Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc: sN00py.

★ Level: 16+

★ Varsta(reala): Implinesc 17 ani pe 23 octombrie.

★ De cat timp jucati pe server? De 5 luni si 1 saptamana.

★ Factiuni precedente: Taxi Cab Co., Tow Car Co. The Paterno Family, The Cuneo Family, National Guard.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am considerat ca nu ma descurcam bine, si fusesem inactiv, si de acea am cerut FW-uri pentru fiecare motiv.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Vreau sa imi fac noi colegi, sa indeplinesc contracte, si sa fiu alaturi de Woozie.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5 ore chiar 6 pentru ca trebuie sa mai trec si pe la liceu.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Contracte, mai bine zis, asasinarea oamenilor.

★ Nickname-uri anterioare: No-one.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

★ Motto-ul personal: Do not forget where you started.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Click.

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3.

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Revin cu edit pana imi creez una.

30039496461738122207.png

Recrutez 3 agenti

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: Liviu_Iulian

★ Level: 28

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? 7 luni

★ Factiuni precedente: Fireman/Paramedic,Taxi,Tcc [3x-sublider],News Reporter,School Instructor,The Stracci Family,The Cuneo Family [rank 5],The Tattaglia Family,Federal Bureau of Investigations [3x]

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demis la cerere!

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca imi place aceasta factiune,si este visul meu sa ma alatur acestei factiuni de cand am inceput sa joc samp!

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4-5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Se ocupa cu rezolvarea de contracte,asasineaza pentru banii!

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut!

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da!

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da!

★ Motto-ul personal: Fie roata si patrata,tot se mai intoarce odata!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/86400524404785541336.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Liviu_Iulian s-a nascut la spitalul din Ls..si de mic a inceput sa munceasca ca sa se poata intretina.Prima data el a mers la ferma unchiului sau si a castigat deajuns sa poate sa isi ia de mancare si cateva haine!Mai departe el a inceput sa lucreze ca medic,si sa salveze vietile oamenilor.Cu timpul el a devenit un mafiot renumit,si s-a acopat mult timp cu droguri si arme!Prima lui mafie a fost The Stracci Family..unde a inceput viata de mafiot.Dupa acea au urmat si alte mafii..unde el a invatat si mai multe lucruri..si s-a perfectionat in eagle!Dupa ce a petrecut ceva timp in mafii,el a mers alaturi de Don Balon si a fost mana lui dreapta,pe o perioada lunga de timp!Cand lucrurile nu au mai mers el s-a indreptat spre FBI,unde a muncit din greu si a castigat o suma frumoasa de banii sa isi poata cumpara si el o masina!Cu timpul,ca sa mai faca banii a trecut si prin School Instructor,TAxi..si celelalte factiuni pasnice!Liviu doreste acum sa se alature acestei factiuni,pentru ca acesta este visul lui de cand joaca Samp!Asteapta un raspuns,si promite ca nu v-a dezamagi daca se va alatura ''familiei''!Aceasta este povestea caracterului in mare!MUltumesc!

Scz Woozie,dar retrag cererea!Inca nu sunt pregatit!

Edited by AgenT007

Nume in joc: Ferarry_robert

★ Level: 19+

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? de 5-6 luni

★ Factiuni precedente: Cuneo Family,Stracci Family,Fireman/Paramedics,School Instructor

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: O neintelegere cu leaderul .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru ca este cea mai puternica de pe server si intodeauna mi-am dorit sa intru in hitman pentru a indeplini contracte si a-mi face noi prieteni.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6-7 ore si in weekend 8-9 ore.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu rezolvarea contractelor si blacklist.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Nu am un motto personal.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...18593662624.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascult in Los Santos.Ambii mei parinti lucrau in politie,erai doi oameni straluciti din punct de vedere al legii.Intotdeauna respectau regulamentul si asa mi-au impus si mie sa fac.Dupa ce am terminat facultatea de medicina,am devenit medic la Spitalul Central din San Fierro,unde am incununat cu succes multe operatii.Dar apoi gresind o doza am ucis din culpa un pacient si am fost dat afara din spital.Am inceput sa beau,sa ma droghez,sa ma iau de oameni nevinovati pe strada,doar din cauza frustrarii mele interioare,si printr-un anturaj precar am ajuns sa fac parte din mafia Stracci,o mafie care se ocupa cu drogurile si colectarea taxelor de protectie.Apoi am schimbat "gasca" si m-am alaturat celor din Cuneo pentru ca in Stracci eram suspectat de uciderea unui "camarade".Am plecat si din Cuneo pentru acelasi lucru,suspect de asasinarea unui coleg.Acum visul meu este sa intru in Hitman Agency si sa face ceea ce imi place,kill and kill again.

