Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

★ Nume in joc: Just.xeS

★ Level: 15+

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server?: mult 2 ani cam asa

★ Factiuni precedente: Stracci Hitman Pd toate..

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat Am vrut sa incerc iara Hitman :)

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Este o factiune harnica cu un Lider de nota 10 Serioasa si sper sa ajung si eu in Ea :)

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5-7 cam asa depinde

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea oamenilor pe Bani

★ Nickname-uri anterioare: SwiZzZ mr.enTouarAge

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

★ Motto-ul personal: "Nu lasa pe maine Ce poti face astazi"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: Just ClicK

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Am inceput sa joc pe servar de cand bobo a avut primul lui servar. Nu dau nume. AM inceput sa-mi fac prieteni Loloz rank Brooklyn mrry MrrN si multi alti.Ei ma-u invatat tot ce inseama SAMP si mi-au aratat toate smeckerile pe atunci.Prima mea factiune a fost TCC pe atunci lider [AKa]RtxX.Mi-a acordat sansa si am ajuns si sub-lider. Dupa m-am deciz sa avansez si sa ma duc si eu intr-o mafie sa omor Pac pac alea alea.. Si am zis Ma duc in LCn Pe atunci lider MrrN.Nu prea am trecut eu la deagle dar m-a invatat el cum sa trag alea alea.. Am avut rank 3 am stat 1 luna cam asa in LCn si dupa m-am decis sa ma duc intr-un departament..Si uite cand sa ies din LCn se cauta lider PD. Am dat /report si Pac am luat Lider PD. Fericirea mea.. Lider am fost eu enTouarAge_09 si varmiu sub-lider. Eram de neoprit si multi isi doreau sa ajunga in PD dar nu toti aveau sansa.Acum recent am ajuns unde am ajuns si sper sa fiu Acceptat :)

PS:O PRECIZARE am facut cerere demisie trebuie sa mi-o accepte... :)

★ Nume in joc: boGDaNeL2000

★ Level: 15

★ Varsta(reala): 18

★ De cat timp jucati pe server: de ~ 5 luni

★ Factiuni precedente: Medics/Fireman, School Instructor, Paterno, Cuneo, Stracci

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Demisionare

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place mult aceasta factiune, iar fiind un Hitman esti si un om respectat.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: aprox ~ 6-7-8 ore *depinde

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Omori pentru bani. "Asasin platit"

★ Nickname-uri anterioare: -

★ Motto-ul personal: "Daca viata iti intoarce spatele .. prinde`o de fund."

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/55180435095550021447.jpg

★ Cate warn'uri ai in joc? : - (nu am)

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): M-am nascut in LS unde am copilarit alaturi de niste prieteni cu care am inceput si samp, putem sa spunem ca eram printre cea mai rea gasca din LS, politia ne alerga toata ziua, acum fiecare ne-am despartit, si am decis sa ne alegem ce ne place, de accea eu am ales sa aplic la Hitman, pentru ca de cand eram in cartier cu baietii faceam multe crime, iar asta mi-a intrat in sange cu adevarat, iar acum sunt unul dintre cei care mi-a spus mama sa ma feresc. Acum ca am trecut si eu pragul de level 15 sper sa duc o viata frumoasa, asa cum mi-o imaginez eu , toata ziua fiind manjit cu sange.

Edited by bobo0146

★ Nume in joc: xpl00d

★ Level: 29

★ Varsta(reala): 15

★ De cat timp jucati pe server?: 1 an si 4 luni

★ Factiuni precedente: Barzini , Tattaglia , Hitman

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am vrut sa incerc si alta factiune

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place sa fac ucid din umbra , sa indeplinesc contracte .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 15h

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu indeplinirea contractelor in schimbul unei sume de bani !

★ Motto-ul personal: Respecta si vei fi Respectat !!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img7.imageshack.us/img7/5788/samp035jh.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): xpl00d s-a nacsut in orasul Los Santos, apoi cand a facut lvl 3 , a hotarat sa intre in Taxi dar din pacate nu a fost acceptat , s-a gandit sa-si continue cariera prin intrarea in Barzini Family , deasemnea si-a facut multi prieteni , nu a stat foarte mult acolo , apoi a hotarat sa intre in Hitman Agency care si-a petrecut 7 luni , dupa care a hotarat sa intre in Tattagla, dupa ceva timp a vazut ca nu e asa usor sa fi membru Tattaglia, cel putin asa i sa parut. Apoi a hotarat sa se intoarca la viata de civil , deja avea prieteni acolo si era cunoscut. . Acum ca a revenit doreste sa isi faca prieteni noi si sa se alature de partea " Asasinilor Platiti ".

