Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: [F4L]OnlyMe

Level: 21

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server: 3 luni

Factiuni precedente: NG,FBI,Hitman,Barzini,Cuneo,Stracci,Nr,TCC,S.I.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Motive personale

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi pare una dintre cele mai complexe factiuni.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: tinand cont ca e vacanta, 5

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Contracte

Nickname-uri anterioare: [MFL]OverLoad

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da

Motto-ul personal: Respecta-ma daca vrei sa-ti acord respect.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/69505216034847576527.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): M-am nascut in spitalul din LosSantos. Nu am avut nici un frate sau o sora.Dupa ce am facut 17 ani, deoarece aveam nevoie de bani, si totusi eram la inceput, mi-am luat un job de tractat masini. Dupa ceva timp , am plecat sa lucrez la un ziar, considerand ca-i mai multa distractie. Prietenul meu, iNnSsi m-a acceptat, dar odata cu plecarea lui de la ziar, am dorit sa plec si eu. Avand multi prieteni in lumea interlopa, am intrat si eu intr-o mafie. Nemultumit, de membrii mafiei, m-am tot plimbat, din mafie in mafie. Intr-un tarziu, mi-am dat seama ca e o pierdere de timp, asa ca m-am angajat politist, in slujba dreptatii. Am devenit asasin platit, dar, deoarece am fost dat afara nevinovat, pentru ceva ce nu facusem, a trebuit sa ma angajez din nou. Prietenul meu Ciupanezu' mi-a oferit sansa de a intra in Armata, unde am petrecut cred cea mai mare parte din joc. Dupa asta, prietenul meu, si colegul meu de clasa [F4L]Mosu a primit lider, iar eu m-am oferit sa il ajut.

Acum, deoarece vreau sa demonstrez ca pot, incerc sa ma angajez din nou, asasin platit

De cat timp jucati pe server: 3 luni

Factiuni precedente: NG,FBI,Hitman,Barzini,Cuneo,Stracci,Nr,TCC,S.I.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Motive personale

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi pare una dintre cele mai complexe factiuni. Pe langa asta, multi prieteni pe cum si Skillz se afla aici.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: tinand cont ca e vacanta, 5

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Contracte

Nickname-uri anterioare: [MFL]OverLoad

Motto-ul personal: Dificultatile exista pentru a fi depasite

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/69505216034847576527.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): M-am nascut in spitalul din LosSantos. Nu am avut nici un frate sau o sora.Dupa ce am facut 17 ani, deoarece aveam nevoie de bani, si totusi eram la inceput, mi-am luat un job de tractat masini. Dupa ceva timp , am plecat sa lucrez la un ziar, considerand ca-i mai multa distractie. Prietenul meu, iNnSsi m-a acceptat, dar odata cu plecarea lui de la ziar, am dorit sa plec si eu. Avand multi prieteni in lumea interlopa, am intrat si eu intr-o mafie. Nemultumit, de membrii mafiei, m-am tot plimbat, din mafie in mafie. Intr-un tarziu, mi-am dat seama ca e o pierdere de timp, asa ca m-am angajat politist, in slujba dreptatii. Am devenit asasin platit, dar, deoarece am fost dat afara nevinovat, pentru ceva ce nu facusem, a trebuit sa ma angajez din nou. Prietenul meu Ciupanezu' mi-a oferit sansa de a intra in Armata, unde am petrecut cred cea mai mare parte din joc. Dupa asta, prietenul meu, si colegul meu de clasa [F4L]Mosu a primit lider, iar eu m-am oferit sa il ajut.

Acum, deoarece vreau sa demonstrez ca pot, incerc sa ma angajez din nou, asasin platit, insa, prima data respins, m-am gandit sa inncerc din nou.

[*] Imi cer scuze pentru ca fac aceeasi cerere, dar nu cred ca mai am altceva de adaugat. Am facut mici update-uri. Multumesc. ( Si cer scuze si de partea cu factiunea, uitasem xD )

Edited by Mr.OnlyMe

Omg, ti-am spus ca esti respins pentru ca ai factiune. (screenshot)

Ai pus acelasi screenshot, deci post pentru +1

Nu mai posta.

Nume in joc: Alphonso. Capone

Level: 25

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: 1 an si 2 luni

Factiuni precedente: NG,FBI,Hitman,NG,S.I,cuneo,FBI,Hitman,FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: motive personale

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru a-i ajuta pe oameni sa se razbune incet si frumos fara a se afla cine si cum a fost

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 8

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: indeplinirea contractelor puse de oameni pentru a se razbuna si pentru a nu-si pata mainile/reputatia

Nickname-uri anterioare: r3g3n3sis,ExceSS

Motto-ul personal: Don't fuck with me you will have a lot of problems

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/35416365808026033949.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): pai sa incepem era o primavara de 2009 micul r3g3n3sis se naste...anii trec..si termina o facultate si se face taximetrist sta el ce sta dupa nefiind multumit de salar pleaca in Tow car company acolo sta o perioada pana incepe sa se plictiseasca sa tot care masini ...dupa el doreste sa incerce ceva nou si intra in National Guard acolo destul de multisor dar se satura si de acea slujba dupa o perioada indelungata se gandeste sa se duca sub acoperire ca agent al FBI acolo sta el ce sta ajunge sublider el dorind sa incerce ceva nou se duce Hitman acolo sta o lunga perioada si dupa ..vine clipa neagra cand moare..dar el defapt nu a murit el s-a scuns de cei care il cautau si a revenit printre lumea buna cu un nou nume si cu o noua infatisare

Nume in joc: BaD

Level: 25

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server: 6-7 luni

Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, NG, Barzini Family , FBI, Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: am iesit eu , am dorit sa incerc ceva nou

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi doresc de mult timp sa fac parte din aceasta agentie in care se afla playeri buni.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-8 nu tot timpul poate si mai mult cate odata

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea de contracte

Nickname-uri anterioare: none

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da.

