Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: GlaDy

Level: 35

Varsta(reala): 16

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 4 luni

Factiuni precedente : Police Departament , National Guard , Paterno Family, Barzini Family, Stracci Family, Cuneo Family, Tow Car Company, School Instructor , News Reporter .

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa imi incerc sansa si in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 The Barzini Family ( [F4L]Oasis9 lider) .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece nu am fost niciodata si as vrea sa imi incerc sansa, plus ca am prieteni aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea altor personae pentru o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Acum 7-8 luni eram pe Black List dar am platit pentru asta, dar asta face parte din trecut.

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : --

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare : --

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: 06448497364553162472_thumb.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce):3 warning

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul .

Alte precizari? : Multumesc.

Edited by GlaDy 94

Nume in joc: Jack

Level: 42

Varsta(reala): 17 ani

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 2-3 saptamani.

Factiuni precedente : F/P (rank 1) NR (rank 1) The Stracci Family x3 (rank 1,2,1) The Barzini Family (rank 5) The Corleone Family (rank 1) National Guard (rank 3)

Rank-ul ultimei factiuni : rank 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece vreau sa incerc ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 in The Barzini Family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place cu ceea ce va ocupati,as dori sa vad cum e viata de asasin,vreau sa imi fac o cariera lunga si frumoasa aici!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu eliminarea unor indivizi in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman :Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6/7 ore

Nickname-uri anterioare : $oy$

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: STATS

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da deoarece Kip a comis o gresala asupra mea.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da,dar nu este cazul.

Alte precizari? : Va multumesc!

Nume in joc: 0nLy.aSuL

Level: 25

Varsta(reala): 15

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an jumate cu intrerupere

Factiuni precedente : Medici,Tattaglia,Cuneo,Paterno,FBI

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am lasat pentru a ma axa mai mult pe scoala.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Paramedici

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune in care imi doream de foarte mult timp sa intru,dar nu am mai apucat,iar acum vreau sa fac parte din acesta agentie si imi place foarte mult cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasini platiti pentru a ucide oameni.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Normal

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur,trebuie sa respectam orice membru oricare ar fi pozitia lui in acesta agentie,cat si ceilalti playeri.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore

Nickname-uri anterioare : Vladone5

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: push hire

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Decamdata nu este cazul.

Alte precizari? : Multumesc

Guest Skybrax

Nume in joc: Titi_Anvelopa

Level: 19

Varsta(reala): 22 de anisori

Sex (masculin / feminin): Masculin

De cat timp jucati pe server? de cand m-am nascut

Factiuni precedente: am fost prin politie, corleone, dar cel mai mult mi-a placut in SI ca dadeam licente la negru..

Rank-ul ultimei factiuni : 5, b0$s

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Faceam cat 2 si am zis ca e mai bine sa ies..

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 in SI, eram cel mai bun

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : sa fac bani cacalau

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : contracte, pac pac din umbra

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : nu, dar o sa dau alt-tab mereu...

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : sper ca nu..

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Doar cu liderul

Ai mai fost membru Hitman : nu :(

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram prea bun si am decis sa vin aici

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 24/24, pana se enerveaza mamaie si trage un topor la unitate

Nickname-uri anterioare: asta e singurul si unicul cont, titi_anvelopa

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da, le rezolv cu ochii inchizi... aproape inchisi

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da, media 10 la romana

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: imi pare sincer rau, dar nu mai am loc pe hard disk :(

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 pentru ca sunt ROMAN, DECI POT!!!

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): nu, pt ca sunt sef

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : pe niciuna

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: in orice, cash, natura, etc

Alte precizari? : Hitmen are the best, they fuck the rest! I love you Michaell!!!!

Retrag... sorry, m-am razgandit si vreau sa intru in efbiai

Edited by Skybrax

Nume in joc:Rossi

Level:31

Varsta(reala):17

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 5 luni

Factiuni precedente :Stracci,Tattaglia,Stacci,Taxi,FBI,Paterno,FBI,Paterno

Rank-ul ultimei factiuni :3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Demisia liderului,uramata de demisia mea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :5 : Stracci

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Vreau sa ajut aceasta agentie cu ceea ce pot si imi place foarte mult ceea ce fac!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Se ocupa cu asassinarea oamenilor si finalizarea contractelor!

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu

Ai mai fost membru Hitman :Nu

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :7-9 ore

Nickname-uri anterioare :Nu am

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da deoarece am lucrat in departamente!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/92428524670506028995.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da

Alte precizari? :imi doresc foarte mult sa intru in aceasta agentie deoarece am auzit numai lucruri bune!