Edited by xplood

★ Nume in joc: AllexFTW

★ Level: 16

★ Varsta(reala): 19

★ De cat timp jucati pe server: De un an de zile dar cu pauze.

★ Factiuni precedente: School Instructors, The Paterno Family, The Corleone Family, Police Department.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Stiam ca va urma o perioada de inactivitate din partea mea si am decis sa renunt.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi doresc sa intru in aceasta agentie pentru ca este una foarte experimentata, poate cea mai experimentata de pe server, cu membrii si un lider seriosi si maturi. In al doilea rand imi place sa lovesc din umbra ceea ce este cea mai mare calitatea a unui agent si imi doresc sa indeplinesc cat mai multe contracte.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: In medie 5 ore, daca va fii nevoie voi sta si mai mult.

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Inlaturarea celor ce nu sunt doriti "in viata" intr-un mod cat mai silentos.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da si consider ca lucrez foarte bine in echipa.

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

★ Motto-ul personal: " When you play, play hard! When you work, don't play at all! "

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/19831245403616480481.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): AllexFTW s-a nascut in urma cu 5 luni, in iarna anului 2010 pe serverul B-Zone RPG. In zorii zilei pe 25 februarie, Doamna FTW a dat nastere unui prunc minunat, la Spitalul Los Santos. Parintii l-au numit AllexFTW. AllexFTW crestea intr-o familie modesta iar acesta o observat acest lucru si a hotarat sa invete si sa fie premiantul clasei. Acesta a terminat Scoala Generala din Los Santos si Liceul din San Fierro cu note maxime si a hotarat sa se inscrie la Facultaet din Las Venturas pentru o anumita specialzire care ii aducea totodata un job bun pentru a putea castiga bani pentru el si familia lui. In cele din urma a absolvit Facultatea cu magna cum laude, a obtinut un job bun la renumita factiune pasnica School Instructors. El muncea, dar in zadar pentru ca liderul de atunci avea "un preferat" pentru postul de Vice-Director. In cele de urma si-a prezentat demisia si a plecat mahnit la Jizzy pentru ca vroia sa isi inece amarul. Nestiind cum sa le spuna alor lui ce s-a intamplat sa hotarat sa mearga pe jos pana acasa, pentru a se gandii la ce la va spune. Insa pe drum, mahmur cum era, acesta a fost martorul unei crime, doi mafiotii omorand un om in varsta pentru niste datorii. A doua zii cand s-a trezit din betie acesta a aflat ca omul ucis era chiar tatal sau. AllexFTW nu a mai stat pe ganduri atunci si a hotarat sa intre in The Paterno Family pentru a incerca sa afle cine au fost acei mafiotii care i-au asasinat tatal. In Paterno AllexFTW s-a inteles bine cu anumiti membrii dar mai ales cu liderul dar dupa o anumita perioada a hotarat sa parasesca mafia pentru ai cauta in continuare pe acei doi mafiotii. Acesta a luat o pauza un timp incercand sa isi aduca aminte detalii din acea noapte blestemata pentru ai fii de ajutor sa afle anume indicii, dovezi, piste. Nereusind el a intrat in The Corleone Family unde alaturi de bunul sau prieten Spawnn3l, care l-a sprijit, i-au gasit pe cei doi mafioti si i-au ucis. AllexFTW a ramas loial familiei Corleone acolo castigand ceva bani a reusit sa isi intretina familia foarte bine. Dupa o anumita perioada a fost demis fiindca anumite probleme l-au rapus la pat si l-au facut sa fie inactiv. Acum fiind multumit de viata lui, fiind constient ca si-a razbunat tatal decide sa intra in Hitman Agency pentru ai putea ajuta si pe altii sa isi razbune apropiatii...To be continued.

★ Nume in joc:RiddeR

★ Level: 26

★ Varsta(reala): 15 ,

★ De cat timp jucati pe server? 1 an si ceva

★ Factiuni precedente: Taxi , The Paterno Family , The Tattaglia Family , The Cuneo Family , F.B.I . PD. NG . NR

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu am fost demis am iesit eu sa incerc si alta factiune hitman

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Sa devin ce-l mai bun asasin

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 7-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut

★ Motto-ul personal: I just want the best , or nothing

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/92009890795653726581.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1 dar pt un ad care suna asa /ad Sunt frate cu norocu ! vand casa lvl 7 ls ...

