Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: Giuseppe.Capone

Level: 24

Varsta(reala): 15 ani

Sex (masculin/feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server?: Din iulie 2009

Factiuni precedente: Taxi,Cuneo,Stracci,Cuneo,Barzini,Paterno,Corleone,Tattaglia,FBI,N.R.

Rank-ul ultimei factiuni: Intern(rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Am fost jignit repetat, subliderul ne-luand masuri am ales sa demisionez.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Rank Soldato in Cuneo Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Deoarece imi place modul de lucru al agentiei.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu rezolvarea contractelor, mare parte in mod silent.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Desigur, nu este problema.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, si nici nu-mi doresc.

Ai mai fost membru Hitman: Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Acum ca e vacanta pot sta si cate 5 ore, mare parte eu sunt activ seara(23:00-04-05:00)

Nickname-uri anterioare: Vito.Corleone

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Bine'nteles.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/836/samp861m.png/

Cate warn'uri ai in joc?: 2/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: Da.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni?: Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Desigur, dar nu e cazul :)

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat ! :]

Nume in joc: Maniak

Level: 18

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : News Reporter, The Corleone Family, The Stracci Family, The Barzini Family, FBI, Hitman, The Barzini Family, FBI

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit FBI pentru a intra in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3, in News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost odata agent si sincer mi-a placut extrem de mult cum se procedeaza in agentie, cum se lucreaza. In plus in Hitman Agency am 2 lideri care m-au invatat ce e respectul.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu indeplinirea contractelor, adica omoara(asasineaza) pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Atunci din cauza unui membru (care acum nu mai face parte din Hitman Agency) am luat decizia de a iesi, si am regretat aceea decizie ulterior, pentru ca mi-am dat seama ca aceea persoana imi vroia binele nu raul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7+

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://uploadimage.ro/images/59874538226489174135.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2. Dupa ce am iesit din Hitman (acum 5 luni) a trebuit sa ma las de SA:MP, inainte de a ma lasa am avut doua conflicte cu 2 civili care faceau DM pe mine si auto-aparanduma i-am omorat pe amandoi (nu s-au intamplat amandoua eventimentele deodata). Eu lasanduma de SA:MP nu am stiut ca am reclamatii desii aveam dovezi care imi afirmau nevinovatia. Am trimis ulterior dovezile unui admin prin PM dar nu s-a rezolvat nimci, si sunt constient ca eu sunt de vina ca nu am postat dovezile la timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc

Edited by Maniak

Nume in joc: Dyzzy_14

Level: 27 +

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an

Factiuni precedente : NG[2x],Paterno[2x],Cuneo[2x],NR[2x],Tattaglia

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut scoala si eram inactiv.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place,vreau sa incerc si aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oameniilor in schimbul baniilor.[contracte]

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/231/samp096js.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Nu mai stiu,il am de mult timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,din cauza ca am comentat unui admin.Nu am injurat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc.!

Nume in joc: Royce

Level: 30

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : ~ 1 an

Factiuni precedente : Tow Car Company, Paterno Family, Taxi Cab Company, Barzini Family, Police Department, Barzini Family

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a`mi incerca norocul printr`o aplicatie la Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5-Police Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune pentru jucatori seriosi, un lider stabil si membri cu un comportament adecvat.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : N`am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Intre 2-6 ore. Depinde si de activitate celorlalti in agentie. Daca mai sunt agenti, sunt activ, daca nu e nimeni atunci intru din cand in cand sa vad daca a intrat cineva.

Nickname-uri anterioare : xbodyzor., JustifyXes, FishBone, Xbody

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Cel care trebuia sa primeasca ban a iesit si eu am intrat cu id`ul lui si de aceea am primit ban, in rest n`am avut alte antecedente cu jucatori sau adimini.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Categoric.

Alte precizari? : Multumesc si bafta tuturor candidatilor.

Edited by Royce

Nume in joc: CrazyStunT

Level: 21

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : N.R, S.I, The Barzini Family, The Corleone Family, Taxi Cab Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a schimbat liderul.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 N.R

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este bine organizata si este o factiune activa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu rezolvarea contractelor pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/864/samp000zo.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa.

Nume in joc: sLowMoTioNx

Level: 20+

Varsta(reala): aproape 15 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin (M)

De cat timp jucati pe server? : din vara tercuta[2010]

Factiuni precedente : Tcc,The Paterno Familly The Cuneo Familly F.B.I si The Barzini Familly

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ca sa imi incerc norocul in aceasta agentie

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Tcc si Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Mi-a placut aceasta factiune de cand am aflat de modul RolePlay si consider ca am capacitatile necesare in joc.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu caci am picat la teste

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : in vacanta de vara 8-9

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.am fost hitman pe alte servere

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/811/samp111oo.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 1 "/ad Caut domnisoara focoasa" 2 "/ad O telecomanda ..doua../sms me"

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru ad-ul cu telecomanda

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa mai primesc o sansa si de data aceasta voi da tot ce am mai bun ca sa trec testele! Multumesc !

