Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: TurneR.

• Level: 45

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece consider ca majoritatea membriilor nu isi dau interesul

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna, mai ales despre Tantu care este un lider de nota 10

Alte precizari?: Bafta Tantu

• Nick:[pD]BonZy

• Level:35

Rank:3

Vechime:3 Luni jumate

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:M-am plictisit de gangs.Vreau sa incerc altceva.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Buna.

Alte precizari?:Bafta !

Dolhe - Demisie acceptata. Bafta in continuare.

Turner - Demisie acceptata. Bafta in continuare.

Bonzy - Demisie acceptata si de TanTu. Bafta in continuare.

Edited by Datch VIP

• Nick: DaX.

• Level: 49

Rank: 3

Vechime: 52 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Din punctul meu de vedere mi-am facut treaba si in factiune pasnica, am incercat si o mafie ceea ce nu am facuto niciodata si presupun ca este timpul sa progresez in continuare si la un departament.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit foarte bine alaturi de voi si sper ca intr-o buna zi sa ma reintorc aici daca mai sunt bine primit.

Alte precizari?: Mi-a facut placere sa fac parte alaturi de voi la cucerirea celor 9 teritorii chiar din prima zi in care am intrat in aceasta mafie, imi pare rau ca nu am putut cuceri mai departe dar asta este... am dat tot ce am putut, cu bune si cu rele ne-am ridicat si am cazut impreuna. Multa bafta tuturor si sper sa ramanem prieteni si sa tinem legatura.

• Nick: Sp1kee.

• Level: 29

Rank: 2

Vechime: 3 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentu ca nu am timp de war-uri , vin tarziu acasa.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: M-am simtit foarte bine alaturi de voi.

Alte precizari?: Mi-a facut placere sa fac parte alaturi de voi la cucerirea celor 9 teritorii chiar din prima zi in care am intrat in aceasta mafie, imi pare rau ca nu am putut cuceri mai departe dar asta este... am dat tot ce am putut, cu bune si cu rele ne-am ridicat si am cazut impreuna. Multa bafta tuturor si sper sa ramanem prieteni si sa tinem legatura.

• Nick: Yonela27

• Level: 31

Vechime: 3 saptamani si ceva

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am schimbat parerea despre Verdant si am decis sa nu mai stau in factiunea Verdant Family + jucatori, nu toti au niste aere de ........

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Jalnica .... Liderul 10 + jucatori fiecare cum vrea .... comenteaza ai de r1 la ai de r4 nu stiu ce scrie in regulament .... la war pleaca fiecare cum vrea nu cum zice liderul... in fine

Alte precizari?: Nu am

Edited by Yonela27

• Nick: mr.andreas

• Level: 23

Vechime: cateva zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu imi place colectivul + merg sa ajut niste prieteni.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: nu comentez

• Nick: ruNK

• Level: 47

Vechime: 2 sapt+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu imi place colectivul.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: nu comentez

Alte precizari?: TZUC!

• Nick: qubix1

• Level: 27

Vechime: 2 sapt+

• Nick: fisH

• Level: 40

Vechime: 1 zi+

• Nick: [eS]KRASP
  • Level:26
  • Rank:1
  • Vechime:1 zi
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu reusesc sa ma acomodez cu colectivul.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: In primele 3 zile pot iesii si fara..
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: E dragut dar nu ma integrez in colectiv.
  • Alte precizari?: Nu o respinge, o sa fac oricum alta.

#da-mi din panel daca nu sunt on cand poti tu, te rog.

Edited by eS KRASP

• Nick: SergiuStrike

• Level:44

Rank:2

Vechime: 1 luna+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Datch stii prea bine de ce plec!

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul!

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Iubesc Verdant Family dar pacat de cei usor INFLUENTABILI!

Alte precizari?: Sarbatori Fericite! si sper sa nu faci cu restul cum ai facut cu mine! Un sfat prietenesc daca vrei ca Verdant sa functioneze mai bine! Bafta

Edited by YoSergiu

• Nick: Kygz...

• Level: 20

Vechime: 1+

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mi-am schimbat parerea despre Verdant si am decis sa nu mai stau in factiunea Verdant Family

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -

Edited by Kygz07

Nick: Kygz...

Level: 20
Vechime: 2+
De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu imi prea place in gang as vrea sa ma bag in ceva pasnic
Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Eu inca nu l-am descoperit cum e un gang cu adevarat asa ca nu am cum sami zic parerea
Alte precizari?: Sper sa ma intelegeti si sa fiti de acord si cu mine !

• Nick:GiaNy.

• Level:40

Rank:1

Vechime: Nu stiu.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu stiu.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: -

Alte precizari?:Sper sa pierzi lider, datch. :) bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.