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): RiddeR s-a nascut la periferia orasului Los Santos intr-o familie cu posibilitati materiale foarte scazute , in ciuda faptului ca viitorul lui nu era prea frumos , acesta nu a vrut sa ramana nimeni si s-a alaturat companiei de Taxi ,acolo a vazut ce inseamna viata si responsabilitatea , dar mai ales importanta uni prieten adevarat. Dupa un timp RiddeR a realizat ca sa lucrezi ca taximetrist intr-un oras controlat de gangsteri nu era deloc sigur , acesta a fost primit Paterno , acolo nu sa acomodat asa ca dupa doua saptamani a parasit mafia. Dezamagit de cele intamplate se alatura mafiei Tattaglia , pentru el acea mafia a insemnat totul , s-a dedicat cu trup si suflet acelei mafii , acesta a parasit Tattaglia dupa o lunga perioada si s-a alaturat Cuneo Family , la fel de mult i-a placut si mafia curenta , dar dupa un timp indelungat petrecut in mafii nu a mai putut suporta sa fie martor la atatea razboaie intre mafioti , dar si crime. El si-a luat inima in dinti si a fost angajat de catre Biroul Federal De Investigatii , acolo a ajutat la prinderea infractoriilor , dar totusi nu era ce isi dorea el , acum el doreste sa se alature Hitman Agency.

Edited by Originals

Guest florin22

★ Nume in joc: FreeBoy

★ Level: 1 :) cont nou

★ Varsta(reala): 18

★ De cat timp jucati pe server?: pe contul trecut cam de 3 luni iar pe cel nou de 1 saptamana

★ Factiuni precedente: fermier :)

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: ca nu mai imi place

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : imi place spoinajul si altele legate de spionaj

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: cam 4-7 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : aceste agentii se ocupa de a anihila lumea la comanda

★ Nickname-uri anterioare: FreeBoy si pe celalantul nu il mai stiu

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da o sa trec testul sigur !

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : normal :))

★ Motto-ul personal:Spoinez Anihilez Doar Pe O Suma Mica

★ Poza cu stats si skill la detectiv:o sa schimb tastatura si o sa faci si poza ca este stricata

★ Cate warn'uri ai in joc? :am cam 99 de warn-uri :)))):))))) Glumeam am 0 warn

30039496461738122207.png

Hitman Agency recruteaza 2 agenti.

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

★ Nume in joc: Just.xeS

★ Level:33

★ Varsta(reala): 14

★ De cat timp jucati pe server? de pe vreamea lui Loloz Stal1n 2 ani cam asa

★ Factiuni precedente: Stracci,Hitman Pd toate aproape

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: am iesit ...

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : eSTE o factiune serioasa cu un lider de nota 10 .

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 6-7-8cam asa depinde

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu asasinarea altor persoane pe bani

★ Nickname-uri anterioare:mr.enTouarAge ,swizzz enTourAge_09

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur ca da

★ Motto-ul personal: "Nu lasa pe maine ,Ce poti face astazi"

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/23258224797562130399.png Am skill 5 detectiv

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Is un om glumet intelegator,nu ma supar repede tin la gluma si nu sunt stresant.Urasc oameni care sunt stresanti sau cei care is disperati pentru un lucru.Consider ca sunt sociabil poti lucra in echipa cu mine.Defectul meu este ca imi pierd repede firea si am enervez foarte repede.. In rest sunt un tip ok de gasca si Sper sa ma acceptati :)

★ Nume in joc:NareRost

★ Level:18

★ Varsta(reala):16 ani

★ De cat timp jucati pe server? 4 luni

★ Factiuni precedente:Tow Car Company x2

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Pentru a incerca ceva nou

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?Pentru ca este o factiune cu foarte multa adrenalina

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?5-6 ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Cu respectarea si rezolvarea unor contracte impuse de alti playeri

★ Nickname-uri anterioare:-

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/43032515309283773128.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :2/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte)

NareRost s-a nascut intr-un satuc din nordul Ls am urmat scoala generala din Typton, am obtinut rezultate foarte bune si am continuat liceul din orasul Lv.Dupa ce am terminat liceul nu prea avand bani sa ma intretin, dupa ceva timp m-am intalnit cu un fost coleg din scoala generala ALLEN , care ma indemnat sa ma angajez cu el la ferma de unde castigam foarte multi bani..Dupa 2 ani de munca in agricultura am decis sa intru intr-o factiune Tow Car Company unde m-am imprietenit cu directorul meu [F4l]Balon iar dupa 4 ani am decis sa incerc sansa in Hitman Agency.