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/08003523128278402211.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Salut sunt BaD din orasul Los Santos , am trecut prin multe perioade unele mai bune altele mai putin bune . Totul sa schimbat cand am intrat in Fireman/Paramedic unde nu am petrecut o perioada lunga de timp dar am petrecut destul incat sa imi dau seama ce trebuie sa fac. Dupa am cerut sa plec din Fireman/Paramedic pentru a incerca ceva nou, am intrat in NG unde am petrecut o perioada lunga si frumoasa am inceput de jos muncind din greu pentru ca dupa 3-4 luni de zile sa primesc rank 5 am fost foarte incantat de acesta dar nu dupa mult timp am vrut sa incerc altceva cu greu am facut cererea de demisie dar si mai greu am primit uninvite . Pentru ca nu am mai fost in mafie am incercat in Barzini Family , a fost foarte frumos acolo am stat 3 saptamani dupa care sa dat wipe si nu am mai aplicat fiind ca atunci am avut de invatat mult pt a'mi mari mediile. Dupa aceasta experienta am decis sa intru in FBI am stat 2 saptamani pana ce 0merta mi-a zs sa ma duc la el in mafie am acceptat dupa cateva zile am primit vestea soc ca el nu ne va mai fi lider, am mai stat putin si am iesit.In prezent ma simt bine si ma inteleg foarte bine cu toti .

Edited by gvasyg

Nume in joc: Claudiu2010

Level: 22

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server: De aproape un an.

Factiuni precedente: The Barzini Family , The Cuneo Family si FBI

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am fost demis pentru ca am fost inactiv...am avut niste probleme atunci si...

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Datorita faptului ca au un lider foarte bun si sunt respectati.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Daca am ce face pe server joc mult,cam 6-7 sau mai multe ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Angajeaza asasini care sunt platiti pentru a omori.

Nickname-uri anterioare: Tot acest nick

Motto-ul personal: "Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica!

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/01050555935270251417.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Sunt un membru B-Zone de aproape un an.Am inceput sa joc pe acest server in urmatorul mod: Intr-o zi stateam pe net si ma plictiseam ,cand m-am gandit sa caut si eu un server de San Andreas care sa aibe multi playeri sa am cu cine juca.Am gasit acest server si am decis sa joc.Desigur din prima nu stiam nici o comanda, absolut nimic pe acest server.Imi era foarte greu deoarece nu stiam nici ce trebuie sa fac pe aici.Aveam level 1 , experienta 0....asa ca am inceput sa bat playerii pe la gara LS...am inceput sa fur..am batut cati am batut si au venit doi politisti care au inceput sa dea in mine si sa imi zica ''te predai?''dar eu habar nu aveam ce vroiau ei.Asa ca intr-un final m-au omorat si am stat in jail de m-am saturat.Dupa un timp am aflat ca exista job-uri din care poti face bani frumosi.Mam hotarat sa ma fac tirist deoarece auzisem ca se castiga foarte bine.Am fost o perioada lunga tirist, insa ma supara faptul ca alti playeri imi furau tot timpul tirul si nu puteam lucra.Intr-o zi lucrand ca tirist am intalnit un player pe nume Teapa.M-am imprietenit cu el .Dupa un timp acesta a intrat in The Barzini Family iar eu l-am urmat.Il aveam atunci lider pe LeThaL.Nu am reusit sa il cunosc foarte bine deoacere Si-a lasat postul de lider si a plecat de pe acest server.Dupa ce a plecat LeThaL a venit [F4L]Oasis9 ca lider.Ne-am imprietenit repede.Am inceput sa facem legea pe strazi, tirurile nu ni se mai furau deoarece akm eram smeker, aveam arme, cine era ca noi.Am stat in aceasta factiune vreo 3-4 luni dupa care,din cauza unor dispute, am decis(eu si Teapa) sa intram in The Cuneo Family.Aici am petrecut aproximativ 2-3 luni.Il aveam ca lider pe Mr.Africanu, un tip foarte de treaba.Nu am avut dispute cu el.Ne intelegeam foarte bine.Dupa un timp acesta a renuntat la lider si i-a lasat locul lui 0merta care a dat wipe.Nu am mai revenit in aceasta factiune , ci m-am dus in FBI unde l-am avut ca lider pe Andu.A fost foarte frumos si in aceasta factiune.Prindeam infractori, omoram runneri, radeam impreuna cu ceilalti colegi.Am dus o viata frumoasa si aici. Insa din cauza unor probleme nu am mai fost activ si am fost dat afara.Nu am jucat vreo 2 luni dupa care am decis sa incerc din nou acest joc.M-am gandit sa intru in Hitman Agency deoarece este o factiune foarte frumoasa si pentru ca nu am mai fost niciodata aici.Imi doresc foarte mult sa ma alatur voua.

Nume in joc: Delux23

Level: 24 (69/100)

Varsta(reala): Aproape 15 ani

De cat timp jucati pe server:5 luni

Factiuni precedente:

-School Instructor

-The Barzini Family

-Police Department

-The Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Mi-am dorit sa intru in Hitman Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este o factiune frumoasa,cea mai dorita de pe server , e acea factiune la care visam inca de cand am intrat pe acest server.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10-11-12

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea jucatorilor contra unei sume de bani

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da,dar mentionez ca pot lucra si singur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da,dupa 8 ani de scoala ar trebui ca toti sa stim.

Motto-ul personal: Multe pers sunt in viata ta, dar numai cateva lasa urme in inima ta.

