Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nick: .Bodo.21
Level: 16
Rank: 1
Vechime: 3 saptamani (04.11.2014 - 25.11.2014)
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa incerc alte ganguri + nu este pregatita pentru war-uri.
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este un gang destul de bun.

Alte precizari? : Bafta in continuare la warr-uri.

Nick:And65

Level:45

Rank:1

Vechime: 1zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: membrii plini de ei

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Membrii uni dintre ei se cred zei dar sunt pamant de flori

Alte precizari?:Sa aveti succes, v-am ajutat cat am putut

Nick:D3NVER
Level:40
Rank:2
Vechime: 1 luna si 1 zi
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pai stau in HQ sa dau teste la assasini si vine AND65 bossu care nu-l face nimeni la deagle si trage si ma omoara continu si eu il strig pe zYnc sa-l potoleasca dar vorbeam singur cand a strigat AND imediat mi-ai dat AV pai dute cu membri tai smecheri o sa ne mai vedem la war PwP :*
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Membri de 11+
Alte precizari?:PA
  • rep_up.png
  • 0

Nick: CemiL
Level: 39
Vechime: 2 saptamani +
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu se poate aici. Au fost prezenti 28-29 de membri in 2 war-uri fata de adversari care au fost mai putini cu 5-6 membri si tot au incasat-o. Nu pot sta vazand adversarii cum se folosesc de diferite chestiute care ii ajuta sa traga mai bine.

Lasand la o parte absenta mea de astazi, a fost una intentionata. Chiar nu am mai vrut sa vad umilintele suportate de acest gang. Imi pare rau.

Zync iti faci treaba super ok. Lasa-l pe Tantu sa-ti fie urmas in caz ca vrei sa pleci.
Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Lipsa de antrenamente saptamanale.
Alte precizari?: Bafta zync! Multumesc pt. sansa.

• Nick:MaSa7u

• Level:45

Rank:2 aproape 3

Vechime:1 luna si ceva

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Trebuie sa ma apuc serios de invatat deoarece peste scurt timp voi intra in practica la spital.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Cu bune , cu rele m-am simtit bine aici,au fost si mici certuri dar in orice 'familie'sunt si discutii,eu va urez mult succes cu recrutarea membrilor,si sper sa reusiti sa iesiti din anonimatul asta,care sa abatut asupra factiuni de ceva timp.

Alte precizari?:Sanatate si sa ne auzim numai cu bine.

• Nick: Fritz

• Level: 42

Vechime: O zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Programul de munca o suferit niste modificari si nu mai pot asista la waruri

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Se pare ca scap de FP :)). Oricum eram de acord

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Mai is multe lucruri de pus la punct dar, cat de cat ok. Is niste oameni in plus care trebuie sa zboare

Alte precizari?: Noroc la femei si bafta in viata :*

• Nick:florinacyo

• Level:55+

Rank:1

Vechime:2 Sáptámanii

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Vreau sá íncerc ceva nou.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:O párere Foarte buná !

Alte precizari?:Bafta !

• Nick: Trastos

• Level: 35

Rank: 5

Vechime: 15.06.2014 - 05.12.2014

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am saturat de codatii din gsb, am intrat ca sa ma distrez nu ca sa-mi fac nervi, vreau sa mai schimb orasul

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost cea mai frumoasa perioada petrecuta intr-o factiune si am avut parte de niste oameni foarte competenti.

Alte precizari?: Imi pare rau zync.

• Nick: fallen.

• Level: 50

Vechime: 2 sapt.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Consider ca nu sunt membru facut pentru gang, nu pot intra mereu la acelasi program, poate uneori sunt liber in timpul zilei. + ca dorinta mea este sa intru in vreun departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Factiune destul de unita, lider capabil dar oamenii din factiune nu sunt suficienti pentru a castiga turfs.

Alte precizari?: Multumesc, dar nu este aici locul meu.

• Nick: GHIOZDANEL

• Level: 50

Rank: 12

Vechime: 3 SAPTAMANI

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am saturat, un admin nu e in stare sa stea 5-10 minute pe un PLAYER, TREBUIE SA FILMEZE JUCATORII NU MAI STAU IN ORASU ASTA CU GSB CODATII ..

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: ~

Alte precizari?: ACCEPT-O

• Nick: Trastos
  • Level: 35
  • Rank: 5
  • Vechime: 15.06.2014 - 05.12.2014
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Aparent topicul de invoiri si de inactivitati este inchis, eu n-am putut intra la war-uri azi iar tu imi dai FW, dupa ce ca ma stresau aia din gsb mai vi si tu cu gura.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: A fost cea mai frumoasa perioada petrecuta intr-o factiune si am avut parte de niste oameni foarte competenti.
  • Alte precizari?: Bafta, daca mi-o respingi iar, ii dau pm lui kelton.
Edited by AIM Trastos

• Nick: George_

• Level: 27

Rank: 2

Vechime: 1 luna si 2 saptamani FIX.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Iau FW aiurea,l`am sunat pe catalin_catalin in game i`am explicat ca am probleme mari cu netul si ca am desync infernal si plus de asta pica netul mereu.Am vrut sa fac cerere de invoire dar topicul era inchis.Catalin_catalin stia foarte bine povestea,l`am sunat pe el ca vazusem la alte evidente ca el a invoite pleyrii care nu au avut cum sa vb cu tine zync sau tantu si au vb cu el.Mi`a zis ca o sa vada ce poate face.Am mai stat 10 minute si mi`a picat netul.Azi cand am intrat am vazut ca am FW.Unde vroiai ma sa fac Invoire?

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Ma`i dezamagit zync.

Alte precizari?: -

Demisii acceptate.

George si seba mi-ati spus ca retrageti=cerere respinsa

Edited by zYnc

• Nick: InSaNe
  • Level: 63
  • Rank: 2
  • Vechime: 1 luna
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu prea e genul meu de factiune, am intrat mai mult sa incerc ceva nou, dar din pacate am ramas dezamagit. De asemenea un motiv pentru care m-am alaturat acestui gang a fost zYnc. care-mi este prieten si-am zis sa-l ajut cu ce pot la war-uri. Nu prea este ce mi-am imaginat eu si recunosc ca am trait cu impresia ca se ia rank up la fel ca in pasnice si chiar nu mai pot astepta inca 2 saptamani. Sambata recruteaza din nou Paramedics, asa ca ma voi intoarce unde imi este locul.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Imi pare rau ca intr-o luna in care am fost si eu alaturi de voi, n-am evoluat chiar deloc ca si gang. A fost frumos aici, cat de cat, insa trebuie mai multa seriozitate, activitate, iar tu zYnc. tre' sa pui ciomaga pe ei cand nu te asculta, ca daca esti moale tot nu rezolvi nimic.
  • Alte precizari?: Eu iti multumesc frumos pentru sansa Sebi si sper ca intr-o zi sa faceti din nou LS-ul negru. Tantu esti un baiat foarte de treaba, mai mult pentru tine si zYnc. am ramas atata timp. Ce sa mai zic... succes celorlalti si Sarbatori Fericite!

Retrag!

Edited by Tovarasu InSaNe

• Nick: .PACK.

• Level: 21

Rank: 2

Vechime: 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca nu avem waruri si este plictisitor.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: In afara faptului ca nu am avut waruri si ca am fost putini in factiune, a fost foarte bine.

Alte precizari?: Am facut demisie de pe acest cont pentru ca pe celalalt am interdictie.

Edited by PacK LORD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.