Edited by FerStrAcCi

★ Nume in joc: Razvan40

★ Level: 17

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? 4 Luni.

★ Factiuni precedente: Tow car compani de 2 ori.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost membru tcc de 2 ori . Acum simt nevoia sa incerc ceva Nou.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Aceasta agentie o am la suflet de la lvl mic. Imi place cea ce fac.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4-5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Asasini platiti.

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur

★ Motto-ul personal: ''Sunt mai rapid ca un glont'' !

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/60207577257634638245.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Totul a inceput in luna iulie . Micul Razvan40 s-a nascut in spitalul din Los Santos . Acesta dupa ce a crescut un pic a mers la gara sa isi faca prieteni si sa invete cum sa obtina un job. Si-a facut prieten multi si a invatat sa fac bani la Ferma . Dupa ce a mai crescut pana la lvl 10 a incercat sa caute un loc de munca in alta parte . A depus o cerere la ToW Car Company . A asteptat cu sufletul la gura Raspunsul Lui Balon. Dupa ce a fost acceptat si a trecut testele acesta s-a apucat de lucru. A stat in Tcc pana pe la lvl 17 . Acum Razvan40 incearca sa se alature Asasinilor. Multumesc !(daca voi fi acceptat voi cere /uninvite . deja am facut cerere pentru demisie)

★ Nume in joc: rapboy56

★ Level: 17+

★ Varsta(reala): 14 ani

★ De cat timp jucati pe server? 6 luni

★ Factiuni precedente: S.I, N.R, Paterno, Cuneo.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: S-a dat wipe .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Mi-am dorit din tot deauna sa devin Hitman si de accea doresc sa intru in Agentie.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4-5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu rezolvarea contractelor .

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Motto-ul personal: Nu risti nu castigi

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/24834541312903182726.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Eu m-am nascut in orasul Los Santos langa gara.La varsta de 14 ani am inceput sa lucrez ca Farmer o bucata buna de timp.2 ani mai tarziu am fost solicitat de Firma de Truck sa lucrez pentru ei.Dupa 10 minute de negocieri am acceptat contractul propus de ei.La level 7 am intrat in School Instructor .In prima zi de munca colegi ma ajutau imi explicau ce trebuie sa fac , asa mi-am facut cei mai buni prieteni acolo.3 levele mai tarziu am pasit spre usa televiziuni, News Reporter .Acolo am lucrat forte mult si sper ca sa vazut munca mea acolo .Dupa 2 saptamani am depus demisia pentru a intra in The Paterno Family.Cea mai buna mafie in care am fost vreo data miam facut prieteni nu am creat probleme.Am mai fost o perioada de timp in cuneo acolo m-am inteles foarte bine cu toti colegii. Avatarul meu rapboy56 este o persoana care doreste sa isi faca prieteni care nu creaza probleme si nu vrea sa intre in alte anturaje specifice lui.

Nume in joc: Maryus28

★ Level: 15

★ Varsta(reala): 15 ani si 8 luni

★ De cat timp jucati pe server? 3 luni aproape

★ Factiuni precedente: Fireman/Paramedic, The Cuneo Family, The Corleone Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place treaba pe care o fac, si ii respect. (imi pare rau pentru inconvenientele din trecut)

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-12 ore (12 ore stau in weekend)

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor puse pe jucatorii rai.