In viata risipim ani,iar la moarte cersim o clipa.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/73958224175188031382.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Intr-o zi insorita de primavara,la Spitalul de urgente din Los Santos avea sa se nasca o noua fiinta , accea fiind : Delux23.Parintii lui au ales acest nume deoarece il considerau deosebit.Delux23 era un mic pusti care tinea foarte mult la orasul,prietenii si familia lui.Toata ziua se distra alaturi de prieteni . Pana cand intr-o zi s-a hotarat sa inceapa munca deoarece nu putea sta toata viata pe banii parintilor , asa ca mergand spre casa , pe drum a vazut un instructor ce vindea licente.Delux23 s-a gandit ca aceasta este o meserie nobila si placuta deoarece lui ii placea foarte mult sa ajute oamenii . Asa ca s-a inscris la cursuri pentru a deveni un instructor.Dupa cateva teste . trecand peste greutati si-a indeplinit visul . Era foarte mandru de noua lui meserie chiar daca trebuia sa faca zi de zi naveta intre Los Santos si San Fierro . A petrecut momente minunate aici si-a facut noi prieteni si avea deja putina experienta.Desi avea un grad destul de mare in scoala de instructori pe Delux23 il lovise pofta de aventura,de adrenalina si de aceea s-a hotarat sa intre in The Barzini Family . A trecut cu greu peste momentul despartirii , dar era foarte hotarat in privinta deciziei luate.Acum Delux23 era un mafiot , avea mai mult respect insa stia si el la randul lui sa-si respecte atat aliatii cat si rivalii.Venise un moment greu in mafie , iar Delux23 a hotarat ca e timpul sa plece , sa incerce intr-o factiune foarte frumoasa : Police Department. Testele au fost grele si epuizante insa Delux23 a devenit un membru al Academiei De Politie.Era o meserie foarte frumoasa,invidiata de multi . Dupa 2 luni petrecute in acest departament Delux23 avea sa plece . Stia ca ii va fi dor de colegii lui insa si-a dorit altceva.A plecat asadar intr-o mafie cu un nou lider : The Cuneo Family.O mafie frumoasa cu colegi minunati , unde Delux23 s-a simtit ca acasa.Insa demoralizat de un razboi a vrut sa plece.Inca nu stia exact unde , insa s-a gandit ca locul potrivit pentru el este Hitman Agency.O factiune extrem de frumoasa , cu membri si un lider extraordinar.Era hotarat sa treaca peste orice obstacol pentru a deveni un asasin . Apoi a venit ziua in care liderul Hitman Agency isi alegea membrii , atunci ... To be continued.

Sper sa va fi placut.Multumesc pentru atentie si sa fie cu noroc !

Edited by delux23

Nume in joc: [FnK]UzZi

Level: 20

De cat timp jucati pe server: 5 luni

Factiuni precedente: Tcc,Taxi,Barzini,Paterno,Stracci,Ng

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: M-am plictisit.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: De cand joc samp mi-am dorit sa fiu un hitman.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 12-13 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Agenti Hitman omoara pentru o anumita suma de bani.

Nickname-uri anterioare: JustRadu

Motto-ul personal: ,,Remember who you wanted to be."

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/47637380048785974680.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Salut, ma numesc [FnK]UzZi, m-am nascut in frumosul oras LosSantos impreuna cu parinti mei, unde am crescut si am invatat multe lucruri. Eu la frumoasa varsta de level 5 Domnul [F4L]Balon m-a luat sa lucrez in compania lui numita Tow Car Company, acolo mi-am facut foarte multi prieteni care imi sunt prieteni si acum prieteni si mi-am facut treaba foarte bine impreuna cu iei, am vrut sa devin un mafiot bun si atunci Don Stracci Kip m-a luat sub protectia lui ajungand un Piccito di Stracci iar mai apoi un Soldato di Stracci a fost totul frumos a fost inceputul meu intr-o mafie foarte buna unde am invatat tot ce inseamna sa fi un mafiot bun, dupa un anumit timp eu am parasit Stracci si m-am indreptat in Ng unde General CiupaNezu m-a acceptat si am inceput sa opresc infractiuni provocate de talharii orasului. Dupa un timp am iesit si din Ng si m-am indreptat spre Paterno frumoasa mafie unde Don era Don Florinacyo eu am trecut testele si acolo a fost foarte frumos m-am distrat pe cinste in Paterno si era o mafie foarte frumoasa acolo in Paterno am prins si realizarea unui filmulet si multe altele. Dupa un timp am iesit din paterno cu gandul de a ma duce in FBI dar deoarece robotiquis ma respins am ramas civil un timp mai lung asa ca m-am gandit acum sa intru in HitMan unde am foarte multi prieteni si membri ai clan-ului [FnK], findca nu am fost niciodata in HitMan am auzit ca este foarte frumos si ca este una dintre cele mai frumoase factiuni mai ales de cand lider e Bill_Boannano asa ca povestea mea ar continua daca Director Bill_Boannano m-ar accepta in frumoasa lui factiune.

Nume in joc: AllexFTW

Level: 15

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server: 9 luni dar cu pauze.

Factiuni precedente: School Instructor, The Paterno Family, The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Motivul este unul simplu. Am fost demis pentru inactivitatea datorata unor probleme din viata personala

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi doresc sa intru in aceasta agentie pentru ca este una foarte experimentata, poate cea mai experimentata de pe server, cu membrii si un lider seriosi si maturi. In al doilea rand imi place sa lovesc din umbra ceea ce este cea mai mare calitatea a unui agent si imi doresc sa indeplinesc cat mai multe contracte.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 5, dar daca va fii nevoie voi sta si mai mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor puse pe jucatori, pentru a fi eliminati cei nedoriti din viata pe B-Zone. Deasemenea, se ocupa cu educarea celor noi, cu distractie, atunci cand isi are locul, cu prietenie, acolo unde este necesara, cu ajutor, acolo unde nu este.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, pot lucra in ambele moduri. Prefer modul individual si silent, cand e vorba de contracte. Daca va fii nevoie de forta suplimentara, munca in echipa este ideala, si ma voi alatura echipei.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da, nu suport limbajul cu "sh, tz, $" ..etc

Motto-ul personal: "When you play, play hard! When you work, don't play at all."

