Jump to content

Hitmen Agency - Alătură-te Agenției | Join the Agency

Alexander
 Share

Recommended Posts

52387798636548841184.png

Nume in joc: kNNz

Level: 17

Varsta(reala):17 ani

Sex (masculin / feminin) : Masculin

De cat timp jucati pe server? : 3 ani

Factiuni precedente : The Corleone Family, FBI (mai multe.. dar astea sunt de curand)

Rank-ul ultimei factiuni : 1

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat o mica pauza.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 (Hitman Agency), 5(Rroms) , 5(LCN) .

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost in Hitman Agency si mi-a placut foarte mult si vreau sa intru iar "like old times"

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea oamenilor in schimbul unei sume de bani ( Paid Assassin )

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demisie

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9

Nickname-uri anterioare : -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Am probleme cu contul si nu pot intra.(Tin sa mentionez ca,am skill 5 la detective.) Sper ca si asta sa fie buna. user-000000088.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : -

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, sper sa fiu acceptat!

Edited by kNNz

Nume in joc: Toretto.Corleone.

Level: 30 (214/124).

Varsta(reala): 15.

Sex (masculin / feminin) : Masculin.

De cat timp jucati pe server? : De doi ani +.

Factiuni precedente : Tow Car Company , School Instructor (x4) , News Reporter (x2) , National Guard (x8) , The Stracci Family , The Tattaglia Family (x2) , The Paterno Family , The Barzini Family , The Corleone Family (x2) , The Cuneo Family , Hitman Agency.

Rank-ul ultimei factiuni : 1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis pentru DM.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3. Scool Instructor , The Paterno Family , News Reporter.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca imi place foarte mult agentia , si am multi prieteni.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omorarea playerilor pentru o anumita suma de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Demis pentru DM.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8 ore.

Nickname-uri anterioare : Dark02 , BadDarck.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/14/samp023ti.png/ .

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3 le am de acum ceva timp pentru limbaj.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da , ad aiurea.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da.

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat ! Multumesc.

Edited by Toretto

Nume in joc: Caps

Level: 22 cu Respect Points de 30.

Varsta(reala): 17

De cat timp jucati pe server? : Aprox. 5-6 luni, nu stiu exact.

Factiuni precedente : News Reporter - rank 6, Paterno Family - rank 5

Rank-ul ultimei factiuni : Paterno Family - rank 5.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Cerere de demisie.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : News Reporter - 6, Paterno Family - 5.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece cred ca este singura factiune serioasa si imi place sa omor oameni pentru bani.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Sigur ca da.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata, respect factiunea respectiv membrii sai.

Ai mai fost membru Hitman : Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu am fost.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : aprox. 5-6, poate chiar mai mult.

Nickname-uri anterioare : CapsStar

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Sigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Niciodata.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu sunt pe blacklist-ul nimanui.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Sigur, daca eram plateam cu siguranta.

Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat, sper sa am o sansa, nu o sa regretati.

Edited by Caps

Nume in joc:VaSy_Bledea

Level: 38+

Varsta(reala): 18 ani

De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

Factiuni precedente : National Guard(2) Police Department x2 (4)(5)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Multe, mai exact pentru a aplica pentru factiunea Hitman.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5 Police Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru a indeplinii contractele, si a scapa serverul de oamenii nedoriti.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea oamenilor in schimbul unei sume de bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Niciodata.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Nickname-uri anterioare : Nicolae

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp001cli.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 am lasat combina in mijlocul drumului.(eram level 2).

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu, nu am fost.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca ar fi cazul, da.

Alte precizari? : Las la aprecierea liderului.

Nume in joc: jimmuu

Level: 19

De cat timp jucati pe server? : Joc de un an, dar am luat pauza din decembrie pana acum.

Factiuni precedente : , Cuneo Family 2x (rank 1), Fireman/Paramedic (rank 2)

Rank-ul ultimei factiuni : 2

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : M-am fost lasat de joc.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Fireman/Paramedic - rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este un vis de-al meu, si doresc sa devina realitate. Doresc sa ajut agentia prin seriozitatea si activitatea mea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor persoane in schimbul unei sume de bani.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Sigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7 ore

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Apasa-l

Alte precizari? : Va multumesc pentru timpul acordat.

Nume in joc: fraNk.

