si-a facut un scop.Vazand ca nu e ceea ce isi dorea, a incercat Corleone Family unde si-a petrecut cei mai frumosi ani. Avand dorinta de a explora (din nastere) a incercat apoi NG pentru a se reintoarce peste catva timp in Corleone.Vazand ca s-au schimbat multe, Creepy a intrat in Tattaglia unde a ramas pana in ziua de azi.Acum Creepy vrea sa incerce si cea mai ravnita factiune din comunitate :Hitman Agency.Acesta se roaga [-o< de catva timp ca intr-o zi sa se alature echipei.Ceea ce trebuia prezentat la inceput, va fi prezentat pe scurt acum : Creepy este un baiat cuminte, in banca lui si prietenos.Nu ii plac persoanele laudaroase si pline de sine.II place sa fie respectat si sa respecte.Tine la oamenii de valoare, insemnand prietenii sai adevarati.Pentru a afla mai multe despre Creepy, trebuie m-ai intai sa-l cunoasteti, deoarece as irosi multe randuri autocaracterizandu-ma.

Edited by LilSeby

Nume in joc: [FnK]UzZi

Level: 20

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: 3-4 luni

Factiuni precedente: Tcc,Taxi,Barzini,Stracci,Paterno,Ng

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am dorit sa ies.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place foarte mult factiunea si lideru-l si mi-as dori mult sa ajung un agent hitman.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12-14 cam asa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agenti sunt platiti cu o anumita suma de bani pentru a ucide.

Nickname-uri anterioare: JustRadu

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/63541417175418154785.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Micutul Uzzi s-a nascut intr-un sat din san andreas unde a crescut cu parinti lui pana la varsta de 16 ani cand a facut 16 ani micutul uzzi a venit la oras si a inceput sa isi ia viata in dinti sa isi ia un job si sa isi faca un banut el a fost de mai multe ori mafiot dar si-a dat seama ca el poate deveni si un hitman, uzzi si-a dorit de mic copil sa ajunga un asassin sa fie platit pentru a ucide, el isi dorea de mult sa fie un agent hitman dar nu prindea ocazia asa ca acum o zi a auzit ca va fi un wipe si si-a dorit foarte mult sa faca si el aplicatie poate, poate il accepta Bill, povestea ar continua daca Bill l-ar accepta pe uzzi in hitman. Uzzi isi doreste din tot sufletul sa ajunga hitman si ar face tot posibilul sa fie si el printre unii din cei mai buni playeri de pe acest server, uzzi spera ca bill sa il accepte sa ii dea o sansa sa vada cat de bine se descurca micutul uzzi.

Nume in joc: Claudiu2010

Level: 21

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: De aproape un an.

Factiuni precedente: The Barzini Family , The Cuneo Family si FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am fost demis pentru ca am fost inactiv...am avut niste probleme atunci si...

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Datorita faptului ca au un lider foarte bun si sunt respectati.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Vreo 5-6 ore in timul saptamanii... iar in weekend 6-7 sau chiar mai multe ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Angajeaza asasini care sunt platiti pentru a omori.

Nickname-uri anterioare: Tot acest nick

Motto-ul personal: "Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica! " si ma am unul "Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate."

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/49974383879937674172.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Sunt un membru B-Zone de aproape un an.Am inceput sa joc pe acest server in urmatorul mod: Intr-o zi stateam pe net si ma plictiseam ,cand m-am gandit sa caut si eu un server de San Andreas care sa aibe multi playeri sa am cu cine juca.Am gasit acest server si am decis sa joc.Desigur din prima nu stiam nici o comanda, absolut nimic pe acest server.Imi era foarte greu deoarece nu stiam nici ce trebuie sa fac pe aici.Aveam level 1 , experienta 0....asa ca am inceput sa bat playerii pe la gara LS...am inceput sa fur..am batut cati am batut si au venit doi politisti care au inceput sa dea in mine si sa imi zica ''te predai?''dar eu habar nu aveam ce vroiau ei.Asa ca intr-un final m-au omorat si am stat in jail de m-am saturat.Dupa un timp am aflat ca exista job-uri din care poti face bani frumosi.Mam hotarat sa ma fac tirist deoarece auzisem ca se castiga foarte bine.Am fost o perioada lunga tirist, insa ma supara faptul ca alti playeri imi furau tot timpul tirul si nu puteam lucra.Intr-o zi lucrand ca tirist am intalnit un player pe nume Teapa.M-am imprietenit cu el .Dupa un timp acesta a intrat in The Barzini Family iar eu l-am urmat.Il aveam atunci lider pe LeThaL.Nu am reusit sa il cunosc foarte bine deoacere Si-a lasat postul de lider si a plecat de pe acest server.Dupa ce a plecat LeThaL a venit [F4L]Oasis9 ca lider.Ne-am imprietenit repede.Am inceput sa facem legea pe strazi, tirurile nu ni se mai furau deoarece akm eram smeker, aveam arme, cine era ca noi.Am stat in aceasta factiune vreo 3-4 luni dupa care,din cauza unor dispute, am decis(eu si Teapa) sa intram in The Cuneo Family.Aici am petrecut aproximativ 2-3 luni.Il aveam ca lider pe Mr.Africanu, un tip foarte de treaba.Nu am avut dispute cu el.Ne intelegeam foarte bine.Dupa un timp acesta a renuntat la lider si i-a lasat locul lui 0merta care a dat wipe.Nu am mai revenit in aceasta factiune , ci m-am dus in FBI unde l-am avut ca lider pe Andu.A fost foarte frumos si in aceasta factiune.Prindeam infractori, omoram runneri, radeam impreuna cu ceilalti colegi.Am dus o viata frumoasa si aici. Insa din cauza unor probleme nu am mai fost activ si am fost dat afara.Nu am jucat vreo 2 luni aproximativ, iar acum as vrea sa devin si eu un mic asasin, care pe viitor sa devina mai mare alaturi de voi.