Poza cu status: Click

Biografia caracterului : AllexFTW s-a nascut in urma cu 5 luni, in iarna anului 2010 pe serverul B-Zone RPG. In zorii zilei pe 25 februarie, Doamna FTW a dat nastere unui prunc minunat, la Spitalul Los Santos. Parintii l-au numit AllexFTW. AllexFTW crestea intr-o familie modesta iar acesta o observat acest lucru si a hotarat sa invete si sa fie premiantul clasei. Acesta a terminat Scoala Generala din Los Santos si Liceul din San Fierro cu note maxime si a hotarat sa se inscrie la Facultaet din Las Venturas pentru o anumita specialzire care ii aducea totodata un job bun pentru a putea castiga bani pentru el si familia lui. In cele din urma a absolvit Facultatea cu magna cum laude, a obtinut un job bun la renumita factiune pasnica School Instructors. El muncea, dar in zadar pentru ca liderul de atunci avea "un preferat" pentru postul de Vice-Director. In cele de urma si-a prezentat demisia si a plecat mahnit la Jizzy pentru ca vroia sa isi inece amarul. Nestiind cum sa le spuna alor lui ce s-a intamplat sa hotarat sa mearga pe jos pana acasa, pentru a se gandii la ce la va spune. Insa pe drum, mahmur cum era, acesta a fost martorul unei crime, doi mafiotii omorand un om in varsta pentru niste datorii. A doua zii cand s-a trezit din betie acesta a aflat ca omul ucis era chiar tatal sau. AllexFTW nu a mai stat pe ganduri atunci si a hotarat sa intre in The Paterno Family pentru a incerca sa afle cine au fost acei mafiotii care i-au asasinat tatal. In Paterno AllexFTW s-a inteles bine cu anumiti membrii dar mai ales cu liderul dar dupa o anumita perioada a hotarat sa parasesca mafia pentru ai cauta in continuare pe acei doi mafiotii. Acesta a luat o pauza un timp incercand sa isi aduca aminte detalii din acea noapte blestemata pentru ai fii de ajutor sa afle anume indicii, dovezi, piste. Nereusind el a intrat in The Corleone Family unde alaturi de bunul sau prieten Spawnn3l, care l-a sprijit, i-au gasit pe cei doi mafioti si i-au ucis. AllexFTW a ramas loial familiei Corleone acolo castigand ceva bani a reusit sa isi intretina familia foarte bine. Dupa o anumita perioada a fost demis fiindca anumite probleme l-au rapus la pat si l-au facut sa fie inactiv. Acum fiind multumit de viata lui, fiind constient ca si-a razbunat tatal decide sa intra in Hitman Agency pentru ai putea ajuta si pe altii sa isi razbune apropiatii...To be continued.

Multumesc!

Edited by AllexFTW

Nume in joc: Sccoci

Level: 29 (116/120)

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: 1 an si ceva

Factiuni precedente: News reporter , Barzini , FBI.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: nu imi placea ceea ce faceam

De ce doriti sa va alaturati agentiei: deoarece este o Agentie foarte bine organizata , membri serosi , spirit de echipa,

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 6-7

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu indeplinirea contractelor

Nickname-uri anterioare: Originals

Motto-ul personal: Pentru a castiga totul o fiinta trebuie sa stie sa piarda.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/26231285247638747028.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Sccoci s-a nascut intr-un mic satulet din marele oras Los Santos. El , impreuna cu familia sa, parintii si inca 2 frati, traiau intr-o mica casa. Nu erau saraci, nici bogati, traiau foarte bine. Tatal sau lucra ca angajat la F.B.I., mama sa era in News Reporter. Fratii sai erau deja la facultate cand Sccoci era la scoala. Ajungand la varsta de 12 ani , a decis sa se faca Paper Boy deoarece voia sa ajunga reporter , la fel ca mama sa. In fiecare zi, tatal sau muncea din greu si isi risca viata ca sa castige bani sa se poata muta la oras. Intr-o zi linistita de toamna, niste gangsteri au venit peste familia lui Sccoci in casa , sa il omoare pe tatal sau deoarece l-a omorat pe liderul Familiei Stracci. Din ziua acea, Sccoci a ramas singur pe lume, nu mai avea mama, nici tata, nici frati. Abia implinise varsta de 18 ani. Deoarece era cunoscut de catre reporteri, findca impartea ziare in fiecare zi prin oras, liderul de la News Reporter i-a intins o mana de ajutor si l-a acceptat in factiune. In fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare minut cand dadea cate un anunt isi aducea aminte de mama sa , care muncea din greu si de tatal sau. Abia isi putea sterge lacrimile de pe ochi. Isi facuse prieteni, colegi noi acolo, deja incepuse o noua viata. Dupa o saptamana, s-a gandit sa isi razbune familia si sa se alature celor din Police Department. Din pacate, cererea i-a fost respinsa. In acel moment , nu i-a trecut prin minte decat cum altfel te poti razbuna pe gangsteri daca in politie nu ai reusit. Asa ca s-a alaturat rivalilor celor dinStracci, renumita Familie Barzini . [F4L]Oasis9 l-a primit pe Sccoci cu bratele deschise. Toti se purtau cu el ca si cum era in Familie de o vesnicie. La o saptamana dupa ce a intrat in familie, si-a razbunat toata familia si a ucis acei membrii din Stracci. Timp de trei luni a stat in acesta familie. A primit rank 4 in toata aceasta perioada. Deja ajunsese sa faca antrenamente cu membrii Barzini, era un gangster foarte renumit, respectat. In toate aceste 3 luni, liderii s-au schimbat destul de des. Dupa un timp Sccoci a renuntat la familia lui si acum doreste sa se alature celor mai buni asasini platiti din lume, Hitman Agency.

