Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: obz

Level: 20

Varsta(reala): 15 ani

Sex : masculin

De cat timp jucati pe server? : De 6-7 luni.

Factiuni precedente : F/p Nr Stracci Cuneo Paterno F.B.I

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut o schimbare.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : Rank 2 Paterno.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : De cand am inceput sa joc pe b-zone am vrut sa intru aici deoarece este o factiune minunata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu assasinarea persoanelor contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Bineinteles.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/85972454244131799554.png

Cate warn'uri ai in joc? : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : O zi buna.

Edited by Obz

Nume in joc: Toretto.Corleone

Level: 28.

Varsta(reala): 15.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Un an si ceva sau poate doi.

Factiuni precedente : Tow Car Company,School Instructor,The Stracci Family,The Tattaglia Family,National Guard,The Paterno Family,The Barzini Family,The Corleone Family.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece am avut probleme cu familia si nu am putut sa intru.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Paterno Family rank 3.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place foarte mult Hitman,si as incerca macar odata sa vad cum este.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Rezolvarea contractelor contra cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost niciodata.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore in timpu saptamanii,6-7 in weekend.

Nickname-uri anterioare : Dark02,BadDarck.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/26737926941963862544.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 war'uri , pai pentru limbaj , m-am potolit numai injur deloc.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,de doua ori , odata pe Dark02 ban permanent pentru money chat si cred ca era de la lag nu stiu sigur,si odata pe BadDarck pentru limbaj acum cateva luni bune.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by AbioTiquE

Nume in joc: Squiz

Level: 18

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si jumatate... am avut alte conturi mai vechi

Factiuni precedente : F/P, Paterno, Stracci, Cuneo, Corleone

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vroiam sa incerc altceva

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 - Corleone

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place cum se descurca membrii si munca pe care o fac

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omoara oameni... desigur nu aiurea, doar daca au contract pe ei.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-8 ore

Nickname-uri anterioare : grove05, pe un cont mai vechi...

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/20873108731475659084.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru reclama...

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Sper sa-mi acordati o sansa !

Nume in joc: Christiano

Level: 34

Varsta(reala): 16

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1an si 3luni

Factiuni precedente : Police Departament , Hitman Agency , Cuneo Family , FBI , Hitman Agency , FBI , Stracci Family , Hitman Agency , Police Departament , The Corleone Family

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am cerut demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : 4 Hitman , 3 Police Departament

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost si imi place foarte mult , imi pare foarte rau ca am iesit ultima data.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta factiune se ocupa cu omorarea oamenilor contra unei sume de bani acordata de un "client" care doreste ca "prietenul lui " sa devina tinta noastra.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da , cu ALLEN , dar pana sa fie Hitman

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : O decizie pripita a nervilor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 8-9.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut alte nickname-uri.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , am mai facut asta.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats si skill la detectiv: 45418226911943594204_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1, il am de cand eram level 6

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu

Alte precizari? : Va multumesc

Edited by Christiano

Nume in joc: DaRK__HuNTeR

Level: 21

Varsta(reala): 19

De cat timp jucati pe server? : 3-4 luni

Factiuni precedente : FBI, F/P, National Guard, Police Departament, Barzini Family, Corleone Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Retragere, vreau ceva nou...

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - F/P

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agentii deaoarece ma inteleg bine cu toti membri acesteia si imi place foarte mult aceasta agentie...

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omoararea oamenilor contra undei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost...

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7...

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/59613089581593057676.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 [Crash on /tie].

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu...

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu...

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat !!!

Nume in joc: MARB

Level: 24 cu RP 558/100

Sex (masculin/feminin): masculin

De cat timp jucati pe server?: Am 2 ani si 2 luni dar aproximativ 1 an am fost spitalizat si nu am jucat.

Factiuni precedente: The Paterno Family,The Barzini Family,News Reporter,Taxi Cab Company,The Cuneo Family,The Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni: Rank 3 in The Barzini Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune?: Schimbarea liderului.

Cel mai mare rank pe care l-ati avut intr-o factiune?: Rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Pentru ca m-am saturat de mafii,departament nu vreau si nici factiune pasnica,.In Hitman Agency simt ca imi voi gasi linistea si cei mai buni colegi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Consider ca se ocupa cu asa zisa "Curatare" contra unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info,Orders and Agency Skins?: Bineinteles!

Intelegeti ca suntem o agentie serioasa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Bineinteles!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!

Ai mai fost membru Hitman?: Nu!

Motivul iesirii / demiterii din Hitman Agency ( in caz ca ai mai fost): --------

Cate ore pe zi acordati acestui joc,fara afk?: in jur de 4-8 ore depinde de zi.In vacanta mai mult

Nickname-uri anterioare?: Nu am mai avut alte nickname-uri.

Considerati ca aveti capacitate de a incheia un contract fara probleme?: Bineinteles!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur!

Poze cu /stats ( civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/24124781860996692729.png

Cate warn'uri ai in joc [ precizeaza de ce]: Nu am niciun warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da,doar odata pentru ca am dat un /ad prostesc din greseala,eram baut.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu!