★ Motto-ul personal: "Don't give up so easy, continue to try!"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/80493415626007967235.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3 warns

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Maryus28 s-a nascut in orasul Los Santos. El era un copil orfan care bantuia strazile in cautare de lucru. El s-a angajat la ferma unde a castigat cativa banuti si a decis sa plece aplicand in Fireman/Paramedics. Perioada in care a fost in acest departament i-a placut foarte mult, dar a decis sa plece din pacate din cauza unei mafii care il santaja. El a decis sa intre in Cuneo unde nu a fost foarte bine primit, dar s-a inteles foarte bine cu un coleg. Impreuna au decis sa plece din mafia Cuneo si sa intre in Corleone dar din pacate colegul lui a fost omorat de catre membrii Cuneo. In mafia Corleone a avut cateva momente frumoase si s-a inteles foarte bine cu colegii cei noi care l-au acceptat. Acuma plecand din aceasta mafie nu va uita ce clipe a avut si ar vrea sa devina un Hitman celebru.

As vrea sa-mi acordati o sansa daca se poate. Va promit nu o sa regretati, multumesc !

★ Nume in joc: Tonyy

★ Level: 25

★ Varsta(reala): 18

★ De cat timp jucati pe server? 7-8 luni

★ Factiuni precedente: Taxi Cab Company, Tow Car Company, News Reporter, Cuneo Family, National Guard, Federal Bureau of Investigations, Police Department!

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am parasit News Reporter deoarece am ramas fara lider o perioada indelungata de timp si consideram o bataie de joc!

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este cea mai bine organizata factiune si imi place aceasta meserie!

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6 ore (depinde la o zi la alta-poate fi si mai mult)

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Indeplinesc contractele pe care playeri serverului pe pun pe capetele oamenilor! Omoara pentru bani!

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut alt nume

★ Motto-ul personal: Intotdeuna este loc si de mai bine!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 54098145544719900071.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Tonyy s-a nascut in orasul Los Santos!Un oras cu o criminalitate si o coruptie foarte ridicata!A incercat sa fie un cetatean cinstit, muncind din greu si incercand sa fac bani curati insa se pare ca intr-un asemenea oras acest lucru nu se prea poate! Politisti corupti peste tot, mafioti care ar face orice pentru un ban la orice colt de strada, si alti civili care sunt foarte agresivi si fac tot felul de infractiuni! A incercat sa se alature departamentelor si a reusit sa treaca prin toate, insa astfel m-am convins si mai bine ca acestea sunt corupte si si-a dat seama ca acolo nu este locul lui! S-a saturat de toti acesti corupti, de toti mafiotii sau ma rog asa se cred ei, si astfel a ajuns sa isi incerce sansele alaturi de Hitmani, care sa ii puna in banca lor si pe langa asta sa faca si un ban!

Edited by Tonyy

★ Nume in joc: deagle19

★ Level: 19

★ Varsta(reala): 19

★ De cat timp jucati pe server? aproximativ 2 ani

★ Factiuni precedente: Police Department!,Paterno Family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost demis pentru inactivitate din cauza ca nu mia mers calculatoru

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place si vreau sa ajut oamenii

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 5-6 ore in cursul saptamani iar in weekend in jur de 10-12 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Indeplinesc contractele pe care playeri serverului pe pun pe capetele oamenilor! Omoara pentru bani!

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut alt nume

★ Motto-ul personal: nu am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/28310951774566128601.bmp

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Ma numesc deagle19 si am 19 ani. M-am nascut in orasul Los Santos unde cand aveam varsta de 13 ani familia mea a fost ucisa de un mare mafiot zis si Don Thomas pe atunci purta numele de Alin.Maest. Familia mea era formata din Nesquik,Tevez si Allz0r fiind fratele meu mai mic si din cauza ucideri parintilor nostri Nesquik si Tevez de atunci Allzor a fost alungat din oras si i sa furat numele iar io am stat 6 ani plecat din oras antrenanduma din greu pana in ziua de azi pentru razbunarea familiei mele si mam intors mai bun ca nici odata si vreu sa ma angajez agent secret hitman pentru a nu ma recunoaste nimeni !!!

