Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: [sQ]Cristi95

• Level: 56

Rank: 2

Vechime: ~3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca LV.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Se poate si mai bine.

Alte precizari?: Succes!

• Nick: [AIM]Weller

• Level: 84+

Vechime: ~4 saptamani si ceva.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca am foarte multe problema pe cap si nu pot ajunge la war''uri.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna,un lider superb si foarte de treba care stie sa comuncice cu membri.

Alte precizari?: Succes in continuare,sper sa vad intr-o buna zi LS Negru.Blacky te pup si succes,ai fost un lider foarte de treba,rare ori mai intalnesti asa ceva.Suuces in continuare cu o cariera frumoasa.Sper sa ne mai intalnim.

Nick: Csmn13

Level: 64
Rank: 4
Vechime: Cateva luni,nu stiu sigur.
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca

si am realizat ca este o pierdere de timp samp-ul,in loc sa mai ies si eu cu o pasarica sau sa ma duc prin oras cu tovarasii trebuie sa intru la war...poate ne mai auzim blacky,ceaw.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -
Alte precizari?: Succes cu factiunea blacky si sper ca intr-o zi sa realizezi si tu ca e o pierdere de timp sa joci samp.

• Nick: Sedativ

• Level: 68

Rank: 1

Vechime: Două săptămâni și o zi.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am angajat și nu mai am timp de war-uri.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte bine!

Alte precizari?: Îmi pare rău, dar am un program foarte nașpa...

• Nick: RolexXx

• Level: 71

Vechime:Cateva zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: A inceput liceul si lucrurile nu stau cum credeam, fac o pauza mica.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da, asta e.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte bine!

Alte precizari?: Îmi pare rău, dar daca ai carte ai parte.

• Nick: Rar3s99

• Level: Nu stiu.

Vechime: Cat sa nu iau FP.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu voi ajunge la cateva war-uri si decat sa tin un loc ocupat degeaba, mai bine ies. Nu mai am timpul necesar sa fiu activ cat trebuie.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul, cred :)) .

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am prea fost activ sa vad ce si cum inafara war-urilor, dar in asamblu este o parere buna, nu mai trebuie sa va certati cand pierdeti si asta o sa va ajute mult. Il aveti pe Blacky care am observat ca isi face treaba foarte bine, profitati de asta.

Alte precizari?: Imi pare rau ca numai raman, dar decat sa fiu un inactiv, mai bine asa.. Multa bafta !

@, demisie acceptata. Imi pare rau dar pentru ca nu ai 2 saptamani vei fii demis cu 60/60 FactionPunish. ( Ai intrat pe 2.09 si ai pus demisia pe 15.09 => 13 zile )

@, demisie acceptata. Imi pare rau dar pentru ca nu ai 2 saptamani veii fii demisi cu 60/60 FactionPunish. ( Ai intrat pe 12.09 si ai pus demisia pe 16.09 => 4 zile )

@@rares, demisie respinsa. Vreau sa vorbim intai.

Nick: FaTzA

Level: 42
Vechime: 3 ore
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Trb sa plec de acasa si nu pot face inactivitate . Sper sa gasesc duminica locuri libere :D

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Tineti-o tot asa
Alte precizari?: Succes!

Nick: Brandon

Level: 39

Rank: Soldato

Vechime: In jur de 2 luni

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: A inceput scoala, nu voi mai avea timp de war-uri si nici nu mai am chef, nu-mi place sistemul actual, oricum sunt degeaba, activitate zero, scoruri de multe ori negative. + alte motive personale de care nu vreau sa vorbesc

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cam multe certuri cand un war e pierdut, cam mult spam din partea unora, in rest e bine.

Alte precizari?: 2 ore pe zi war-uri? Nu, deci chiar nu mai vreau, am incercat sa te ajut, desi nu prea am facut mare lucru, vreau sa invat anul asta ceva mai mult.. Te rog sa nu o respingi. Succes

• Nick: BeenZi

• Level: 40

Vechime: Da

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca pot intra doar la maxim primele 2 waruri si nu vreau sa tin locul ocupat :)

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna

Alte precizari?: Vreau sa vad LS Negru in cel mult 2 saptamani

• Nick: [uS]Edward_NisaN

• Level: 63

Vechime: 22.08.2014 23.09.2014

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea pot intra la war-uri seara + ca sunt clasa a 12-a si am mult de invatat, meditatie, etc. ... .

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Foarte buna! Prima Mafie, Respect!

Alte precizari?: LS Negru.

• Nick: LethaL.[LnF]

• Level: 29

Vechime: 4 luni fara o zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc altceva

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: este o factiune buna

Alte precizari?: Bafta in continuare!

• Nick: Max_Payne

• Level: 18

Vechime: o luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu am timp de scoala, momentan, inca 4 ani de acum in colo vreau sa ma bazez pe scoala si nu pe niste pixeli.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: este o factiune buna

Alte precizari?: Bafta in continuare!

• Nick: dipper

• Level: 50

Vechime: o luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Iti spun sincer, vreau sa imi incerc norocu in H.A

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Sa mai zic o parere ? Vaaaaai cea mai tare mafie din LS

Alte precizari?: Sa zic sa luati LS ? O sa il luati cu siguranta nici nu se pune problema. Sper Blacky ca te-am ajutat cu ce-am putut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.