Esti dispus sa platesti pentru a fi scos de pe acel BlackList?: Da!

Alte precizari?: Sper sa fiu acceptat iar skill'ul la detectiv am sa-l fac repede.Am multi prieteni in Hitman Agency cu care ma inteleg bine si vreau sa spun ca stiu ce este un colectiv.

Nume in joc: xSeRiOuXx15

Level: 18

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 8 luni

Factiuni precedente : News Reporter,Fireman/Paramedic,The Stracci Family,The Cuneo Family,The Stracci family

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere demisie pentru a intra in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :2 Fireman/Paramedic,The Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca este o agentie care-si face bine treaba si sunt foate activi

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor contra cost

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,chiar am prieteni aici

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :8

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://www.img.b-zone.ro/images/83220655283314279221.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Am 0/3 warnuri

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu,datorita comportamentului meu adecvat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat,multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc:bianca_dragutza

Level:17

Varsta(reala):18

Sex (masculin / feminin) :feminin

De cat timp jucati pe server? :6-7 luni

Factiuni precedente : TCC: Cuneo F.: Tattaglia F.:

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :nu mam atasat de acea factiune

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :1

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Imi place foarte mult hitman agency,

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : cu omorarea jucatorilor contra cost

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu.

Ai mai fost membru Hitman :nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6-7 ore

Nickname-uri anterioare :----

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro...71376913687.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : am scris parola gresit de 3 ori

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : Sper sa intru in Hitman Agency

Edited by ByBy

Nume in joc: AdyLiCi0uS

Level: 17

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 6 luni..Dar mai mai lasat..

Factiuni precedente : Taxi,NR,Cuneo,S.I,The Stracci Family,The Paterno Family,The Stracci Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A plecat Harrison.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 NR,2 Taxi,2 Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o Agentie serioasa,mi-ar face parte sa fac parte din ea.Cu membrii activi.Si vreau sa ma intorc alaturi de Addyn care mi-a fost lider NR

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilior contracost

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,nu am avut

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Dupa scoala iar in vacante toata ziua

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/88946569666813082323.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 ( Primul warn /ad aiurea al-2-lea /report aiurea)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu,nu sunt

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: kvb_bv

Level: 24(~800/100)

Varsta(reala): 16 ani

De cat timp jucati pe server? : ~ 1 an

Factiuni precedente : The Stracci Family , National Guard ,Tattaglia , Police Departament , The barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : 5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : WIpe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Barzini

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-am dorit foarte mult sa fac parte din aceasta agentie , deoarece este foarte serioasa cu un lider exceptional si desigur si subliderul , iar membri activi, de treaba.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea plaierylor contracost

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : sammy_yammy

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv :38516775132784073443.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur.

Edited by kvb95

Nume in joc: CiuLeTexXx

Level: 29

Varsta(reala): 15 ani ( fara 8 zile )

De cat timp jucati pe server? : Joc din Septembrie 2010. ~8-9 luni

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, The Barzini Family, The Stracci Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : ( Cerere demisie ) Pentru a intra in Hitman Agency .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 ( Vicario ) - The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o Agentie activa si serioasa, + ca imi doresc foarte mult timp sa fac parte din aceasta Agentie.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea unor playeri pentru o anumita suma de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-7 Ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/31714555583171871298.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat. Multumesc.

Edited by CiuLeTexXx

Nume in joc: momaie

Level:18

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 luni

Factiuni precedente : nimic

Rank-ul ultimei factiuni : nimic

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : nam avut

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : nam avut functiune

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Pentru ca sunteti o functiune serioasa , si cu membri care merita sa lucrezi cu iei

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinarea oamenilor pe o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman :nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : nam mai fost

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-9

Nickname-uri anterioare : nam avut

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/06313366048574729072.bmp

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pala lam luat mai pe la inceput

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? mc

Nume in joc: AlbertS

Level: 23

De cat timp jucati pe server? : 1an 5luni

Factiuni precedente : Taxi | Paramedic | Cuneo | Paterno | Ng | Fbi | Corleone | Tataglia

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Restras

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 Paterno(Lider Florinacyo)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult cu ce se ocupa agentia, si spritul de echipa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : CU indeplinirea contractelor pe diferite sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/59538291673716512207.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Numai tin minte.

Alte precizari? : Respect !?

Cei selectati pentru testari sunt :DooDLeeZ (respins), Christian. (admis), MarveL (admis), Don.Michael (respins), Nicu (respins), Jack (respins), lExXo. (respins), h1gh (respins), Frank. (admis), TyMoNeLu (respins), Harrison(admis) , kdZ (respins), Motorhead01 (admis), kvb_bv (respins), CiuLeTexXx(admis) , vLaD_daN (respins), Christiano (admis)

Dupa multe teste,au fost alesi cei mai capabili .

Recrutarile sunt inchise .