Edited by Originals

De cat timp jucati pe server: 8 luni

Factiuni precedente: Multe. NG,FBI,SI,Hitman,Stracci,Cuneo,Barzini, TCC

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Motive personale.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: E o factiune complexa,disciplinata. Pe langa asta, am si destui prieteni aici

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 4--5-6 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Anihilarea persoanelor contra-cost.

Nickname-uri anterioare: [MFL]OVerLoad

Motto-ul personal: Dificultatile exista pentru a fi depasite

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/71552114611952113725.png

Acum, deoarece vreau sa demonstrez ca pot, incerc sa ma angajez din nou, asasin platit, insa, prima data respins, m-am gandit sa inncerc din nou.

* Am pus aceeasi biografie deoarece nu s-a mai intamplat nimic de atunci. Sper ca este in regula.

* Imi cer scuze pentru al 3-lea post, am inteles tarziu ca nu trebuie sa am factiune in poza cu stats.

Nick in joc : Mr.RapperU

Level : 16

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server: De peste 1 an.

Factiuni precedente: The Cuneo Family , The Stracci Family , The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut aa incerc altceva

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Vreau sa aut factiunea plin indeplinirea contractelor puse de playerii B-Zone-ului.[/size]

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 13 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor.

Nickname-uri anterioare: Primul : vYsYoN , Al doilea: Sadd

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur , in toate factiunile care am fost pana acum am lucrat in echipa.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur , Am 8 clase si media generala 9.47

Motto-ul personal: Respecta si vei fii respectat & Cine rade la urma , rade mai bine.

Poza cu status: /Stats

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

RapperU sa nascut intr-un oras mic numit Bay Side.Parintii lui erau saraci si locuiau intr-o casa darapanata.Parintii lui munceau din greu ca fiul lor RapperU sa se simta bine,dar serviciul nu le indeplineau dorinta.Tatal s-au sa implicat cu niste mafioti sa ii ajute cu vanzarea de droguri si arme fiind dealerul lor. Mama lui a ramas acasa avand grija de RapperU. Pana la urma tatal lui RapperU muncise destul cat sa cumpere o casa in Los Santos, dar pateste un accident tragic. Cand transporta ultimul pachet de droguri si ultima arma vanduta a auzit ca el nu isi va primi banii niciodata. Nervos, tatal lui RapperU a incercat cat a putut el de mult ca sa il gaseasca pe acel mafiot puternic sa poata sa primeasca bani din munca depusa.La gasit , tatal sau ascuns bine a doborat 2 mafioti de paza cu cutinul , nu sa auzit nimic. Continua sa mearga si sa se ascunda,deodata a venit un paznic spre el , l-a vazut , sau auzit focuri de arma , tatal lui RapperU a omorat acel mafiot dar inca 4 au venit dupa el. Repede sa fuga si sa se ascunda ia aparut acel mafiot puternic in fata lui . Din nefericire tatal lui RapperU moare impuscat in inima de acel mafiot. Mama lui a tot incercat sa ascunda asta lui RapperU , dar la varsta de 13 ani a auzit pe mama lui vorbind de acest incident. Cu timpul RapperU a inceput sa creasca si sa se obisnuiasca cu viata de pusti simplu prin cartierul unde locuia el. RapperU a crescut mare , intr-o zi mama lui venea de la magazin , acei mafioti au rapito si au chinuito , violato si dupa ce si-a batut joc de ea a omorato. MaJesTic era foarte suparat , nervos , trsit si ii era foarte mare teama. Politia a inceput acel caz de 2 sapt de la moartea tatalui sau.Politia au facut multe cercetari si cautari pentru a prinde acel mafiot . Pana la urma la gasit , iau murit 16 soldati de echipa si 4 agenti foarte experimentati , iar mafiotul a fost arestat pentru 30 de ani de puscarie , el avand doar 21 de ani.MaJesTic a trait mai departe viata sa la camin , a fost adoptat de o familie foarte primitoare. A facut varsta de 20 intr-o zi , in acea zi si mafiotul a fost eliberat , RapperU cand a aflat , a plecat dupa acel mafiot , era intr-o seara foarte urata , Mafiotul a sosit cu escorta sa , eu eram ascuns in tufisuri. Inainte ca sa sosec la baza mafiotului am spart un magazin de arme , mi-am luat o arma puternica , un sniper.Eram concentrat ca sa imi indeplinesc dorinta . Mafiotul vorbea cu membri sai , eu mi-am pregatit arma , sa intors cu fata la geam , ma vazut si ma cunoscut , si-a dat seama ca sunt baiatul fostului sau membru. Am tras lovindu-l in inima , masina era peste drum , am fugit repede , mafiotii veneau dupa mine , cele din urma am scapat nevatamat , membri sai nu stiau ce sa faca acum . Mi-am continuat viata mai departe , dupa ce l-am omorat pe acel mafiot am facut rost si de bani dupa , mi-am dorit sa fiu un asasin , asta sa fie munca mea , asasinez persoane pe bani , am vrut sa depun un CV , la o agentie , Hitman Agency , acum astept in liniste e-mailul de la agentie cu informarea depre CV-ul meu . RapperU si-a gasit o fata , sa casatorit cu ea , au facut 2 copi , o fata(Maria) si un baiat(Daniel).Totul este foarte bine de acum incolo , voi avea grija de familia mea, cu noua mea casa din Los Santos si masina noastra.