Level: 18

Varsta(reala): 15

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si cateva saptamani

Factiuni precedente : Hitman, Paterno, Taxi, Tattaglia, Barzini.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demis deoarece mi se stricase calculatorul, iar cand i-am spus lui ChrisBrown sa imi faca cerere de inactivitate deja fusesem demis..(era ziua a 3-a)

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Paterno

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece doresc sa revin si sa devin unul dintre cei mai buni asasini.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea unor oameni pentru diferite sume de bani (When you killed for money de are (no) rules)

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am iesit pentru a ma duce in Barzini.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-7

Nickname-uri anterioare : gRs

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/804/samp005ho.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi da.

Alte precizari? : Sper sa imi dai o sansa.

Nume in joc: Yusuf

Level: 36

Varsta(reala): 15 in septembrie

De cat timp jucati pe server? : Un an si ceva

Factiuni precedente : Toate inafara de Tattaglia si PD

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Sa incerc hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 (S.I),(Barzini)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Am mai fost si imi place sa fac contracte

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor contra-cost

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Da,acum foarte mult timp

Ai mai fost membru Hitman : Da

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am gresit cu ceva..

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8

Nickname-uri anterioare : yo_geo

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/33zm5kctg/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3,am avut 3/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da,aveam lvl mai mic si am injurat

Alte precizari? : Sper sa fiu acceptat

Nume in joc: Royce

Level: 35

Varsta(reala): 16

De cat timp jucati pe server? : De 1 an si ceva

Factiuni precedente : Tow Car Company, Paterno Family, Taxi Cab Company, Barzini Family, Police Department, Barzini Family, Hitman Agency,Police Department

Rank-ul ultimei factiuni : 5

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a incerca ceva nou.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 5-Police Department

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Este o factiune serioasa, glumele nu`si au locul in momentele de munca, iar membri sunt seriosi.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Efectuarea contractelor, mai exact, asasinarea unor oameni contra cost, cat mai silentios posibil fara martori.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Aici este motivul http://b-zone.ro/forum/topic/8082-submission-of-contracts/page__view__findpost__p__999258 .

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Peste 4 ore. Depinde si de restul din agentie.

Nickname-uri anterioare : xbodyzor., JustifyXes, FishBone, Xbody

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Absolut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da. Cel care trebuia sa primeasca ban a iesit si eu am intrat cu id`ul lui si de aceea am primit ban, in rest n`am avut alte antecedente cu jucatori sau adimini.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Categoric.

Alte precizari? : Multumesc si bafta tuturor candidatilor.

Edited by Royce

Nume in joc: body97

Level: 28

Varsta(reala): 14(implinesc in septembrie).

De cat timp jucati pe server? : Aproape 2 ani(cu pauze)

Factiuni precedente : News Reporter , The Paterno family , F.B.I , The Barzini family , The Stracci family , The Cuneo family , Taxi Cab Co. , Firemen/Paramedic , School Instructor , The Tattaglia family .

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am parasit fiindca vroiam sa incerc si altceva.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 6-News Reporter

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place foarte mult rostul aceastei factiuni , dupa mine este cea mai interesanta factiune de pe server si mi-as dori sa fac parte din ea.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Uciderea playerilor in schimbul banilor.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 8-9.

Nickname-uri anterioare : septembrie_2009

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: samp008oe.th.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 .A facut cineva o plangere cum ca l-am atacat eu si cu un prieten.Eu aveam aparatul foto in mana si adminul nu a vazut si mi-a dat warn.Se intampla pe la level 12.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Money cheat.

Alte precizari? : Multumesc anticipat!

Edited by body97

Nume in joc: 0merta

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani

Factiuni precedente : fbi,hitman,cuneo,hitman,fbi,tattaglia,cuneo

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : am renuntat la samp o perioada

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : don cuneo

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : ma gandesc ca e singura factiune in care mai poti face ceva fara sa te plictisesti

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : indeplinirea contractelor puse de playeri

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : absolut

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : da...

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : ma ura toata lumea pentru ca a dat Bill wipe si doar eu am ramas in factiune

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : depinde...destul de multe,poate 6-7

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: absolut

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://oi56.tinypic.com/13zvj2x.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : money cheat

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: nu-i nevoie...deci nu

Alte precizari? : -

Edited by 0merta

Nume in joc: ZuZu

Level: 69

Varsta(reala): 21

Sex: masculin

De cat timp jucati pe server?: un an si 7-8 luni

Factiuni precedente: News Reporter, Barzini, Tow Car Company, Barzini, Hitman Agency, Taxi Cab Company

Rank-ul ultimei factiuni: 6

Motivul pentru care ati parasit factiunea: Vroiam sa incerc altceva

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: 6 (News Reporter, Barzini, Taxi Cab Company)

De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Am mai fost aici si am plecat cam repede, imi place cu ce se ocupa.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea anumitor playeri pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da

Ai mai fost membru Hitman: Am mai fost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost): Vroiam sa ma reintorc intr-o mafie dar pana la urma am ajuns in Taxi

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk?: Nu stiu numarul, destul de multe.