Edited by deagle19

★ Nume in joc:Red_ScoRpioN

★ Level:23++++

★ Varsta(reala):15 ani

★ De cat timp jucati pe server?:1 an si ceva

★ Factiuni precedente:TCC The paterno family PD FBI The tattaglia family The barzini family The paterno family

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Am facut cerere de demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:Pt ca imi place sa fiu asasin

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:6-7

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Pt a face contracte,asasini platiti

★ Nickname-uri anterioare:Nu am avut

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/89328254357939596879.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :2/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Red sa nascut intr-o familie saraca cu multe griji dupa cativa ani parinti lui au fost omorati de o mafie dar red sa gandit ca de acum inainte va trai pe cont propriu si nu va mai avea nici un ajutor cu timpul el a intrat in TCC o factiune frumoasa dupa cativa anii el sa gandit sa iese si sa incerce alte factiuni si a intrat intr-o mafie "Paterno"apoi a intrat in PD FBI si barzini a dus o viata buna .Dupa un timp sa gantit sa vina inapoi in Paterno.A stat un indelungat timp

Edited by Gideon

Nume in joc: AleXXandru

Level: 31

Varsta(reala): 14 ani

De cat timp jucati pe server?Mai am o luna si fac un an.

Factiuni precedente: Taxi Cab Company , Tow Car Company] , Stracci Family , Barzini Family , Hitman Agency , Police Departament , National Guard , F.B.I si inca cateva care acum pe moment nu reusesc sa le retin :-?

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie, motiv : Dorinta de a intra in o factiune unde sa am parte de actiune si inca cateva motive personale.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Am mai fost, mi-a placut -> Singura factiune unde nu ai cum sa te plictisesti

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Depinde ... Oricum peste 5 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Usor .. Omoara persoane pentru bani .

Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da, desigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Motto-ul personal: Am avut multe .. Momentan acum nu am

Poza cu stats si skill la detectiv: Click aici

Cate warn'uri ai in joc? : 1 / 3 :(

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):

AleXXandru s-a nascut in gara orasului Los Santos in decembrie 2009 . El, impreuna cu cativa prieteni au decis sa intre in Taxi Cab Company, dar din toti, multumita lui DarkSideOfSoul(remember him) a reusit sa intre in Taxi Cab Company . Toate bune si frumoase, dar aici se plictisea ... Cr1spy nu prea il baga in seama .. Asa ca si-a dat demisia si i-a fost acordata o sansa sa intre in Stracci Family, unde in total a stat timp de 4 luni sau chiar mai mult (Leader Moartea) si a ajuns Sgarrista di Stracci .. Oohh .. Ce vremuri .. Stracci era in top, AleXXandru incepea sa invete cat mai mult RolePlay si cand sa ajunga Consigiliere di Stracci, Moartea a renuntat la leader ... A venit noul leader ( Hooliganu ) si a dat wipe la factiune ... AleXXandru facuse si el level 15

B-), si na .. Dorinta lui : sa intre in departamente .. A intrat in toate 3, incepand cu National Guard(Multiumesc Ciupa) apoi F.B.I si in fine Police Departament . Nu a reusit sa fie un politist prea bun .. Asa ca a intrat in Barzini Family, unde a stat 2 luni jumatate si a ajuns Sgarrista, aproape Caporegime di Barzini, dar .. Au aparaut niste "nedreptati" si si-a dat demisia el impreuna cu inca 4 prieteni. A stat civil cam 3 zile si a decis sa se reintoarca in Police Departament, unde a stat 1 luna si ceva si a ajuns Officer(rank 2) .. Apoi, si-a dat demisia fiindca incepea scoala si nu avea timp sa faca 100 arresturi si runneri prinsi pe saptamana .. A intrat 3 zile in Paterno .. Dar mafia numai era ca acum cateva luni, cand era leader florinacyo, si si-a dat demisia imediat .. A intrat in Tow Car Company, unde .. Afland ca Hitman Agency recruteaza si-a dat demisia pentru a putea intra iar aici .. Dar, din pacate mai era o zi pana cand facea 14 zile de cand era membru Tow Car Company asa ca a iesit cu FactionPunish maxim .. Acum mai are 22 ore de FactionPunish, iar apoi spera ca Woozie sa ii ierte greselile facute in greseli si sa'i acorde o noua sansa. Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by LighT