Nume in joc: smitH

Level: 25

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server: ~ 6 luni

Factiuni precedente: News Reporter, Federal Bureau of Investigations, The Cuneo Family.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am plecat datorita atmosferii reci, in afara de lider si sublideri, care te tratau ca pe prieteni si te respectau, restul colegilor erau cam...neprimitori. No more comments :-J.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Am picat primul test, am vazut cam cu ce se mananca aceasta factiune. A fost greu, nu m.am asteptat, nu am fost indeplin pregatit. Mi.as dori o noua sansa sa iti demonstrez, Bill, ce pot. Vreau sa invat sa trag cu arma mai bine, sa invat ce inseamna profesionalism, sa invat ce inseamna defapt munca, sa capat experienta, maturitate, educatie in plus. Sa invat mai multe despre Agentie, sa fiu putin informat inainte de a face orice.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: ~ 5 ore fara AFK (din nou, am fost corect), in rest sunt 24/7 pe server, in functie de timpul pe care il am, este posibil sa joc si mai mult, dar spun 5 ore pentru ca acesta este minimul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor, cu eliminarea inamicilor nedoriti ai jucatorilor, insa cel mai important, aceasta factiune iti ofera educatie, maturizare, te face sa fii mai bun in ceea ce faci, te invata ce este munca si ce inseamna respectul fata de sine si ceilalti membrii.

Nickname-uri anterioare: gameRO, Agent47.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, pot lucra oricum imi este impus/cerut/convenabil, individual sau in echipa.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, am invatat ca daca scrii corect, fara limbaj de messenger, cu litera Mare la inceputul fiecarei propozitii, dai dovada de educatie, de respect fata de sine si primesti la randul tau respect din partea celorlalti. In plus, ai numai de castigat.

Motto-ul personal: "Respect is the reward of respect" ; "Respectul este rasplata pentru respect" ; "In life, play by your rules, and never give up, don't let them get you" ; "In viata, joaca dupa regulile tale, nu te lasa niciodata batut si nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare".

Poza cu status: Aici, am mai acumulat cateva Respect Points

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): smitH a ajuns pe lumea SA:MP in urma cu 6 luni, in iarna anului 2009, in Decembrie. Pe o vreme naprasnica, smitH a primit nastere de la mama sa, la Spitalul Los Santos. Mama sa l.a numit gameRO atunci. A crescut repede, si a inceput sa.si doreasca o slujba. La varsta(level) de 5 ani, chiar daca era o varsta frageda, auzise ca 2 prieteni de.ai sai se apucasera de factiuni pasnice, intrasera in Taxi Cab Co. si News Reporter's. A incercat si el sa aplice la aceste 2 factiuni, dar a fost respins. Era mic, nimeni nu.l cunostea, era considerat un incepator in lumea mare a SA:MP-ului. A intalnit un baiat bun si cum se cade, anume GamingElement. El, impreuna cu un amic de.al sau, d3m0, l.au ajutat pe gameRO cu bani, cu explicatii, cu sfaturi, i.au fost alaturi. La varsta(level) de 13 ani, gameRO a ajuns in factiunea News Reporter, era jurnalist, cum isi dorise mama sa demult. A primit usor avansari, ajungand Local Reporter si Local Editor in numai 2 saptamani. O cearta, o neintelegere, l.au dus pe gameRO la demiterea din jurnalism. Trist, s.a hotarat sa se indrepte catre calea cea buna, s.a hotarat sa apere legea. A crescut, s.a antrenat, a invatat lucruri noi, iar la varsta(level) de 20 de ani, gameRO a reusit sa se inroleze in Biroul Federal de Investigatii. A primit dupa 2 saptamani de munca, o avansare in rang si astfel, a hotarat sa.si schimbe numele. A devenit Agent47, spera la o cariera in Hitman Agency, insa deocamdata se simtea bine unde era si nu.si dorea sa plece. Dupa 3 ani petrecuti alaturi de liderul Robotiquis, Agent47 a fost dat afara, alaturi de toti colegii sai, in urma unui wipe. Si.a schimbat din nou numele, hotarase ca acesta va fi numele sau pentru tot restul vietii, devenise smitH. Zvonuri, un aranjament, o prietenie, o convingere, nici el nu stia exact cum, insa smitH a ajuns intr.o mafie. Era ceva nou pentru el, Cuneo Family avea sa fie familia sa. Prietenul sau cel mai bun, TazZmAniA, i.a fost aproape doar 5 zile. O cearta cu ceilalti membri l.au dus pe TazZmAniA la demitere, iar atmosfera nu a mai fost la fel pentru smitH. Se simtea singur, abandonat, doar liderul 0merta si subliderii Cr1spY si allz0r vorbeau cu el, il respectau. smitH a inceput sa se simta prost, nu ii mai placea. Dupa doar 1 an, smitH a iesit din familia Cuneo, cu FPunish maxim. Castigase ceva bani de.a lungul timpului, asa ca s.a hotarat sa cheltuie o parte din ei pentru a scapa de FPunish. Auzind ca liderul Hitman Agency, Bill_Bonanno, recruteaza noi agenti, smitH si.a depus cererea de intrare. A fost acceptat pentru un test, insa pentru smitH a fost ceva neasteptat. Fiind prima sa incercare de a fi Hitman, smitH a esuat testul de arme, fiind nepregatit si neantrenat. Suparat pe sine insusi, smitH a plecat dezamagit. A gasit un prieten vechi, Vito_Andolini, cu care s.a antrenat o zi intreaga la dueluri cu tot felul de arme. Se perfectionase la Desert Eagle si era mandru de asta. Iata.l acum, revenind la aplicatiile Hitman Agency cu o noua cerere, implorandu.l pe liderul Bill sa.i mai acorde o sansa la visul sau de o viata. Spera sa primeasca sansa la acest vis, spera ca bunatatea si ingaduinta liderului sa fie de partea sa.