Nickname-uri anterioare: doar [F4L]ZuZu

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: ka0wyrv5wj89a1oi0k66_thumb.jpg

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): niciunul

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Money Cheat (cand era bug la AdmBot)

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care): Nu

Alte precizari?: Multumesc, sper sa nu dezamagesc.

Edited by ZuZu X

Retire, I would like to try out PD first. See what it's like, because I know if I apply for Hitman, I won't have the courage to get out!

Edited by FFW DH01

Nume in joc: Talha_Jameel

Sex (masculin / feminin) : Male

De cat timp jucati pe server? : 8 Months

Factiuni precedente : Taxi > Taxi > Paterno > Police Department > Taxi

Rank-ul ultimei factiuni : 2 Taxi Rookie

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Resigned just for Hitman <3

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 2 (Taxi Rookie)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :I loved this faction since i was level 3, and now i have a great chance for it

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : This Agency kills the devils who are contracted by other peace loving players

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Yes

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Yes

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: No

Ai mai fost membru Hitman :Nope

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - - -

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-9 hours without afk

Nickname-uri anterioare : - - -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Yes

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Yes

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i52.tinypic.com/258sfex.png

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) :0/3

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :No

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :No

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Yes

Alte precizari? : I'm an english player but I can speak a little bit romanian you can take my test, Thanks!

Edited by Talha

Nume in joc:CreS.

Level:20.

Varsta(reala):14ani.

Sex (masculin / feminin) :Masculin

De cat timp jucati pe server? :Aproape 7 luni.

Factiuni precedente :Fireman/Paramedics;Paterno Family;News reporter;Barzini Family;Taxi Cab Company;Federal Bureau of Invastigaison.

Rank-ul ultimei factiuni :1.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune :WIPE.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) :Rank2-Fireman/Paramedics si Taxi Cab Company.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? :Doresc sa ma alatur agentiei deoarece imi place cum se descurca si modul in care omoara playerii.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Agentia se ocupa cu asasinarea unor playeri contra-cost.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da,le stiu si am citit "Info,orders and Agency Skins"

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da,inteleg.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu,nu am avut niciun antecedent cu niciun membru al agentiei.

Ai mai fost membru Hitman :Nu,nu am mai fost membru.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) :-

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? :Acestui joc acord cam 5-6 ore pe zi.

Nickname-uri anterioare :Nu am avut.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da,consider ca am capacitatea de a indeplini un contract fara nicio poblema.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/687/gtasa2011081814112286.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 warn'uri.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) :Nu am fost banat.

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu,nu sunt pe niciun Black List.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da,as fi dispus.

Alte precizari? :Multumesc pentru timpul acordat,o zi buna!

◆ Nume in joc : aL3XutzZa

◆ Level : 39

◆ Varsta(reala) : 17 ani

◆ Sex (masculin / feminin) : Feminin

◆ De cat timp jucati pe server? : 1 an si 4 luni

◆ Factiuni precedente : Fireman/Paramedic,Tow Car Campany,Taxi Cab Company,Tattaglia family,Paterno family,Barzini family

◆ Rank-ul ultimei factiuni : Rank 3 - Taxi Cab Company

◆ Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am vrut sa imi incerc norocul in Hitman Agency.

◆ Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 5 - Paterno family

◆ De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata si as dori o schimbare.

◆ Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Asasinarea playerilor in schimbul unei sume de bani.

◆ Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da.

◆ Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da.

◆ Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency? : Nu.

◆ Ai mai fost membru Hitman? : Nu.

◆ Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -

◆ Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore

◆ Nickname-uri anterioare : -

◆ Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

◆ Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

◆ Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click

◆ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3

◆ Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Money cheat (acum mult timp,cand era bug-ul cu AdmBot)

◆ Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

◆ Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Daca as fi,da.

◆ Alte precizari? : -

Edited by AleXuta

Nume in joc: Robotiquis

Level: 38

Varsta (reala): 17

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: Din decembrie 2009.