★ Nume in joc: ISeeVoices

★ Level: 18

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server?: 1 an jumate

★ Factiuni precedente: NG,FBI,Cuneo,Hitman,Yakuza,

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am Vrut sa incerc altceva

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru a indeplini contractele si pentru a lucra in echipa

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Luni-Vineri = 4-5 , Sambata-Duminica = 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: [mr][lexo] , Rock , ConversE , qwazdawN

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: My bussines is my bussines

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/64547296193160832163.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): ISeeVoices sa nascut la 20 iulie in gara din LosSantos sub numele de xXx_RoCk_xXx , peste 3 saptamani xXx_RoCk_xXx s-a dus in Yakuza ... apoi transferandu-se in LCN el facandu-si multi prieteni in acest interval de timp ...... Apoi xXx_Rock_xXx luand o pauza de 5 luni ..... dupa marea pauza xXx_Rock _xXx si-a schimbat numele in qwazdawN iar cu noul sau nume intra cu usurinta in FBI ..... aici petrece o perioada indelungata dupa care isi da demisia .. intrand in cuneo se intelege foarte bine cu membrii si este promovat ca subleader .... apoi qwazdawN isi schimba numele in [mr][lexo] ..... acesta cumparandu-si o casa in LosSantos si apoi schimbandu-si iar numele in ConversE intrand in Hitman si dupa 2 luni dandu-si demisia si luand o pauza de 2 luni apoi reintrand cu numele ISeeVoices si intrand in NAtional Guard.. care a fost si ultima mea factiune.

Nume in joc: Christiano

Level: 24

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? ~10luni

Factiuni precedente: Police Departament , Hitman Agency , FBI , Hitman Agency , Cuneo Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am decis ca nu imi place sa fiu mafiot si a trebuit sa ies din aceasta mafie in care am stat 2 luni.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult acest job si in acelas timp imi place sa omor oameni contra-cost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: ~9 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cum am precizat si mai sus , aceasta factiune se ocupa cu omorarea oamenilor contra unei sume de bani acordata de omul care face contracte.

Nickname-uri anterioare: -

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Motto-ul personal: "A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea; a te invinge pe tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa."

Poza cu stats si skill la detectiv: 02020206219181099631_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? : 1 de cand eram level mic...

Biografia caracterului : Christiano locuieste in Los Santos inca din primii ani de viata. A inceput sa isi castige existenta muncind pe tiruri de mare tonaj ca Trucker ca mai apoi sa isi dedice timpul vanzarii masinilor si repararii acestora. Simultan si-a descoperit pasiunea pe care o avea pentru prinderea infractorilor asa ca a ales sa isi urmeze in pararel cariera de Politist alaturi de colegii sai din aceea factiune. Momente care i-au marcat cresterea si maturizarea intr-un caracter complex, inteligent, care poate face fata situatilor limita si care a invatat o lectie foarte importanta ciocnindu-se de ea: Pentru a ajunge unde iti doresti este nevoie de munca, determinare si curajul de a incerca. Din pacate datorita unor factori denigratorii acesta a fost nevoit sa plece si s-a orientat catre Hitman agency unde a fost primit cu bratele deschide datorita vointei si cunostintelor sale.Dupa o perioada lunga acesta si-a redescoperit pasiunea s-a de politist si s-a gandit sa intre in FBI , aici s-a inteles foarte bine cu ceilalti colegi din factiune , dar el a considerat ca este mai bine sa intre intr-o mafie pentru a intra de partea raului sa vada cum este , el a decis sa intre in Cuneo Family , dupa 2 luni acesta a parasit factiunea si acum Christiano se afla intr-un punct crucial al vietii sale, acesta incearca sa isi implineasca visul, sa ajunga membru celei mai bune factiuni, o factiune dreapta, corecta, in care insfarsit poate dovedii de ce este in stare Hitman Agency.

Edited by ChristianoCelOriginal

Nume in joc: Costynho

Level: 35+

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? 1 an

Factiuni precedente: F/P ,taxi ,paterno , NG , Pd etcc...