Edited by S l o w M o T i o n X

Nume in joc: Dyzzy_14

Level: 27 +

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Aproximativ 1 an

Factiuni precedente : NG[2x],Paterno[2x],Cuneo[2x],NR[2x],Tattaglia

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut scoala si eram inactiv.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Cuneo rank 4

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place,vreau sa incerc si aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oameniilor in schimbul baniilor.[contracte]

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/231/samp096js.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Nu mai stiu,il am de mult timp.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,din cauza ca am comentat unui admin.Nu am injurat.

Alte precizari? : Multumesc.!

Retrag,scuze.

* Nume in joc: ValentyNO

* Level: 17

* Varsta(reala): 14

* Sex (masculin / feminin) : M

* De cat timp jucati pe server? : 5,6 luni

* Factiuni precedente : Taxi, TCC, Barzini, Cuneo si NG

* Rank-ul ultimei factiuni : 1

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Motivul este simplu, HITMAN AGENCY

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in Barzini family cu Oasis9 lider

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, bazata pe respect si membri seriosi

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor anumite persoane in schimbul unei sume de banii

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

* Ai mai fost membru Hitman : Nu

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost in H.A

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5,6 ore.NU STAU AFK!

* Nickname-uri anterioare : -

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/30/samp099a.png/

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, am un trecut curat

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

* Alte precizari? : Nu am

Edited by ValentYnOoO

Nume in joc: Traista

Level: 41

Varsta(reala): 17

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : School Instructor, Stracci, Hitman, Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat o scurta pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Lider School Instructor

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o agentie cu o istorie frumoasa si as vrea sa ma reintorc pentru ca aici m-am simtit cel mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Ducerea la bun sfarsit a contractelor.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am dorit sa intru in School Instructor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-5

Nickname-uri anterioare : Holm, Qwerty, Radu.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/11j5kbles/

http://postimage.org/image/28xjsvhac/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 ( cand eram level mic am facut dm in safe-zone )

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Am fost banat odata de Kaiac ( motiv: /tv admin )

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu sunt pe BlackList

Alte precizari? : Nu am

Edited by Traista

Nume in joc: b0gDaNN

Level:31

Varsta(reala):18-19

De cat timp jucati pe server? :9 luni

Factiuni precedente : S.i ,The Stracci Family,FBI,The Paterno Family,The Cuneo Family,The Barzini Family,National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Vroiam sa intru in Hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : rank 3 S.I ,rank 3 The Paterno Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ce se ocupa ,are un lider de invidiat si vreau sa fac parte dina ceasta factiune si sa o ajut cu ce pot

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Lichideaza oameni pt o suma de bani

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: NU

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ---------------

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7-8

Nickname-uri anterioare : ----------------

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/810/samp139c.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:da

Alte precizari? : Sper sa ma acceptati

Edited by b0gDy

Nume in joc: Ice.CubeE

Level: 24

De cat timp jucati pe server? : de jumate de an

Factiuni precedente : Police Departament,The Paterno Family,The Stracci Family,The Cuneo Family, Fireman/Paramedic,Taxi Cab. Company

Rank-ul ultimei factiuni : 1 Taxi Cab.Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Era perioada examenelor si m-am lasat o luna de samp

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pt ca nu am fost niciodata,este o factiune foarte disciplinata,activa si ordonata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Contracte si Bl.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da bineinteles

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu ,niciodata

Ai mai fost membru Hitman : Nu si imi doresc enorm sa intru in Agentie

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 fara sleep si cu sleep 10

Nickname-uri anterioare : Don.MaxyZ

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da bineinteles

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da dar uneori nu pt ca nu sunt din Romania ...

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Poza Stats

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : am 0/3 pt comportamentul meu adecvat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu,niciodata

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa!!

Respect Hitman Agency

Edited by florin3l

Nume in joc: RounD

Level: 17

De cat timp jucati pe server? : 6 luni

Factiuni precedente : Tow Car Company / National Guard

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 3 FW. Din cauza că eram nevoit să lucrez, nu prea aveam timp de samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 (Tow Car Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : E următoarea pe lista mea a facțiunilor iubite (în cazul dat e Agenție)

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea altor playeri la comandă (contracte)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 (în weekend: 7-8)

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Cred că se vede după îndeplinirea cererei. Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img34.imageshack.us/img34/4443/samp820.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Sper să fiu acceptat

Edited by RounD

Nume in joc: Stingaciu_Calin

Level: 32

Sex (masculin / feminin) : M

De cat timp jucati pe server? : In luna august , fac un an de cand joc pe server .