Edited by FreEEesHH

Nume in joc: AlbertS

Level: 22-23

Varsta(reala):

De cat timp jucati pe server: Fac un an in septembrie :P

Factiuni precedente: Medic | Taxi | Cuneo | Fbi | Tataglia | Paterno

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Nu am fost demis :P Doar ca nu imi placea factiunea (pasnica)

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Imi place foarte mult sa fiu Hitman si am mai colaborat cu liderul acestei factiuni pe cand era in FBI si mi-a facut placere adica o foarte mare placere

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 9-10

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Primesc contracte de la player pentru a omora playeri ce ii deranjeaza

Nickname-uri anterioare: Nu am avut ;)

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur :P

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da :)

Motto-ul personal: E greu sa iti faci cu adevarat un PRIETEN ;)

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/27248046018606708929.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte) :

Alberts sa nascut La Spitalul Los Santos si a avut o copilarie chinuita , deoarece parintii lui o ducea foarte greu cu banii . La LvL 4 el si-a dorit foarte mult sa devina Medic si a resusit unde a adus un venit in plus familiei care ii multumesc si acum pentru ce a facut . AlbertS La LvL 7 sa hotarat sa intre intro familie respectata pentru a castiga si mai multi bani din combinatii dubioase . Florinacyo la acceptat in Paterno Family si de aici incepe sa isi recapete respect datorita lu Florinacyo care la ajutat enorm de mult . La LvL 10 se hotaraste sa ia o pauza in lumea interlopa , dar LeBron lider pe atunci la ademenit in familia sa Cuneo Family si a stat acolo doar pana la LvL 12 deoarece nu era activitate . LvL 13 a revenit din nou in Familia sa draga Paterno Family unde usor usor devine respectat si cunoscut . La LvL 17 iese pentru a intra in FBI unde Bill_Bonanno il accepta si trece testele cu brio , in Fbi AlbertS sa simtit foarte bine prin colaborarea cu Bill si Robotiquis . La LvL 18 iese si intra in Paterno iar unde Florinacyo il accepta din nou cu cea mai mare placere si capata foarte mare experienta in ceea ce priveste armele , apoi se hotoraste sa iasa din nou din Paterno pentru a se duce la fratele lui de sange [bis]Rzr.Marius in Taxi la LvL 21 unde duce o viata frumoasa cu Loganul prin orasele Ls | Sf facand banuti frumosi. LvL 21 intra in Tataglia unde intra pentru gura lui [bis]Croco si are o aventura placuta dar saracacioasa din puct de vedere al actiunii si se hotaraste sa iasa la LvL 22 . AlbertS sa hotarat sa intre acum in HITMAN Agency unde are multi prieteni si vrea sa doboare recordul de contracte facute intro saptamana . Acum sa vedem daca Bill il va accepta pentru teste. El spera ca da.

Edited by alberts

Nume in joc: d3m0

Level: 30

De cat timp jucati pe server: 16 aprilie 2009...

Factiuni precedente: Corleone,PD,Barzini

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: am vrut sa intru in Hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Este printre factiunile care-mi plac+ca as vrea sa experimentez cva nou si diferit

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: depinde de zi,pot sta si 7 sau mai mult...

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorarea oamenilor in schimbul unei sume de bani cu cat mai mult profesionalism,acestia fiind obisnuiti sa omoare cu sange rece,indiferent de persoana

Nickname-uri anterioare: nu am avut

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: desigur,pot ajuta pe oricine oricand

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: da

Motto-ul personal: Niciodata nu spune Niciodata

Poza cu status: 08923535367059751450_thumb.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): d3m0 s-a nascut in Los Santos la spitalul All Saints.El locuia impreuna cu parinti lui intr-o casa mica,cu un venit decent dar si cu destule neajunsuri.Datorita acestui lucru d3m0 s-a gandit sa intre intr-o mafie cunoscuta din orasul lui pentru a face bani.Intrand in La Cosa Nostra acesta incepe sa fura,sa vanda droguri si arme pt a face bani pentru familie.In urma unor razboaie cu mafiile rivale el isi pierde parintii,omorati in propria casa.Observand greselile pe care le-a facut d3m0 intra in Politie pentru a face 'curat' pe strazile din Los Santos de infractori.Dupa o lunga perioada de activitate in politie el pleaca din Los Santos dar revine 2-3 luni mai tarziu intrand din nou intr-o mafie din Los Santos si anume The Stracci Family.Probleme incepuse sa reapara iar acesta intra in Police Department unde iese in urma unui wipe.Participand la un eveniment,d3m0 se intalneste cu liderul Barzini,Oasis,unde acesta ii propune sa ii se alature in mafie.Acceptand,el porneste sa si faca o noua viata alaturi de Oasis si noi sai colegi dar dorul de Police Department il face ca o luna mai tarziu sa isi dea demisia pt a reintra in PD.Aici isi face multi prieteni cu care mergea la patrulat,iar la rangul 3 dupa suspecti.Afland de un oras nou,Las Venturas,d3m0 intra in Corleone pentru a afla cum este viata aici.Facandu-si prieteni noi acesta incepe sa se ocupe din nou de ilegalitati precum prostitutia,vanzarea de arme si droguri,furtul masinilor.Acesta strange bani si isi ia o masina ieftina pe gustul lui.Stand o perioada civil,avand ceva timp de gandire,el face o cerere pentru a putea intra in Hitman

Edited by d3m0

Nume in joc: MzQPauL

Level: 13

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server: Cam de vre-un 1 an si cv

Factiuni precedente: Stracci TCC

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Mam lasat de joc pentru cateva luni dar acum am revenit si vreau sa stau cat mai mult pe B-zone

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece imi place sa asasinez si de mic mia placut jocul hitman :X si vreau sa ma fac si pe samp sa vad cum este aceasta factiune :)

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Cam 10 ore aproximativ

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea oamenilor contra unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare: Nu am avut alt nick in afra de acesta.