Multumesc anticipat pentru timpul acordat!

Edited by Rossi

52387798636548841184.png

Nume in joc: [v1p3r]

Level: 25+

Varsta(reala): 16 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Joc pe B-Zone de doi ani.

Factiuni precedente : The Corleone family, The Paterno family, The Barzini family, The Stracci family, The Cuneo family, Federal Bureau of Investigation, Police Department, Taxi Cab Company, Tow Car Company, News Reporter, School Instructor, Fireman/Paramedic.

Rank-ul ultimei factiuni : Soldato ( Rank 2 )

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit din factiunea anterioara, pentru a intra in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Am avut rank 4 in Tow Car Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este una dintre cele mai ravnite factiuni de pe server, plus ca imi place ideea de a omori pentru bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor anumite persoane, in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu este cazul.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : In jur de 6-7 ore.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 ( /ad aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Moneycheat.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat, multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc : Iuly_Boitan

Level : 40

Varsta(reala) : 16

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic, National Guard(x2), News Reporter, Federal Bureau of Investigations, The Stracci Family, Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2( Police Departament)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Auzeam vorbe pe la spate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3( National Guard)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o factiune activa si serioasa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu rezolvarea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10-11 ore

Nickname-uri anterioare : -

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/40556538691704367856.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Am injurat cand am fost level mic

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : -

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList? : Da.

Alte precizari? : Multumesc

Edited by I u l y

Nume in joc: BaldaSSarE

Level: 34

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : Aproape 1 an cu pauze cu tot

Factiuni precedente : Cuneo,F.B.I,Paterno,Tattaglia,Stracci,Corleone,etc

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ma lasasem

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Numai stiu factiunea,rank 3

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am avut ocazia sa fac parte din aceasta factiune si e singura care ma mai atrage

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Nickname-uri anterioare : Freaka

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/98405927527344261564.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 cred,numai stiu

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,3 warns

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Nu am

Edited by Baldassare

92515698815465187201.png

Nume in joc: r3g3n3sis.

Level: 40

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 2 luni

Factiuni precedente : Hitman Agency , Police Departament

Rank-ul ultimei factiuni : 2 am avut si 3 inainte de wipe

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 (FBI) , 4(Hitman)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece doresc sa indeplinesc dorintele oamenilor cautatori de razbunare fara sa isi pateze mainile.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor pe care are al caror cap s-a pus o suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da , bineinteles.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da inteleg.

Ai mai fost membru Hitman : Da de multe ori

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Niste plangeri , inactivitate.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-10

Nickname-uri anterioare : ExceSS , Alphonso.Capone

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sigur ca da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Bineinteles , este unul dintre punctele mele forte.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niste mici conflicte cu admini si atat .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Bineinteles ca da , dar cum am mentionat si mai sus nu ma aflu pe nici un blacklist

Alte precizari? : There are no rules when you killing for money.

Nume in joc: ChrisBrown

Level: 48

Varsta(reala): 16 ani.

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani.

Factiuni precedente : Hitman Agency, Police Department, The Barzini family, National Guard, Federal Bureau of Investigations, The Paterno family, The Cuneo family, Taxi Cab. Company, The Tattaglia family, The Stracci family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : 2 colegi ce nu-mi placeau.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 - The Barzini family

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei de asasini pentru ca am simtit ca am lasat ceva neterminat aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea playerilor contra unei sume de bani in mod silent.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am fost cam pro*t ca am iesit, dar am fost chemat de un prieten sa il ajut intr-o factiune si nu l-am putut refuza.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5

Nickname-uri anterioare : Tom.CapoNe, Tom.Cruise, Benq., MiTzA

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/14186176264351754075.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, pentru money hack cand avea AdmBot-ul probleme.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu sunt.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat!

Edited by Chris Brown

Nume in joc:Realy_ccA

Level: 17+

Varsta(reala): 15ani

De cat timp jucati pe server? : 8 luni

Factiuni precedente : F/p , The Barzini Family ,Paterno.

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Ca sa intru in Hitman Agency

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : F/p ( rank 4 )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in Hitman Agency deoarece este cea mai serioasa factiune.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Ai mai fost membru Hitman : Nu,sper sa intru acum.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 12 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/829/samp291d.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 spam pe report,reclamam un codat.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, a gresit id-ul

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt .

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu sunt.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat

Nume in joc: kissdead

Level: 15

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : ~ 3 luni si 2 saptamani

Factiuni precedente : Taxi Cab Company (Rank 1) , Taxi Cab Company (Rank 2) , The Cuneo family (Rank 1) , The Cuneo family (Rank 1)

Rank-ul ultimei factiuni :1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : A plecat liderul , am stat doua zile fara lider iar apoi am parasit factiunea.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Taxi Cab Company (Rank 2)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece consider ca am capacitatea de a indeplini un contract si pe langa asta Hitman Agency este factiunea mea preferata.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Indeplinirea contractelor.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da!

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da!

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu!

Ai mai fost membru Hitman : Nu!

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-10 . Depinde...

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da!

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da!

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/17847743716757374719.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 , primul warn l-am luat la level 2 pentru DM si al doilea lam luat la level 6 pentru BIND. Dar in scurt timp o sa imi cumpar -2 Warn.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu!

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu!

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da!

Alte precizari? : Astept raspunsul liderului.

Edited by kissdead

Nume in joc: Manuel

Level: 25

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si 3 luni

Factiuni precedente : The Barzini Family,The Paterno Family ...

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am dat demisia

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Sa ajut agentia cu ce pot si pe lider,membrii si sa sa-mi fac noi prieteni

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omoararea persoanele pentru o suma de bani

Ai mai fost membru Hitman : Niciodata ..

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Admbot .. si cand eram newbie

Alte precizari? : Am dat edit pentru a pune /time la stats ..

Edited by Manuel

Nume in joc: Denis.Mitchell

Level: 33

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : 3 ani si 3 luni

Factiuni precedente : Corleone,Tattaglia,Paterno,Cuneo,Stracci,Barzini,FBI,NG,TCC,NR

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 (Paterno)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa intru in Hitman Agency deoarece vreau sa ajut oamenii care vor sa ii asasineze pe dusmanii lor!

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu asasinariile respectiv o persoana plateste un Agent sa asasineze o alta persoana.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-8 ore pe zi

Nickname-uri anterioare : d3nys

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Pentru o prostie din capul meu.

Alte precizari? : Nu multumesc.

Edited by Denis Mitchell

Nume in joc: Oantzah

Level: 41

Varsta: 18

Sex : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 1 an si cateva luni.

Factiuni precedente : Hitman Agency, Taxi Cab Company, Stracci Family, Cuneo Family, Corleone Family, Tattaglia Family, Barzini Family, FBI.

Rank-ul ultimei factiuni : 3.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Don Stracci sa ii spun asa cum ii place sa i se spuna mi-a spus ca nu imi permite ca eu sa stau cu niste persoane care il vorbeste pe el de rau, acele persoane fiind prietenii mei. I-am spus ca daca-i convine bine daca nu iar bine, si uite asa m-a demis, intr-un fel ii multumesc, eram dezamagit de mine cand am vazut ca H.Agency recruteaza deoarece intrasem cu o zii inainte in Stracci.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune : Hitman Agency - 4 ; Barzini Family - 5; Taxi Cab Company - 6; ( Consider rank-urile la fel ).

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Aici este casa mea, aici m-am simtit cel mai bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman : -Prima data am acumulat 3 FW iar a doua oara am depus cerere de demisie din cauza inactivitatii mele, detinand rank 4 am simtit ca cineva cu rank inferior merita mai mult functia pe care o detineam decat mine.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Desigur.

Poza cu /stats si skill la detectiv: My link

Cate warn'uri ai in joc? : 1/3, habar nu am din ce cauza.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? : Da, de doua ori. Prima data afk on /tv. Iar a doua oara discutam pe /f unele chestii, au ajuns niste poze la Spawn si voila.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? : Nu

Edited by Oantza

Nume in joc: Geo

Level: 40

Varsta(reala): 14

De cat timp jucati pe server? : 1 an

Factiuni precedente : The Cuneo Family,The Stracci Family,National Guard,Taxi Cab Company,The Paterno Family,The Barzini Family,School Intructor,The Stracci Family,The Barzini Family,National Guard,The Paterno Family

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 2 Barzini,2 Stracci,2 Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca mi-am dorit din totdeauna sa intru aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6+

Nickname-uri anterioare : ZzzumeeeR

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Dm aiurea,level mic.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? :

Nume in joc: [mR].SpriTes

Level: 27

Varsta(reala): 17 ani.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : Aproape un an.

Factiuni precedente :Fireman Paramedic Taxy Cab Company Stracci Family Cuneo Family Corleone Family F.B.I Police Departament.

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 Stracci Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe Stracci Family.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 Stracci Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi doresc sa ma alaturi agentiei deoarece vreau sa ajut aceasta agentie cu tot ce pot.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu omorarea persoanelor.Pentru anumite sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Ai mai fost membru Hitman : Nu deoarece nu am avut ocazia.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-8.