Factiuni precedente: Federal Bureau of Investigations.

Rank-ul ultimei factiuni: 6

Motivul pentru care ati parasit ultima factiune: Sunt multe motive, niciunul care sa afecteze in vreun fel o eventuala factiune din viitor.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: F.B.I. - rank 6 (Leader).

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune?: Death Match controloat si organizat pentru evitarea Death Match-ului de orice alt fel facut de alti jucatori.

De ce doriti sa va alaturati factiunii?: Momentan, aici cred ca-mi este locul.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, Orders and Agency`s skins?: Da.

Intelegeti ca suntem o factiune serioasa de asasini unde glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da. Asta este, in mare parte, motivul raspunsului 10.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membri ai Hitman Agency?: Nu.

Ai mai fost membru Hitman?: Nu.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman Agency (daca este cazul): -

Cate ore acordati acestui joc in fiecare zi, fara AFK?: Doua, trei sau patru.

Nickname-uri anterioare: -

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da.

Aveti capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Da.

Poza cu /stats si /skill la detective: Click

Cate warn-uri ai in joc?: 0.

Ai fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: O multime de banuri pentru Money Cheat in perioada de nebunie a lui AdmBot, ban de la codatul ala ce devenise admin, un ban pentru Speed de la edusca00 (gresit) si un ban de la Ady_Torres (aka Liquid) pentru Air-Break (gresit si el).

Esti pe BlackList-ul unei factiuni?: Nu.

Esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe un eventual BlackList al unei factiuni?: -

Alte precizari: Multumesc.

Edited by Robotiquis

Nume in joc: kaTaa.bb

Level: 28 (RP de 30+)

Varsta(reala): 18

De cat timp jucati pe server? : 8 luni.

Factiuni precedente : News Reporter si The Stracci Family.

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Nu aveam liniste deloc acolo.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 ( News Reporter )

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place seriozitatea de aici si cu ceea ce se ocupa Hitman Agency.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Se ocupa cu uciderea oamenilor pentru bani.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Cam 10 ore sa zic, fara /sleep.

Nickname-uri anterioare : CrazZyBoy

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? : Da.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/839/samp062hh.png/

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata.

Alte precizari? : O zi placuta!

Nume in joc: Robert..

Level: 18 (RP de 20)

De cat timp jucati pe server? : 3 luni si 2 saptamani

Factiuni precedente : Stracci (rank 2) , Paterno (rank 1) , Stracci (rank 1)

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Deoarece imi doresc foarte mult sa intru in Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Stracci Rank 2

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai seriosa factiune, si membrii sunt pe masura.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Kill for Money.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur

Ai mai fost membru Hitman : Nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img52.imageshack.us/img52/1796/snap0442.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da . Mi-a fost spart contul.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -

Alte precizari? : Sper sa primesc si eu o sansa . Promit ca nu voi dezamagii.

Nume in joc: JustThink

Level: 34

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 8 luni

Factiuni precedente : News Reporter,Fbi,National Guard,Stracci,Paterno,Cuneo

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit pentru ca s'a schimbat liderul

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3(News Reporter,Stracci)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : E cea mai frumoasa factiune,din toate punctele de vedere

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu uciderea persoanelor ce au deranjat diverse persoane.

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : da

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : da

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: nu

Ai mai fost membru Hitman : Din pacate,nu

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imageshack.us/photo/my-images/155/samp110w.png/

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2(cand aveam lvl 3 am facut Dm in safezone,altul cand am dat un /ad aiurea)

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Reclama,a fost o neintelegere

Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : nu.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu ma aflu pe niciun blacklist.

Alte precizari? :

Edited by JustThink

Nume in joc: Sccoci

Level: 40

De cat timp jucati pe server? : 1 an si 3 luni.

Factiuni precedente : Cuneo, Taxi, NG, PD Tow Car Company, Hitman, Corleone.

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am luat o mică pauză de samp.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 4 taxi

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece am mai fost odată şi am dezamăgit, doresc să ma revanşez.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :

Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Am căzut perioada de teste.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6h

Nickname-uri anterioare : ~

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Bineînţeles.

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Desigur.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: Click.

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, ban la cerere.