Edited by NareRost

★ Nume in joc:myhaytza

★ Level:20(proaspat)

★ Varsta(reala):16

★ De cat timp jucati pe server?6-7 luni

★ Factiuni precedente: PD,NG,Paterno,Cuneo si F/P

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Am vrut sa mai incerc si atle factiuni care nu am fost niciodata

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?Deoarece este o agentie frumoasa si respectata,imi place cand imi trimite cineva contract si sa ma duc sa omor pe acel individ...cam atat.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?5-6

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?Contracte(omorarea oamenilor care au contract)

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?da

★ Motto-ul personal:Respecta si vei fi respectat

★ Poza cu stats si skill la detectiv:61975952716651092970.png

★ Cate warn'uri ai in joc? :0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Myhaytza sa nascut in lv ,a crescut pe langa cei de lvl mare,[F4l]crystyanos,Hunted ,de mic ia fost ucisi parintii sai ,a inceput sa munceasca pentru asi castiga painea singur ,de la varsta de 15 ani ,nu ii place minciuna,promitatand ca va gasi asasinii parintilor sai si va omora intrand in agentia Hitman.Myhaytza este un baiat foarte istet ,are simtul omorului,silitor si ii place sa munceasca in echipa da sa nu isi bata joc altii de el.Asta este viata lui myhaytza.Respect Hitman!

Retrag , am iesit din The Barzini Family , astept sa imi expire FP-ul si dupa cand o sa fie deschise aplicatiile am sa aplic din nou.

Edited by Overdose

★ Nume in joc: Erduan

★ Level: 31

★ De cat timp jucati pe server?: 6 luni

★ Factiuni precedente: Corleone,Barzini

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Cerere demisie

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este un colectiv foarte bun

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Depinde de zi

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea oamenilor contra cost

★ Nickname-uri anterioare: Colgate

★ Motto-ul personal: N-am

★ Poza cu stats si skill la detectiv: 05570315656494084289_thumb.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 1/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Colgate s-a nascut in Los Santos.La level 5 s-a hotarat sa devina instructor,dupa 6 zile si-a dat demisia pentru ca nu se simtea bine acolo.La level 9 Colgate si-a incercat norocul la familia Corleone.Zeby l-a primit in familie,l-a invatat multe lucruri.A stat in factiune 2 saptamani dupa care zeby s-a hotarat ca trebuie sa schimbe ceva in familie,si a hotarat un wipe,dar Colgate nu putea alege alta factiune,pentru ca era atasat de Corleone si s-a intors.Acesta a fost acuzat de o crima,fiind nevoit sa isi schimbe numele in Erduan. Dupa aproximativ o luna Don Corleone Zeby a fost asasinat,luandu-i locul in agentie lui Bill.Erduan a mai stat o saptamana in Corleone dupa care s-a gandit sa incerce si altceva.S-a dus in familia Barzini,unde a stat 2 luni.Acum Erduan spera sa fie primit in Agentia Hitman.

Edited by Erduan

★ Nume in joc: Mr.Africanu

★ Level:30

★ Varsta(reala): 17

★ De cat timp jucati pe server?: de 1 an jumatate

★ Factiuni precedente: pai....taxi, tattaglia, fireman/paramedic(lider), hitman, cuneo(lider), ng, nr, barzini, corleone, fbi

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: motonia unei mafii...

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : pentru ca am mai fost si imi placea foarte mult ce faceam

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? in jur de 5 ore in timpul sapt. si in weekend vreo 7-8 ore :D

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: cu asasinarea playerilor cu contract

★ Nickname-uri anterioare: Africanu..