Nume in joc: Mr_Qwerty

Level: 25

De cat timp jucati pe server? : 7 luni

Factiuni precedente : School Instructors | Barzini family | Federal Bureau of Investigations

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 in Barzini (lider Oasis)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place mult cu ce se ocupa

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea civililor in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Mr_Qwerty

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : [0/3]

Edited by MrQwerty

Nume in joc: Manuel

Level: 25

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 2 luni

Factiuni precedente : The Barzini family etc..

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in Barzini (lider Oasis)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune super tare si mereu mi-am dorit sa intru in ea dar .. nu s-a putut sper sa fiu acceptat macar acum

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea persoanelor in schimbul unei sume de bani

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Mi-am dat demisia

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 acum cand vine vacanta voi sta mai mult

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/46361393596035714125.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Admbot acum 1 an cand era buguit..

Alte precizari? : -

Edited by Manuel

Nume in joc: Meghy.

Level: 50

Varsta(reala): 20

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 07-February-2010

Factiuni precedente : Police Departament [ rank 1], Police Departament [ rank 1] , Police Departament [ rank 5]

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ca sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Sublider, Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pai, imi place foarte mult, e pentru prima oara cand intru[in caz de sunt acceptat]in aceasta factiune, ma inteleg bine cu membri, mi-au fost colegi in alte factiuni si sa fac silent-uri.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor contracost. [/contract]

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5 - 7 [ depinde ]

Nickname-uri anterioare : Mariano_corttez, Meghy

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/04115953396462007556.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 emoticon pe /d excesiv

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : 3/3 Warns

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu sunt.

Alte precizari? : Sper sa am o sansa

Edited by Meghy

Nume in joc: _Tedy_.

Level: 17 ( RP de level 19 ).

Varsta(reala): 15.

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De pe 08 Iunie 2009. Astazi sarbatoresc 2 ani.

Factiuni precedente : Police Departament, Hitman, The Paterno Family.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu mai aveam lider, si am decis sa ies.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Hitman - Rank 2 ( Marksman ).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece am terminat toate seriile jocului Hitman, si ca am mai fost in Hitman, si stiu cu ce se mananca.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor pe o anumita suma de bani, cat se poate de silentios.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 5-6 ore, insa pot sta si mai mult.

Nickname-uri anterioare : Tot acesta.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:http://img.b-zone.ro/images/19475354661907602777.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Nu am niciun warn. (0/3)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost decat atunci cand era bug cu AdmBot.

Alte precizari? : Sper sa imi mai acordati inca o sansa, nu voi dezamagii agentia.

Edited by Tedi

Nume in joc:RoBy_1111

Level:15

Varsta(reala):11,dar daca porti o discutie cu mine nu ti se pare ca am doar 11.

Sex (masculin / feminin) :Masculin.

De cat timp jucati pe server? :6 luni

Factiuni precedente :F/P,Taxi cab company

Rank-ul ultimei factiuni :1 pentru ca a fost wipe si am apucat doar 6 zile in factiune.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Din pacate doar 2 in F/P,dar cand voi mai face vreo cerere vreau sa scriu aici rank-ul din Hitman Agency.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :

1.Am prieteni aici cu care ma inteleg foarte bine.

2.Imi place intelegerea dintre membrii.

3.Imi place sa fiu un adevarat asasin.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Asasinarea platita a persoanelor si a celor care le-au suparat membrii.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :DA!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Desigur,sunt un tip serios care se tine de treaba.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu,niciodata ma inteleg bine cu toti.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :6 ore.

Nickname-uri anterioare :Nu am mai avut altul.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Desigur,aceasta actiune mi se pare una usoara pentru oricine cat timp o face de placere.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats+/time+/skill detectiv99058736594814241253_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :Nu am niciun warn

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost banat niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da!

Alte precizari? :

Nume in joc:
TazZmAniA
.

Level:
25+

Varsta(reala):
16

Sex (masculin / feminin) :
masculin

De cat timp jucati pe server? :
August 2009

Factiuni precedente :
Rroms,Police Departament,Federal Bureau of Investigations,National Guard,Hitman Agency,Corleone Family,Paterno Family,Tattaglia Family,Stracci Family,Cuneo Family,Taxi Cab Company,News Reporter,Tow Car Company,Fireman/Paramedic.

Rank-ul ultimei factiuni :
Private
(1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :
Pentru a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :
Fireman/Paramedic - Chief Paramedic,Cuneo Family / Stracci Family - Vicario(5)
.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :
Pentru indeplinidrea contractelor si pentru a deveni un assasin de elita
.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :
Uciderea persoanelor contra unei sume de bani
.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :
Da
.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :
Da
.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:
Nu
.

Ai mai fost membru Hitman :
Da
.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :
Mi-am depus demisia
.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :
5-8/24h
.

Nickname-uri anterioare :
TazZmAniA,snipeeeer,hiden,QradwaN,Sharky
.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :
Da
.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:
Da
.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :
0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :
Kaiac -> report aiurea.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :
Nu
.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:
Desigur
.

Alte precizari? :
Va multumesc pentru timpul acordat
.

Edited by TazZmAniA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.