Factiuni precedente : F/P , Cuneo , Taxi , National Guard

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am ales sa plec din National Guard , deoarece cred ca mi-am facut treaba foarte bine acolo si vreau sa incerc si altceva .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider Fireman/Paramedic

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur Agentiei , deoarece este o factiune serioasa , unde glumele de prost gust nu sunt acceptate . Din acest motiv vreau foarte mult sa intru .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea unor persoane in schimbul unor sume de bani .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da , de aceea vreau sa intru .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din cate imi aduc aminte , nu .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Minim 5-6 .

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da . Sunt un om calm , care nu ma enervez prea repede .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/600/samp259c.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe niciun BlackList

Alte precizari? : Astept raspunsul vostru !

Cei selectati pentru testari sunt: =SOLDIER= (admis), Toreno (admis), KaZe (respins), Andrew. (admis), Realy_ccA (respins), bogdanel2000 (respins), Jason (admis), Taylor. (respins), Ciuby (respins), Iuly_Boitan (respins), RazvannnN (respins), Meddy (admis), Royce (admis), Traista(admis)

Precizari : Nickname-ul xSeriouxx15. nu exista

Dupa testele efectuate,au fost alesi cei mai capabili.

Recrutarile sunt inchise .

Nume in joc: SHeReW

Level: 20

De cat timp jucati pe server? : Un an si putin.

Factiuni precedente : Taxi Cab. Company , News Reporter , Police Departament

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 3 FW ( majoritatea lipsa antrenamente )

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab. Company - Rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa si vreu sa indeplinesc si eu la randul meu multe contracte.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu omorarea oamenilor pentru bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5-6 ( depinde )

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click Here

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , am scris parola de 3 ori gresit.

Alte precizari? : Bafta tuturor !

Edited by SHeReW

24667647137078375480.png

*Nume in joc: CharLie.

*Level: 16 (250/68).

*Varsta(reala): 16

*Sex (masculin / feminin) : Masculin.

*De cat timp jucati pe server? : De 1 an.

*Factiuni precedente : Fireman/Paramedic - Fireman/Paramedic - The Tattaglia Family - The Stracci Family - The Corleone Family - The Paterno Family - News Reporter.

*Rank-ul ultimei factiuni : 2 (Local Reporter).

*Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Un /news care nu trebuia sa-l dau.

*Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 News Reporter.

*De ce doriti sa va alaturati agentiei? : In primul rand este o factiune serioasa, imi place foarte mult cu ce se ocupa, demult imi doresc sa intru.

M-am saturat de tensiunea si agitatia din mafii / factiuni, vreau sa ma retrag intr-un loc unde pot sa am 'liniste', sa fac un lucru care imi place si il fac cu pasiune, un lucru la care trebuie sa ai si ceva in cap. Sunt pasionat de acest 'job' de cand am intrat pe server.

Am capacitatea sa termin un contract fara greseli, sunt un baiat serios, imi place sa fac un lucru bine, fara nici-un fel de greseala.

*Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea unui playeri in schimbul a unei sume bani.

*Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

*Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Lucrul aceasta o face si mai interesanta.

*Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, si nici n-o sa am.

*Ai mai fost membru Hitman : Nu, dar, am fost acceptat.

*Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

*Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In timpul liber: 9-10 ; In timpul scolii 5-6.

*Nickname-uri anterioare : Multe.

*Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

*Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Am fost in News Reporter.

*Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Apasa daca te tine.

*Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 pentru 'esc on wanted'.

*Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, password gresita de 3 ori.

*Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

*Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

*Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat.

Edited by Justin T

Nume in joc: griFu.

Level: 35.

Varsta(reala): 13.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : ~1 an.

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, Taxi Cab Company, National Guard, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, F.B.I, School Instructors, The Barzini Family, Fireman/Paramedic.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Motive personale ( Am demisionat ).

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 National Guard.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune activa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill for Money.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Decat cu tine aseara cand mi s-a parut imatur sa iti bati joc de mine, eu trec cu vederea sper sa treci si tu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10h.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: samp277v.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Parola gresita de 3 ori.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe nici un Black List.

Alte precizari? : Astept raspunsul tau.

Nume in joc: Jim.Capone

Level: 15++

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : 8 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedics, The Cuneo Family, The Tattaglia Family, The Cuneo Family, Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 in The Cuneo Family(Lider AKAndrew)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur agentiei pentru ca eu cred ca este condusa foarte bine si as vrea sa vad cum este in aceasta factiune. Pe langa toate acestea, are membri capabili de orice .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, niciodata.

