Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Cozma

Level:17

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : Primavara anului 2010

Factiuni precedente : News Reporter,Fireman/Paramedic,Tattaglia Family,Paterno Family,Taxi Cab Company,Barzini Family,Cuneo Family,Federal Bureau of Investigations

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4-Tattaglia Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mereu mi-am dorit sa intru in hitman pe acest server.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu contracte si asassinarea unor persoane

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 25490367356151560035_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat odata din cauza bugului de la admbot de scoteai bani din banca si iti dadea ban pentru money cheat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:

Alte precizari? : Va multumesc

Edited by Cozma9

«--------------------------------------------------------------------------------------------------»

« Nume in joc: quiX

« Level: 41

« Varsta(reala): 17

« Sex (masculin / feminin) : Masculin

« De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani

« Factiuni precedente : TCC,Taxi,Hitman Agency,La Cosa Nostra,Stracci,Cuneo,Barzini,Corleone,FBI,NG,PD

« Rank-ul ultimei factiuni : 1

« Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

« Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Stracci-5,Cuneo-6

« De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta factiune si vreau sa ma alatur ei

« Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte | † Kill 4money †

« Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

« Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

« Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

« Ai mai fost membru Hitman : Da.

« Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie.

« Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5h

« Nickname-uri anterioare : MasterChr1s

« Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

« Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

« Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK HERE!

« Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3(Niste probleme cu oasis9,si mia dat warn)

« Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

« Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

« Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

« Alte precizari? : Ms.

«--------------------------------------------------------------------------------------------------»

52387798636548841184.png

« Nume in joc: Just.xeS

« Level: 37

« Varsta(reala): 14

« De cat timp jucati pe server? : 2 ani si ceva

« Factiuni precedente : News Reporter (rank 6 ) Police departament ( rank 2 ) Taxi ( rank 2 ) Hitman Agency ( rank 2 ) Am scris numai cele in care m-am simtit bine.

« Rank-ul ultimei factiuni : 6

« Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie

« Cel mai mare rank avut in vreo factiune News Reporter (rank 6 )

« De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o agentie care se respecta si as dorii sa ma alatur voua.

« Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea oamenilor in schimbul unor bani.

« Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

« Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

« Ai mai fost membru Hitman : Da.

« Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere demisie.

« Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5h

« Nickname-uri anterioare : enTourAge_09

« Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

« Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/27479442320251336493.png

« Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

« Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Nu

« Alte precizari? : Multumesc. >:D<<'>

Edited by SebastiaN Ingrosso

90265910847313327799.png

Nume in joc: Yash_Keder

Level: 21

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : August-Septembrie

Factiuni precedente : Taxi Cab Company,The Stracci Family, The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : 4

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc alta factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 -> The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Factiune bine pusa la punct, imi place cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor oameni in schimbul unei sume de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5,6

Nickname-uri anterioare : -

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/78611911343764871639.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 (de mult timp pentru autoclicker, din cate am inteles a fost dat aiurea dar eu stiind ca nu il voi lua si pe cel de al doilea nu mi-am facut probleme…)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Admbot - Wrong 3 pass

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca este nevoie, da

Alte precizari? : Sper sa primesc sansa bine meritata

Nume in joc:MAI_Marin

Level:15

Varsta(reala):16 ani

Sex (masculin / feminin) :masculin

De cat timp jucati pe server? :Jumate de an.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Ca este o factiune serioasa si mie foarte mult imi place seriozitatea si lucru in echipa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Contracte | † Kill 4money †

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da stiu.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu nu am avut.

Ai mai fost membru Hitman :Pe alte servere da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Ma plictiseam.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7+

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da))

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:18407588662293952937_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da deoarece unul facea misto si lam ucis nu aveam incotro.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa ma acceptati.Ms mult pentru atentie. :)

Nume in joc: vo0d0ox

Level: 24

De cat timp jucati pe server? : 6-7 luni

Factiuni precedente : Taxi,Stracci,F/P,Barzini,Taxi,Stracci,NG,Corleone si TCC

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am demisionat

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Taxi Cab Company leaders Blade & Zuzu)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune foarte organizata si serioasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni contra cost.(Contracte)

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu cred.(nu mai imi aduc aminte)

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5

Nickname-uri anterioare :

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/67488406974569730221.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a gresit Moartea id-ul.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? :Sper sa-mi acordati o sansa!