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Desigur ca da

★ Motto-ul personal: Daca ma respecti te voi respecta si eu.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/12759047182910028884.png

★ Cate warn'uri ai in joc?: 0/3

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Am inceput sa joc sa|mp pe b-zone pe la mijlocul anului 09 impreuna cu un prieten de al meu. Am inceput usor usor sa cresc in level si sa fac skilluri stiind ca pe viitor imi vor fi folositoare. La lvl 3 am intrat in Taxi Cab Company unde am stat o buna perioada de timp. Prima mea mafie a fost Tattaglia de care m-am despartit foarte greu si in care am luat chiar si Leader dar pentru o perioada foarte scurta de timp. Dupa ce mi-a fost luat "liderul" mi s-a oferit o noua sansa sa fiu leader in Fireman/Paramedic. Dupa o perioada am parasit f/p ca sa merg in Hitman Agenty. Cautandu-se lider la Cuneo Family , mi s-a oferit din nou sansa sa fiu lider din nou intr-o mafie de data asta pentru o perioada mai indelungata. Apoi am plecat in ng si ulterior in barzini. Dupa lunga vreme in Barzini am ales sa merg in Corleone family unde m-am distrat si mi-am facut foarte multi prieteni (cred eu). In cele din urma dupa M-am reintors in barzini, iar acum, plictisit de monotina pe care o ofera o mafie am ales sa ma intorsc in Hitman Agenty.

Edited by Africanu

★ Nume in joc: Andruta_Draguta

★ Level: 15 imediat 16

★ De cat timp jucati pe server? 3 luni, dar stiu destul de multe despre joc

★ Factiuni precedente: School Instructors, Taxi Cab Company, Tow Car Company, News Reporter, Police Departament

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am avut o cearta cu un sublider...

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? Este o agentie unde totul se face pe ascuns asa cum imi place mie ;))

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 4 5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu indeplinirea contractelor pt satisfacerea clientilor

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

★ Motto-ul personal: Daca nu reusesti incearca iar si iar si iar...

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/84349688451416806203.png deabea intrasem si era suprapusa peste alt player

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Andra sa nascut in Los Santos. Cand era mica i-a murit mama si a fost nevoita sa ramana cu tatal ei. Aceasta la varsta de 18 ani s-a angajat si a inceput sa faca bani. A muncit mult si ca fermiera( in timpul liber) si ca vanzatoare la un magazin de haine. Dupa un timp ea a gasit un baiat cu care sa inteles bine si pana la urma s-au casatorit. Acest baiat se numea Sccoci. Acesti 2 au avut si au o casnicie placuta impreuna. In continuare acestia 2 muncesc din greu pentru a obtine banii cu care sa isi asigure traiul in buna voie. Andra munceste in continuare si vrea sa faca ceva unde sa aibe cat mai multe provocari ca sa castige experienta.

Istoria ei in munca a fost urmatoarea. La inceput ea se pricepea la toate lucrurile foarte bine(parerea ei) si a hotarat sa se faca instructoare pt a putea elibera licente oamenilor care merita. Dupa aceasta, in urma unei casnicii pierdute, ea sa hotarat sa se faca taximetrista. Ia mers foarte bine un timp, dar era o munca in care puteau fi diverse pericole, asa ca ea sa gandit sa lucreze ceva mai diferit. Asa ca ea a intrat in TCC unde a muncit pana iau sarit capacele :)), cautand masini parcate neregulamentar, asiguranduse ca strazile sunt "curate". Dupa ce oamenii au adus mai multe critici asuprea ei, ea sa hotarat sa devina reporterita, prezentand vremea pe canalul B-Zone. Dupa ce tatal ei a fost omorat ea a incercat sa treaca de partea legii pt a nu se intampla si asta altor oameni. Dupa un jaf la banca, in care ea era in pericol de a muri, a decis sa nu se mai evidentieze in fata altora si sa isi rezolve problemele din umbra

Edited by Andruta14Draguta

★ Nume in joc: dRaG0sH

★ Level: 15 Imediat 16

★ De cat timp jucati pe server?: 4 Luni

★ Factiuni precedente: Tattaglia,Cuneo,Stracci,Fireman/Paramedic,News reporter

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am demisionat

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca este o agentie puternica cu niste assasini foarte buni si vreau sa va ajut

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 8-9 Ore

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Cu asasiniea playerilor cu contrat.

★ Nickname-uri anterioare: Nu am avut alt nick.

★ Motto-ul personal: Trage de tine si poti reusii.

