Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Cipri.

Level: 20

Rank: Pacciotto

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Sau facut multe greseli.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: La inceput a fost frumos dar nu imi doream sa se termine asa cu o cerere de demisii.

Alte precizari?: Nu e bine deloc!

Nick: Mr.ShadoW

Level: 37

Rank: 2(soldato)

Vechime: 1luna+

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu stiu cine o sa vn lider dar eu m-am obisnuit cu Croco si numai e aceeasi atmosfera fara el :)!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O Parere buna si am observat ca i s-au alaturat cativa plaieri buni..

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat ,mi-a facut placere ;):* !!

Nick: NoreX

Level: 19

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani si 1 zi :D

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Mai bine era cu Croco ca lider dar nici tu(vaN) nu esti rau :)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna , o mafie bine organizata.

Alte precizari?: O zi buna.

Edited by Mr Explorer

Nick: Sebi_Jr

Level:22

Rank: 2

Vechime: o luna si 2 saptamani parca

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc si alte factiuni.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: A fost o perioada extraordinara. Colegii toti de treaba, mai ales Norby.

Alte precizari?: Bafta tuturor ! Promit ca o sa ma reintorc !

Nick: DiviNE

Level: 33

Rank: Sgarrista

Vechime: 23-05-2011

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Numai este ce a fost, inactivitate, etc...

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Tattaglia pentru mine este ca si casa mea, mereu am considerat-o pentru mine pe primu' loc, va multumesc pentru tot.

Alte precizari?: Nu

Edited by dEceiver

Guest Unknow

Nick: Leo_Messy

Level: 23

Rank: Picciotto

Vechime: Nu mai stiu, aprox o mel.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu prea imi place cum se descurca mafia

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este frumoasa mafia , dar inactivitatea celorlalti si a liderului lasa de dorit.

Alte precizari?: Nu. Multumesc !

Nick: WeeLd

Level: 29

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Colegii ..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Este o mafie foarte buna dar din pacate cativa colegi nu preau placut .

Alte precizari?: Multumesc Anticipat ! Scuze vaN , ne vom vedea cu siguranta .

Edited by Weeld

Nick: TraTeCyy

Level: 22

Vechime: Din 15 iulie

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Am wireless de la UPC si a schimbat tata router`u in unu mai "bun" ca cica are viteza mai mare (60MB si inainte aveam 20MB), eram asa nerabdator sa`l schimbe si cand a terminat baiatu de la UPC a mers cateva minute pana sa plece el de la mine de acasa dupa ... a inceput dezastrul.Acum merge 10 secunde in care deschid 2 pagini si pica pentru alte 10 secunde..Deci ocup un loc degeaba.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Destul de buna ..

Alte precizari?: Bafta Tattaglia ...

Edited by TraTeC

Nick: suzeTa

Level: 49

Vechime: 2sapt

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu avem lider, si nu se face nimic aici.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Deocamdata este proasta parerea mea.

Alte precizari?: Bafta in continuare ZaNa, body, Krishanu si cei ce au mai ramas:).

Nick: Lucii

Level: 27.

Vechime: 3-4 Saptmani nu stiu sigur,dar oriqm am destula vechime aici !

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Fara lider este urat Credetima :(.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Desigur !

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Parerea mea este buna ! Sper ca vaN sa fie mai activ si o sa fie bine !

Alte precizari?: Bafta Norby,ZaNa,Body,suzeTa-vaN Putin mai activ si o sa fie Super ;))

Edited by Lucii

Nick: TraTeCyy

Level: 22

Vechime: Din 15 iulie

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Liderul nu intra deloc.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Destul de buna ..

Alte precizari?: Bafta Tattaglia ...

LE:Mai trebuie sa astept mult pentru uninvite?

Edited by TraTeC

Nick: [Officer]Polanski

Level: 31

Rank: 2

Vechime: de vreo luna si ceva

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: seu sunt singurul player on ... nu mai avea rost :( ... sper sa va reveniti repede

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: in ultima vreme nu prea buna

Alte precizari?: Bafta Tattaglia ... si sper sa va reveniti cat mai repede , ca nu se mai poate asa

Nick: ZaNa

Level: 27

Vechime: 2 saptamani +

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Are Zanu nevoie de ajutor.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da, dar nu e cazul

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie frumoasa, mereu in sufletul meu.

Alte precizari?: Multumesc

Nick:Rossi

Level:32

Rank:1

Vechime:1 luna si 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:Mi-am propus altceva !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:Una foarte buna mai ales ca s-a reintors snizel!

Alte precizari?:Numai de bine odata am sa ma reintorc!

Nick: body97

Level: 28

Vechime: 6 saptamani si 2 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa imi incerc norocul in Hitman.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Datorita faptului ca am stat aproximativ o luna fara lider nu mi-am facut o parere.Dar de cand a intrat SnizeL m-am simtit bine.

Alte precizari?: Succes SnizeL la conducerea mafiei ;) .

Nick: Norby

Level: 55

Rank: 6

Vechime: de pe 30.12.2010

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Timpul nu imi permite activitatea necesara pentru functia mea.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Ma-m simtit excelent , ma-m distrat ,Si sper sa ma reintorc candva

Alte precizari?: Bafta Colegi.

Nick: Simon_DraGoS

Level: 36

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: M-am prictisit de mafii sunt sataul am sa incerc sa fac o pauza..

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Una extrem de buna.

Alte precizari?: Scuze Snizel dar ti-am spus ca niste probleme si o sa fiu inactiv nu vreau sa tin locul aiurea. Succes.

Edited by Simon D

Nick:Alyin

Level: 30

Vechime: -

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu am timp de sedinte/antrenamente.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:O Parere foarte buna, am sa ma intorc,cand incepem scoala.

Alte precizari?: Succes SnizeL la conducerea mafiei . Tattaglia The Best.:X

Edited by Alyin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.