Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: Kavasky

Level: 17

Rank: 1

Vechime: O luna si o saptamana (3,4 zile de la wipe)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: In tot acest timp petrecut nu m-am simtit niciodata apreciat pentru tot ce am facut in aceasta familie cum am venit asa am si plecat... pentru unii conta prea mult ce nume ai pe server decat persoana in sine.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Sunteti minunati si foarte de treaba cu totii aveti grija de SnizeL.(daca va supara call me )

Alte precizari?: Multa bafta tuturor si aveti grija de voi.!

Edited by Kavassky

Nick: Dani_alveS

Level: 13

Vechime: Doua saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie foarte buna cu un conducator foarte bun.

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa acordata , o sa revin cat de curand !

Nick: alexutsu7

Level: 21

Vechime: 2 luni jumatate , 2 saptamani dupa WIPE

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Doresc sa incerc un departament

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Excelenta cu mici exceptii

Alte precizari?: >:D<<'>

Nick: ShinyShadow

Level: 58

Vechime: 2 sapt.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Nu ma simt foarte atras de ea, cateodata vorbesc singur pe /f, si as vrea sa ma reintorc unde mi-e locul .

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna, mi-a facut mare placere sa fac parte din aceasta familie .

Alte precizari?: Multumesc pentru sansa Snizel, si imi pare rau .

Nick: MarveL

Level: 43

Rank: 4

Vechime: 3 luni si 17 zile.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Ma retrag.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: nu e cazul.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a facut placere.

Alte precizari?: Bafta.

Poate..e tarziu..sau..poate nu, dar nu o pot face in momentul de fata.

Edited by MarveL

Nick: traian1997

Level: 15

Vechime: 1 luna si 1 saptamana

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:As vrea sa incerc si altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna cu un lider bun si playeri foarte activi.

Alte precizari?: In toata perioada aceasta in Tattaglia am invatat foarte multe de la toti si va urez bafta in continuare !!

Edited by Traian197

Nick: ilie2

Level: 27

Vechime: 2 saptamani astazi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?:As vrea sa incerc si altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore(ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie buna cu un lider bun si pe masura cu playeri foarte activi.

Alte precizari?: In Tattaglia invatat foarte multe de la toti si va urez bafta in continuare

Nick: Andrei_Diaz

Level: 19

Vechime: 2 saptamani si o zi

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou / plictiseala.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O mafie foarte frumoasa cu membrii de treaba, si activi,liderul la fel

Alte precizari?: Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si in special lui SnizeL,si imi pare rau daca v-am creat neplaceri unora.

Bafta SnizeL / Bafta tuturor !

Nick: sT1kSs

Level: 15

Rank: 2

Vechime: 3 saptamanii

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Shti problema.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Am avut mute de invatat, colegii sooper.

Alte precizari?: Mesri si bafta aLL, pacat Snizel.

Nick: Oxigen

Level: 22

Vechime: aprp 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: se stie motivul...

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: Mie de mult mi-a placut Tattaglia si asa va si ramane numai in alt mod..

Alte precizari?: Mersi Sni ptr sansa :)

Nick: Dragonashu

Level: 20

Rank: 2

Vechime: 15 zile

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc un departament.

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?:A fost foarte frumos , mai ales pe timpul war'ului cu Corleone , mi-am facut prieteni noi , ne'am distrat de minune impreuna.

Alte precizari?: Snizel multumesc pentru sansa acordata si pentru rank-ul acordat , ai fost un lider excelent.

Nick: ivanna.

Level: 11

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Vreau sa incerc ceva nou !

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Tattaglia pt minim 2 saptamani: Da !

Care este parerea ta despre Tattaglia Family dupa timpul petrecut aici?: O familie foarte prietenoasa , cu multi oameni de Treaba .

Alte precizari?: Revin cu prima ocazzie !

Nick: Krishanu

Level: 30+

Rank: 5

Vechime: 28th june - 7th November (2011)

De ce doresti sa pleci din Tattaglia?: Its been a long time since i have been in tattaglia , i got rank 5 and i dont think i can go higher..So i just wanted to try out other Factions. i joined when i was lvl 12 ( now 30). Yea sounds boring doesn't it lol

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame): Its been a great time in Tattaglia , I joined When Croco was leader he was bit rude but good person ^^ then he left and we were Leaderless for 2-3 Weeks and then Snizel joined and Made Tattaglia very powerful , I enjoyed all the way and made good friends Like Norby , Erow , shaft , Anghelos , Traian , Julia , Croco , Toreno , andrey , Elementail , Bogda , Delete1 , KillerFish , crspy , blutut , guesswhoo , zana , remikilies ,i7, highlq , andyerry , Maxtreme2008 , Raul , Bambuchea , and Snizel.. Cant remember more but love you all =]

like everyone says " Bafta in continuare "

Bafta!

Edited by krish
-

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.