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img695.imageshack.us/img695/2293/samp009cgw.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): dRaG0sH s-a nascut in Spitalul Los sanatos el a vazut lumea ca munceste din greu pentru niste bani si pentru level atunci el s-a apucat sa faca bani,level apoi a vazut ca toata lumea este cu un nume colorat el a aflat samp-ul de la un prieten din clasa atunci el a intrebat ce sunt culorile acelea si atunci a aflat ca pe acest server sunt Mafii si Asasini atunci el a muncit a muncit a facut bani a facut level 5+ prima lui factiune a fost News reporter apoi s-a dus in Taxi Cab Company dupa aceia el a vrut sa faca skill5 la detective isi dorea foarte mult a facut skill5 la detective si atunci s-a apucat sa faca si la altele a mai fost in The Tattaglia Family acolo el a stat ceva timp apoi el a plecat si s-a dus in The Cuneo Family acolo a stat foarte mult timp si dupa aceia isi dorea foarte mult in Hitman Agecy.

Nume in joc: cRiStaL

Level: 38

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? 1an si 5/6 luni.

Factiuni precedente: School Instructor, LCN(LaCosaNostra), Paterno Family, F.B.I, New Reporter, Police Departament, Hitman Agency, Corleone Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Lipsa de timp + vreau sa incerc altceva.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? Imi place sa fiu agent.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? Intre 8 si 9 ore.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare: mYhaY007, Christian.

Aveti capacitatea de a lucra in echipa? Desigur.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Motto-ul personal: -

Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/71140768372976470756.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Cu doua-zeci de ani in urma s-a nascut cRiStaL in orasul Los Santos. La varsta de doua luni, parintii lui l-au dus la un centru de plasament din San Fiero din cauza baniilor. Anii au trecut iar cRiStaL la varsta de saptispre-zece ani a trebuit sa plece din centru de plasament, deoarece crescuse si trebuia sa se descurce singur, sa munceasca sa poata sa traiasca. Stiind ca nu are bani si odata si odata nu va mai putea sta, a trebuit sa se angajeze la organizatia School Instructor. Dupa cateva saptamanii a trebuit sa-si de-a demisia deoarece nu putea castiga destul de bine. Un an trecuse iar cRiStaL incepuse sa devina din ce in ce mai inteligent si priceput in arme. Intr-o buna zi, el si-a incercat norocu in F.B.I, dupa o perioada lunga de timp spre fericirea lui a fost acceptat pentru teste. Odata intrat in F.B.I, cRiStaL a inceput sa se ocupe cu cele mai grele cazuri. Doua luni trecu iar cRiStaL trebuia sa fie mutat cu echipajul lui in orasul Las Venturas pentru o misiune dificila. Mutarea lui a fost transferata cu succes, iar misiunea trebuia sa inceapa. In timpul acesteia el a fost ranit grav, trebuind sa renunte la postul sau. In perioada spitalizarii, Don Paterno ii face o vizita, facandu-i o oferta de a se alatura familiei Paterno. Acceptand oferta, cRiStaL devine unul dintre cei mai buni mafiotii a lui Don Paterno. La varsta de 19 ani cRiStaL afla cine sunt parintii lui adevarati, trebuind sa se intoarca in San Fiero pentru as putea vedea familia. In scurt timp parintii lui mor intr-un accident de masina, si ramane cu fratele lui mai mic. Intorcandu-se in Las Venturas, cRiStaL devine membru de onoare a familiei Corleone, cea mai respectat si bine organizata mafie din prezent. Dupa o luna cRiStaL, primeste vestea ca, fratele lui a fost imprimicat intr-un atentat terorist in care moare. Stiind ca numai are pe nimeni si nimic, el se retrage in cea mai buna organizatie de asasinare din Los Santos!

30039496461738122207.png

Hitman Agency recruteaza 3 agenti.

Cerinte

- limbaj foarte decent

- minim level 15

- seriozitate

- activitate

- capacitatea de a putea indeplini un contract fara probleme

- perseverenta

Modelul il luati de la primul post.

Nume in joc: MISTERRRR

Level:25

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server?: de jumatate de an.