Cei selectati pentru testari sunt : lExXo. (picat), MaDeMaN (picat), Steel.xD (picat),DooDLeeZ (picat), danu95 ,(trecut), Marco. (trecut), aLLx. (picat), BlueR(trecut) , Wayne (trecut), WhiskeY (trecut), Yash_Keder (trecut), vo0d0ox (picat).

Din cei acceptati pentru teste vor fi recrututati maxim 5 sau 6 candidati.

Vor fi alesi cei mai capabili.

Dupa ce vor da toti testele voi anunta aici cine trece si cine nu prin comanda EDIT .

Recrutarile vor fi inchise .

Nume in joc: Razor.Vercetty

Level: 40

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : aproape 3 ani

Factiuni precedente : Taxi,Paterno,Corleone etc aproape toate...

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece nu am fost atent pe /f si nu m-am prezentat la o intrunire

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Corleone 6 Paterno 5 Hitman Lider Taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece am mai fost si admosfera de aici este foarte placuta !

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea unor contracte puse pe capul unor oameni !

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am parasit rank 5 hitman pt rank 1 Paterno deoarece cel mai bun prieten al meu dp samp luase lider Paterno

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 4-5 ore chiar si mai mult

Nickname-uri anterioare :rzr_marius [bIS]RzR.Marius , [F4L]RzR

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/77768656025944158696.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da am jignit un admin . . . Dar de cand m-am reapucat nu am mai avut ban. . . nici macar o reclamatie

Alte precizari? :Sper sa-mi acordati o sansa! I-mi doresc foarte mult sa intru in aceasta factiune !

Edited by RzRMarius

Nume in joc: Collonelu

Level: 46

Varsta(reala): 18

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an,20 zile

Factiuni precedente : NR,Barzini,FBI,Cuneo,FBI,Cuneo,PD,Cuneo,Hitman,Cuneo,Barzini

Rank-ul ultimei factiuni : Barzini-2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia din cauza membrilor cu rank mare

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo-6

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cred ca ma pricep la acest job,am mai fost,m-am descurcat(cred),mi-a placut,am plecat ca un fraier

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea anumitor persoane

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,ma inteleg bine cu toti

Ai mai fost membru Hitman : Da,1 luna

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am demisionat ca fraieru'

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5ore +

Nickname-uri anterioare : n3bunel,[biS]n3bu,Collonelu,Skeetter

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur, 44/44 silents

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: CLICK

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 - "abuz /heal in HQ"

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : O singura data,de catre florinacyo,pe motivul ca l-am numit "rrom"

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi pe vreun BL,normal ca da

Alte precizari? : Multumesc,sper sa fiu reprimit

Edited by Colloneluftw

69967670518454467185.jpg

►Nume in joc: Runetus

►Level: 25

►Varsta(reala): 15 ani

►Sex (masculin / feminin) : Masculin

►De cat timp jucati pe server? : 6 luni

►Factiuni precedente : News Reporter,Taxi Cab Company,The Paterno Family

►Rank-ul ultimei factiuni : 3

►Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa incerc si alta factiune si sa ma ridic la alt nivel.

►Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Paterno - Rank 3

►De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur acestei agentii deoarece imi place scopul pentru care a fost infiintata iar liderul si membrii ei sunt respectati,si seriosi cand vine vorba de a omora pentru bani.

►Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul $$$ (Contracte).

►Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

►Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

►Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: N-am avut.

►Ai mai fost membru Hitman : Nu.

►Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N-am mai fost.

►Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

►Nickname-uri anterioare : N-am avut.

►Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

►Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

►Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Runetus stats

►Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am.

►Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : N-am fost.

►Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

►Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

►Alte precizari? : Multumesc!

Edited by Runetus

« Nume in joc: Bebell

« Level: 46

« Varsta(reala): 18

« De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani

« Factiuni precedente : TCC, FIreman/Paramedic, FBI,Corleone,Cuneo,Paterno,Nr,Taxi

« Rank-ul ultimei factiuni : 2

« Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Demisie,pentru agentie

« Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Nr -5,Stracci 5, F/p 6, cuneo 5

« De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie respectata, foarte activa unde ai mereu ce face,cu membri de elita.

« Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte, Kill for money

« Ai mai fost membru Hitman :

« Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

« Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5h +

« Nickname-uri anterioare : [Fnk]Bebell

« Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/72462559257892579984.png

« Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

« Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): MoneyCheats (ATM)

« Alte precizari? : MUltumesc.