P.S: Imi cer scuze daca nu aveam voie sa fac aceasta noua cerere atat de curand. Am compus ceva nou, am fost original, diferit fata de cererea precedenta. Chiar imi doresc sa fac parte din aceasta echipa de elita, Hitman Agency. A fost ceva nou pentru mine acest test, nu am fost nici pregatit, nici antrenat. A fost ceva neasteptat. Promit ca, daca imi este acordata o noua sansa, si nu profit de aceasta, sa nu ma mai intorc niciodata la aceasta factiune, decat cand voi fi demn de ea. Sper sa citesti Bill, iti multumesc pentru timpul acordat, si scuza.ma daca sunt stresant, nu e genul meu, dar cand iti doresti ceva foarte tare, faci orice pentru a.ti indeplini acea dorinta. Sper sa imi mai fie acordata o sansa si sper sa nu fi fost etichetat deja, pot mai mult de atat!!

Edited by SmitHson

Nume in joc: [F4L]OnlyMe

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: 3 luni

Factiuni precedente: NG,FBI,Hitman,Barzini,Cuneo,Stracci,Nr,TCC,S.I.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Motive personale

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi pare una dintre cele mai complexe factiuni.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: tinand cont ca e vacanta, 5

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Contracte

Nickname-uri anterioare: [MFL]OverLoad

Motto-ul personal: Respecta-ma daca vrei sa-ti acord respect.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/69505216034847576527.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): M-am nascut in spitalul din LosSantos. Nu am avut nici un frate sau o sora.Dupa ce am facut 17 ani, deoarece aveam nevoie de bani, si totusi eram la inceput, mi-am luat un job de tractat masini. Dupa ceva timp , am plecat sa lucrez la un ziar, considerand ca-i mai multa distractie. Prietenul meu, iNnSsi m-a acceptat, dar odata cu plecarea lui de la ziar, am dorit sa plec si eu. Avand multi prieteni in lumea interlopa, am intrat si eu intr-o mafie. Nemultumit, de membrii mafiei, m-am tot plimbat, din mafie in mafie. Intr-un tarziu, mi-am dat seama ca e o pierdere de timp, asa ca m-am angajat politist, in slujba dreptatii. Am devenit asasin platit, dar, deoarece am fost dat afara nevinovat, pentru ceva ce nu facusem, a trebuit sa ma angajez din nou. Prietenul meu Ciupanezu' mi-a oferit sansa de a intra in Armata, unde am petrecut cred cea mai mare parte din joc. Dupa asta, prietenul meu, si colegul meu de clasa [F4L]Mosu a primit lider, iar eu m-am oferit sa il ajut.

Acum, deoarece vreau sa demonstrez ca pot, incerc sa ma angajez din nou, asasin platit

Edited by Mr.OnlyMe

Nume in joc: Magestratu

Level: 23

De cat timp jucati pe server: 8 luni

Factiuni precedente: Taxi Cuneo Corleone Ng Fbi Tattaglia Fbi Stracci

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa ma alatur voua

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place foarte mult si am cativa prieteni aici

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10-12

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Sunt asasaini ucid oameni contra cost

Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut

Motto-ul personal: Nu uita de unde ai plecat

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/88975547476932011166.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Magestratu a ajuns aici in urma cu 5 ani in noiembrie 2009. Magestratu s-a nascut la spitalul din Los Santos. A fost bine crescut si educat de catre parintii lui pana ce a crescut mare. Dupa o anumita varsta s-a angajat in Taxi Cab Company. Apoi a ales caiile cele mai rele s-a facut mafiot a fost luat si invatat regulile strazii de catre Cuneo Family.A stat cat a stat acolo dar dupa un timp s-a hotarat sa mearga in Corleone Family. Cand transporta droguri politia l-a prins dar avandul pireten pe Bill in Fbi, Bill i-a intins mana sa treaca de partea lui, sa fiu un agent federal. A stat acolo 6 luni de zile iar apoi s-a indreptat dinou catre o mafie Tattaglia , acolo avea multi prieteni printre care cel mai bun era Snizel. A invatat multe de la el. Dupa 2 ani a iesit din Tattaglia stergandusi orice urma pe care o lasase ( trafic de droguri/arme)

si s-a alaturat F.B.I.-ului. A fost cel mai bun agent 2 luni la rand, dar apoi si-a dat demisia si s-a indreptat catre Stracci. Acolo multi prieteni, Norby tovaras din Tattaglia , Alexxandru coleg de echipa in F.B.I. .Shunk prieten bun. Iar acum este aici scriind aceasta cerere avand speranta ca va fi citita.

Guest Bill

Va voi raspunde dupa terminarea testelor.

Cei care mai au de dat teste, aveti timp doar astazi dupa care va resping, nu am timp de pierdut.

Nume in joc: Tonyy

Level: 20

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server: 5-6 luni

Factiuni precedente: Taxi Cab Company(2x);Cuneo Family;FBI(x2); NG; NR; TCC

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am renuntat la taxi pentru ca incepea si sa fie plictisitor+ ca vreau sa imi incerc sansele alaturi de hitmani

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Sunt cei mai bine organizati dintre toti, au un lider foarte bun,si ador sa omor oameni pentru bani

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6-7 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Primesc contrace de la playeri,iar un rank 4+ le imparte colegiilor care la randul lor omoara persoana respectiva si primesc o anumita suma de bani(depinde pe ce suma era pus contractul)

Nickname-uri anterioare: Tonyy

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Bineinteles

Motto-ul personal: Cum Dai Asa Primesti!

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/86333662499938959604.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Tonyy s-a nascut in municipiul Los Santos avand o viata foarte grea si plina de aventuri!A fost abandonat la nastere, nestiind cine i-au fost pariinti adevarati!A fost adoptat de o familie milostiva insa nu a stat acolo decat pana la varsta de 18 ani cand a considerat ca se poate duce in viata si fara sprijinul parintilor adoptivi!Si a iesit in strada mare cunoscand foarte putin orasul,si avand cateva cunostiinte! Intr-o zi cand bantuia pe vaga strada a Los Santosului (Groove Street) pe un motor furat, apare o persoana anonima care ma i-a la intrebari!Ma asteptam sa ma intrebe de motor insa nu a fost asa! M-a intrebat de ce nu am factiune,de ce ma plimb ca un hoinar pe drumuri in loc sa muncesc?I-am raspuns foarte sincer ca as muncii cu cea mai mare placere daca as avea unde!Spre uimirea mea a dat un telefon,i-a zis sa se duca pe forum si sa aplici la Taxi Cab Company!A fost atat de politicos incat mi-a si zis cum sa aplic si in urmatoarele minute eram taximetrist! Eram in culmea fericiri!Si in ziua de azi ii datorez multe multumiri acelei persoane minunate care m-a ajutat sa intru in taxi deoarece acolo am crescut alaturi de niste colegi minunati si am invatat sa fac un ban pentru a supravietui!

Nume in joc: Nicu

Level: 15

De cat timp jucati pe server: de 8 luni

Factiuni precedente: Cuneo,Si ,TAxi Cab co

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: am vrut sa incerc alte factiuni si nu am fsot niciodata concediat.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: este o agentie si o factiune foarte activa si cu respectul de partea ei.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6-7 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu rezolvarea neintelegerilor intre 2 jucatori.

Nickname-uri anterioare:*

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da chiar ador sa lucrez in echipa

Motto-ul personal: Prietenul al nevoie se cunoaste. si Daca ma respecti te respect.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/02617962796368132687.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Nicu s-a nascut in Ls un orasel in care se intampla foarte multe zi de zi,ba politia fugareste un detinut evadat ba cineva face accident cu masina de scoala,dar nu despre asta este vorba in acesta poveste.Prima oara Nicu a invatat ce trebuie sa faci cum ar fi sa depozitezi bani in banca dar mai intai cum sa-i produci. Prima zi de viata a lui Nicu pe B-zone a fost una foarte incarcata.Am plecat la ferma unde am inceput cu prieteni mei sa muncesc pt a face bani necesari traiului.Acesta este o mica prezentare a lui Nicu cu ce a facut el in prima lui zi de viata pe b-zone.Este o fire foarte activa ai place foarte mult sa zboare cu avionul si sa sara cu parasuta.Am o nevasta pe nume Ophelia cu care sunt foarte fericit.Din punct de vedere al banilor stau bine chiar daca nu detin vreun bizz sau o casa sau vreo masina.Eu zic intodeauna ca,cu rabdare se face totul.Respectul pe care il port altor playeri cum ar fi Meghy care este un adevarat prieten este o dovada de prietenie care o arata fata de ei (playeri)dar asta nu inseamna ca daca eu tiam acordat respectul meu nu trebuie sa nu mil acorzi si tu.Sunt o fire foarte respectuoasa si nu imi place sa am altercatii cu alti jucatori.Nicu adora sa asculte Michael Jackson find un mare fan care acum ai duce dorul,ai place foarte mult sa danseze si sa se uite la filme de comedie si actiune.Aceasta a fsot bibliografia mea.