Alte precizari? : Mulţumesc mult, sper să mai primesc o şansă

Nume in joc: ALex

Level: 62

Varsta(reala): 18 ani

Sex (masculin / feminin) : masculin

De cat timp jucati pe server? : 2 ani si cate luni

Factiuni precedente : FBI

Rank-ul ultimei factiuni : 3

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am depus demisie ca sa intru in hitman

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : FBI (6)

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Vreau sa ma alatur acestei factiuni pentru ca este o factiune respectata si imi place foarte mult aici.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu indeplinirea contractelor.

Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Am inteles.

Ai mai fost membru Hitman : Da am mai fost.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Depunere de demisie si ultima data am facut o greseala.

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 5-6 ore depinde de zi.

Nickname-uri anterioare : Tomblerone / TomB

Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? da

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv:

Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 2/3

Alte precizari? :Salut

Nume in joc: briaN

Level: 17

Varsta (reala): 15

Sex: Masculin

De cat timp jucati pe server?: Iunie 2009

Factiuni precedente: Barzini family

Rank-ul ultimei factiuni: 3

Motivul pentru care ati parasit ultima factiune: Am demisionat pentru a aplica în Hitman Agency.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune: Paterno family - Rank 4

De ce doriti sa va alaturati factiunii?: Am mulți prieteni, și îmi doresc să-mi creez o imagine de asassin pe viitor.

Stii regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, Orders and Agency`s skins?: Bineînțeles.

Intelegeti ca suntem o factiune serioasa de asasini unde glumele si prostiile nu-si au rostul?: Desigur.

Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membri ai Hitman Agency?: Niciodată.

Ai mai fost membru Hitman?: Da, dar pe alte conturi tot ale mele, care au fost furate.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman Agency (daca este cazul): Am făcut o greșeală atunci când am demisionat, erau multe certuri pe contracte, regret și acum.

Cate ore acordati acestui joc in fiecare zi, fara AFK?: Între 4-5h / zi.

Nickname-uri anterioare: sMk / BazZeL.

Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme?: Da

Aveti capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?: Da

Poza cu /stats si /skill la detective: Click

Cate warn-uri ai in joc?: 0/3

Ai fost vreodata banat pe vreun motiv anume?: De două ori din cauza bug-ului cu AdmBot.

Esti pe BlackList-ul unei factiuni?: Nu

Esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe un eventual BlackList al unei factiuni?: Nu se pune problema.

Alte precizari: Mulțumesc pentru timpul acordat.

hitman_agency.png

* Nume in joc: Cherry.

* Level: 31+.

* Varsta(reala): 17.

* Sex (masculin / feminin) : Feminin.

* De cat timp jucati pe server?: 2 ani.

* Factiuni precedente:

✮ The Paterno Family.

✮ Taxi Cab Company.

✮ Police Departament.

✮ Hitman Agency.

✮ National Guard.

✮ News Reporter.

✮ National Guard.

✮ Hitman Agency.

✮ The Barzini Family.

✮ The Paterno Family.

✮ National Guard.

✮ Tow Car Company.

✮ Police Departament.

✮ National Guard.

* Rank-ul ultimei factiuni: 1.

* Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune: Deoarece vreau sa intru in Hitman Agency.

* Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Sublider - Rank 6 - News Reporter.

* De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este cea mai seriosa si frumoasa factiune.

* Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Omor oameni, pentru bani.

* Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins?: Da.

* Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul?: Da.

* Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu.

* Ai mai fost membru Hitman : Da.

* Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Eram la inceput, vroiam sa incerc ceva noi.

* Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 10+ ore.

* Nickname-uri anterioare: isabeLa, Rebecca.

* Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da.

* Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da.

* Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: /stats.

* Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3.

* Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce): Tentativa af., dar a fost o neintelegere.

* Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu.

* Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu este cazul.

* Alte precizari?: Multumesc anticipat.

Edited by isabeLa

Nume in joc: Ciuby

Level: 30 (31).

Varsta(reala): 15.

Sex (masculin / feminin) : masculin.

De cat timp jucati pe server? : 2-3 ani.

Factiuni precedente : Taxi Cab Company, School Instructor, Barzini, Cuneo, Corleone, F.B.I, N.G, Hitman, Stracci

Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe.

Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : RAnk 4 in Barzini.

De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este cea mai tare factiune, cu un lider de treaba.

Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Aceasta agentie se ocupa cu uciderea unor oameni in schimbul unei sume de bani.

Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : Nu prea am mai avut timp de joc. ( scoala, examene)

Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 6-7.

Nickname-uri anterioare : Nu am avut.

Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/JXWta.jpg

Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost.

Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da, dar nu sunt.

Alte precizari? : Multumesc!

Edited by Ciuby

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.