Nume in joc: BlueAngel

Level:24

Varsta:15

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server? : Peste 7-8 luni

Factiuni precedente : News reporter, Cuneo Family, F.B.I (2x), Stracci, Paterno

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere Demisie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 ( F.B.I si Stracci)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place ideea de a omora pt bani, iar fiindca Hitman Agency este considerata o factiune in care numai cei mai buni intra as vrea sa fac parte dintre cei mai buni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea de persoane pentru anumite sume de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nope

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 in timpul saptamanii, 5-6 in week-end

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Poza cu /stats si skill la detectiv: My stats with time and skill

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3 ( cand eram in News Reporter am avut un conflict cu un coleg)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: 1 singura data, m-a banat Gabb pe motiv de nesimtire :D

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu sunt

Alte precizari? : Multumesc Anticipat

Imbracat frumos si parfumat, kNNr isi aduce CV-ul la biroul lui Woozie. Acesta arata cam asa:

Nume in joc: kNNr

Level: 23 (douazeci si trei)

Varsta(reala): 15 ani.

De cat timp jucati pe server? : Vara 2009, aproape 2 ani. Cu anumite pauze desigur.

Factiuni precedente : La Cosa Nostra (Leader [ro]mirc. Rank 3); The Tattaglia Family (Leader vaN. Rank 1); The Cuneo Family (Leader AKAndrew. Rank 1); News Reporter (Leader UnknownX. Rank 1); Federal Bureau Of Investigation (Leader Robotiquis. Rank 1); News Reporter (Leader UnknownX. Rank 1).

Rank-ul ultimei factiuni : 1 (Intern)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit factiunea News Reporter deoarece imi doream sa intru in Hitman Agency, si m-am decis sa nu imi dau demisia cand vad ca se deschid applicatiile, ci mai devreme. Am avut noroc sa deschideti sectiunea "Aplicatii" chiar azi, cand am parasit News Reporter!

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3, La Cosa Nostra, factiunea in care m-am simtit cel mai bine.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece este un job in care trebuie sa fii tot timpul pe faza, implica multa actiune, si plateste foarte bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta companie angajaza playeri (mercenari) cu aptitudini dezvoltate in asasinarea oamenilor, acestia fiind foarte experimentati si bine platiti.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul meu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore in timpul saptamanii, iar in week-end, in jur de 9-10 ore.

Nickname-uri anterioare : Confidential, daca este neaparata nevoie ti-l voi spune tie personal.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur, si nu doar ca am capacitatea, ci o voi face din placere.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/10176792036183559046.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 datorita comportamentului meu exemplar.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat in anul 2010, vara, pentru moneycheat. S-a dovedit ca nu era vina mea deoarece AdmBot-ul era stricat pe vremea aceea, si am primit unban fara probleme.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, eu sunt prietenul tuturor.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : As dorii sa precizez ca va multumesc pentru sansa acordata de a intra in Hitman Agency, imi doresc acest lucru de foarte mult timp.

Nume in joc: LeBron

Level: 43

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni.

Factiuni precedente : Corleone Family,National Guard,Hitman Agency

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6(Leader) - Cuneo,Paterno,News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place acest job.Am mai fost,si mi-a placut extrem de mult.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Inactivitate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3

Nickname-uri anterioare : Razvan, [F4L]LeBron

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 - Limbaj.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by LeBron

Nume in joc: Andra

Level: 17

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Feminin

De cat timp jucati pe server? : Azi 03.04.2011 fac 1 an de cand joc pe b-zone

Factiuni precedente : Newsreporter , TCC , Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat de buna voie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 NewsReporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa si este foarte bine condusa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea persoanelor.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6 - 7

Nickname-uri anterioare : nici unul

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 05144318044723251601_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Alte precizari? : Nici una , sper doar sa ma acceptati !

Edited by Andra

Nume in joc: Criminal.xD

Level:26

Varsta:15

De cat timp jucati pe server? : 1 Year (check my profile)

Factiuni precedente : Police Department (Rank 2) ; National Guard X2 (Rank 1) ; The Cuneo family (Rank 1) ; Taxi Cab Company X3 (Rank 2) ; Fireman/Paramedic (Rank 1) X2 ; School Instructor X2 (Rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Robbing the Bank ..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 Police Department + Taxi Cab Company

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : I like this faction too much and i want to get fun with doing my contract

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracts

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nope

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : Nu am mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 per day, 7-6 in week-end

Nickname-uri anterioare : Nadal_Bean

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/28457276746164610320.png

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Yeah reclama (advertsing)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu

Alte precizari? : I know how to speak romanian and i will not find big problems with the language

Edited by Criminal xD

Curriculum Vitae bY lExXo.