Motto-ul personal: Respecta si vei fi respectat

Poza cu status: http://img594.imageshack.us/img594/2888/samp007sw.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): MzQPauL sa nascut intr`o familie foarte bogata din centrul LS-ului.El de mic a fost rasfatat si respectat de ceilalti copii de rand pana intr`o zi cand niste gangsteri l`au omorat pe tatal lui care era hitman.De atunci au intervenit probleme iar averea familiei a inceput sa scada brusc.El si mama lui au fost nevoiti sa isi vanda palatul in care locuiau si sa se mute intrun orasel din apropierea bazei Hitman.El in fiecare zi era placat de acasa si statea cu membrii hitman.Mama lui era ingrijorata de starea baiatului asa ca ia interzis sa mai se duca pe acolo.El a fost foarte revoltat si a fugit de acasa.MzQPauL a locuit prin hambarurile din baza doar de dragul de ai vedea pe membrii.De suparare mama lui a murit la scurt timp dupa ce acesta a fugit de acasa.Iar acum pentru a`si razbuna tatal si pentru ai arata mamei sale din ceruri ca stie ce face MzQPauL vrea sa intre in Hitman Agency.

Nume in joc: xTeNsioN

Level: 28/29

Varsta(reala): 15 aproape 16

De cat timp jucati pe server: 1 an

Factiuni precedente: aproape toate , inafara de hitman

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: http://b-zone.ro/rpg/index.php?option=com_...rticle&id=5 =>link-ul catre demisie

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Pentru ca vreau sa demonstrez ca sunt capabil de aceasta factiune si vreau sa arat respectul meu tuturor membrilor Hitman Agency

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 7-10 ore , fara afk

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu rezolvarea contractelor puse de alti playeri

Nickname-uri anterioare: x10sion,ShinyShadow , [FnK]ShiNy , xTeNsioN

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Desigur

Motto-ul personal: Respectul il capeti prin fapte

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/71849233556489634003.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Micutul xTeNsioN a fost abandonat de parinti sai la Gara Los Santos pe la varsta de 1 an.Dupa ce a fost abandonat , a fost crescut de un grup de oameni ai strazi pana la varsta de 12 ani.Intr-o zi se plimba pe strada si a vazut cum actioneaza un medic adevarat , asa ca s-a apucat sa faca scoala , si a reusit sa se alature medicinei.Intr-o zi , matusa mea mi-a spus ca tatal meu a fost taximetrist , si ea vroia sa il urmez pe tata in viata , pt ca era un om destept.Intr-o zi mi-am dat demisia din medicina si eram pasionat de condus , asa ca am decis sa aplic la Taxi Cab Co.Am fost acceptat si am dat test din regulament si HQ-urile de pe server.Intr-o zi , seful meu m-a prins cu arme la mine , asa ca am fost demis.Dupa ce am fost demis , eram pasionat de arme si doream sa ajut legea.Am facut aplicatie la National Guard unde am fost acceptat si am dat testul din regulament , arrest list si wanted list , si la arme din mp5 , m4 , si deagle , am trecut testele cu succes , liderul meu , CiupaNezu spunea ca fac o treaba foarte buna si am primit rank up-uri multe.Dar intr-o zi incepeam sa ma droghez , umblam cu whore , asa ca am decis sa imi dau demisia fiindca , nu doream sa am si aici probleme.Intr-o zi , cand eram civil , am vazut un /ad ca Cuneo family recruteaza , asa ca mi-am incercat norocul si am fost acceptat , eram foarte fericit din cauza ca aceeia era prima mea mafie.Intr-o zi liderul nostru ne-a spus ca vom avea un war , eram aliati pe atunci cu Barzini si Paterno family , am luptat impotriva Aliantei din Los Santos , si am fost victoriosi.La war am vazut cat de bine lucreaza Corleone family , asa ca mi-am incercat norocul la Corleone , unde am fost acceptat.Si dupa atatea factiuni , eram satul de toate factiunile.Am stat o vreme civil , pana am incercat norocul la FBI , unde liderul , Robotiquis , m-a acceptat , acolo am stat o vreme pana mi sa facut dor de mafii , asa ca am intrat in Barzini family , unde am crezut ca voi avea prieteni adevarati , dar nu a fost asa.Si acum doresc sa aplic la Hitman Agency , unde am cativa prieteni , si sper sa fiu acceptat , Multumesc

Edited by ShiNy

Nume in joc: Luigi

Level: 22-23

De cat timp jucati pe server: 1 an si ceva.

Factiuni precedente: PD . Cuneo , Corleone ..

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit fosta factiune deoarece nu prea era activitate.

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Sncer as vrea sa indeplinesc cat mai multe contracte , multumesc.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: 10-11

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu facerea pe plac a unor oameni , adica omorarea la comanda a altor oameni.

Nickname-uri anterioare: Ghezby_Luigi

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

Motto-ul personal: Inovate don't imitate.

Poza cu status: http://www.img.b-zone.ro/images/87685946832983953640.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Numele meu este Luigi , am aflat de acest server de la un prieten , in vara anului 2009 , la inceput nu mi`a prea placut , apoi kLsH m`a incurajat foarte mult sa raman , si am ramas. ; Luigi s`a nascut la marginea orasului Los Santos , langa niste oameni foarte bogati , case foarte multe si mari , vile ... Luigi a avut o boala foarte rara si grea de vindecat ... mama lui nu stia ce sa se mai faca cu el , nu avea un venit destul de mare sa il intretina foarte bine si sa il vindece de boala , avand oameni bogati langa el , s`au imprietenit foarte repede cu ei , fiind niste oameni foarte de treaba. Parintii lui Luigi au inceput sa cerseasca bani in oras la inceput , inainte ca oameni de afaceri sa stie de boala fiului lor Luigi, cand intr`o zi oameni de afaceri au facut o vizita familiei mele , au vazut ca ceva nu era bine in ochii mamei si au intrebat daca totu' este in regula , mama nestiind ce sa zica ... a spus ca nu este chiar asa de buna sanatatea in familie , oamenii de afaceri erau putini ingrijorati si au intrebat ce nu este in regula?! Mama lui Luigi le-a spuns ca sufera de o boala foarte rara Luigi si le trebuie o suma foarte mare pentru a`l vindeca. Oamenii fiind buni l`au ajutat si Luigi s`o vindecat printr`o operatie in China. Luigi a crescut mare , are 22ani (level) si a urmat o facultate , apoi a aplicat la Hitman Agency , unde asteapta raspunsul liderului Bill.