Ai mai fost membru Hitman : Nu am mai fost niciodata membru in Hitman Agency

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am mai fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 sau 8 ore

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/847/samp131d.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Am 0/3 warns.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu, nu sunt!

Alte precizari? : Sper sa imi acordati o sansa in aceasta agentie!

Edited by JimCapone

Nume in joc: [F4L]ShocKy

Level: 30+

Varsta(reala): In curand fac 16 ani(inca 2 luni)

De cat timp jucati pe server? : Un an si cateva luni

Factiuni precedente : Hitmanx2; Barzinix3; TCCx2; NGx2 ; Straccix2

Rank-ul ultimei factiuni : 6

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : S-a schimbat liderul si am demisionat.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 in The Stracci Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece imi place cu ce se ocupa aceasta factiune.Este o factiune foarte activa si respectata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indaplinirea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Direct nu, printr-un prieten acum mult timp.

Ai mai fost membru Hitman : Da, de 2 ori.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Cerere de demisie.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 5-7 ore.

Nickname-uri anterioare : [F4L]zEd

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Aici

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru money hack la lvl 7 imediat dupa ce m-am apucat de samp, eram mic si nu stiam.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Alte precizari? : Multumesc pentru ca mi-ati citit aplicatia.

Edited by F4L ShocKy

52387798636548841184.png

* Nume in joc: RobyZ

* Level: 19

* Varsta(reala): 16

* Sex (masculin / feminin) : Masculin

* De cat timp jucati pe server? : 2 ani

* Factiuni precedente :

1.Taxi Cab Company [ Leader: ZuZu | Durata: 14 zile | Rank: 1 ]

2.The Corleome Family [ Leader: Razvan14 | Durata: 21 zile | Rank: 2 ]

3.Federal Bereau Of Investigation [ Leader: Robotiquis | Durata: 7 zile | Rank: 1 ]

4.National Guard [ Leader: Ciupanezul | Durata: 17 zile | Rank: 1 ]

* Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Din dorinta de a intra in Hitman Agency .

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 - Corleone Family.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Este o agentie unde relatiile dintre membri si lider se bazeaza pe incredere si respect

dar totodata doresc sa ajut agentia sa isi indeplineasca obiectivele fara a pune in pericol onoarea agentie.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane contra-cost.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Nu.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10

* Nickname-uri anterioare :

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats + Detective Skill + Time

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

* Alte precizari? : Multumesc pentru atentie si pentru o ulterioara sansa pentru de a aplica la Agentia dumneavoastra .

Edited by R0byZ

Nume in joc: Stingaciu_Calin

Level: 34

De cat timp jucati pe server? : 11 luni .

Factiuni precedente : F/P , Cuneo , Taxi , NG , NR

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece am avut o discutie mai aprinsa cu subliderul .

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider - Fireman/Paramedic , lider Psihidelick .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Cred ca am adunat destula experienta pentru a intra in agentie si vreau sa fac o treaba cat mai buna aici .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu omorarea unor playeri in schimbul unei sume de bani .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Se poate spune ca am avut cu Christiano

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7-8

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da , tocmai de aceea am facut si aplicatie .

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/834/samp093nm.png/

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul , deoarece nu sunt pe niciun Black List .

Alte precizari? : Astept raspunsul vostru !

Nume in joc:Roby_killer

Level:24

Varsta(reala):14

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :De aproape 1 an.

Factiuni precedente :Taxi Cab Company,The Stracci Family,The Paterno Family,Fireman/Paramedic,The Cuneo Family

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Pentru a incerca ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :The Stracci Family(rank 2)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Doresc sa ma alatur agentiei,deoarece este o factiune frumoasa,respectata cu mambri de nota 10+

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Aceasta agantie se ocupa cu assasinare persoanelor aflata sub contract.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :Nu am fost membru Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :4-5

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats,skill detective and /time

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :2/3 limbaj.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Da-Limbaj

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? : Sper sa ma acceptati.

Nume in joc: christiaN.

Level: 45

Varsta(reala): 17 (Șaptisprezece)

De cat timp jucati pe server? : Over two years

Factiuni precedente : Corleone family, Stracci family, Paterno family, Hitman Agency, Barzini family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie pentru a reintra în Agenție.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 în Paterno family (Acum ceva timp, leader: florinacyo)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru că este cea mai activă și serioasă facțiune / îmi place cu ce se ocupă.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : "Kill for money"

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Bineînțeles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Da, de două ori.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Din nerespectarea unor reguli, și acum regret pentru acea prostie creată de mine.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : În jur de 8-10h

Nickname-uri anterioare : cRiStaL

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Evident.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, acum mult timp. Kip mă banase, greșise id-ul.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : -

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.