Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: Ghiozdanel

• Level: 50+

Rank: 1

Vechime: 2 zile cat sa nu iau FP

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Trastos care nu stie sa tina un tec in mana , pica oameni la test , nici nu-l intereseaza de factiunea asta.Ii e tot-una.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: -

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:..

Alte precizari?: 2 Zile = < 0 FP

• Nick:Nicu14

• Level:29

Rank:2(Soldato)

Vechime:15-16 zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu stau cu niste copii de 10 ani care timp de 10 minute-mi fac spawn kill si nu ma lasa-n pace!Eu am plecat d'aici! Ma duc acasa-n 69.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:In mare parte a fost bine, acum spre sfarsit a fost mai naspa...

Alte precizari?:Sper sa mi-o accepti, intelege ca eu am venit sa ajut, nu sa iau spawnkill repetat timp de 10-15 minute!

Nick:Chups

Level:26

Rank:1

Vechime:2 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu am timp de wae

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Sunteti de treaba

Alte precizari?:Bafta

Nick:Chups

Level:26

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu am timp de wae

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Sunteti de treaba

Alte precizari?:Bafta

• Nick:Osvado.

• Level:16

Rank:2

Vechime:2 saptamanni+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:----

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:-----

Alte precizari?:Nu

• Nick:sineD

• Level:25+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sa incerc un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:

Alte precizari?Bafta.

Edited by BOSS sineD

• Nick:Nicu14

• Level:29

Rank: 2(Soldato)

Vechime: 2 saptamani si catevai zile.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Din motivele pe care le-am precizat cu 1 zi in urma si ca masa7u ma tot enerveaza si comenteaza.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:In mare parte a fost misto.

Alte precizari?:Zync, e o factiune foarte tare, dar pana nu dai FW, nu o sa faci nimic aici!Pune-o pe picioare si fa-ma mandru!

• Nick: ThE.TeRmiNaToR[VIP]

• Level: 54

Vechime: 1 day

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: now i understand really that i can't play at wars at any city ( LS/LV/SF ) , i have a big big lag that can't let me play at any gang , so this mean that i must leave

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Verdant is my best gang , all is good keep going on

Alte precizari? i'm really sorry for this zync. , we thought that we can help you but with this lag i don't think so / @

Doc InSaNe i'm really sorry bro , i really have a big lag that can't let me enjoy staying at gangs , i hope we will meet at another faction like when we met at paramedics

• Nick: makrem.saadaoui

• Level: 33

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: much lag also

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:bafta zync

ps : makrem has suspend on forum , they can't post

Edited by ThETeRmiNaToR

• Nick: BuLeyyy.

Level: 43

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sorry, i have bad net i get this Problem from 2 or 3 weeks i try to test war on LS but nothing that why i will go to faction and leave from gangs.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Yes

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Verdant is my best gang , all is good keep going on

Alte precizari? i'm sorry for this zync, i hope back next Time with good net and without Problems Thanks.

Nick: extreme09

Level: 29

Vechime: 2zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Sunt ocupat cu școală si încerc sa o las mai moale cu calculatorul ... Scuze, zync.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu prea am avut timp sa va cunosc, dar slăbuț unii ... Scuze, zync, si bafta!

Nick: ILIVE
Level: 48
Vechime: pana o zi
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pai 22 pe members si 5 pe turf
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am avut timp

• Nick:st3l1an

• Level:33

Vechime:3 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu e pregatita de waruri

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu e cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:PArere negativa

Alte precizari?:Bombardier chiar e de treaba insa Zynk Intrece masura

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.