Nume in joc: Alejandro

Level: 28

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server: Din 28-Decembrie 2009

Factiuni precedente: Tow Car Company,The Stracci Family(2x),National Guard,F.B.I,The Barzini Family,The Cuneo Family,Taxi Cab Company,The Corleone Family,Fireman/Paramedic.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Nu am reusit sa ma acomodez..

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Deoarece este o factiune plina de actiune,o factiune care nu are timp sa leneveasca si are un lider nemaipomenit.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Cam 6-7 ore uneori,alteori mai mult,alte ori mai putin,dar 6-7 in medie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Aceasta agentie se ocupa cu indeplinirea contractelor, puse de unii playeri, contra unor sumer de bani.

Nickname-uri anterioare: Spawnn3L

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur,dar din cate stiu eu fiecare membru ar trebui sa se descurce sa resolve contractul pe care il are de facut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Da,de ceva timp scriu correct ramatical. Mai am mici scapari,dar cu timpul se rezolva.

Motto-ul personal: Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez. Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu conduc . Mergi langa mine si fii prietenul meu.

Poza cu status: http://img.b-zone.ro/images/12152088539501560942.png

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte): Spawnn3L s-a nascut in San Fierro in 28 decembrie 2009. Din cauza problemelor financiare din familie,el s-a angajat chiar de la varsta de 5 ani in Tow Car Company,dar a avut o pauza de 3 luni din cauza unor probleme de sanatate. Cand a revenit,[F4L]balon l-a dat afara din cauza inactivitatii neanuntate. Moartea,l-a vazut pe acest pusti de 5 ani plin de viata,la eventuri gen “Deagle” la care a fost present l-a vazut cum tragea si s-a decis sa-l ia in Stracci,la el in factiune pentru a ridica factiunea. Cu timpul,Spawnn3L a reusit sa ajunga sub-lider la Stracci. Din cauza dorintei arzatoare de a intra in Hitman,s-a decis cu Moartea si a iesit din Stracci,dar degeaba deoarece Mr.Lexutzu nu l-a vrut in factiune. Suparat,s-a dus de partea legii si a intrat in National Guard. Din cauza unor conflicte,a vorbit cu Generalul CiupaNezu si cu Directorul de la F.B.I si anume Dark_Seeker si a reusit sa se transfere in F.B.I. Datorita unor acte nerezolvate,a fost dat afara din F.B.I si s-a dus in factiunea Taxi Cab Company. Liderul a avut grave boli,criza il ajunsese din ce in ce mai mult pe Spawnn3L si dupa doua saptamani si-a dat demisia. Pentru a doua oara a avut dorinta de a intra in Hitman,dar Alin.Amasttid l-a respins deoarece,de asemenea nu il dorea in factiunea lui. Suparat din ce in ce mai rau,a intrat in mafiile The Barzini Family,The Cuneo Family si The Corleone Family si a intrat pentru a doua oara in The Stracci Family,dar a iesit si de acolo dupa o saptamana.La varsta de 14 ani,cand si-a facut buletinul si-a schimbat numele in Alejandro. Hotarat sa mai tina legatura cu departamentele,din cauza caldurii de afara sa ajute persoanele carora li se face rau,si sa ii ajute pe oamenii cu diferite boli,s-a decis sa intre in Fireman/Paramedic. Dupa un timp s-a decis sa iasa din Fireman/Paramedic deoarece nu reusa sa se adapteze cu restul colegilor si ii era foarte frica sa nu ia vreo boala de la oameni. Dupa ce si-a depus demisia si din Fireman/Paramedic,a vazut ca Hitman recruteaza. Fericit si cu dorinta arzatoare de a intra in Hitman,acuma depune o cerere pentru factiune,si-a scris toata viata lui si spera sa fie acceptat. Suparat ca a picat testele,s-a decis sa reintre in F.B.I cu un nou lider si anume Robotiquis. A stat 2 saptamani acolo,dar din cauza unor probleme a fost intr-un fel nevoit sa-si dea demisia. Acum vede pentru a 3-a oara (cred,nici eu nu mai stiu numarul)ca Hitman Agency recruteaza si si-a depus iar CV-ul.

91221004874966586736.png
Agency sing-up closed

Prea putine locuri disponibile guys
.

Alphonso_Capone, Delux23 si xtension acceptati
.

Asteptati rezultatele testelor, poate mai dau o sansa unuia dintre voi
.
Daca nu editez nimic timp de 24 de ore s-a dus sansa
.

Edited by Bill

Nume in joc: [fnk]bynum, ceva gen.

Level: 39

Varsta(reala): N-am ... sunt robot.

De cat timp jucati pe server: Mult timp si regret asta.

Factiuni precedente: De unde dracu' sa stiu.

Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune: Habar n-am unde am fost, motivu' :-??

De ce doriti sa va alaturati agentiei: Bla bla bla ... bla bla bla, e Bill, bla bla bla, intra Silveeer ... apoi e liniste si Bill e om calumea ... nu e inconjurat de pupincuristi si alte specimene ... isi da seama cand omu' care-i in factiune e prost si cand nu.

Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?: Habar n-am, nu ma uit la ceas.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omorat nabalai, intr-un mod cat mai frumos.

Nickname-uri anterioare: :-??

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Eu am, restu' au ?

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?: Cam da.

Motto-ul personal: N-am, inca.

Poza cu status: http://h.imagehost.org/0055/sa-mp-0001.png ~ Sunt mai multe so.

Biografia caracterului (Minim 150 de cuvinte):

Ce pot sa zic, nu vreau sa-mi amintesc despre trecutul 'caracterului' meu pe acest server fiindca ar trebui sa iau 100 de aspirine. Nici nu vreau sa fac ceva cu explozii si artificii. Zic pas.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.