Edited by Nicu40

Nume in joc: C_Walk

Level: 5 ( nu am vazut in nici o parte vreo cerinta de lvl )

De cat timp jucati pe server: 1 an.

Factiuni precedente: No-one

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place foarte mult sa fiu silent assasin ma descurc foarte bine chiar daca am level mic " nu sunt afk'ist " , si am destui prietenii in aceasta factiune.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu contracte , silent asasini , sa pastreze secrete intre ei .

Nickname-uri anterioare: Flat

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur , si capacitatea sa mentin secrete , + am mai fost hitman pe alt mare server .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Clar , am mai mult de cat cei 7 ani de acasa ;)) .

Motto-ul personal: Don't look back...

Poza cu status: http://img411.imageshack.us/img411/7291/samp118c.png

21/12/1992 Apare pe lume un baiat ai caror vise si fericiri vor lua sfarsit la varsta frageda de doar 10 ani.

21/12/2002 Avand o familie numeroasa ,C_Walk isi sarbatoreste ziua onomastica alaturi de familie si rude.Din nimicul pe care il au , parintii ii ofera medium de confort pentru o asa zisa "petrecere".Locuind intr'un apartament sumbru de la periferia orasului , nu este seara in care sa nu se intample ceva rau in cartierul familiei.Majoritatea vecinilor au cazut prada focurilor de arma deschise pe parcursul anului 2000.Printre cei ramasi , se numara domnul Smith , alaturi de sotia sa.Acestia au fost invitati la ziua de onomastica a lui C_Walk.

Ora 00:00.Petrecerea a luat sfarsit.Domnii Smith se intorc la locuinta lor , iar C_Walk impreuna cu familia lui se pregatesc de culcare.Dupa scurt timp se aud focuri de arma in fata locuintei.Mama , tatal , si cei 3 copii sunt invaluiti de spaima.Focurile de arme au incetat pentru scurt timp....Deodata , inevitabilul s'a produs.In numar de 4 gangsteri , dau navala in locuinta decenta si omoara tot ce le iese in cale.Acestia urmareau Bani , bijuterii si alte bunuri casnice , ceea ce nu se gasea deoarece familia peste care au dat navala era mediocra.Luand tot ce era de valoare , o iau la fuga.Singurul supravietuitor a fost C_Walk.Speriat si derutat , uitandu'se in stanga si'n dreapta daca au plecat hotii , si incepe sa fuga la vecinii Smith.

21/12/2009 Dupa 7 ani , amintirile au ramas tiparite in mintea sa.Muncind din greu pentru un ban cinstit , ajuntandu'si vecinii , care acum erau ca o a 2'a familie pentru el , nu poate uita cele intamplate pe data de ]21/12/2002 Luandu'si inima'n dinti , si discutand cu domnii Smith , se pregateste pentru mult asteptata razbunare.La varsta frageda de numai 17 ani , neterminandu'si liceul , este indrumat de catre un vechi prieten , sa'si depuna cv'ul la o agentie renumita.Detaliile nu i'au fost spuse.Dornic sa plateasca cu aceeasi moneda , nu isi poate lua gandul de la familia care i'a fost rapita sub proprii ochi.

Edited by Flat

Nume in joc: Babu

De cat timp jucati pe server: Decembrie 2009

Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, F.B.I.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: inactivitate ( Bill stie de ce ;)) )

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este cea mai buna factiune de pe server si intotdeauna mi-am dorit sa fiu in Hitman. In HA sunt cei mai experimentati oameni de pe server, deoarece nu sunt permisi newbie care fac DM sau WAR aiurea. Este cea mai respectata factiune, cu cel mai bun lider!

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Fiind vacanta, joc chiar si 10 ore/zi. Dar in medie joc 5-6 ore/zi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Rezolva contractele puse de unii jucatori ai comunitatii B-Zone SA:MP RPG pe alti jucatori, din motive personale sau nepersonale. Datoria agentilor din factiunea HA este de a rezolva contractele prin orice mijloc posibil, dar de preferat ar fi intr-un mod silent, fara a atrage privirile celor din jur. Rezolvarea unui contract ofera agentilor satisfactie, pentru ca au rezolvat cu succes un contract, dar si o suma de minimum 10.000$.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, am aratat asta si in FBI. Daca nu am dovedit ca sunt capabil de teamwork, de data aceasta promit ca voi da 110%.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da. Nu sunt olimpic la romana, dar stiu sa ma exprim si sa scriu corect d.p.d.v. gramatical.