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: vreau in hitman

De ce doriti sa va alaturati agentiei? deoarece este o Agentie serioasa cu membrii care sunt capabili sa lucreze in echipa.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie ? Cu rezolvarea contractelor

Nickname-uri anterioare: NU am avut

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

Motto-ul personal: "I do what I wanted to do ? If not, why ? "

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/09525871693013914033.png

Cate warn'uri ai in joc? : nu am

Biografia caracterului: Costynho un copil simplu si vorbaret care s-a nascut in SF . A avut parte de o copilarie destul de grea avand in vedere ca mama sitatal lui erau paralizati la pat. Costynho a incercat sa intretina familia incade la varsta de 15 ani , unde lucra la un 24/7 , la varsta de 18 ani si-a scoscarnetu' de conducere si a intrat intr-o firma de transport intenational ,facand curse in afara orasului a descoperit un spital din LS. El entuziasmat a incercat si a reusit sa intre in acest spital ca medic pe ambulanta.Anii au trecut si boala parintilor lui s-a agravat. Costynho nu putea obtine preamultii banii pentru operatie daca continua asa . Asa ca s-a bagat in trafic dedroguri si de arme de pe urma caruia a castigat foarte multi bani si a pututplatii operatiile mamei si tatalui. Asa ca a incercat sa lase tot traficul sisi-a indreptat viata, '' 21 - Dec - 1993 '' Costynho a rezolvat cazul din GrooveStreet. Peste tot se vorbea de aceasta stire . Costynho devenise un politistfoarte bun cu multa experienta insa sa incurcat cu membrii Familiei Corleone sia fost dat afara din National Guard. Intr-o buna zi a decis s-a isi vizitezeparintii...cand a intrat pe usaei zaceau intinsi intr-o balta de sange. Costynho acum un barbat cu multaexperienta in viata, vrea sa se razbune pe assasini familiei Corleone depunandu-si CV-ul Agentiei de Hitman.

Edited by ciufuLyci0usS

Nume in joc: Haose

Level: 25

Varsta(reala): 12 ani

De cat timp jucati pe server? 5 luni

Factiuni precedente: Cuneo ,Barzini ,F.B.I ,F/P

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca ceva nou .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Pentru a cunoaste persoane noi si distractie .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 8 ore

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Omorarea unor persoane pentru bani .

Nickname-uri anterioare: Nu am avut .

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

Motto-ul personal: "Voi toti radeti de mine ca sunt diferit iar eu rad ca voi sunteti toti la fel."

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/31260727083261939711.png

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Haose s-a nascut la gara Los Santos langa zgomotul trenurilor . El avea nevoie de bani ,din toti banii care ii avea de la bunicul lui care era fermier si-a cumparat niste arme si a omorat persoane . Un politist vine la el si-l intreaba daca se preda,el a spus "Da" ,dar gandiduse ca poate sa scape a scos arma si l-a omorat pe politist. Dupa el au venit 2 masini de politie ,el crezand ca poate sa scape a sarit in apa dar gloantele rapide au ajuns repede la el si l-au ranit . Cu timpul el a crescut si s-a vindecat. Intr-o zi de primavara bunicul lui care era fermier a murit si a preluat el ferma . El impreuna cu alti fermieri au muncit la ferma si au facut bani. Cu timpul Haose a intrat in echipa de medicii dar a iesit fiindca nu avea cine sa il instruiasca. Dupa a incercat o mafie din Las Venturas,el a intrat in Barzini Family,acolo s-a distrat ,a castigat multe razboaie impreuna cu colegii dar s-a gandit ca poate sa faca ceva mai bun si a plecat in Federal Bureau of Investigation ,dar a iesit si din aceasta echipa dupa multe aventuri. Dupa a incercat o mafie din Los Santos,numita Cuneo Family,el s-a distrat la antrenamentele tinute de Christian si [F4L]Bestial dar si-a dat repede demisia fiind obligat sa ramana 60 de ore civil .

Edited by Haose

★ Nume in joc: Lorand

★ Level: 19

★ Varsta(reala): 18ani

★ De cat timp jucati pe server? 8

★ Factiuni precedente: NR cuneo Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Pentru a incerca ceva nou .