Nickname-uri anterioare : [dMg]aleXxX

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Apasa

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : Am 0 warn-uri in joc deoarece am un comportament exemplar.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Alte precizari? : Imi doresc sa imi acordati o sansa de a ma alatura agentiei.

Edited by Coca Cola

Nume in joc : ShaRRy

Level: 21

De cat timp jucati pe server? : din Iulie 2010

Factiuni precedente : The Paterno Family, The Cuneo Family, The Corleone Family, News Reporter, Taxi Cab Company.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa intru in Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 The Corleone Family.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa omor si sa ma ascund atunci cand o fac.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea player-ilor care au contract.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da, normal.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu, respect membri din Hitman.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6

Nickname-uri anterioare : mihai04

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/12604151918092340256.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 , limbaj dar asta a fost demult,de atunci nu am mai avut reclamatii pe motivul acesta. Promit ca daca voi intra in Hitman Agency nu veti auzi nici cea mai mica jignire din partea mea.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da am fost banat cand am luat si warn-ul ,(limbajul)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu , nu sunt pe niciun black list , respect mafiile.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : O zi buna.

Edited by ShaRRy123

Nume in joc: DonSergio

Level: 28

De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 4-5 luni

Factiuni precedente : Fireman/Paramedic , Tattaglia Family , School Instructor , Federal Bureau of Investigations , Tow Car Company

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis pentru inactivitate [ Am avut niste probleme in RF ]

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 ( School Instructor )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place aceasta factiune .

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Lichidarea playerilor ce au contracte .

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da .

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore

Nickname-uri anterioare :

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da .

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats + /skill 1

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , am gresit parola de 3 ori .

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu .

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat cererii mele .

92515698815465187201.png

Edited by DonSergio

Nume in joc: h1GH

Level: 36

Varsta(reala): 15 ani

De cat timp jucati pe server? : peste 1 an

Factiuni precedente : Police Department , Federal Bureau of Investigations , National Guard , The Corleone family , The Barzini family , The Paterno family , Tow Car Company , News Reporter , Taxi Cab Co

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am avut turneu la fotbal si nu am facut cerere inactivitate.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4 - News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece mi se pare o factiune serioasa , caruia ii place sa faca treaba o data si bine.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane pentru o suma de bani

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4 ore

Nickname-uri anterioare : [biS]LitteRaY , SuneT

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click aici

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca ar fii cazul , da

Nume in joc: xtensioN

Level: 53

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 7 luni

Factiuni precedente : The Barzini family, The Paterno family, Hitman Agency, Corleone family, National Guard, Taxi Cab Co., Federal Bureau of Investigations

Rank-ul ultimei factiuni : Rank 2 (Soldato)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sublider-ul isi batea joc de membrii

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The barzini family, Stracci family - Rank 5

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur acestei agentii deoarece este o factiune serioasa, unde nu multi au sansa sa intre, care necesita multa activitate, si pentru ca din totdeauna mi-a placut aceasta agentie, si mereu am vrut sa intru, doar ca mereu am avut ghinion, sper macar de data asta sa primesc o ultima sansa,

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor anumite persoane pe o anumita suma de bani.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Din pacate am avut mai demult cu un fost sublider, Steve, si imi pare foarte rau pentru asta, dar promit ca ma voi schimba.

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Probleme cu sublider-ul, ceea ce regret.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9 ore

Nickname-uri anterioare : [F4L]Shiny, ShinyShadow, x10sion

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img.b-zone.ro/images/44590952823123924363.png

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Mai demult, pentru bug-ul la moneycheat

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu cred ca e nevoie.

Alte precizari? : Imi pare foarte rau pentru cele intamplate, chiar regret pentru ce s-a intamplat in trecut, si as mai dori o singura si ultima sansa, si de data asta promit ca nu o voi mai da in bara.

Edited by ShinyShadow

Nume in joc:[F4L]Bestial

Level: 24

Varsta(reala):16

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :1 an si 8 luni.

Factiuni precedente :The Paterno Family,The Barzini Family,National Guard , Police Departament , F.B.I. , The Cuneo Family , The Stracci Family.

Rank-ul ultimei factiuni :2.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :Mi'am depus demisia.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Barzini rank 5 de 2 ori, Cuneo rank 6.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Nu am avut niciodata sansa sa ma alaturi si mi'ar face mare placere sa ajut la indeplinirea contractelor.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Nickname-uri anterioare : Bestialboy

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Stats

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Money Cheat cand era defect Adm-botul.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by F4L Bestial

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.