Factiuni precedente: tcc ,cuneo family ,ng.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: sa incerc si altceva.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : sa pot ajuta agentia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 5,6 ore ,chiar mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare: ThE.MiStEr

Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

Motto-ul personal:-

Poza cu stats si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/82338706768099901576.png

Cate warn'uri ai in joc? 1/3

Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):MISTERRR s-a nascut in orasul Los Santos , parintiI sa`i nu isi permiteau sa il creasca asa ca micul MISTERRRR a hotarat sa lucreze la ferma . Dupa un timp el s-a plictisit sa faca zi de zi acelasi lucru asa ca a hotarat sa aplice la TCC unde a fost accepat . O data intrat in TCC el si-a luat treaba foarte in serios si a strans foarte multi banuti . mister vroia ceva actiune asa ca a hotarat sa demisioneaze din TCC si sa se alature cuneo Family . Dupa mult timp petercut intre mafioti , mister a hotarat sa treaca de partea legii si s-a alaturat departamentului N.G.Dupa 3 saptamani petrecute in departament si facandu`si treaba foarte bn ,mister incearca acum sa intre in Hitman Agency.

★ Nume in joc: Overdose

★ Level: 31

★ Varsta(reala): 16

★ De cat timp jucati pe server? : 4-5 luni

★ Factiuni precedente: The Barzini Family , The Stracci Family, The Paterno Family, Police D.

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Nu m-am putut acomoda.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Imi place felul in care acestia actioneaza.

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-8

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Rezolva contractele puse de jucatori ..

★ Nickname-uri anterioare: Alc0

★ Motto-ul personal: Incearca si incearca pana iti va reusi,

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/82878416831475577680.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte): Overdose s-a nascut in gara Los Santos , el si-a gasit un loc unde sa doarma , mai exact la mastertrap pt ca chiria era ieftina si avea multi playeri cu care sa socializeze , el a muncit din greu pana la level 5 dupa care a intrat Taxi Cab Company , unde a stat pana la level 10 si a intrat in mafie, el a schimbat mafiile una dupa alta si si-a dat seamaca mafiile nu se prea potrivesc cu caracterul sau si a intrat in Police D. unde a stat o perioada de 3 saptamani , si a iesit , intrand iar intr-o mafie , dupa o perioada de aproximativ o luna , el a iesit din ultima sa mafie The Barzini family si s-a hotarat sa aplice pt Hitman Agency , pt ca ii place foarte mult sa rezolve contracte si doreste sa fie primit printre membrii acestei mafii .

★ Nume in joc: pin92

★ Level:24

★ Varsta(reala):18

★ De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3 luni aproximativ

★ Factiuni precedente: -

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: -

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : foarte frumos sa fii alaturi de aceasta agentie

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? 18/24

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? contracte

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa? : da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : da

★ Motto-ul personal: be the best and fuck the rest!

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/97594128049305214481.png

★ Cate warn'uri ai in joc? : 0

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):Sunt un tip de treaba cu cei ce ma respecta si respect.Sunt mereu decis in ceea ce fac si incerc sa dau ce este mai bun din mine.Imi plac glumele de bun gust si desigur nu fac glume nesarate.Sunt o persoana mereu pregatita sa ajut pe cei apropiati si destul de matur sa fac alegerile corecte in orice situatie.

Edited by tybypin

★ Nume in joc: kdZ

★ Level: 26

★ Varsta(reala):15

★ De cat timp jucati pe server?:1 an

★ Factiuni precedente: PD/Cuneo

★ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune:Vreau sa incerc si alte factiuni si Hitman imi place foarte mult.

★ De ce doriti sa va alaturati agentiei?:Imi place sa fiu agent si sa impusc aomeni :P

★ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?:5

★ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?:Cu asasinarea unor oameni pe o suma de bani.

★ Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da

★ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

★ Motto-ul personal:-

★ Poza cu stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/05283662087004007490.png

★ Biografia caracterului (minim 150 de cuvinte):kdZ s-a nascut in Los Santos,foarte sarac,s-a hotarat sa inceapa sa munceasca pentru a castiga un ban cinstit.S-a hotarat sa inceapa munca la ferma,ceea ce s-a si intamplat.Dupa cateva luni a crescut si s-a gandit sa incerce o factiune care sa i placa mult si in care sa lucreze de placere.Dupa cateva luni el a plecat de acasa la munca.Pe cand s-a intors a aflat ca familia lui fusese asasinata de catre membrii Hitman.S-a hotarat sa intre in Politie pentru ai prinde pe asasinii care i-au distrus viata,dar nu a reusit.S-a enervat foarte tare pentru ca nu putea sa isi razbune parintii si a hotarat sa intre intr-o mafie,ca poate acolo i va fi mai bine.Dar s-a inselat.Dupa ce a plecat din mafie a stat civil o saptamana si s-a hotarat sa intre in Hitman Agenty.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.