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? E ceva nou pentru mine ! + ca am pe fostu meu boss acolo Addyn:D

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? sa vedem ies la 2 de la scoala pan la 5 (de la 5 plec la o tigara) asa dupa aia 6-8 ( 8 iar tigara) si de la 10 pan la 12-1 noaptea . 8 cam asa .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Ajuti unele persoane sa se razbune pe cineva anume , pentru o suma de bani

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut .

★ Motto-ul personal: "If you don't give a damn,we don't give a fuck"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img826.imageshack.us/img826/6106/samp097t.png Detectiv skil 4 . nu mere netu si nu pot uploada. SS-ul e de ieri..... (inca 60 pana la skill 5 detectiv)

★ Cate warn'uri ai in joc? : 2/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Nascut in Los Santos , singur fara prieteni , fara cunoscuti , am vrut sa imi incep o cariera , faima -> bani -> respect , am inceput sa lucrez ca trucker, si m-am hotarat dupa o vreme pentru faima sa fiu Reporter , era locul potrivit pentru mine , faptul ca eram prea responsabil si prea bossy , a adus la cateva certi intre mine si membri factiunii asa ca de multe ori am plecat si am revenit iar, dupa care m-am alaturat mafiei cuneo pentru o pauza era fun distractiv dar nu mio placut asa ca m-am intors la Reporteri. Totul frumos pana a aparut o neintelegere intre mine si leader , prin faptul ca subliderul ales era inactiv timp de 1 saptamana si iar leaderu nu facea nimic pentru asta. Asa ca am fost chemat de catre Oasis in Barzini. War-uri antrenamente am invatat multe de la ei si ii multumesc frumos peste 3 saptamani am renuntat . Sunt glumet,dar si serios !

Edited by Lorandsmoke

★ Nume in joc: L.E.X

★ Level: 24 , ( 2 respect poiints pana la lvl 25)

★ Varsta(reala): 15 , am facut zilele trecute

★ De cat timp jucati pe server? cam din Octombrie 2009 ,

★ Factiuni precedente: Taxi , The Paterno Family , The Tattaglia Family , The Cuneo Family , F.B.I

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: A fost wipe , dar eu oricum doream sa ies

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o experienta noua pentru mine , plus ca am prieteni in factiune.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-6 , in weekend 8-9

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Motto-ul personal: I just want the best , or nothing

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/73672987650284267214.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): L.E.X s-a nascut la periferia orasului Los Santos intr-o familie cu posibilitati materiale foarte scazute , in ciuda faptului ca viitorul lui nu era prea frumos , acesta nu a vrut sa ramana nimeni si s-a alaturat companiei de Taxi ,acolo a vazut ce inseamna viata si responsabilitatea , dar mai ales importanta uni prieten adevarat. Dupa un timp Lex a realizat ca sa lucrezi ca taximetrist intr-un oras controlat de gangsteri nu era deloc sigur , acesta a fost primit Paterno , acolo nu sa acomodat asa ca dupa doua saptamani a parasit mafia. Dezamagit de cele intamplate se alatura mafiei Tattaglia , pentru el acea mafia a insemnat totul , s-a dedicat cu trup si suflet acelei mafii , acesta a parasit Tattaglia dupa o lunga perioada si s-a alaturat Cuneo Family , la fel de mult i-a placut si mafia curenta , dar dupa un timp indelungat petrecut in mafii nu a mai putut suporta sa fie martor la atatea razboaie intre mafioti , dar si crime. El si-a luat inima in dinti si a fost angajat de catre Biroul Federal De Investigatii , acolo a ajutat la prinderea infractoriilor , dar totusi nu era ce isi dorea el , acum el doreste sa se alature Hitman Agency.

Edited by MrLEX

★ Nume in joc: [FnK]SinNeD

★ Level: 20

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server? ~10 Luni

★ Factiuni precedente: Corleone family , Straci Family , Tattaglia family , School Instructos , Tow Car Company , News Reporter , FBI , Hitman .

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: M-am saturat de wanted - runeri - wanted - runeri ...

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Vreau sa revin in hitman cu noul lider Woozie deoarece imi doresc iarasi jobul de Assasin .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: ~10 , am avut o perioada de inactivitate mai mare dar nu se mai repeta .

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Hitman agency sunt asasinii platiti , pentru care orice player este o victima !