Motto-ul personal: „Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce”

Poza cu status: 18496219783173000351_thumb.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Babu s-a nascut pe strazile intunecate din Grove Street. Acesta si-a pierdut parintii in urma unui accident de masina. Desi nu era constient de evenimentul ce avusese loc (avand o varsta frageda), decesul parintilor sai avea sa-l marcheze pe viata. Acesta a fost adoptat la varsta de 2 ani de sKillz. Cei 2 s-au mutat in Vinewood. Babu a urmat scoala generala 172 de langa Los Santos Police Department. Acesta a sarit peste liceu, deoarece tutorele sau, sKillz, l-a introdus in mafia dealerilor. Babu a devenit arm dealer, la fel ca si sKillz. Cand afacerea celor 2 avea sa devina una de succes, Babu a ramas fara partener. sKillz avea sa isi ia un job legal, de reporter. Babu a refuzat invitatia lui sKillz de a-l insoti in NR si si-a continuat „hobby-ul”. Dupa cativa ani, Babu a devenit constient ca afacerea cu armele nu avea sa il ajute pentru restul vietii, asa ca acesta a decis sa faca liceul pentru a absolvi la bac.

In urma absolvirii, Babu a reusit sa isi creeze un CV. CV-ul nu continea studii superioare, dar acesta a fost suficient de bun pentru a intra in Fireman/Paramedics. Aici, Babu l-a intalnit pe SoulKeeper. Acesta avea sa fie noul sef al protagonistului nostru. Babu avea sa ii ajute pe bolnavi si pe raniti.

SoulKeeper s-a decis sa plece in F.B.I. la scurt timp dupa ce l-a angajat pe Babu. Probabil ca va intrebati ce s-a mai intmplat cu sKillz. Ei bine, acesta s-a decis sa demisioneze din NR si sa isi incerce norocul in F.B.I., exact unde SoulKeeper devenise lider. Babu a fost informat de sKillz ca noul sau lider din F.B.I. era Bill_Bonanno. Era imposibil! SoulKeeper si Bill_Bonanno erau amandoi lideri F.B.I.? Misterul a fost dezvaluit de Bill_Bonanno/SoulKeeper in persoana. Acesta isi schimbase numele pentru a nu putea fi recunoscut.

Babu a fost interesat de munca pe care sKillz o facea, asa ca acesta a demisionat afectat si de un conflict cu liderul sau Snifel_04 si subliderul Gyoo si s-a indreptat si el spre F.B.I.

Acolo l-a reintalnit pe vechiul sau lider, de data aceasta cu noul nume „undercover”. Acesta si-a vazut de treaba timp de cativa ani, dupa care a suferit un accident. A stat in spital 1 an, iar acum a revenit pus pe treaba. Vechiul sau lider din F.B.I. s-a mutat din nou, de data aceasta in Hitman Agency, acolo unde Babu poate doar sa viseze ca va fi angajat. Dar Babu isi incearca norocul si spera ca acest CV sa fie suficient de bun pentru a putea fi acceptat pentru teste.

Multumiri liderului factiunii Hitman Agency, Bill_Bonanno!

7.07.2010

Babu

Nume in joc: Fumylici0us

Level: 35

De cat timp jucati pe server: 24/11/2009

Factiuni precedente: School Instructor , Tow Car Company , National Guard , F.B.I. ,Corleone, F.B.I. , Paterno , Tataglia.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit factiunea pentru ca am gasit niste screenshoot-uri cu niste contracte de pe vremea cand eram Hitman si imi doresc sa intru iar.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca aceasta factiune nu numai ca ma caracterizeaza dar este si o factiune respectabila . Membrii sunt de nota 10 si asta spune totul.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Acum ca este vacanta per total : 7 - 8 ore ( se poate si mai mult ) . In timpul scolii : 6 - 7 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor.

Nickname-uri anterioare: Pe forum : Fumylici0us.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Eu spun ca da,acum depinde de ce credeti voi. Am demonstrat asta in orice factiune in care am intrat , imi ajut / sustin si respect colegii !

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ? Consider ca da ,bineinteles vor mai exista "mici" greseli gramaticale nu intentionat ,dar le voi remedia.

Motto-ul personal: "Vremurile bune iti aduc prieteni ,Vremurile grele ii incearca "

Poza cu status: Click pentru poza.

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Fumylici0us s-a nascut in spitalul din Los Santos, tatal lui lucrand toata ziua iar mama lui murind la nastere a fost invatat cu greul de mic.Pentru a avea toate conditiile ,tatal lui a adunat tot ce stransese in 10 ani si l-a mutat la oras intr-un cartier numit " Groove Street " .Fiind un cartier rau famat Fumylici0us a trait printre fel si fel de vagabonti / derbedei .Insa fiind un copil foarte ascultator a inteles ca ceea ce vedea zi de zi nu este bine s-a bazat mai mult pe scoala.Terminand studiile necesare pentru angajare ,a cunoscut un om foarte bun si bogdat " sebYYYY " care l-a luat la el in factiune. Acolo avand un job si-a strans ceva bani si si-a achizitionat o casa.S-a mutat intr-un cartier frumos si cu vecini pe masura.

