Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: iks

• Level: 39

Rank: 2

Vechime: 1 luna si o sapt

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Deoarece vreau sa intru intr-o factiune pasnica.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna.

Alte precizari: Nu am.

• Nick: AdX

• Level: 99

Rank: 1

Vechime: 3 saptamani cred

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ma duc in alt gang.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna.

Alte precizari: ?

• Nick: CristiO.

• Level: 28

Vechime: Nici o saptamana, 2 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una destul de buna..

Alte precizari: Nu am.

• Nick: PerkeLe

• Level: 35

Vechime: o zi

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Multi porci.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere oribila, dar nu despre mafie, despre membri.

Alte precizari?: Respect RowE. si pwp deey

• Nick: Azeez

• Level: 34

Vechime: o luna.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru ca sunt mafiot.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna.

Alte precizari?:-

• Nick: [uS]mafff

• Level: 69.

Rank: 1.

Vechime: 2 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp si m-am saturat sa-mi fac nervi in fiecare seara.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parere oribila, dar nu despre mafie, despre membri.

Alte precizari?: Bafta Verdant.

• Nick: Anghelos

• Level: 37

Vechime: 15 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Doresc sa incerc ceva nou, plus ca in ultimele zile nu am mai avut timp de sa-mp

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Per total ok, in afara de certurile care se iscau din orice chichiță.

Alte precizari? Bafta Deyu, Svenking si Sartor. Mi-a parut bine sa va cunosc :)

• Nick:BeaTs.

• Level:26

Rank:1

Vechime:de la data 11 .10.2015

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Am vrut sa stau mai mult dar sora mea noapte hai da da sa ma joc si e o p**** si as dori sa es cu fara fp macar 20 dar nu se poate.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani:da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: 8-> super.

Alte precizari?:Multumesc sper sa es cu 20.Dar nu se poate sal la toti membrii care miau fost aproape si mau ajutat la war si la toate acestea.

• Nick: Shaft

• Level: 32

Vechime: 15 zile

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mai multe motive, primul la mana este ca jignirea in aceasta mafie e la mama ei acasa....

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Prefer sa ma abtin.

Alte precizari?: Toata lumea jigneste pe toata lumea, e un joc fratilor. Se indobitoceste serverul pe zi ce trece, regret anii 2011 2012, playeri exemplari si cu bun simt, nu ca acum. #Peace. Bafta Deyuu, iti doresc mult succes, si sper sa ai cu cine ;)

• Nick: [uS]mafff

• Level: 69.

Rank: 2.

Vechime: 3 saptamani.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp, scoala, treaba, timp liber.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Tot nu.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-a facut placere sa fac parte din Familia Verdant.

Alte precizari?: Bafta Verdant, sper sa luati tot ls-ul. #LSNEGRU.

• Nick: daNeTTe

• Level: 27

Vechime: 2 saptamani , astazi am facut . Deyu nu mi-a dat rank-up pentru ca maine cica este " ziua mea "

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pentru faptul ca sunt la munca dimineata iar dupa amiaza sunt la liceu ( seral ) . Asa ca nu am foarte mult timp liber ...

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Este o factiune frumoasa si imi pare rau ca nu am timp , colegii au fost oke , intradevar au fost si uni mai nesimtiti dar asa este peste tot .

Alte precizari?: Multa bafta incontinuare si multumesc celui care m-a aduc aici , Rowe. Pace si succes incontinuare.

• Nick: Sheyk1t

• Level: 55

Vechime: Cred ca 4 saptamani

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: M-am saturat de aia care nu dau arme si nu stiu sa traga cand ar trebui inloc sa fuga

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Buna

Alte precizari?: -

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.