★ Nickname-uri anterioare: InfernoDark , Mr.SinNeD

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Motto-ul personal: " Nu compara niciodata o persoana cu alta . "

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/56310097137785400664.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): [FnK]SinNeD s-a nascut in iarna anului 2010 in luna ianuarie . El si-a adus si prietenii cu care a inceput sa se joace . Nu stiam nimic legat de Roleplay , eu am jucat numai pe servere de stunt . Pe server am gasit un admin pe fostul nume Ady_Torres , noul nick Liquid . El m-a invatat sa joc , iar eu la randul meu i-am invatat pe prietenii mei . El mi-a recomandat sa ma fac farmer . Eu nu stiam unde este , iar el m-a dus sa imi explice ce si cum . Am ajuns acolo si am inceput de la munca de jos . La tara , totul se intmpla la tara , munceam , munceam numai munceam . Primii mei bani munciti 100 k . Eram in al 9-lea cer . Le-am recomandat prietenilor mei sa vina si ei la tara sa incepem sa ne castigam banii cinstit . Am ajuns sa am 1 milion . Dupa care , am facut level 3 si am intrat in News Reporter , prima mea factiune , lider fiind atunci RazvannnnnN . Eu nustiam ce sa fac , si am inceput sa dau /news , am facut skill 5 in doua saptamanii , dar mi'am dat demisia ca sa intru in alta factiune , de mic copil vroiam in Hitman Agency . Nu am avut sanse sa intru in Hitman , si am intrat in Straci Family , prima mea mafie . Am iesit din straci cu 60/60 FP din cauza ca nu imi placea mafia . Si urmeaza wipe-ul !!! Dupa wipe eu am intrat in Tow Car Company , ca sa fac bani . Am stat 3 saptamani in TowCarCompany si am ales iarasi sa ma duc intr-o mafie ! Am intrat in Corleone Family , una dintre cele mai bune mafii , dar din pacate am fost dat afara din cauza ca nu am fost activ , deoarece era in timpul tezelor la scoala . Dupa ce am fost dat afara am intrat in Tattaglia , unde mi-a placut foarte mult , am stat acolo 2 saptamani si jumatate . Si ultima mea factiune a fost School Instructor unde am avut rank 3 , cu [F4L]MoSu lider . El este un lider foarte buni dar are niste membrii care nu se pot abtine din jigniri . Dupa ce a fost in SI , a intrat in FBI si a stat acolo pentru 2 luni . Acum el aplica pentru H.A .

Aceasta a fost istoria mea , pe scurt .

★ Nume in joc: ISeeVoices

★ Level: 18

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server?: 1 an jumate

★ Factiuni precedente: NG,FBI,Cuneo,Hitman,Yakuza,

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am Vrut sa incerc altceva

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru a indeplini contractele si pentru a lucra in echipa

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Luni-Vineri = 4-5 , Sambata-Duminica = 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor

★ Nickname-uri anterioare: [mr][lexo] , Rock , ConversE , qwazdawN

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Desigur

★ Motto-ul personal: My bussines is my bussines

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/82417994005865311400.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): ISeeVoices sa nascut la 20 iulie in gara din LosSantos sub numele de xXx_RoCk_xXx , peste 3 saptamani xXx_RoCk_xXx s-a dus in Yakuza ... apoi transferandu-se in LCN el facandu-si multi prieteni in acest interval de timp ...... Apoi xXx_Rock_xXx luand o pauza de 5 luni ..... dupa marea pauza xXx_Rock _xXx si-a schimbat numele in qwazdawN iar cu noul sau nume intra cu usurinta in FBI ..... aici petrece o perioada indelungata dupa care isi da demisia .. intrand in cuneo se intelege foarte bine cu membrii si este promovat ca subleader .... apoi qwazdawN isi schimba numele in [mr][lexo] ..... acesta cumparandu-si o casa in LosSantos si apoi schimbandu-si iar numele in ConversE intrand in Hitman si dupa 2 luni dandu-si demisia si luand o pauza de 2 luni apoi reintrand cu numele ISeeVoices si intrand in NAtional Guard.. care a fost si ultima mea factiune.

Edited by Rock

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.