Apoi plecand din School instructor s-a dus la Tow Car company ,muncind din greu zi si noapte a strans ceva bani dar si-a facut foarte multi prieteni.

Si uite asa fumylici0us usor usor s-a dezvoltat foarte bine financiar si si-a facut o groaza de prieteni si asta datorita faptului ca el pe unde trece isi lasa loc de buna ziua.

Alte precizari : Multumesc.Sper sa fiu acceptat !

Edited by Eddw0w

Guest Detrol

Nume in joc: Detrol

Level: 5

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server: O saptamana.

Factiuni precedente: Nu.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: -

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Am citit regulile si sunt cu totul de acord cu docrina voastra. Decat sa ma duc la cineva intr-o piata aglomerata si sa ii trag un glonte in cap, prefer sa o fac linistit de la distanta. Este un test al subtilitatii care as dori sa il trec.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 2-4 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Contracte de Asasinare Silentioasa.

Motto-ul personal: "Nicaieri nu esti in siguranta..."

Poza cu status: http://i32.tinypic.com/14ch05s.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): 25 Mai 1992. Anul in care Detrol a fost adus pe lumea aceasta in Los Santos. Tatal decedat cu trei luni inainte sa se nasca, mama bolnava de ciroza.

Stand intr-un cartier rau famat, a prins niste obiceiuri proaste, dar a invatat sa supravietuiasca. La varsta de 17 ani, mama lui decedeaza, rapusa de ciroza, lasandu-l singur sa aibe grija de el. La varsta aceaa era foarte greu sa poata gasi o slujba Full Time, motiv pentru care traia dupa o zi pe alta.

Intr-o seara, cand se intorcea de la un interviu, a decis sa ia o scurtatura printr-o alee. Merge linistit, totul fiind mort in jurul lui, pana da de un colt si acolo se trezeste fata in fata cu 2 oameni. Erau prost inbracati iar unul dintre ei era armat cu un cutit. Cei doi i-au ordonat sa ii dea tot ce are pe el, apoi sa plece.

"Nu iti vrem viata, doar banii, dar daca vei incerca ceva, nu vom ezita nici o secunda"

Detrol saturat sa tot fie jefuit si tratat ca un gunoi mereu, se hotaraste sa faca o diferenta in lume. Se apropie de cel cu cutitul, mimand gestul punerii mainii in buzunar pentru a scoate portofelul. Cand realizeaza ca este suficient de aproape, scoate mana repede, si il ataca, incercand sa ii ia arma.

Al doilea talhar nu reactioneaza, doar se uita si rade, fiind sigur de successul complicelui lui.

Detrol reuseste sa il apuce de mana, si printr-o miscare brusca si instinctiva, ii baga cutitul in piept, perforand-i inima.

Celalalt hot se opreste din ras si se uita la el fara a zice nimic timp de un minut, pana se decide sa fuga mancand pamantul.

Detrol, murdar de sange si noroi, ajunge in final acasa, inca socat de ce s-a intamplat. Se duce in fostul birou al tatalui sau...

Intr-unul din sertarele sale, gaseste un pistol cu amortizor si un bilet. Pe bilet scria "Intr-o zi, cand nu voi mai fii, vei avea nevoie de el."

Detrol nu se poate opri la urmatorul gand "Pot sa fac o diferenta in lumea asta". Dintr-o data, aupca pistol si iese pe usa in viteza urland "Pot sa fac o diferenta!"

"Nimeni nu este in siguranta..."

Nume in joc: AnonimUser

Level: 15

Varsta(reala): 13

De cat timp jucati pe server: O luna si ceva ,poate doua

Factiuni precedente: Taxi Cab Company si School Instructors

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Doua FW in perioada de teste.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca este cea mai buna factiune din joc si cea mai respectata.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinari in Silent Mod.

Nickname-uri anterioare: AnonimUser

Motto-ul personal: "When the sun goes down,another world come to life"

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/19228783302482575303.jpg

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): AnonimUser s-a nascut intr-o familie saraca.Doar el aducea bani in casa ,bani facuti in modui ilegale cum ar fi curse de masini,vanzare de arme, jafuri la banca etc.Intr-o zi de 20 mai 1990 s-a intamplat ceva groaznic.Familia lui a fost omorata intr-un schimb de focuri de catre un politist.Fiindca nu mai avea nevoie de asa multi bani ,el sa dus la tara sa lucreze ca fermier.Un timp nu a mai avut probleme cu politia pana cand a devenit Car Jacker.Viata lui s-a transformatdintr-o viata de taran in viata de lux.Masini tunate ,fete frumoase ,bodyguarzi.Odata a fost provocat la o cursa de asa numitul Yakuza.AnonimUser a acceptat provocarea,cursa era programata peste o saptamana la ora 12.Era vorba de o cursa tip circuit de 5 ture care inconjura tot Las Venturas-ul.Premiul era de 1 milion de dolari.Cei doi se prezinta fara alti spectatori si cursa incepe .Yakuza este cu 5 metri in fata lui AnonimUser in primele doua ture.Yakuza a platit pe cineva sa ii saboteze masina.In a treia tura la prima curba masina nu mai raspundea la comenzi,si sa activat N.O.S.-ul singur.AnonimUser a avut un accident groaznic si nu a mai putut conduce 6 luni dar asta nu la oprit.Si acum el primesti amenzi de la politie dar nu se lasa.