Nume in joc: lExXo.

Level: Imediat 18

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : Din Decembrie 2010

Factiuni precedente : Taxi Cab Company | The Paterno Family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 in toate factiunile

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Motive personale

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Hitman Agency ar fi cea mai mare realizare a mea din toata cariera de Sa-Mp`er. Stiu ca am avut o sansa si nu am profitat de ea, datorita comoditatii pe care am avuto. Totusi mai doresc o singura sansa ca sa va pot dovezi de ce sunt in stare!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolva problemele jucatorilor cu dusmanii lor

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Chiar le stiu

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Niciodata

Ai mai fost membru Hitman : Am fost acceptat dar am picat testele.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ----

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 8 ore fara afk [toata ziua ON]

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Consider ca sunt capabil

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/75337434074724333014.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Din cauza unui individ care prin insistarile lui m.a provocat sa fac DB

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Din cauza unu /ad am fost banat 3 zile

Alte precizari? : Sper sa fiu reacceptat si sa dovedesc ce pot!

Nume in joc:ReEd26

Level:32

Varsta(reala):16ani

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :7luni

Factiuni precedente :Tow Car Company(rank3),National Guard(rank3),The Stracci Family(rank5),The Corleone Family(rank1)

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru a incerca ceva nou

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :rank 5-The Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? ::Pentru ca este o factiune cu foarte multa adrenalina

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Cu rezolvarea unor contracte impuse de alti playeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :5-6 ore

Nickname-uri anterioare :NareRost

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/80105147476406766982.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Multumesc

Edited by ReEd26

Nume in joc: Andr_Ei

Level: 27

Varsta(reala): 19

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 8-9 luni

Factiuni precedente : Tow Car Company si The Barzini family

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost 3 zile in teste.(Picat la teste).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 (Manager) Tow Car Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.De 2 saptamani invat la ele.

Intelegeti ca suntem o agentie serioasa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore fara afk

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/37545318810104879856.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (Nu mai stiu motivul i-am dat PM si lui RazR sa imi zica si nu mi-a raspuns)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da am fost banat pentru parola gresita.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Alte precizari? : Va rog sa imi acordati o sansa in Hitman Agency.Mult respect din partea mea.

Edited by K2naa

hit5q.jpg

Nume in joc: ZuGa_ZuGa

Level: 32

Varsta: 20

De cat timp jucati pe server?: 7-8 months

Factiuni precedente: National Guard (rank 4,3), Paterno (rank2)

Rank-ul ultimei factiuni: 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: I got borring.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea): National Guard rank 4.

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: This is cool faction and i want work this job with pleasure.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Kill for money .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman: Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-8 hours.

Nickname-uri anterioare:

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/36340644326321857475.png

Cate warn'uri ai in joc?: 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu

Alte precizari?: I hope you want a serious and patient members.Thanks.

Edited by zugazuga

Nume in joc: shaddyK

Level: 16

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 10 luni, Dar am fost plecat din tara si nu am mai jucat.

Factiuni precedente : Two Car Company, (8) The Stracci Family (10) Cifrele reprezinta cate zile am stat in factiune.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am plecat din tara.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am urmarit modul de operare al agentilor si am ramas surprins de placut de felul lor de a rezolva contractele .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor puse de "x" pe "y" in scopul de a rezolva conflictul in stil silent.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5,6 ore.

Nickname-uri anterioare : -

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/86203886779991452801.png .. imediat o sa fac skill 5 la detective

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Alte precizari? : When you kill for money, there are no rules.

Edited by shaddyK

Nume in joc: Kensei

Level: 30..inca 10 rp si fac 31..

Varsta(reala):15

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : 8 luni

Factiuni precedente : Fireman / Paramedics The Stracci Family x 2 Federal Bureau Of Investigations x 2 The Paterno Family The Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Neintelegeri pe /r

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 The Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place foarte mult..este visul meu de cand aveam level 5..

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor..si nu aiurea..doar pe cei pe care sunt contracte si trebuie finalizate

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Foarte bine le stiu

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu..nicio problema..

Ai mai fost membru Hitman : Nu..dar imi doresc foarte mult..

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost..deci nu am iesit..

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 2-3 ore..dar daca o sa fiu acceptat dublu..

Nickname-uri anterioare : nu am..

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 66145082345189123383.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0 / 3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : la level 8 de gabb /q inainte de wanted.. xD

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Normal

Alte precizari? :: Multumesc anticipat

Edited by K E N S E I

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.