Nume in joc : [biS]lAbrAdOr.

Level : 21/22.

Varsta (reala) : 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : De un An.

Factiuni precedente : Toate, inafara de Fireman/Paramedic si Hitman.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am fost inactiv o perioada fara sa anunt.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca au lider bun, membri buni si organizare buna.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8-9 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu primirea contractelor de catre clienti si distribuirea lor catre membri. Normal ca, pentru a accepta contractele, este pusa in joc o suma de bani.

Nickname-uri anterioare: Blackhawk

Motto-ul personal: Respectul e tot ce conteaza!

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/66909095697566644663.png.

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Labrador s-a nascut intr-un cartier de negri. Atunci intr`o rafuiala de-a gastilor familia i`a fost omorata, iar el a ramas cu fratele mai mic. Atunci, Labrador a intrat in News Reporter pentru a face un ban pentru a putea trai. Dupa ceva timp acesta a intrat in mafia Yakuza pentru a trai pe picior mare. Dupa scurt timp, fratele mai mic a fost omorat din cauza unui war al gastilor, asa ca a iesit din Yakuza si a cautat razbunare. Singurul lucru de facut era sa intre in Hitman Agency, dar acesta a fost respins pentru ca nu era destul de bun. Asa ca el s`a inrolat apoi in LCN, care a fost mafia care i`a omorat fratele. ACesta a semnat un contract cu Corleone ca sa ii tradeze pe LCN si acestia au fost aproape toti omorati. Dupa aceasta, el a intrat in Corleone si i`a ajutat sa ajunga cea mai buna mafie din San Fierro, dupa care aceasta s`a mutat in Los Santos, timp in care a avut multe contracte si multi au murit, dar Labrador era cel mai bun si nu`l puteau prinde niciodata. Asa ca, acesta vazand ca nu mai are sanse la supravietuire, s`a gandit sa isi incerce din nou sansele pentru a intra in factiunea hitma n Agency. Acum tot ce astepta acesta era decizia liderului.

Edited by BiS Labrador

Nume in joc:aLLx

Level:19 360/80

Varsta(reala):16 fak 17 peste 2 luni jumate

De cat timp jucati pe server:6-7 luni

Factiuni precedente:Barzinix2 Paterno x1 TCCx2 S.Ix2 NGx2 FBIx1 PDx1

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune:Am iesit pentru ca nu era activitate si am suportat 60FP

De ce doriti sa va alaturati agentiei:Este o factiune frumoasa cu membru buni,liderul find la fel si este o foarte buna organizare

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12-13

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Sa duca la capat un contract pus de un player pe un alt player cu premiul niste bani

Nickname-uri anterioare:[DSR]JuSt96,MaFyoTuL

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:da

Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat .

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/51458074979625103981.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):aLLx s-a nascut intr-un oras micut din nordul LS-ului. Tatal sau avand 21 de ani si mama lui fiind moarta de la nasterea lui el traia doar cu tatal. La un moment dat plecase cu tatal sau in parc.Intr-o bataie de mafiotii a fost omorat. Medicii nu au ajuns la timp iar aLLx a decis sa intre in Medics pentru a ajuta mai multa lume . Intr-o noapte aLLx se certase cu seful sau snifel04 numai dupa 1 luna de munca si s-a enervat si a plecat in mafioti sa omoare lume . I-a placut la inceput cu modelu de waruri. Dupa ce s-a schimbat a ales sa plece din Cuneo in cea mai buna banda de mafioti numita ,,The Paterno Family,, Liderul sau florinacyo l-a ajutat foarte mult sa se dezvolte si sa aiba prieteni. Cel mai bun prieten a lui aLLx este [biS]Croco.A calatorit in toata lumea cu acest individ numit [biS]croco dar s-a oprit in politisti. Pd-ul ii facea cu ochiul iar aLLx a accepta. In prima lui zi de lucru a fost impuscat in picior . A fost nevoit sa-l puna in gips 2 saptamani .A fost transferat in FBI deoarece in FBI nu prea era lume activa si el era foarte activ. In FBI el se ocupa cu wantedu si a decis sa se duca si dupa runneri/robberi si a plecat in factiunea prietenului sau CiuPaNezu . Acolo l-a intalnit pe cRiStaL care i-a aratat tot ce are mai bun serverul . Din Ng s-a decis sa care masini cu TCC . A intrat cu ajutorul lui [F4L]bAlon .Nu a suportat mult pentru ca nu prea era de lucru . A ales sa vanda licente dar din cauza colegilor si a liderului care aveau o activitate scazuta a decis sa iasa cu 60FP. Din pacate acum mai are 8 FP dar promite ca le termina in seara aceasta . A decis sa intre in HITMAN AGENCY. Spera sa fie acceptat

Edited by aLLx

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.